Ulasan Komersial mingguan jeung Keuangan: Pasar Swing salaku Perang Dagang AS-China Ngiringan

Pasar Swing salaku Perang Dagang AS-China Ngiringan

  • Kalender data ékonomi rada tenang minggu ieu, tapi pasar finansial teu nanaon tapi stabil. Pasar Equity terjun sareng Perbendaharaan taun 10 turun ka tingkat panghandapna dina tilu taun Salasa nalika tértasi dagang naék.
  • Dina ahir minggu kamari, Présidén Trump nyatakeun yén AS bakal maju sareng tarif 10% dina sésana impor $ 300 milyar ti China. Kami henteu nganggap ieu mangrupikeun ancaman dianggurkeun.
  • Nalika konsumen langkung langsung janten dina crossfire sareng babak ieu, kami masih nyangka pangaruh langsung supados tiasa diurus. Pangaruh teu langsung, kumaha oge, tiasa nyayogikeun kana Fed langkung seueur pikeun émisi pamegaran taun ieu.

Pasar Swing salaku Perang Dagang AS-China Ngiringan

Kalender data ékonomi rada tenang minggu ieu, tapi pasar finansial teu nanaon tapi stabil. Pasar dibuka dinten Senén kanggo béja yén tingkat bursa saham USD / CNY Cina traded saluareun 7.00 simbolis per dolan pikeun kahiji kalina dina langkung taun 10. Ieu kajantenan présidén Presiden Trump dina bulan Agustus 1 yén, "... AS bakal ngamimitian, dina Séptémber 1st, nempatkeun Tariff tambahan tambahan tina 10% sésana tina 300 Billion Dollars barang sareng produk anu datang ti China ka Nagara urang. "Indéks S&P 500 nyemprotkeun 87 bps dina Senén - nandaan turunna pangsaéna sadinten taun ieu (bagan di halaman munggaran) - sareng ngahasilkeun dina KKayangan taun 10 turun ka tingkat panghandapna dina tilu taun Salasa (bagan luhur) salaku investor nyimpang kana aset anu langkung aman. Pasar finansial bener-bener goyah ku pamekaran global, tapi sakumaha minggu parantos ningkat, pasar ngaraosan deui kalolobaan taneuh anu leungit.

- iklan -

Kami nyangka tarif 10% dina tambahan impor $ 300 milyar ti China ditumpukeun, sareng dipasihan periode komentar masarakat anu diperyogikeun sateuacan palaksanaan tarif-parantos tos kataliti, kami nyangka tanggal 1 tanggal 10 anu diumumkeun énggal salaku dasarna realistis. Upami parantos dilaksanakeun, babak anyar ieu dina perdagangan spat daun konsumén langsung di crossfire. Baju tariff saméméhna, sapertos dina baja sareng alumunium, parantos ditujukeun kanggo ngiringan pipa produksi. Tapi impak babak anyar ieu parantos bérés barang sapertos éléktronika konsumen, mainan sareng pakean. Kukituna masukan anu diteputan saacanna ngan ukur bagian tina biaya akhir barang anu réngsé, kalayan nilai pinuh ku seueur barang anu tos siap ayeuna tunduk kana tarif, langkung seueur lingkup usaha pikeun nyerep biaya tambahan. Kitu we ngaharepkeun sahenteuna sababaraha tariff anu mayar importers bakal disalurkeun kana konsumen ku harga anu langkung luhur. Urang ngira-ngirakeun tarif 0.1% sakedik nambihan sakedik titik persentase XNUMX ka tingkat sataun inflasi inflasi taun. Sanaos sigana anu alit, barang ngan ukur sapotong bakul inflasi (bagan tengah). Kami henteu nyangka tariff bakal ngiringan belanja konsumen, tapi aranjeunna ngagaduhan poténsi pikeun mindahkeun pangsa dompét sareng beuratna kana kayakinan.

