Sentimen Angkat ku Tunda Bagian Tari Tari AS di China, Tapi Pasar Pasar-ati-ati

Sentimen pasar ngadamel rebound kuat sapeuting saatos Perwakilan Perdagangan AS ngumumkeun ngantosan tarif dina sababaraha impor Cina. Nanging, sigana henteu aya komitmen milu ngaluarkeun / mésér acan. DOW pencét saluhur 26426.97 tapi katutup di 26279.91, mung sakadar 1.44%. Éta ogé sacara teknis dina dugi ka 55 dinten Ema di 26500. Pasar Asia dibuka umumna langkung luhur tapi teu aya indéks utama anu langkung ti 1%. Big miss dina data Cina ogé janten caps balik deui tina napsu résiko.

Di pasar mata uang, Yen dijual atos sapeupeuting tapi gancang pulih ayeuna. USD / JPY, EUR / JPY sareng GBP / JPY sadayana dugi di handap jarak lalawanan dina 107.09, 119.87 sareng 130.06 masing-masing. Ku sabab kitu, henteu aya konfirmasi tina istilah pondok pa. Ogé, AUD / USD dilaksanakeun di handap resistansi minor 0.6822. USD / CAD diayakeun luhureun dukungan minimal 1.3177. Perkembangan ieu nunjukkeun yén perdagangan tetep umumna ati-ati.

Di Asia, Nikkei kalebet 0.88%. Hong Kong HSI naék 0.54%. Cina SSE Shanghai janten 0.78%. Singapura Selat Times naék 0.23%. Hasil Jepang JNX 10 taun naék 0.010 na -0.224. Sapeuting, DOW naros 1.44%. S&P 500 naros 1.50%. NASDAQ naros 1.95%. Ngahasilkeun 10-yer naros 0.041 ka 1.680.

- iklan -

Telatna tarif énggal di China ditampi kalayan ati-ati

Pengumuman AS pikeun ngantosan tariff anyar dina sababaraha produk Cina nampi nampi. Tapi, padagang tetep ati-ati sabab bakal butuh waktu anu langkung pikeun ningali implikasi anu nyata. Mindahkeun ieu umumna didorong ku kelompok industri. Tapi sababaraha analis dikritik yén éta ngan ukur tanda positip paningkatan. Kasép na henteu cekap.

Pondokna, tarif dina daptar kaca 21 produk bakal ditunda dugi Désémber 15, tunduk kana rundingan salajengna antara AS sareng Cina. Kadua sisi neraskeun paguneman telepon dina nyiapkeun rapat di Washington dina Séptémber. Numutkeun kana perkiraan Wells Fargo, tariff reureuh ngalibatkeun sakitar 60%, atanapi nganggur barang-barang berharga 155B. Produk dibasajankeun telepon sélulér, laptop sareng barang konsér sanésna kaasup monitor orok sareng stroller, gelombang mikro, kaméra cetakan instan, pantona, kursi tinggi, alat musik, dispenser ketchup, popok orok, kembang api, kantong bobo, adegan nativity, reels fishing, cat sareng produk dahareun.

Nanggepan béja éta, Asosiasi Pamimpin Industri Runcit nyarios "ngaleungitkeun sababaraha produk tina daptar sareng ngalambatkeunana tarif 10% tambahan dina produk anu sanés, sapertos dolanan, éléktronika konsumen, pakaian sareng sapatu, dugi ka Désémber 15 ngabagéakeun béja sabab éta bakal ngirangan warta. sababaraha nyeri pikeun konsumén ngalangkungan usum liburan. ”

Asosiasi Konsumén Teknologi ogé ngabagéakeun tunda di sababaraha barang, tapi nambihan: "Bulan hareup, urang badé ngamimitian mayar deui kanggo sababaraha alat téknologi anu paling disukai - kalebet TV, speaker pinter sareng komputer desktop. Administrasi kedah ngiringan tarif ngabahayakeun ieu sareng milari cara anu sanés pikeun nahan Cina tanggung jawab kana kabiasaan dagang teu adil. "

