Pelabuhan Résiko Balik deui kana Sieun Resesi, Yen Regains Control

Pelabuhan résiko gancang dugi deui ka pasar sapertos data Jerman nunjukkeun yén ékonomi aya dina ujung resesi. Indeks utama Eropa dagang di jero beureum sareng Jerman taun 10 ogé nyakup catetan anyar dina -0.649. Sentimen ditimbang deui ku Sekretaris Perdagangan AS Wilbur Ross ', anu ngusulkeun yén penundaan tarif di China mangrupikeun pikeun nyingkahan gangguan Natal. Dina waktu tulisan, Yen anu paling kuat pikeun dinten ayeuna dituturkeun ku Swiss Franc. Mata uang komoditi paling lemah sakumaha dipimpin ku Dolar Australia.

Téhnisna, caket pandang istilah tina USD / JPY, EUR / JPY sareng GBP / JPY tetep turun sareng 107.09, 119.87 sareng 130.06 tingkat ketahanan alit. Fokus balik deui ka 105.04, 117.51 sareng 126.54 luang masing-masing. Putus bakal ngahanca turunna pangénggalna. AUD / USD sigana ditolak ku 0.6822 résistansi minor turun tumiba ayeuna bakal nempatkeun fokus kana 0.6677 samentawis rendah. Ogé, USD / CAD nuju deui sareng tahan tahan 1.3345 sareng putus bakal ngahancakeun deui rebound ti 1.3016.

Di Éropa, ayeuna, FTSE turun -1.31%. DAX turun -1.94%. CAC turun -1.80%. Hasil taun 10 Jérman turun -0.032 di -0.637. Baheula di Asia, Nikkei naros 0.98%. Hong Kong HSI naros 0.08%. SSE Cina Cina acuk 0.42%. Singapura Selat Times naros 0.03%. Jepang taun 10 ngahasilkeun JGB naék 0.133 ka -0.22.

- iklan -

US Ross: Tariff telat teu nganggo pro quo sareng Cina

Sekretaris Perdagangan AS, Wilbur Ross nyarios ka CNBC yén kaputusan tundaana tarif sanés mangrupikeun perdagangan anu 'quid pro quo' sareng Cina. Anjeunna ngarujuk kana penundaan tarif 10% dina sababaraha impor Cina dugi ka Désémber 15. Sabalikna, éta waé kusabab "teu aya anu hoyong nyandak kasempetan pikeun ngarobih usum Natal". Ross nambahan yén "urang parantos nganalisa saprak nguping diumumkeun ku USTR". Sareng, "sanaos aranjeunna ngan diumumkeun ditumpukeun nembe, karya analitis mimiti saatos sateuacan éta."

GDP Jerman kaserang -0.1% dina Q2, ngahasilkeun taun 10 anyar dirékam low

GDP Jerman kaserang -0.1% qoq dina Q2, anu cocog pisan. Aya sumbangan positif ti paménta rumah tangga, kalayan kamekaran konsumsi final rumah tangga sareng konsumsi ahir pamaréntahan. Tapi, formasi modal tetep kasar dina konstruksi. Salaku tambahan, pamekaran perdagangan luar negeri ngarambat kamekaran ékonomi sabab ékspor nyatakeun panurunan suku suku anu langkung kuat tibatan impor.

Jérman Altmaier nyarios tiasa nyingkahan resesi kalayan ukuran anu leres, tapi pamarentah nyarios teu peryogi

Menteri Ekonomi Jerman Peter Altmaier ngingetkeun yén kontraksi -0.1% dina Q2 GDP nyaéta "panggero bangun sareng peringatan sinyal". Anjeunna nambihan yén "konflik perdagangan anu nyéépot nyandak tol - sareng industri Jerman anu fokus ka éksportir dirasaan hususna".

Altmaier ogé nekenkeun "Kami dina fase kalemahan ékonomi tapi henteu acan aya resesi. Urang tiasa nyingkahan yén upami urang nyandak ukuran anu leres. ”Nanging, juru bicara Canselor Angel Merkel nyatakeun,“ pamaréntah ayeuna henteu ningali kabutuhan pikeun langkah-langkah pikeun nyaimbangkeun ékonomi - kabijakan fiskal pamaréntah Jerman ayeuna parantos lega. ”

GDP Eurozone tumbuh 0.2% di Q2, padamelan naék 0.2%

GDP Eurozone tumbuh 0.2% qoq dina Q2, henteu robah ti Q1, anu cocog sareng ekspektasi. Taunan, GDP naros 1.1%. Pikeun EU 28, GDP tumuwuh 0.2% qoq, 1.3% yoy. Pakaryan Eurozone naros 0.2% qoq, dihandap tina 0.3%. Pagawean EU28 naros 0.2% qoq.