Pikeun hiji FOMC anu parantos nyatakeun perhatian pikeun headwinds global pikeun pandangan éta, paningkatan dina perang dagang tiasa langkung sisikna kana skala anu langkung énggal taun ieu. Fed nyarios minggu ieu parantos ngarujuk yén panginten perdagangan anu langkung pasti tiasa ngajamin tingkat suku anu langkung handap, tapi teu aya anu parantos nangtukeun. Nalika kamekaran global henteu sacara khusus bagian tina amanah FOMC, sareng kami yakin dampak langsung tina ketegangan dagang tetep katingali tiasa diatur, épék henteu langsung ka kapercayaan, kauntungan sareng investasi masihan langkung alesan pikeun perhatian. Sapertos kitu, kami nyangka FOMC teu acan réngsé sareng "penyesuaian pertengahan siklus" na acan. Tapi, tinimbang nungguan dugi ka Oktober ngirangan suku deui, kami ayeuna ngarepkeun FOMC pikeun ngirangan suku 25 bps dina bulan Séptémber. Kami ngakuan résiko kana ramalan ieu condong ka arah langkung gampang tibatan kurang. Kaseueuhan pasar anyar ogé parantos ngaluncurkeun pasar di kamungkinan kamungkinan tersirat dina Séptémber. Pasar ayeuna dijual dina potongan harga dina bulan Séptémber salaku acara anu pasti, kumargi kamungkinan probabilitas ngaluncat ka 100% dina ahir minggu kamari.

CPI • Salasa

Harga minyak tos nyurung volatilitas dina inflasi harga konsumen sadayana dina satengah munggaran taun. Harga énergi turun dina bulan Méi sareng Juni, teras mundur, ningkat 0.1% sederhana dina headline CPI ngiringan hasil anu langkung ageung dina tilu bulan sateuacanna. Harga konsumen inti nunjukkeun sababaraha tanda kahirupan dina bulan Juni, naék 0.3% dina bulan, ngiringan string 0.1% hasil dina opat bulan katukang. Anu nuju nyarios, mundur inflasi tetep langkung hadé nalika urang ngarepkeun satengah kadua taun.

Saran tarif 10% dina sésa impor Cina $ 300 milyar (barang-barang konsumen) nyababkeun sababaraha masalah ngeunaan inflasi. Najan kitu, kami perkiraan babak tarif panganyarna bakal nambahan sakedik titik persentase 0.1 ka tingkat inflasi taun-taun. Tambahna kawilang leutik ieu sakitu legana kusabab barang nyababkeun ngan ukur fraksi CPI.

Saméméhna: 0.1% Wells Fargo: 0.2% konsensus: 0.3% (Bulan-leuwih-Bulan)

Penjualan ritel • Kemis

Kumisan ti turunna bulan Pebruari, penjualan ritel parantos ningkat unggal bulan dugi taun ieu. Éta konsisten sareng naékna data kapercayaan sareng nunjukkeun yén konsumen tetep teu resep kana kabiasaan belanja najan aya résiko pikeun panginten.

Penjualan ritel ngiringan kuartal kadua dina catetan anu kuat, kumargi pertumbuhan lega dumasar kana 11 tina kategori ritel 13 naék dina Juni. Penjualan dina "kelompok kendali" (ngaluarkeun autos, béngsin sareng bahan wangunan, sareng gauge konci pikeun belanja konsumen dina dasarna) parantos kuat dina sasih ayeuna kalayan laju taunan tilu-bulan di 7.5% dina bulan Juni.

Kalayan manufaktur sareng investasi terus nyangking perang padagang saémbok, belanja konsumen tetep supir primér kamekaran GDP AS. Salami pasar tenaga kerja tetep séhat, tren perbelanjaan konsumen anu hadé ieu kedah diteruskeun.

Saméméhna: 0.4% Wells Fargo: 0.3% konsensus: 0.3% (Bulan-leuwih-Bulan)

Produksi Industri • Kamis

Ngalungkeun paménta global sareng perang perdagangan anu terus-terusan pasti ditimbang dina sektor pabrik salami genep sasih bulan. Aktivitas manufaktur parantos langkung tiis relatif ka 2018, sanaos aya sababaraha tanda anyar stabilisasi.

Produksi parah deui dua bulan ka pengker, saatos opat bulan sateuacanna, on net, kontraksi. Kakuatan produksi kendaraan motor mangrupikeun supir teras kamekaran sacara anyar, sanaos paménta konsumen padet ogé parantos nyengkuyung séktor na.

Jumlah produksi industri, anu ogé kalebet pertambangan sareng utiliti, dikontrak dina tingkat taunan 1.2% di Q2 saatos turunna 1.9% dina Q1 - nandaan conto panginten tina turunna IP berturut-turut ti saprak Q2-2016. Kami milarian produksi industri pikeun ningkatkeun leuwih ti payun suku; nanging, headwinds substansial tetep aya dina tempat, saéngga ngawatesan prospek kamekaran.