Kapercayaan Pelanggan Australia Westpac ningkat 3.6%, sacara kejutan sacara kejutan

Kapercayaan Pelanggan Australia Westpac ningkat 3.6% nepi ka 100 dina bulan Agustus, ti 96.5. Westpac nyarios: "Kaluareunna hasil ieu sigana teu heran kusabab survey ieu dilakukeun ngalawan latar anu golak-ganjar ku pasar finansial global anu dikaluarkeun ku tegangan perdagangan antara AS sareng Cina, ASX turun 3.4% sareng AUD off 3 ¢ US saprak survey Juli. "Tapi, éta" uih-uap "tina turunna -4.7% anu teu kaduga dina gugur Juli, sanaos potongan suku RBA mundur. Ogé, aya kapastian pulitik anu pasti saatos pamilihan Federal Méi.

Ngeunaan RBA, Westpac ngarepkeun bank sentral pikeun muka halaman dina Séptémber, sateuacan ngintunkeun angka sanés -25bps. Ogé, aya wold janten final -25bps kanggo ngiringan Cash Cash kanggo 0.50% dina bulan Pebruari. Westpac nyatakeun yén "sinyal tina RBA cukup jelas". Sareng, Dina Pernyataan anyar ngeunaan Kabijakan Moneter, RBA nurunkeun ramalan na kanggo inflasi, upah sareng kamekaran, bari angkat ramalan na pikeun pangangguran. Ramalan éta sanaos didasarkeun kana anggapan téknis ngadopsi harga pasar, anu ngaharepkeun dua potongan suku langkung.

Indéks harga upah Australia naros 3.6% qoq, dina tonggong pertumbuhan sektor publik anu kuat

Indéks Harga upah Australia naros 3.6% qoq dina Q2, tapi henteu tiasa ngabalikeun -4.1% ragrag dina Q1. Taunanna, Indéks Harga Gaji naros 2.3% yoy ngabandingkeun sareng Q2 2018. Kapala Ékonomis ABS, Bruce Hockman nyarios: "Tumuwuhna upah dina tingkat anu stabil dina ékonomi Australia dina tonggong pertumbuhan sektor publik anu kuat dina kuartal. Kontribusi anu paling penting pikeun kamekaran upah saparapat ieu asalna tina komponén sektor umum tina perawatan kaséhatan sareng industri bantosan sosial, di mana jumlah naékna parantos dirékam di Victoria di handapeun rencana pikeun mastikeun kasihatan gajih sareng nagara-nagara sanés. "

Produksi industri Cina kalambat kana 4.8%, panghandapna dina taun 17, data anu sanés teuing

Dina bulan Juli, produksi industri tumbuh semata-mata 4.8% yoy, turun tina 6.3% yoy sareng teu sono pisan tina 6.0% yoy. Éta ogé laju tumuwuh anu paling laun dina taun langkung 17. Penjualan eceran ningkat 7.6% yoy, turun tina 9.8% yoy sareng sono pisan tina 8.6% yoy. Pelabuhan aset tetep mancur désa tumbuh 5.7% yoy, turun tina 5.8% yoy sareng teu sono kana 5.9% yoy. Laju pangangguran anu ditaliti naik tina 5.1% dugi ka 5.3%.

nu Biro Statistik Nasional China negeskeun dina hiji pernyataan yén ékonomi nasional ngalaksanakeun "dina jangkauan munasabah" sareng "tetep wutah umumna stabil bari ngalaksanakeun kamajuan salajengna." Juru bicara NBS Liu Aihua ogé nyatakeun dampak perang perdagangan Sino-AS dina ékonomi China bisa dikontrol.

pilari payun

Data inflasi Inggris bakal janten fokus utama dina sési Éropa, nganggo CPI, RPI, PPI sareng indéks harga imah. Sarua pentingna, Jerman bakal ngaleupaskeun GDP, Eurozone bakal ngaleupaskeun GDP, padamelan sareng produksi industri. Engké dina dinten, AS bakal ngaleupaskeun indéks harga impor.