Ogé dileupaskeun, produksi industri Eurozone turun -1.6% ibu dina bulan Méi, langkung goréng dibandingkeun -1.4% ibu. Produksi barang modal turun ku 4.0%, barang konsumen anu henteu tahan ku 2.8%, barang konsumen awét ku 1.2%, barang panengah ku 0.8% sareng énergi ku 0.2%

CPI Inggris naros ka 2.1%, inti CPI naros ka 1.9%

PKI Inggris ngagancangkeun ka 2.1% yoy dina bulan Juli, ti 2.0% yoy sareng ngéléhkeun harapan 1.9% yoy. Inti CPI ogé naros kana 1.9% yoy, tina 1.8% yoy sareng ngalahirkeun 1.8% yoy. Ogé ti Inggris, RPI kalambat ka 2.8% yoy, turun tina 2.9% yoy, cocogkeun harepan.

Input PPI mawar Ibu 0.9%, 1.3% yoy, saluhureun harepan ibu 0.6%, 0.3% yoy. Keluaran PPI naroskeun Ibu 0.3%, 1.8% yoy, saluhureun harepan ibu 0.1%, 1.7% yoy. Inti kaluaran PPI mawar Ibu 0.4%, 2.0% yoy, saluhureun harepan ibu 0.1%, 1.7% yoy. Indéks harga imah naék 0.9% yoy dina bulan Juni, turun tina 1.2% yoy, sono pisan tina 1.0% yoy.

Produksi industri Cina kalambat kana 4.8%, panghandapna dina taun 17, data anu sanés teuing

Data ékonomi Cina kagét nalika turun bulan Juli. Produksi industri ngagaduhan 4.8% y / y dina bulan Juli, leungit konsensus tina 5.8% sareng 6.3% Juni. Alihna parah nyaéta parah saprak Pebruari 2009 sareng ngareuwaskeun pasar. PMI Manufaktur disusun ku pamaréntah sareng Markit / Caixin nunjukkeun upticks dina bulan Juli, sanaos tetep aya daérah kontraksi.

Ningali wincikan laporan IP, kaluaran otomatis ditolak -4.4%, ngiringan tina -2.5% dina bulan Juli, sedengkeun kamekaran kaluaran dina alat umum, sareng komputer, komunikasi sareng alat éléktronik sanésna parah pisan. Moderasi ékspor Cina kedah terus beurat dina IP dina sasih bulan.

Ogé dileupaskeun, penjualan ritel tuwuh 7.6% yoy, turun tina 9.8% yoy sareng sono pisan tina 8.6% yoy. Pelabuhan aset tetep mancur désa tumbuh 5.7% yoy, turun tina 5.8% yoy sareng teu sono kana 5.9% yoy. Laju pangangguran anu ditaliti naik tina 5.1% dugi ka 5.3%.

Langkung seueur di Data Cina Terkejut ka Downside dina bulan Juli. Tariff Tunda Henteu Ngabantosan Leungitna Slowser

Kapercayaan Pelanggan Australia Westpac ningkat 3.6%, sacara kejutan sacara kejutan

Kapercayaan Pelanggan Australia Westpac ningkat 3.6% nepi ka 100 dina bulan Agustus, ti 96.5. Westpac nyarios: "Kaluareunna hasil ieu sigana teu heran kusabab survey ieu dilakukeun ngalawan latar anu golak-ganjar ku pasar finansial global anu dikaluarkeun ku tegangan perdagangan antara AS sareng Cina, ASX turun 3.4% sareng AUD off 3 ¢ US saprak survey Juli. "Tapi, éta" uih-uap "tina turunna -4.7% anu teu kaduga dina gugur Juli, sanaos potongan suku RBA mundur. Ogé, aya kapastian pulitik anu pasti saatos pamilihan Federal Méi.

Ngeunaan RBA, Westpac ngarepkeun bank sentral pikeun muka halaman dina Séptémber, sateuacan ngintunkeun angka sanés -25bps. Ogé, aya wold janten final -25bps kanggo ngiringan Cash Cash kanggo 0.50% dina bulan Pebruari. Westpac nyatakeun yén "sinyal tina RBA cukup jelas". Sareng, Dina Pernyataan anyar ngeunaan Kabijakan Moneter, RBA nurunkeun ramalan na kanggo inflasi, upah sareng kamekaran, bari angkat ramalan na pikeun pangangguran. Ramalan éta sanaos didasarkeun kana anggapan téknis ngadopsi harga pasar, anu ngaharepkeun dua potongan suku langkung.

