Euro Nyiar dina Ngasilkeun Jerman, Dollar sareng Pound Didukung ku Penjualan Runcit

Pasar finansial global janten rada dicampur dinten ieu sanaos panyebaran résiko tetep janten tema dasar. Saham Éropa umumna langkung handap bari saham AS pulih deui, ngarobah kana konsolidasi. Komentar ti China nunjukkeun yén pamalesan tetep dilaksanakeun sanajan ditunda bagian tina tarif AS anyar. Hasil taun 10 Jerman dirobih catetan anu kirang tina -0.681. Di pasar mata uang, kumaha, Yen sareng Swiss Franc mangrupikeun anu pang lemah sareng diperpanjangna konsolidasi. Euro mangrupikeun kalemahan katilu sapertos ditarik ka handap ku ngahasilkeun perbendaharaan. Sterling mangrupikeun anu paling kuat pikeun ayeuna, dibantuan ku penjualan ritel. Dolar dicampur sapertos éta dibantuan ku data ékonomi umumna positif.

Téknisna, pegatna EUR / USD dukungan 1.1133 nunjukkeun yén rebound ti 1.1026 parantos réngsé. Runtuhan langkung saé bakal katingal deui pikeun mundur handap ieu. Putus bakal neruskeun trend turun anu langkung ageung ti 1.2555. Istirahat eur / GBP tina 0.9198 ogé nunjukkeun topping istilah pondok dina 0.9324 sareng tarik deui langkung jero bakal katingal deui ka Zona dukungan 0.8891 / 9051. USD / CHF sareng USD / JPY tiasa janten dua fokus kanggo sési sési. Istirahat tingkat ketahanan 0.9797 sareng 107.09 dina pasangan anu duaan bakal nunjukkeun panyebaran jangka pondok dina pasangan sareng nyiptakeun rebound langkung kuat.

Di AS, ayeuna, DOW mangrupikeun 0.29%. Hasil taun 10 turun -0.0025 di 1.578. Di Éropa, FTSE turun -1.10%. DAX turun -0.53%. CAC turun -0.18%. Hasil taun 10 Jérman turun -0.253 di -0.674. Baheula di Asia, Nikkei turun -1.21%. Hong Kong HSI naros 0.76%. SSE Cina Cina acuk 0.25%. Singapura Selat Times turun -0.68%. Hasil Jepang JNXX 10 taun turun -0.0178 ka -0.237.

- iklan -

Cina nyatakeun AS ngalanggar perjanjian Osaka sareng tarif anyar

Kamentrian Keuangan Cina ngingetkeun yén tariff énggal ngalanggar konsensus anu diraih ku pamingpin nagara di G20 di Osaka. Sareng janji éta Cina bakal nyandak countermeasures anu perlu.

Kapisah, juru bicara Kamentri luar negeri, Hua Chunying nyarios, "Kami ngarepkeun AS bakal nyumponan China sepuh, sareng ngalaksanakeun konsensus dua kepala dua nagara di Osaka." Sareng, China ngarep-arep milarian solusi anu ditampi sacara saling ngaliwatan dialog sareng konsultasi dina. dasar kasaruaan sareng silih hormat.

Penjualan ritel AS acuk Ibu 0.7% dina bulan Juli, jualan ex-otomatis dugi ka Ibu 1.0%

Penjualan ritel AS acuk ibu 0.7% dina bulan Juli, harepan teuing di luhur Ibu 0.3%. Penjualan mobil otomatis ningkat ku Ibu 1.0%, ngalawan harepan ibu 0.4%. Produksi industri turun -0.2% indung ngalawan harepan tina ibu 0.1%. Pamakéan kamampuan turun ka 77.5%, dihandap 77.8%.

Tuntutan tanpa padamelan awal dimimitian 9k ka 220k dina minggu tungtung Agustus 10, di luhur 212k. Rata-rata opat minggu klaim awal-awalna naros 1k ka 213.75. Tuntutan neraskeun naék 39k ka 1.726m dina minggu tungtung Agustus 3. Rata-rata minggu rata-rata nungtut neraskeun naros 9.25k ka 1.697m.

Indéks pabrik State Manufacturing naroskeun ka 4.8, tina 4.3 sareng ngalahirkeun 1.9. Ningali sababaraha wincikan, Indéks kerja sareng rata-rata indéks kerja di handapna rada handap enol, nunjukkeun ka sluggishness dina kaayaan pasar tenaga kerja. Harga Input ningkat salaku laju anu rada laun bari ngajual harga anu sakedik dirobih.

