Minggu Sateuacanna Muga Masihan Kerentanan Salaku Langkung Seueur Anu Kersaeun

Dibandingkeun dina aksi minggu kamari anu anéhna, analis nunjukkeun yén minggu ieu tiasa ngagaduhan giliran anu teu kaduga sareng padagang tiasa ngalih. Dina dinten-dinten sateuacana, Amérika Serikat nuduh China salaku manipulator mata uang. Tuduhan AS ngiringan sabada pasar mata uang ningali yuan di handap tujuh dolar. Laporan nunjukkeun yén ieu mungkin parantos diatur supados impor Cina langkung mirah. Tapi, Cina nolak yén éta ngamanipulasi mata uang na pikeun kamampuan kalapa. Numutkeun kana laporan ku pajabat IMF, teu aya bukti anu ngadukung tuduhan ieu. Tapi, tuduhan éta ayeuna maksa pembuat kawijakan di Swiss sareng Jepang pikeun mikirkeun deui strategina sabab mata uangna tiasa kapangaruhan sacara signifikan. Anceman tariff ayeuna gaduh pangaruh kana artos di sakumna dunya sareng bank sentral tiasa nyandak tindakan pikeun ngaminimalkeun pangaruhna. Di sisi anu sanés, Goldman Sachs ngirangan kamekaran kaopat na diperkirakeun pikeun 1.8%, kusabab kahariwang salajengna ngeunaan masalah perdagangan. Numutkeun kana analis GS, kalemahan kaayaan kauangan, kateupastian, sentimen bisnis lemes sareng distribusi ranté suplai tiasa nyababkeun kamekaran. Salajengna, GS ngarepkeun tarif anu badé diangkat dina bulan Séptémber sareng henteu nyangka usaha padagang sateuacan pamilihan presiden 2020 AS.

AS diperkirakeun nyorong Inggris supaya heuras ngalawan Iran sareng Cina

Nalika Inggris masih siap-siap ninggalkeun EU, seueur anu yakin ayeuna bakal nguatkeun hubungan na sareng AS. Panaséhat Kaamanan Nasional John Bolton Amérika Serikat bakal aya di Inggris dina usaha pikeun negetkeun hubungan dua nagara. Sababaraha masalah anu tiasa dibahas tiasa janten Brexit, Iran sareng Chinas Huawei. Brexit tiasa dijantenkeun matéri utama sabab Amérika Serikat tiasa siap ngabentuk perjanjian khusus ngeunaan hubungan perdagangan sareng Inggris saatos daun EU. Sanaos Inggris henteu agrésif pisan ngalawan Iran sateuacana, rebutan kapal tangki minyak Inggris di Selat Hormuz tiasa maksa London mertimbangkeun pendirian langkung parah. Ahirna ogé pentingna, Huawei ngagambarkeun résiko kaamanan nasional dumasar kana AS sareng panginten tiasa nganggo Inggris pikeun nambihan tekenan kana Cina. Kabel parantos dagang di lontaran multiyear dina sesi anu nembé disababkeun. Sakur pamutahiran ngeunaan masalah di luhur tiasa nyiptakeun volatilitas pikeun pasangan éta.

- iklan -

USD / JPY H4

Rojongan: 105.30 (S1), 104.65 (S2), 104.00 (S3)
Lalawanan: 106.00 (R1), 106.60 (R2), 107.20 (R3)

GBP / USD H4

Rojongan: 1.2000 (S1), 1.1925 (S2), 1.1850 (S3)
Lalawanan: 1.2075 (R1), 1.2135 (R2), 1.2210 (R3)

Robot forex signal2forex forex