Saham nuju ngadamel gerakan panggedéna saatos sababaraha jam: RealReal, Tilray, sareng Myriad

Julie Wainwright (C), CEO The RealReal ngiringan dina perusahaan IPO di Nasdaq MarketSite di New York, Juni 28, 2019.

Lucas Jackson | Reuters

Pariksa pausahaan nyieun headline sanggeus bel:

Saham RealReal ngagedekeun 12.7% dina dagang saatos-jam saatos ngumumkeun kaleungitan triwulan kadua anu langkung alit tinimbang diarepkeun hasil. Perusahaan konsignment méwah ngalaporkeun kaleungitan suku kadua dina 28 cén per saham dina hasil tina $ 71.0 juta. Analis parantos diperkirakeun kaleungitan per saham cén 33 dina pendapatan $ 70.1 juta, numutkeun Refinitiv. Kadua pembeli aktif sareng pesenan ningkat 40% saprak saparapat kadua taun ka tukang, numutkeun siaran pers perusahaan. Julie Wainwright, CEO sareng pangadeg RealReal, saur perusahaan nyorong ngungkit pamasaran sareng inisiatif strategis dina triwulan II.

Tilray ngaragragkeun 7.2% saatos perusahaan ganja ngumumkeun leungitna saparapat kadua. Perusahaan ngalaporkeun rugi disaluyukeun unggal saham tina 32 cén hasil tina $ 45.9 juta. Analis parantos diperkirakeun kaleungitan per saham cén 25 dina pendapatan $ 41.1 juta, numutkeun Refinitiv. Tilray ngalaporkeun kanaékan operasi operasional tina inisiatif kamekaran.

Saham Myriad Genetika ngiringan 16% saatos perusahaan diagnostik molekular ngumumkeun nguciwakeun penghasilan kuartal kadua. Perusahaan ngalaporkeun saparapat kaopat dilereskeun per porsi 41 cén hasil tina $ 215 juta. Analis parantos diperkirakeun penghasilan per porsi 47 cén hasil tina $ 221 juta. Mark Capone, présidén sareng CEO Myriad, nyatakeun pendapatan teu luput kanggo kuartal kaopat alatan pembayaran deui pikeun ujian saringan pamawa ngembangkeun.

Biotéhnologi Adaptif turun langkung ti 10% saatos perusahaan nyalabarkeun laporan kuartal munggaran ti saprak umum. Perusahaan dipasang rugi per saham $ 1.23, langkung ageung kaleungitan $ 1.01 pangsa sataun saatos. Adaptif ogé ngalaporkeun hasil tina $ 22.1 juta, diluhur perkiraan $ 19.3 juta tina konsensus ti Refinitiv. CEO Chad Robins nyebatkeun perusahaan ngembangkeun "aplikasi produk jangka panjang di sakuliah panalungtikan élmu kahirupan urang, diagnosa klinis, sareng usaha pamanggihan narkoba."

Kualitas namina Mark McLaughlin janten pupuhu dewan énggal. McLaughlin saméméhna kantos janten pupuhu sareng CEO Palo Alto Networks. Anjeunna bakal ngagentos Jeff Henderson, anu bakal tetep dina dewan. Stok na nembe dirobih.

Dagang di forex