Aversion Résiko Terus salaku Pasar Pasar UKM sareng Penjualan Rékét AS

Pelabuhan résiko tetep di Asia saatos kacilakaan -3% di Dow sapeuting. Langkung pentingna, ngahasilkeun perbendaharaan nyandak nyéépkeun deui kana kasieun resesi. Hasil taun 30 AS urang ogé turun tina 2% gagang di Asia sareng pencét serendah 1.964. Dina pasar tukeur, sanaos, Dollar Australia umumna ningkat saatos langkung saé tibatan data padamelan. Selandia Anyar sareng Dolar Kanada nyéépkeun résiko saliwat sareng pulih umumna. Dina waktos tulisan ieu, Sterling sareng Dollar mangrupikeun bagian anu paling lemah kanggo dinten ieu, ngantosan data penting payun.

Téhnisna, dukungan minor 1.1133 di eur / USD mangrupakan fokus utama dinten ieu. Teguh putus aya anu kedah nunjukkeun parantosan rebound ti 1.1026 sareng trend langkung ageung tiasa waé resuming. Saenipun, éta kedah dibarengan ku istirahat teguh tina 1.0841 di EUR / CHF pikeun mastikeun pikeun kalemahan Euro. Yen salibna ogé bakal ngintunkeun aren anu anyar, khususna 105.04 dina USD / JPY, 117.51 di EUR / JPY sareng 126.54 di GBP / JPY.

Di Asia, ayeuna, Nikkei turun -1.46%. Hong Kong HSI turun -0.17%. Cina SSE Cina turun -0.62%. Singapura Selat Times turun -1.49%. Hasil Jepang JNX 10 taun turun -0.0183 at -0.238. Sapeuting, TURUN turun -3.05%. S&P 500 turun -2.93%. NASDAQ turun -3.02%. Hasil taun 10 turun -0.099 ka 1.488.

- iklan -

Trump nempatkeun hak asasi manusa di Hong Kong salaku préparasi pikeun nganyahokeun dagang Cina

Présidén AS Donald Trump katingalina nempatkeun kaayaan hak asasi manusa di Hong Kong salaku sarat tina urusan dagang sareng Cina. Anjeunna tweeted yén "Tangtosna Cina hoyong ngadamel deal. Kéngingkeun aranjeunna damelan kalayan Hong Kong ti heula! "Trump ngaujakeun pujian biasa Présidén Cina Xi Jinping salaku" pamimpin anu hébat ", sareng jalma anu alus dina" bisnis tangguh. Anjeunna malah nyarios yén anjeunna gaduh "ZERO ragu" Xi miharep "gancang sareng bageur" ​​ngabéréskeun masalah Hong Kong. Sareng anjeunna malah nyauran Xi pikeun "rapat pribadi" dina masalah éta.

Komentar Trump sumping sanggeus juru bicara Departemen Propinsi nyatakeun AS "prihatin pisan" ngeunaan laporan gerakan gerakan paraméter sapanjang wates Hong Kong. Salaku tambahan, anjeunna ngadesek pamaréntah Hong Kong pikeun hormat "kabébasan pidato sareng perhimpunan anu aman". Anjeunna ogé nyatakeun yén protés anyar ayeuna nunjukkeun "prihatin anu lega sareng sah ngeunaan érosi otonomi Hong Kong." Salajengna, "érosi terus otonomi Hong Kong nempatkeun résiko status khusus anu lami dina urusan internasional," saurna.

Speaker House AS Nancy Pelosi ogé ngaluarkeun pernyataan awal minggu ieu, peringatan: "Kalahasan anu nyababkeun sareng panggunaan kakuatan anu dilakukeun ngalawan demonstran Hong Kong sacara ngareureuwas pisan. Kepala Eksekutif pro-Beijing sareng pasukan pulisi Hong Kong kedah geuwat lirén nyerang serangan sareng panyalahgunaan anu dilakukeun ngalawan jalma sorangan.

