Sterling Parobihan Deui Ti Data GDP Q2 Awal

Yen éta rada handap saatos kantor statistik Jepang ngaluarkeun bacaan awal data GDP kuartal kadua. Nomer nunjukkeun yén ékonomi dimekarkeun ku 1.8%. Ieu langkung luhur ti perkiraan konsensus na 0.4% tapi langkung handap tina pertumbuhan 2.2% dina kuartal kahiji. Dina dasar QoQ, ékonomi tuwuh ku 0.4%, anu rada luhur batan ekspektasi 0.1%. Belanja ibukota ningkat ku 1.5% bari paménta luar GDP ditolak ku -0.3%. Konsumsi swasta ningkat ku 0.6%. Nomer ieu sumping dinten saatos nagara ngarilis data akun anu ayeuna. Dina bulan Juni, akun édisi ayeuna anu disesuaikan naék kana Y1.94 triliun. Samentara éta, di China, harga konsumen ningkat ku 2.8% dina bulan Juli nalika PPI turun ku -0.3%.

Sterling sacara relatif henteu robah sateuacan data penting ti Inggris. Nagara bakal ngaleupaskeun GDP, industri, manufaktur, sareng data dagang. Pasar nyangka yén ékonomi naék ku 1.4% dina triwulan II, anu bakal rada handap tina pertumbuhan 1.8% dina triwulan kahiji. Dina dasar QoQ, aranjeunna ngarep-arep ékonomi tetep teu dirobih. Produksi manufaktur diperkirakeun parantos ditolak ku -1.1% dina dasar YoY sareng -0.1% bulanan. Produksi industri ditolak ku -0.2%. On dagang, pasar ngarepkeun defisit perdagangan tos ningkat kana 11.80 milyar pon.

Ti Amérika Serikat, pasar bakal nampi data PPI. PPI diperkirakeun tetep henteu robih dina 1.7% dina bulan Juli. Dina dasar MoM, PPI diperkirakeun rada ningkat kana 0.2%. Di Kanada, tingkat pangangguran sareng partisipasi tingkat diharepkeun tetep henteu owah dina 5.5% sareng 67.5% masing-masing. Ékonomi diperkirakeun bakal nambihkeun padamelan 12.5k. Di Jerman, investor bakal nampi data perdagangan, ku surup dagang diperkirakeun turun saeutik ka eur 18.5 milyar.

- iklan -

Eur / USD

Pasangan EUR / USD pindah rada di sési Asia. Sakumaha tulisan ieu, pasangan éta didagang di 1.1193, anu sakitar 20 pips ti AS nutup. Dina bagan jam, konsolidasi parantos ngadamel perdagangan harga sapanjang 50-dinten sareng 25 dinten Ema bari RSI tetep dina tingkat 'nétral' 47. Sapertos anu dipidangkeun dina bagan di handap, pasangan éta parantos dagang di jero saluran sempit 1.1165 sareng 1.1250. Pasangan éta sigana bakal tetep aya dina saluran ayeuna.

USD / JPY

Pasangan USD / JPY pindah rada saatos Jepang ngabebaskeun data GDP Q2. Pasangan kasebut didagang di 105.98, anu rada luhur tibatan 105.50 mingguan. Salaku hasil konsolidasi, pasangan ieu ngaudagan sakedik di handap dina dinten 50 sareng 25. Kalayan konsolidasi ieu, hartosna yén pasangan éta tiasa ngiringan dua arah.

AUD / USD

Pasangan AUD / USD relatif henteu robah dina sési Asia ayeuna sareng dagang di 0.6806, anu caket kana tingkat 38.2% Fibonacci Retracement dina bagan jam di handap. Hargana rada luhur di jangka sedeng jangka pondok sareng sedeng samentawis RSI parantos pindah ka luhur 55. Indikator moméntum tetep di luhur 100. Ieu hartosna yén pasangan éta tiasa teraskeun langkung luhur pikeun nguji tingkat 50% Fibonacci di 0.6880.

Robot forex signal2forex forex