Outlook Business Philadelphia Fed turun ka 16.8, turun tina 21.8 tapi ngéléhkeun ekspektasi 10.0. Indikator lega survey tetep positip, sanaos gerakna dicampur bulan ieu: Aktivitas umum, pengiriman, sareng indikasi padamelan diturunkeun tina bacaan bulan panungtungan, tapi indikasi kanggo pesenan anyar naék.

Penjualan ritel Inggris acuk 0.2%, toko henteu toko écok positip pangageungna

Penjualan ritel Inggris kalebet mobil sareng bahan bakar naék 0.2% ibu 3.3% dina bulan Juli, diarepkeun luhur -0.2% ibu, 2.5% yoy. Jualan eceran otomatis sareng bakar naék 0.2% ibu 2.9% yoy, luhureun -0.2% ibu, 2.3% yoy.

Ningali wincikan, toko écés sanés mangrupikeun kontributor positip anu ageung dina sasih, kalayan jumlah anu dianggo sareng kuantitas mésér nyumbangkeun 0.6 sareng persentase titik 0.7 masing-masing. Kontras, toko non-pangan mangrupikeun kontributor négatip dina bulan Juli 2019, kalayan jumlah anu dianggo sareng kuantitas mésér dina dua titik persentase 0.6 négatip.

Dileupaskeun ogé, PPI Swiss turun -1.0% ibu, -1.7% yoy dina bulan Juli ngalawan ekspektasi ibu -0.2%, -1.7% yoy.

RBA Debelle: Téknologi sengketa tiasa gaduh dampak anu langkung ageung tibatan tarif

Wakil Gubernur RBA Guy Debelle nyarios dina pidato ayeuna yén épék langsung tina tarif AS-China "henteu acan kabeneran kitu" Tapi, dampak anu langkung ageung parantos kateupastian ku paripatan. Henteu kateupastian nyandak "dua bentuk". Anu mimiti, aya kateupastian ngeunaan "ukuran sareng insiden" tina tarif. Kadua, éta henteu yakin kumaha "sengketa téknologi" bakal diputus.

Debelle ogé ngingetkeun yén "éta musibah yén pangaruh sengketa téknologi bakal langkung ageung tibatan tarifna" Sareng, "sengketa téknologi ngahasilkeun kamungkinan yén usaha naon waé anu kalibet dina ranté produksi téknologi kedah milih antara Wétan sareng Kulon tinimbang ngajual kana pasar global. ”

Ogé, anjeunna nyatakeun sengketa perdagangan anu ayeuna bakal gaduh "dampak ageung sareng anu ageung" dina "sistem perdagangan anu didasarkeun". Sareng, "Pertengkepan China-AS nyababkeun mamang anu serius. Urang ogé tiasa ningali anu jelas dina masalah perdagangan AS-Éropah, kitu ogé antara Korea Kidul sareng Jepang. ”Ogé," perdagangan ieu dianggo salaku alat pilihan anu nawar, kalebet pikeun masalah anu teu kedah seueur dilakukeun sareng padagangan. ”

Australia tambahkeun padamelan 41.1k, tapi tingkat pangangguran macet dina 5.2%

Pakaryan Australia tumuwuh 41.1k dina bulan Juli, harepan luhureun 14.2k. Pagawean full-time naros 34.5k bari sabagean damelan naros 6.7k. Tingkat pengangguran mantap dina 5.2%, anu cocog sareng ekspektasi. Laju partisipasi naék 0.1% ka 66.1%.

Dina istilah anu disaluyukeun usumna, paningkatan padamelan panggedéna aya di Queensland (dugi 19.9), New South Wales (nepi ka 13.0k), sareng Victoria (dugi 3.6k). Pangurangan pangbadagna nyaéta di Australia Kulon (turun -4.2k). Tingkat pangangguran ningkat di Australia Kidul (dugi 0.9 pts ka 6.9%) sareng Australia Kulon (dugi 0.2 pts ka 5.9%), Penurunan dicatet dina Tasmania (turun -0.8 pts ka 6.0%), New South Wales (turun -0.2 pts ka 4.4%) sareng Queensland (turun -0.1 pts ka 6.4%), sareng Victoria ngarekam teu aya parobihan.

