Turun Dina Pikeun Langkung Langkung

Ringkesan éksékutip

Émosiasi panganyarna dina ketegangan perdagangan AS-China ngenalkeun résiko jangka panjang ka ékonomi Australia. Sapertos ayeuna, kami ngarepkeun Présidén Trump pikeun maksakeun tarif 10% dina sésana $ 300B tina Amérika Serikat impor ti China, anu sigana ngagaduhan pangaruh material dina ékonomi China. Kami ayeuna ngaramalkeun KDNK di Cina turun di handap 6% dina 2020, sareng dipasihkeun kumaha gumantung ka Australia nungtut ti China, kami percanten Reserve Bank of Australia (RBA) bakal milih ngudag 25 bps tambahan anu dipotong pikeun Laju Tunai sateuacanna ahir taun ieu Kalayan RBA ngejar easing moneter salajengna, ogé kaget pikeun sentimen tina ngirangan Cina, kami ngarepkeun dolar Australia nyirangan.

Éktrasi Tariff Panginten Kirang kana Kirang dina Mata Uang Australia

Nalika énggalna anyar dina ketegangan perdagangan AS-China parantos nyababkeun turun-tumurun di pasar global, kami yakin babak ieu dina tarif impor Amérika Serikat ti China ogé tiasa gaduh dampak material dina kaséhatan ékonomi China. Sapertos ayeuna, kami pinuh nyangka administrasi AS ngalaksanakeun tarif 10% dina sésana $ 300B tina Amerika impor dina bulan Séptémber, sareng salaku hasilna, urang ayeuna ngaramal pertumbuhan GDP di Cina turun di handap tingkat 6% psikologis penting. Mémang, dina Pamutahiran Ékonomi Bulanan Agustus urang, urang nurunkeun ramalan pertumbuhan GDP urang China pikeun 5.8% pikeun 2020. Dibikeun ramalan urang kéngingkeun turun dina ékonomi China, kami percanten ékonomi Australia ogé énggal-énggal kalenturan. Dina perkiraan 2018 na, IMF nyatet yén 35% ékspor Australia angkat ka China, anu ngagambarkeun pendaptaran anu penting pikeun nguap paménta ti pasangan dagang primér Australia.

Salian gaduh paparan signifikan dina tarif sareng kalemahan ékonomi di China, saimbangna domestik masih kaprah di Australia. Kaayaan di séktor perumahan Australia parantos lemah kanggo jangka panjang waktos sareng henteu pulih kalayan hartosna, nalika ngawangun persetujuan, métrik anu dianggo salaku patokan kanggo perumahan anyar, parantos nolak. Samentara éta, harga imah turun 7.4% sataun-taun-taun di Q1-2019, ngiringan kontraksi dina tilu suku sateuacana.

- iklan -

Hasil tina headwinds éksternal sareng internal, kami ngarepkeun RBA neraskeun épakan kabijakan moneter. Sajauhna dina 2019, RBA atos ngirangan Kaluaran Kasuaan dua kali dina rapat mundur dina bulan Juni sareng Juli, sareng nembé ngadamel karep kanggo ngagampangkeun kabijakan moneter salajengna dina Pernyataan panganyarna ngeunaan Kabijakan Monetér. Dibikeun pandangan urang kanggo kamirangan jangka panjang dina ékonomi Australia, ogé koméntar dovish anyar ti pembuat kebijakan, kami yakin yén RBA bakal ngirangan suku ku bps 25 tambahan dina sababaraha bulan ka hareup, bari ogé ngajaga bias dovish.

Dina panempoan kami, résiko tibatan ramalan dolar Australia urang sateuacana ningkat. Kami yakin térén dagang dorongan sareng RBA anu langkung régatip konsisten sareng kalemahan jangka pondok dina dolar Australia, sareng ngarepkeun dolar Australia bakal tetep di handapeun tekanan saatos 2019.

Robot forex signal2forex forex