Sateuacanna: 0.0% Wells Fargo: -0.1% Konsensus: 0.1% (Bulanan-bulan)

Resiko Turun dina Pokus salaku Ketegangan Perdagangan Intensikeun

  • Minggu ieu ningali kanaékan langkung saé dina tegangan perdagangan nalika renminbi diperdagangkan ngaliwatan psikologi 7.00 per dolar tingkat sareng Cina naroskeun sababaraha perusahaan pikeun ngagantungkeun impor tatanén AS ti AS, sedengkeun Keuangan AS dilabélkeun China minangka manipulator mata uang.
  • Kapincut ngeunaan krisis ekonomi, aya serangan tina suku dina minggu ieu ti bank sentral Asia kalebet New Zealand, India, Thailand sareng Filipina.
  • Saatos ngamimitian kuat ka 2019, ékonomi Inggris henteu disangka-nyusut dina Q2. Kualitas jasa dipasang langkung luhur, tapi aya penurunan anu jelas dina duanana manufaktur sareng ékspor.

Nyatu Béntang tina Bank Tengah Asia-Pasifik

Bank sentral Asia ngiringan péstasi suku global dina cara anu hébat dina saminggu ayeuna, anu dipimpin ku Reserve Bank of New Zealand, anu diturunkeun Laju Duit Rasmi ku titik dasar 50 agrésif pikeun harga low 1.00%. Kusabab sapotong laju langkung ageung tibatan harepan, sareng koméntar anu diturunkeun suku laju dikirangan dovish. Gubernur bank sentral Orr negeskeun yén easing moneter salajengna tiasa dilaksanakeun, bahkan yén langkah-langkah kawijakan moneter non-konvensional aya di lingkungan kamungkinan hasil. Sanaos indikasi kagiatan NZ parantos lumrah tanpa kuat pisan, survey kapercayaan parantos lemes, hartosna langkung ageung panguatan moneter NZ sigana.

Saatos motong tina suku dina Juni sareng Juli, Reserve Bank of Australia (RBA) calik dina sela bulan ieu, tetep Suku Kas na dina 1.00%. Nanging, moal lami anu lami sateuacan bank sentral Australia nyiptakeun deui tren easing moneter. RBA nyarios yén éta bakal ngagampangkeun kabijakan moneter salajengna upami diperyogikeun pikeun ngadukung kamekaran sareng ngahontal target inflasi na, dina basa anu nembé diwanohkeun, nyarios yén éta nyangka yén période nambahan suku bunga anu rendah diperyogikeun. RBA ogé nurunkeun kamekaran GDP na sareng ramalan inflasi CPI dina Pernyataan ngeunaan Kabijakan Monétérsil, panginten ngiringan easing langkung dipikaresep dina sababaraha bulan ka hareup.

Di tempat sanés di bank sentral Asia ogé aktif dina nurunkeun suku bunga. Reserve Bank of India ngirangan suku bunga kebijakan patokan nya ku titik dasar 35 anu teu biasa, kaasup nurunkeun laju repo na 5.40%, nyababkeun kalambatan siklik dina ékonomi sabab nurunkeun perkiraan pertumbuhan GDP na, sedengkeun ogé nyatakeun yén inflasi CPI kedah tetep bélok. Di Thailand bank sentral kaget para ahli ekonomi kalayan titik dasar 25 dipotong dina tingkat kabijakan ka 1.50%, ujar ékonomi diperkirakeun ngalambatkeun, inflasi tiasa janten target di handap, sareng éta terus ngawas dampak perang perdagangan. Bank Thailand ogé nyarios yén "ruang kebijakan ditinggalkeun" saatos minggu ieu sareng tindakan dasar na langkung jauh bakal gumantung data. Tungtungna, bank sentral Filipina ogé ngeureunkeun tingkat injeuman sapeupeuting sapinuhna 25 nunjuk kana 4.25% saatos kalem anyar dina pertumbuhan GDP sareng inflasi CPI.

