Long-Overdue GBP / USD, tapi Sigana Short-Lived, Bounce

Kadang-kadang, pasar janten langkung ageung saengga tiasa rally sanajan dina gosip anu teu jelas atanapi malahan warta goréng. Éta Sigana éta pasualan GBP / USD ayeuna.

Sateuacana sabtu minggu, The Telegraph ngalaporkeun yén Boris Johnson bakal pendak sareng PM Irlandia Leo Varadkar pikeun ngabahas Backstop Irlandia, bisa jadi halangan anu pangbadagna pikeun deal perjanjian Brexit anu saluyu-satuju. Ngartos, kabel rallied dina headline ieu, ngahapus kalolobaan turunna Jumaah ageung nuju susulan bulan 30 (éta ogé kedah dicatet yén EUR / GBP pencét taun 10 dina waktos anu sami).

Tadi dinten ayeuna, juru bicara kantor perdana menteri nampik laporan éta, nyatakeun yén henteu aya rapat antara Johnson sareng Varadkar parantos dijadwalkeun ... tapi GBP / USD tetep ngagem kana kamana tina gosip ((saprak éta ditolak).

- iklan -

Sacara téknisna nyarios, jelas yén GBP / USD dijalankeun pikeun mumbul paduli aliran berita. Pasangan éta nguji handapeun saluran bearish lima bulan na, kalayan RSI jero pisan, sareng ampir ngadukung tag psikologi konci dina 1.2000. Saatos ngirangan ampir pips 500 dina tilu minggu sareng tilu minggu ka pengker, urang moal bakal kaget ningali gerak kontras kontén GBP / USD langkung panjang minggu ieu:

Sumber: TradingView, FOREX.com

Kitu saurna, poténsi pikeun Brexit tanpa deal neraskeun beurat dina jangka waktu sedeng jangkaan mata uang Inggris, sareng salami skenario éta masih dimainkeun, GBP / USD tiasa bajoang pikeun nangkep keuntungan jangka pondok. Padagang Bearish tiasa ningali pikeun ngajual kana sagala rali anu dimimitian dina zona 1.2200-1.2300 upami rally jarak deukeutna langkung seueur.

Robot forex signal2forex forex