Harga Sterling Témbongkeun 'No-Tawaran' Kompléks Tetep

Dina hal pon cacukan, panginten anu paling awon masih datang

gambaran

Kalayan Boris Johnson sumpah miliar milyaran pon dina waragad umum dina sababaraha minggu janten Perdana Menteri Inggris Westminster sareng pasar nyiapkeun diri pikeun kamungkinan pamilihan dina sababaraha taun ayeuna. Partai Partai Buruh éta nerangkeun yén éta bakal néang milih kapercayaan dina pamaréntahan pas Parlemén balikan deui tina recess usum panas, dina bulan Séptémber. Dina waktos anu sami, Johnson sareng kabinét na ngaku yén aranjeunna bakal ngusir nagara kaluar tina Uni Éropa ku tanggal 31st Oktober tanpa deal upami diperyogikeun, upami Brussel terus nolak ulang rundingan kana backstop Irlandia Kalér.

- iklan -

Runtuhan najilna pon dugi ka dekung multi-dekade seepsi sareng sinyal dovish unmistakeably ti Bank Inggris. Upami paréprétoritas BOE polah sakumaha aranjeunna ngusulkeun aranjeunna bakal di upami henteu nganyahokeun, éta ngahalangan yén laju ekspektasi ambigu, nunjukkeun yén résiko tina henteu aya deal Brexit henteu sapinuhna harga.

  • Tingkat Swap Indéks sapeuting (OIS) ongkos anu paling sanguine. Swaps anu biasana dianggo ku bank pikeun ngukur sareng ngimbangi résiko kiridit bari silih silih pasihan. Dina pamariksaan anu terakhir, kamungkinan tersirat tina potongan potongan rada handap 60% pikeun rapat Bank Désémber di. A kamungkinan motong cut 79.1% dituduhkeun pikeun rapat BOE's June 2020. Malahan harita, kamungkinan tersirat tina laju dipotong 25bp pikeun bulan Juni namung 38.1%. Kanyataanna, probabilitas cut 25bp tina tingkat Bank ka 50bp dina patepungan naon waé antara Séptémber 2019 sareng Juni 2020 inklusif, henteu kantos ngahontal 50% numutkeun OIS, nyandak dina 44% pikeun rapat Désémber, nalika kamungkinan potongan anu 58.6 %.
  • Interpretasi: Harga OIS henteu muncul konsisten sareng nampi yén Inggris tiasa nabrak ti Uni Éropa tanpa hasil dina Lebaran. Manajemén alternatif nyaéta yén sanajan henteu aya urusan kajadian, dampak ékonomi négatip tiasa ngandung cukup pikeun ngindarkeun kabutuhan pikeun motong suku. Ieu bieu sigana dipercaya. Malahan akibat tina shot ékonomi jangka pondok bakal ngalambatkeun. Teras, éta pisan teu mungkin yén BOE bakal nolak tina easing kawijakan lamun Inggris kaluar EU tanpa deal dina bulan-bulan anu bakal datang. Sapertos kitu, tafsiran anu langkung saé nyaéta yén pasar OIS henteu harga pinuh dipotong taun ieu kusabab éta henteu nyangka Britania ngantepkeun EU tanpa deal dina ahir taun.
  • Suku harga hareup - kontrak anu direncanakeun pikeun ngajagaan nilai kontén kanggo hiji waktos anu dieusian - langkung optimis. Tingkat maju Sterling / dolar mimitian pinuh ngirangan kamungkinan kamungkinan tingkat BOE dipotong di tempat waé antara pasamoan Désémber 'sésana sareng rapat ngajadwalkeun 30th Januari 2020 sapertos anu dihandap ieu. Saatos potongan 25bp boh dina bulan Désémber atanapi di akhir bulan Januari moal aya potongan potongan 25bp ogé dibanderol sadayana dugi ka waktos ayeuna taun hareup.

Kamungkinan 2019 BOE laju potong tersirat ku tarif teras GBP / USD - 13th Agustus 2019

Sumber: Bloomberg / FOREX.com

Kasalahan kamungkinan potongan BOE anu disarankeun ku tarif teras GBP / USD - 13th Agustus 2019

Sumber: Bloomberg / FOREX.com

Robot forex signal2forex forex