Lapisan Ékonomi UK di Kuartal Kadua

Saatos mimiti kuat ka 2019, ékonomi Inggris henteu ngahaja nyusut dina Q2 salaku kateupastian Brexit beuratna langkung jelas dina kamekaran. GDP Q2 murag 0.2% saparapat-leuwih-saparapat sareng kalaunan kana 1.2% sataun-taun. Belanja konsumen Q2 padet dina Q2 nunjukkeun geuning tingkat 0.5% saparapat-perapat, tapi elemen anu berorientasi bisnis ékonomi lemes. Pelaburan bisnis Q2 turun 0.5% saparapat-sa-suku, sedengkeun ékspor turun ku 3.3%. Ku séktor, kagiatan jasa ngiringan 0.1% saparapat-tunjangan, tapi kauntungan anu diimbangi ku ragrag 1.4% dina kaluaran industri. Pikeun ayeuna urang ningal Bank of England salaku akal ditanggung. Kalayan pertumbuhan ékonomi turun sareng nalika kateupastian Brexit ngagantung dina ékonomi urang ningali kenaikan laju sapertos anu henteu mirip, sanaos kalayan inflasi CPI ogé caket kana udagan urang ogé henteu ningali éting moneter UK dipikaresep sakumaha ayeuna.

Penjualan Runcit Cina • Rebo

Kabeungharan ékonomi Cina parantos janten fokus utama investor taun ieu, utamina panyawat perdagangan antara Cina sareng Amérika Serikat parantos langkung luhur. Tumuwuhna GDP neruskeun tren anu laun demi waktos ka 6.2% sataun-taun-taun di Q2 sareng, sedengkeun data kagiatan Juni teguh sareng tinjauan kapercayaan Juli dicampur.

Minggu ieu lalaunan tokoh ékonomi Cina tiasa nunjukkeun yén bantosan kuat ka triwulan II ngajantenkeun ngamimitian lemes ka saparapat. Prakiraan konsensus nyaéta pikeun penjualan ritel Juli kanggo ngalambatkeun ka 8.6% sataun-taun-taun, sedengkeun kamekaran dina kaluaran industri ogé diperkirakeun lalaunan ka 6.0% taun-taun. Angka-angka ieu tangtosna moal ngagambarkeun épék langsung atanapi henteu langsung kanaékan tarif pangénggalna, anu diumumkeun dina awal Agustus sareng bakal dilaksanakeun dina Séptémber 1. Dibikeun kateupastian sareng prospek ekspor ngalambatkeun, investasi sareng manufaktur, kami ngarepkeun pertumbuhan GDP Cina ngalambatkeun t0 5.8% dina 2020.

Saméméhna: 9.8% konsensus: 8.6% (Taun-leuwih-Taun)

UK CPI • Rebo

Ékonomi UK parantos nunjukkeun rupa-rupa unsur emasilocks dina sasih bulan, sareng sadaya tilu mangkok data bubur ékonomi tiasa ditampilkeun dina minggu payun. Tumuwuhna upah nyaéta, panginten, dina kategori "panas teuing", kalayan rata-rata penghasilan mingguan ramalan nyegerkeun deui ka 3.7% sataun-taun-taun pikeun Q2. Samentawis éta, kamekaran kagiatan nembé nembé aya dina kategori "tiis teuing". Pakaryan UK Q2 diperkirakeun naek ku 67,000 sedeng dibandingkeun sareng Q1, sedengkeun penjualan ritel Juli perkiraan turun 0.3% sasih-bulan-bulan, anu bakal janten turunna katilu dina opat sasih sasih.

Ahirna, inflasi Juli Juli dileupaskeun minggu payun kamungkinan bakal tetep caket kana kategori "leres". Judul kepala CPI diperkirakeun ngalambatkeun ka 1.9% sataun-taun-taun, sabagian dina harga énérgi handap, sareng inti CPI kedah naék 1.8%. Kadua hasil éta bakal deukeut sareng titik tengah target inflasi bank sentral, sareng kami yakin Bank Inggris dipikaresep bakal ditahan pikeun sababaraha waktos.

