Pasar Tari Pare Gains

Trump masihan tangtangan udagan gedé dina dinten Salasa sabada anjeunna teu ngahaja ngumumkeun reureuh dina tarif di sababaraha impor Cina, ngirangan sababaraha prihatin perang perdagangan.

Lambatanna dampak sakitar satengah tina $ 300 milyar impor sareng jelas jelas fokus kana produk konsumen anu populér anu tiasa dilakukeun nalika balanja Natal leuwih mahal pikeun konsumén Amérika. Kaputusan Trump pikeun nangtayungan konsumen tina tariff sapertos dina waktos anu penting ieu gaduh akal, tapi ogé sadar yén 2020 tiasa janten langkung mahal kanggo aranjeunna upami kamajuan henteu dilakukeun.

Kaputusan saleresna tiasa dibuktikeun janten kameunangan di sababaraha tempat, sabab tariff sigana bakal angkat inflasi sapertos Fed ayeuna diteken kana kadar pemotongan kusabab résiko ékonomi sareng tekanan harga hampang. Hal anu terakhir anu dilakukeun ku Gedong Bodas nyaéta masihan bank sentral alesan pikeun henteu ngirangan suku dina waktu ékonomi résiko kalambatan.

- iklan -

Éta ogé butuh kaayaan panas kaluar tina kaayaan ngalibetkeun dua kakuatan listrik, sahingga kamungkinan pikeun seueur rundingan bakal lumangsung sareng badé dipanggihan. Teu aya alesan anu sakedik pikeun optimis ngeunaan ieu, upami dipasihkeun kumaha rapat ayeuna, tapi urang kedah ngarepkeun yén pamustunganana umum akal bakal aya. Kakara ngan ukur masalah kumaha nyeri dua pihak daék mawa sareng ngaganggu batur.

Emas meh teu siga dina pengumuman tarif Trump

Emas sigana nembak dina pengumuman Trump najan positip pikeun résiko, dolar sareng tinjauan ékonomi, nyorotkeun kumaha harga pasar ayeuna. Pasti, logam konéng murag kana sababaraha persén di pengumuman tapi éta parantos mundur luhureun $ 1,500 sareng katingali teu kaétang. Lingkungan bank sentral ayeuna jelas ngabantosan kapercayaan anu teu stabil dina rally ieu sareng sigana ieu tacan dirawat salaku panukeur kaulinan pikeun suku bunga sabab éta meureun pikeun liburan AS.

Minyak tambang janten harga angkat angkat

Minyak tembakan anu langkung luhur dina pengumuman tarif salaku langka warta anu saé pikeun ékonomi nyababkeun sababaraha anu lami dipiharep kéngingkeun harga sareng kamungkinan micu épéktip. Harga minyak diasuh ku perlambangan ékonomi sareng ningkatkeun résiko kana prospekna, anu sacara alami ngagaduhan akibat pikeun kamekaran paménta dina waktu anu oversupply parantos beurat beurat dina harga. Teu lami teuing pikeun ngagungkeun sanajan hanjakalna kusabab ieu kalakuan panyalindungan diri ti présidén panginten henteu janten buktina anu ngaluarkeun tegangan sababaraha anu diarep-arep.

EUR ajeg nalika Jerman ngagabung Inggris di daérah pertumbuhan négatip

Ieu nembé isuk anu pikaresepeun dina sisi data di Éropa, dimana Jerman ngagabung ka Inggris dina kuartal kadua dina ngarékam kamekaran négatip. Nalika Inggris bisa ngajawab yén kontraksi samentawis pangaruh samentawis sapinuhna stockpiling payuneun deadline awal Brexit, Jerman sabalikna langkung seueur sareng ngagambarkeun gambaran anu langkung perlahan nalika dunya di sabudeureun éta lambat sareng padagangan dagang. Éta henteu masihan kami ngaharepkeun yén nagara éta bakal mumbul deui dina triwulan katilu, sakumaha anu anjeun ngarepkeun ku Inggris, sanaos anu henteu sigana badé euro anu parantos dibébaskeun.

Robot forex signal2forex forex