Kantor Hak Asasi Manusia PBB ogé nyatakeun dina hiji pernyataan yén aya "buktina anu dipercaya para pajabat penegak hukum anu nganggo pakarang anu kurang maotna dina cara anu dicaram ku norma-norma sareng standar internasional" dina nyerah protés di Hong Kong anu lumangsung langkung ti dua bulan. Salaku conto, "pajabat tiasa ningali anu nyéépkeun gas cimata anu matak rame, wilayah anu katutup sareng langsung di demonstran masing-masing dina sababaraha kali, nyiptakeun résiko anu ageung maot atanapi cilaka parah.". UNHR ogé ngadesek Pamaréntah Hong Kong pikeun mastikeun "réspon ku aparat penegak hukum pikeun kekerasan anu lumangsung, proporsi sareng akurasi sareng standar internasional ngeunaan panggunaan kakuatan, kalebet prinsip kabutuhan sareng babandingan."

RBA Debelle: Téknologi sengketa tiasa gaduh dampak anu langkung ageung tibatan tarif

Wakil Gubernur RBA Guy Debelle nyarios dina pidato ayeuna yén épék langsung tina tarif AS-China "henteu acan kabeneran kitu" Tapi, dampak anu langkung ageung parantos kateupastian ku paripatan. Henteu kateupastian nyandak "dua bentuk". Anu mimiti, aya kateupastian ngeunaan "ukuran sareng insiden" tina tarif. Kadua, éta henteu yakin kumaha "sengketa téknologi" bakal diputus.

Debelle ogé ngingetkeun yén "éta musibah yén pangaruh sengketa téknologi bakal langkung ageung tibatan tarifna" Sareng, "sengketa téknologi ngahasilkeun kamungkinan yén usaha naon waé anu kalibet dina ranté produksi téknologi kedah milih antara Wétan sareng Kulon tinimbang ngajual kana pasar global. ”

Ogé, anjeunna nyatakeun sengketa perdagangan anu ayeuna bakal gaduh "dampak ageung sareng anu ageung" dina "sistem perdagangan anu didasarkeun". Sareng, "Pertengkepan China-AS nyababkeun mamang anu serius. Urang ogé tiasa ningali anu jelas dina masalah perdagangan AS-Éropah, kitu ogé antara Korea Kidul sareng Jepang. ”Ogé," perdagangan ieu dianggo salaku alat pilihan anu nawar, kalebet pikeun masalah anu teu kedah seueur dilakukeun sareng padagangan. ”

Australia tambahkeun padamelan 41.1k, tapi tingkat pangangguran macet dina 5.2%

Pakaryan Australia tumuwuh 41.1k dina bulan Juli, harepan luhureun 14.2k. Pagawean full-time naros 34.5k bari sabagean damelan naros 6.7k. Tingkat pengangguran mantap dina 5.2%, anu cocog sareng ekspektasi. Laju partisipasi naék 0.1% ka 66.1%.

Dina istilah anu disaluyukeun usumna, paningkatan padamelan panggedéna aya di Queensland (dugi 19.9), New South Wales (nepi ka 13.0k), sareng Victoria (dugi 3.6k). Pangurangan pangbadagna nyaéta di Australia Kulon (turun -4.2k). Tingkat pangangguran ningkat di Australia Kidul (dugi 0.9 pts ka 6.9%) sareng Australia Kulon (dugi 0.2 pts ka 5.9%), Penurunan dicatet dina Tasmania (turun -0.8 pts ka 6.0%), New South Wales (turun -0.2 pts ka 4.4%) sareng Queensland (turun -0.1 pts ka 6.4%), sareng Victoria ngarekam teu aya parobihan.

Langkung saé tibatan pamekaran padamelan kedah disayurkeun dina RBA di bulan Séptémber. Tapi, pangangguran terus macét dina 5.2%. Henteu aya tanda ragrag arah laju alami RBA tina 4.5%. Bank sentral masih kedah langkung ngagedekeun payun pikeun nyurung tingkat pangangguran ku kituna nyorong inflasi ka udagan.