Sateuacanna: 2.0% Wells Fargo: 1.9% Konsensus: 1.9 %% (Taun-Taun)

Laju wengi di Mexico • Jumaah

Bank Méksiko ngumumkeun kaputusan kawijakan moneter pang anyarna minggu payun, di mana urang nganggap éta bakal ngamimitian siklus cut, gabung ku bank-bank sentral global anu parantos ngamimitian ngaleungitkeun kawijakan moneter. Ékonomi Méksiko parantos langkung saé dina 2019. Q2 GDP ningkat kana 0.1% saparapat-leuwih-saparapat tapi turun 0.7% sataun-taun-taun anu terakhir nyaéta turunna taunan munggaran dina GDP saprak akhir taun 2009. Samentawis inflasi ogé parantos kalem kalayan CPI naék ngan 3.8% sataun-taun-bulan dina bulan Juli, sareng inti IHI ogé naék 3.8%.

Nganggap sababaraha kalemahan anyar dina peso Méksiko kami henteu nyangka bank sentral menurunkeun kadar anu agrésif minggu payun, tapi urang ningali kaayaan dasar 25 pangurangan dina laju sapeuting ka 8.00%. Bahkan saatos gerak éta, laju kapentingan kawijakan nyata masih tiasa dina tingkat anu tinggi sareng, upami leungitna moméntum ékonomi, kami nyangka Bank Méksiko pikeun nurunkeun suku bunga langkung sateuacan sateuacan 2019.

Saméméhna: 8.25% Wells Fargo: 8.00% konsensus: 8.00%

Minat Laju Watch

Ngagabungkeun Beungkeut Rugi

Hasilna dina kaamanan Perbendaharaan 10 taun, anu parantos turun ti saprak Nopémber, turun minggu ieu ka tingkat panghandapna saprak Juli 2016 (bagan luhur). Tapi Amérika Serikat henteu ngan hiji ékonomi anu ningali ngahasilkeun beungkeut daulatna nembe turun saé. Salaku conto, ngahasilkeun dina beungkeut pamaréntahan 10 taun di Jerman nyababkeun low-time -0.60% minggu ieu (bagan tengah). Mémang, sadaya kurva ngahasilkeun di Jerman (dugi ka 30 taun) ayeuna négatip, sedengkeun hasil dina beungkeut taun 10 taun di Jepang kira -0.20% ayeuna. Naon anu ngahasilkeun beungkeut ngahasilkeun dugi ka handap?

Kanggo ngamimitian, kaputusan kawijakan bank sentral anyar anu ngabantosan neken ngahasilkeun. Bank sentral di Thailand, Filipina, Peru sareng Sérbia sadayana ngirangan harga kawijakan ku 25 bps minggu ieu, bari Reserve Bank of India ngirangan laju kawijakan ku 35 bps sareng Reserve Bank of New Zealand ngirangan suku ku 50 bps. Investor ngaharepkeun yén sababaraha bank sentral utama sapertos Federal Reserve sareng ECB ogé bakal ngirangan suku langkung saé dina minggu sareng bulan. Salajengna, seueur anu nganalisa, nyalira kalebet, milarian ECB pikeun ngamimitian program luang kuantitatif deui bulan payun.

Tangtosna, aya angst ngeunaan naon naékna perang perdagangan antara Amérika Serikat sareng Cina hartosna pikeun kamekaran ékonomi, teu ukur dina dua ékonomi gedé, tapi ogé pikeun ékonomi global. Tingkat inflasi di sabagéan ageung nagara parantos rendah, sareng langkung lambat kamekaranna bakal nempatkeun tekanan ka handap dina inflasi. Dina hal éta, panyebaran antara ngahasilkeun dina kaamanan Perbendaharaan 10 taun sareng kaamanan Perbendaharaan anu dilindungi ku inflasi 10 taun, anu mangrupikeun ukuran ekspektasi inflasi dina taun 10 anu salajengna, terus ngalelep kana handap sareng handap ( bagan handap).

Sakumaha urang nyerat dina tampilan Ékonomi Bulanan anu ayeuna, urang milari FOMC pikeun ngirangan suku ku bps 25 anu sanés dina rapat kawijakan salajengna na dina Séptémber 18. Tapi sakumaha urang resep, ku kaseueuran ékonomi anu terus-terusan sareng turunna pasar finansial gampang bisa mendorong FOMC pikeun ngirangan tingkat bahkan langkung di bulan anu bakal datang.

Wawasan Market kiridit

Kakuatan dina Paménta Kredit konsumen

Kredit konsumen ningkat $ 14.6 milyar dina bulan Juni, anu di handap mangrupa harepan sareng perobahan bulanan anu paling lambat tilu bulan. Nalika kauntungan éta kirang tina $ 16.0 milyar perobalan bulanan rata-rata taun ka tukang, éta tetep luhureun rata-rata $ 13.0 milyar hasil ekspansi ieu.

