Dolar Kanada / CAD Dolar Kanada Handap Salaku Resesi Mikasieun Pasar Dipiceun

Dolar Kanada kaleungitan persen 0.23 dina Senén. Harga minyak teu tiasa nampi hasil tina sési Asia sareng nalika sési Amérika Kalér ampir rata. Emas teras terus terang janten suruhan aman salami sareng yen Jepang sareng Swiss franc.

Data proyék langkung handap tina harepan Jumaah sareng tiasa nambihan kana tekanan anu ningkat di Bank Kanada (BoC) kanggo ngiringan tingkat bunga ukur. Fed ngabalikeun kawijakan moneter nya dina Januari sareng ngirangan tarifna dina bulan Juli.

- iklan -

Ruang pernapasan anu sayogi ka bank sentral Kanada gancang nguap sareng dina awal taun BoC tiasa tetep aya dina sela pikeun 2019, tapi sakumaha perdebatan perdagangan antara AS sareng China tetep bank sentral tiasa dipaksa ngalangkah pikeun nyegah ékonomi kaleungitan moméntum.

minyak

Harga minyak pulih dina Senén saatos anggota OPEC parantos nyatakeun pernyataan nunjukkeun yén daék dipotong deui produksi. OPEC + diperpanjang dina perjanjian produksi dina bulan Juli, tapi kalayan skenario perdagangan anu langkung parah seueur pisan kagiatan pikeun ngabahas tapi sakedik ku cara aktual grup éta tiasa nyandak minyak tina ragrag salajengna.

Minyak terus peka kana rétorika perang dagang. A kejutan ngawangun di Amérika Serikat tambah tekanan tambahan pikeun harga anu kasar. Arab Saudi daék ngalakukeun leuwih jauh pikeun nyegah ragrag gratis, tapi hésé bayangkeun naon anu bakal katingali. Perang dagang anu berkepanjangan mangrupikeun faktor négatip pikeun perkiraan pertumbuhan global.

emas

Emas naék dina Senén kumargi masih janten pilihan paling luhur pikeun para pamilik investor janten kota aman. Logam konéng parantos ningkat nalika investor ngungsi kusabab karesahan geopolitik sapertos Brexit, perang padagangan AS-China sareng pamilihan Itali ngalangkungan ékonomi global.

Emas naék 1.2 persén dinten Senén sareng didagang deui di luhur tingkat harga $ 1,500.

Bank sentral di sakumna dunya badé ngirangan suku anu langkung handap sareng rétorika dovish terus janten norma. Produsén kabijakan moneter parantos kéngingkeun jalan tina logam sakumaha tilu CBs nyusahkeun suku minggu kamari. Fed tiasa ngiringan jas dina bulan Séptémber sareng titik dasar 25 cut. Wawakil bank sentral ti sakumna dunya bakal hadir dina puncak Jackson Hole anu diayakeun ku Fed ti Agustus 22 ka 24 di Wyoming.

Kateupastian dagang tetep luhur sanaos administrasi Trump ngalangkungan sababaraha komentar anu agrésif, tapi kalayan tanggal 1 Séptémber kanggo tariff langkung luhur dina konsumen anu nyanghareupan barang-barang Cina anu konéng bakal ditambihkeun.

saham

Equities menderita kahariwang perang dagang sabab investor ngajual aset riskier sanaos usaha gabungan ti bank sentral di sakumna dunya. Titik diturunkeun sareng seueur ogé dugi ka produsén kawijakan moneter ngusahakeun pikeun naékkeun kamekaran, tapi kajadian résiko géopolitik tetep masihan tekenan kana saham salaku gencatan perang perang lirénna sapertos anu dipikaresep.

Saham ngagaduhan tungtung minggu anu gancang dina nyerep koméntar dagang ti Présidén AS Donald Trump sareng résiko geopolitik dina sesi Asia sareng Éropa. Gemblengna pasar saham deui minggu kamari salaku China sanaos ingkar sareng tarif AS parantos jaga yuan dina jaga-jaga.

Kapercayaan para pelabur parantos kéngingkeun nalika sengketa padagangan AS-China parantos rancak, tapi bank sentral global parantos ngirangan suku sareng tetep ngaleungitkeun tangtosna pikeun ngindarkeun ékonomi global ragrag kana resesi.

Headwinds tetep kuat salaku deal dina istilah pondok antara AS sareng China nyaéta shot panjang sareng anu mangrupikeun sési dagang Jumaah anu dibayangkeun.

Equity tetep sénsitip kana judul berita bahkan sawaréh aya anu ngumumkeun kejutan awal ngeunaan karasa anyar anu diawalan dina Séptémber 1 parantos kaleungitan, tapi kalayan henteu aya cabang zaitun anu jelas ditawarkeun ku salah sahiji sisi perdebatan perdagangan anu teu aya tungtung dina panempoan tekanan handap. dina equities.

Robot forex signal2forex forex