Promosi Perdana Day di Amazon ngompa total penjualan ritel Juli, saur BofA

Kotak disegel ku pita Perdana Day mindahkeun sapanjang penghantar ti pengiriman tina pusat pangujian Amazon.com Inc. dina dinten promosi dinten Perdana Promosi Perdana dina Koblenz, Jerman, Senén, Juli 15, 2019.

Krisztian Bocsi | Bloomberg | Getty Gambar

Perdana Perdana Amazon sareng promosi ku pangecér sanés katingalina parantos masihan pop anu bermakna pikeun penjualan ritel Juli, anu tiasa langkung kuat tibatan ramalan ekonom ', numutkeun para ahli ekonomi Bank of America Merrill Lynch.

Michelle Meyer, sirah BofA ékonomi Amérika Serikat, nyarios yén anjeunna ngarepkeun penjualan ritel sanés autos parantos naék ku 0.6% sareng kira-kira satengahna éta bakal tina Perdana Day sareng promosi anu sanés ku pesaing Amazon. Ramalan konsensus di Wall Street nyaéta pikeun kunjungan 0.3% dina bulan Juli dina penjualan ritel headline sareng 0.4%, teu ngaluarkeun autos, numutkeun Refinitiv. Meyer ngarepkeun penjualan ritel judul naék ku 0.4%.

"Kami luhur konsensus. Kami nganggap éta bulan anu kuat, "saur Meyer. "Éta henteu ngan Amazon. Sajumlah pangecér nguruskeun usum panas Jumaah Hideung ieu. "

Ahli ekonomi BofA ogé nganalisis data kartu kiridit Bank of America, anu aranjeunna nyarios nunjukkeun belanja acuk ku 0.8%, numutkeun data kartu kiridit sareng debit. Keuntungan na téh kusabab sabagian pikeun promosi Perdana Perdana Amazon tapi ogé pemanasan bersejarah di sakumna nagara.

Meyer nyatakeun dina Perdana Perdana anu lima taun parantos ningali peralihan kanggo belanja anu langkung luhur unggal taun tapi taun ieu éta ageung. Taun ka tukang, belanja Perdana Day langkung sederhana, sareng éta tiasa diabaikan dina 2016 sareng 2017.

"Ieu mangrupikeun periode anu kuat pikeun balanja konsumen anu dimimitian dina Maret. Bagian tina alesan anu langkung kuat nyaéta awal taun kalintang lemah, ”saur Meyer dina wawancara telepon.

Ahli ekonomi BofA nyarioskeun langkung ti sapalih AS anu dipangaruhan ku cuaca panas dina bulan Juli.

"Kami mendakan yén belanja langkung luhur di nagara anu dituju, utamina dina bahan kadaharan, utiliti, sareng bénsin. Mémang, sakali gelombang panas dimimitian dina Juli 13th, laju kamekaran di belanja di nagara anu dampak dibébaskeun, ”saur para ahli ékonomi dina hiji catetan.

Dagang di forex