Gabungna paningkatan éta asalna tina hutang teu salembar, dugi ka $ 14.7 milyar, bari nginjeum hutang-biasana diwangun ku gajian kartu kiridit-rugi $ 80.5 juta. Kami nyangka tingkat persentase taunan tinggi (APR) dina perjanjian kartu kiridit tiasa timbangan dina bentuk injeuman ieu. Rata APR naék kana 15.13 di Q2, anu nandaan tingkat anu pangluhurna ti saprak 2001. Sababaraha konsumen tiasa ngaharepkeun ningali APR langkung handap dina pernyataan anu badé, kumaha ogé, sabab laju tarif bps 25 FOMC dipotong dina minggu kamari nyorong bank-bank pikeun nurunkeun tingkat perdana.

Paménta konsumen pikeun kiridit tetep kuat. Data survey ti Fed nunjukkeun perwira injeuman ngasongkeun kakuatan anu lega dina paménta kiridit konsumen dina Q2. Tapi, bank dikabarkan kedap standar dina pinjaman konsumén. Utamana, persentase bank anu langkung ketat standar kartu kiridit ngahontal tingkat nu pangluhurna saprak 2009 dina satengah mimiti taun ieu. Standar anu langkung ketat ieu tiasa nunjukkeun kaseueuran pameget kiridit urang ngeunaan stabilitas kiridit konsumen. Sanaos, kalayan pasar tenaga kerja anu ketat, kamekaran upah anu stabil sareng tingkat nyimpen pribadi anu luhur, kami ngaharepkeun yén konsumen tetep dina posisi anu saé pikeun nyayogikeun hutangna dina waktos ayeuna.

Topik tina Minggu

Slmin sareng Slides Renminbi

Minggu kamari parantos aya anu luar biasa pikeun kawijakan moneter, kabijakan dagang, sareng tindakan harga di pasar devisa. Paling penting, Nilai tukeur onshore USD / CNY parantos dagang saluareun 7.00 per dolar pikeun kahiji kalina ti saprak 2008.

Jelas, padagang sareng investor resep sareng prospek tina mata uang Cina anu langkung lemah dina waktos ieu. Patarosan susulan alam nyaéta naha ieu refleksi dina dasar ékonomi Cina, sareng naha pembijakan kawijakan Cina bakal ngijinkeun turunna sapertos kitu. Urang ningali dasar ékonomi Cina salaku konsisten sareng mata uang anu langkung lemah. Pertumbuhan GDP Q2 Cina ngalambatkeun kana 6.2% sataun-taun-taun, sareng kami ngaramal ngalambatkeun salajengna 6.1% dina 2019 sareng 5.8% di 2020. Leuwih ti éta, ngelingan gangguan dagang ngalangkungan taun ieu urang percanten ka résiko kana ramalan kamekaran anu condong ka barengan. Kusabab kamungkinan kaseueuran kawijakan salajengna Cina (salaku conto, potongan salajengna dina Nisisi Aturan Reserve), urang nyangka tren ékonomi China sareng réspon kebijakan sacara umum tiasa ngakibatkeun lemes deui ka lembur renminbi.

Kami yakin yén tekanan internasional, kalebet AS anu nyebat China ka manipulator mata uang, teu mungkin sacara signifikan ngabubarkeun otoritas Tiongkok tina ngaleupaskeun mata uang langkung jauh. Sanajan kitu, otoritas Tiongkok waspada pikeun nyorong ngaharepkeun panyusutan renminbi, kusabab kasieun bakal ngarobih pasar finansial China. Sasuai, urang henteu ngarep-ngarep Cina pikeun ditolak turunna renminbi gancang. Kitu saurna, kami yakin yén kalkulus kabijakan parantos rada robah nalika dibandingkeun épisode-épisode, dibere ketegangan perdagangan AS / Cina sareng kalambatan ékonomi Cina anu terus-terusan, anu urang percaya bakal hartos panguasa bakal langkung akomodasi panyusutan renminbi bertahap, bahkan dina pameunteu tekenan AS. Kalayan éta, dina pikiran urang ningali sababaraha kalemahan renminbi anu langkung sederhana dina sasih bulan.

Robot forex signal2forex forex