Indéks harga upah Australia naros 3.6% qoq, dina tonggong pertumbuhan sektor publik anu kuat

Indéks Harga upah Australia naros 3.6% qoq dina Q2, tapi henteu tiasa ngabalikeun -4.1% ragrag dina Q1. Taunanna, Indéks Harga Gaji naros 2.3% yoy ngabandingkeun sareng Q2 2018. Kapala Ékonomis ABS, Bruce Hockman nyarios: "Tumuwuhna upah dina tingkat anu stabil dina ékonomi Australia dina tonggong pertumbuhan sektor publik anu kuat dina kuartal. Kontribusi anu paling penting pikeun kamekaran upah saparapat ieu asalna tina komponén sektor umum tina perawatan kaséhatan sareng industri bantosan sosial, di mana jumlah naékna parantos dirékam di Victoria di handapeun rencana pikeun mastikeun kasihatan gajih sareng nagara-nagara sanés. "

USD / JPY Mid-Day Outlook

Pivots poean: (S1) 105.55; (P) 106.26; (R1) 107.46; Tambih deui…

Bias Intraday di USD / JPY tetep nétral dina waktos ieu. Ogé, kalayan 107.09 résistansi minor utuh, turunna langkung salajengna dina kahadean. Di downside, pegatna 105.04 bakal ngahanca turunna langkung ageung ti 112.40 ka 104.69 low. Tatakrama bakal sasaran unjuran 100% tina 112.40 ka 106.78 ti 109.31 di 103.69. Tapi tibalik, sanaos putus résistansi 107.09 bakal nunjukkeun paringkat pondok. Dina hal ieu, rebound langkung kuat bakal katingal deui ka poé 55 Ema (ayeuna di 107.94).

Dina gambar anu langkung ageung, turunna ti 118.65 (Dec 2016) masih tiasa diteruskeun sareng pasangan éta tetep waé lebet di jero saluran ragrag jangka panjang. Istirahat 104.62 bakal nargétkeun proyéksi 100% tina 118.65 ka 104.62 ti 114.54 di 100.51. Pikeun ayeuna, urang ngaharepkeun dukungan kuat di luhur 98.97 (2016 low) ngandung ka handap pikeun ngalebetkeun deui. Dina sagala hal, istirahat 112.40 diperyogikeun heula tanda-tanda serius dina jangka waktu bullish. Upami teu kitu, turunna salajengna bakal tetep diarepan bisi mundur.

Ékonomi Indikator Update

GMTCcykajadiansaleresnaramalansaméméhnadirévisi
23: 50JPYPemesanan Mesin M / M Jun13.90%-1.00%-7.80%
00: 30AUDWestpac Consumer Kapercayaan Aug3.60%-4.10%
01: 30AUDUpah Harga Index Q / Q Q20.60%0.50%0.50%
02: 00CNYDibereskeun Aset EX rural YTD Y / Y Jul5.70%5.90%5.80%
02: 00CNYProduksi Y Industrial / Y Jul4.80%6.00%6.30%
02: 00CNYRitel Penjualan Y / Y Jul7.60%8.60%9.80%
02: 00CNYHenteu Ukur Kalayan Pekerjaan Jul5.30%5.10%
06: 00eurJerman GDP Q / Q Q2 P-0.10%-0.10%0.40%
08: 30GBPCPI M / M Jul0.00%-0.10%0.00%
08: 30GBPCPI Y / Y Jul2.10%1.90%2.00%
08: 30GBPCore CPI Y / Y Jul1.90%1.80%1.80%
08: 30GBPRPI M / M Jul0.00%0.00%0.10%
08: 30GBPRPI Y / Y Jul2.80%2.80%2.90%
08: 30GBPPPI Input M / M Jul0.90%0.60%-1.40%-0.80%
08: 30GBPPPI Input Y / Y Jul1.30%0.30%-0.30%0.30%
08: 30GBPPPI Kaluaran M / M Jul0.30%0.10%-0.10%
08: 30GBPPPI Kaluaran Y / Y Jul1.80%1.70%1.60%
08: 30GBPPPI Kaluaran Core M / M Jul0.40%0.10%0.10%
08: 30GBPPPI Kaluaran Core Y / Y Jul2.00%1.70%1.70%
08: 30GBPImah Harga Index Y / Y Jun0.90%1.00%1.20%0.90%
09: 00eurEurozone M Produksi Industrial / M Jun-1.60%-1.40%0.90%
09: 00eurEurozone Pakasaban Q / Q Q2 P0.20%0.30%0.30%0.40%
09: 00eurEurozone GDP Q / Q Q2 P0.20%0.20%0.20%
12: 30USDImpor Harga Index M / M Jul0.20%-0.10%-0.90%
14: 30USDInventories Minyak bumi-2.5M2.4M

ulasan Signal2forex