Ogé ti Australia, ekspektasi inflasi konsumen naék kana 3.5 $ dina bulan Agustus, ti 3.2%.

pilari payun

Penjualan ritel Inggris mangrupikeun fokus utama dina sési Éropa. Swiss bakal ngaleupaskeun PPI. Engké dina poé, daptar panjang data ékonomi AS bakal dileupaskeun. Penjualan ritel bakal narik perhatian paling. Tapi manufaktur nagara Kakaisaran, survey Philly Fed, produksi industri sareng padamelan tiasa ogé janten gerak pasar. Produktipitas non-ladang, indéks perumahan NAHB sareng inventaris bisnis ogé bakal ditampilkeun.

AUD / USD Daily Outlook

Pivots poean: (S1) 0.6720; (P) 0.6764; (R1) 0.6793; Tambih deui…

AUD / USD tetep dina konsolidasi ti 0.6677 sareng bias intraday tetep nétral heula. Dina tibalik, pegatna 0.6822 bakal ngalegaan deui. Tapi tibalik kedah diwateskeun di handap dukungan 0.6910 kéngingkeun résistansi pikeun ngambalan resa murag. Di handapna, tatakrama 0.6677 bakal nargetkeun unjuran 100% tina 0.7295 ka 0.6831 ti 0.7082 di 0.6618.

Dina gambar anu langkung ageung, turunna ti 0.8135 (2018 luhur) kasebat katingal deui tina kaayaan jangka panjang tina 1.1079 (2011 luhur). Teguh tina 0.6826 (2016 low) kedah mastikeun tempoan bearish ieu. Ragrag salajengna kedah katingal ka 0.6008 (2008 low) salajengna. Dina tibalik, istirahat tina résistansi 0.7082 diperyogikeun janten tanda munggaran pikeun miding istilah sedeng. Upami teu kitu, prospek bakal tetep turun sanajan batesan deui.

Ékonomi Indikator Update

GMTCcykajadiansaleresnaramalansaméméhnadirévisi
1: 00AUDInflasi konsumen frékuénsi ékspéktasi Aug3.50%3.20%
1: 30AUDPagawean Robah Jul41.1K14.2K0.5K
1: 30AUDPangangguran Laju Jul5.20%5.20%5.20%
4: 30JPYProduksi M Industri / M Jun F-3.30%-3.60%-3.60%
6: 30CHFProduser & Impor Harga M / M Jul-0.20%-0.50%
6: 30CHFProduser & Impor Harga Y / Y Jul-1.70%-1.40%
8: 30GBPPenjualan Ékspor Nyaring Bahan Apol M / M Jul-0.20%1.00%
8: 30GBPPenjualan Eceran Bahan Bakar Otomatis Y / Y Jul2.50%3.80%
8: 30GBPPenjualan Eceran Bahan Bakar Otomotik M / M Jul-0.20%0.90%
8: 30GBPPenjualan Eceran Bahan Bakar Otomatis Y / Y Jul2.30%3.60%
12: 30CADPakasaban ADP Juli30.4K
12: 30USDNonfarm Produktivitas Q2 P1.40%3.40%
12: 30USDWaragad Unit Buruh Q2 P1.80%-1.60%
12: 30USDKakaisaran Propinsi Manufaktur Aug1.94.3
12: 30USDPhiladelphia fed Usaha Outlook Aug1021.8
12: 30USDPenjualan ritel sateuacanna M / M Jul0.30%0.40%
12: 30USDRitel Penjualan EX Otomatis M / M Jul0.40%0.40%
12: 30USDAwal klaim teu boga pagawean (Aug 10)212K209K
13: 15USDProduksi M Industri / M Jul0.10%0.00%
13: 15USDKapasitas utilization Jul77.80%77.90%
14: 00USDNAHB Perumahan Market Index Aug6665
14: 00USDInventories bisnis Jun0.10%0.30%
14: 30USDPanyimpenan Gas Pengetahuan Alam55B

ulasan Signal2forex