USD / JPY Daily Outlook

Pivots poean: (S1) 105.55; (P) 106.26; (R1) 107.46; Tambih deui…

Rebound USD / JPY, bari kuat, dugi ka handap ketahanan minor 107.09 dugi ka ayeuna. Initial bias tetep nétral pikeun momen. Salami nahan 107.09, turunna salajengna masih dina kahadean. Putus tina 105.04 bakal ngahanca turunna langkung ageung ti 112.40 ka 104.69 low. Tatakrama bakal sasaran unjuran 100% tina 112.40 ka 106.78 ti 109.31 di 103.69. Tapi tibalik, sanaos putus résistansi 107.09 bakal nunjukkeun paringkat pondok. Dina hal ieu, rebound langkung kuat bakal katingal deui ka poé 55 Ema (ayeuna di 107.94).

Dina gambar anu langkung ageung, turunna ti 118.65 (Dec 2016) masih tiasa diteruskeun sareng pasangan éta tetep waé lebet di jero saluran ragrag jangka panjang. Istirahat 104.62 bakal nargétkeun proyéksi 100% tina 118.65 ka 104.62 ti 114.54 di 100.51. Pikeun ayeuna, urang ngaharepkeun dukungan kuat di luhur 98.97 (2016 low) ngandung ka handap pikeun ngalebetkeun deui. Dina sagala hal, istirahat 112.40 diperyogikeun heula tanda-tanda serius dina jangka waktu bullish. Upami teu kitu, turunna salajengna bakal tetep diarepan bisi mundur.

Ékonomi Indikator Update

GMTCcykajadiansaleresnaramalansaméméhnadirévisi
23: 50JPYPemesanan Mesin M / M Jun13.90%-1.00%-7.80%
00: 30AUDWestpac Consumer Kapercayaan Aug3.60%-4.10%
01: 30AUDUpah Harga Index Q / Q Q20.60%0.50%0.50%
02: 00CNYDibereskeun Aset EX rural YTD Y / Y Jul5.70%5.90%5.80%
02: 00CNYProduksi Y Industrial / Y Jul4.80%6.00%6.30%
02: 00CNYRitel Penjualan Y / Y Jul7.60%8.60%9.80%
02: 00CNYHenteu Ukur Kalayan Pekerjaan Jul5.30%5.10%
06: 00eurJerman GDP Q / Q Q2 P-0.10%0.40%
08: 30GBPCPI M / M Jul-0.10%0.00%
08: 30GBPCPI Y / Y Jul1.90%2.00%
08: 30GBPCore CPI Y / Y Jul1.80%1.80%
08: 30GBPRPI M / M Jul0.00%0.10%
08: 30GBPRPI Y / Y Jul2.80%2.90%
08: 30GBPPPI Input M / M Jul0.60%-1.40%
08: 30GBPPPI Input Y / Y Jul0.30%-0.30%
08: 30GBPPPI Kaluaran M / M Jul0.10%-0.10%
08: 30GBPPPI Kaluaran Y / Y Jul1.70%1.60%
08: 30GBPPPI Kaluaran Core M / M Jul0.10%0.10%
08: 30GBPPPI Kaluaran Core Y / Y Jul1.70%1.70%
08: 30GBPImah Harga Index Y / Y Jun1.00%1.20%
09: 00eurEurozone M Produksi Industrial / M Jun-1.40%0.90%
09: 00eurEurozone Pakasaban Q / Q Q2 P0.30%0.30%
09: 00eurEurozone GDP Q / Q Q2 P0.20%0.20%
12: 30USDImpor Harga Index M / M Jul-0.10%-0.90%
14: 30USDInventories Minyak bumi-2.5M2.4M

ulasan Signal2forex