Langkung saé tibatan pamekaran padamelan kedah disayurkeun dina RBA di bulan Séptémber. Tapi, pangangguran terus macét dina 5.2%. Henteu aya tanda ragrag arah laju alami RBA tina 4.5%. Bank sentral masih kedah langkung ngagedekeun payun pikeun nyurung tingkat pangangguran ku kituna nyorong inflasi ka udagan.

Ogé ti Australia, ekspektasi inflasi konsumen naék kana 3.5 $ dina bulan Agustus, ti 3.2%.

pilari payun

Penjualan ritel Inggris mangrupikeun fokus utama dina sési Éropa. Swiss bakal ngaleupaskeun PPI. Engké dina poé, daptar panjang data ékonomi AS bakal dileupaskeun. Penjualan ritel bakal narik perhatian paling. Tapi manufaktur nagara Kakaisaran, survey Philly Fed, produksi industri sareng padamelan tiasa ogé janten gerak pasar. Produktipitas non-ladang, indéks perumahan NAHB sareng inventaris bisnis ogé bakal ditampilkeun.

Eur / USD Mid-Day Outlook

Pivots poean: (S1) 1.1116; (P) 1.1154; (R1) 1.1176; Tambih deui…

Istirahat eur / USD tina pangrojong minor 1.1133 nunjukkeun yén rebound ti 1.1026 parantos réngsé di 1.1249 parantos, saatos gagal ngadukung 55 dinten Ema. Bias Intraday dihurungkeun deui pikeun ngarobih pikeun 1.1026 low. Teguh putus di dinya bakal manjangkeun turunna tina 1.2555. Bisi gugah sanés, kami nyangka resistansi anu kuat ti 1.1282 pikeun ngabatesan tibalik.

Dina gambaran anu langkung ageung, pamekaran ayeuna nunjukkeun yén turun tina 1.2555 (2018) turun sareng kamajuan. Sateuacan nolak tina minggu 55 Ema ogé tumurun turun. Ragrag salajengna kedah ditingali ka 78.6% retracement tina 1.0339 ka 1.2555 di 1.0813. Putus putus aya anu bakal udagan 1.0339 (2017 low). Dina tibalik, putus résistansi 1.1412 diperyogikeun pikeun nunjukkeun istilah dasar. Upami teu kitu, prospek bakal tetep badé mundur.

Ékonomi Indikator Update

GMTCcykajadiansaleresnaramalansaméméhnadirévisi
01: 00AUDInflasi konsumen frékuénsi ékspéktasi Aug3.50%3.20%
01: 30AUDPagawean Robah Jul41.1K14.2K0.5K
01: 30AUDPangangguran Laju Jul5.20%5.20%5.20%
04: 30JPYProduksi M Industri / M Jun F-3.30%-3.60%-3.60%
06: 30CHFProduser & Impor Harga M / M Jul-0.10%-0.20%-0.50%
06: 30CHFProduser & Impor Harga Y / Y Jul-1.70%-1.70%-1.40%
08: 30GBPPenjualan Ékspor Nyaring Bahan Apol M / M Jul0.20%-0.20%1.00%0.90%
08: 30GBPPenjualan Eceran Bahan Bakar Otomatis Y / Y Jul3.30%2.50%3.80%
08: 30GBPPenjualan Eceran Bahan Bakar Otomotik M / M Jul0.20%-0.20%0.90%0.80%
08: 30GBPPenjualan Eceran Bahan Bakar Otomatis Y / Y Jul2.90%2.30%3.60%
12: 30CADPakasaban ADP Juli73.7K30.4K
12: 30USDNonfarm Produktivitas Q2 P2.30%1.40%3.40%
12: 30USDWaragad Unit Buruh Q2 P2.40%1.80%-1.60%
12: 30USDKakaisaran Propinsi Manufaktur Aug4.81.94.3
12: 30USDPhiladelphia fed Usaha Outlook Aug16.81021.8
12: 30USDPenjualan ritel sateuacanna M / M Jul0.70%0.30%0.40%0.30%
12: 30USDRitel Penjualan EX Otomatis M / M Jul1.00%0.40%0.40%0.30%
12: 30USDAwal klaim teu boga pagawean (Aug 10)220K212K209K211K
13: 15USDProduksi M Industri / M Jul-0.20%0.10%0.00%
13: 15USDKapasitas utilization Jul77.50%77.80%77.90%
14: 00USDNAHB Perumahan Market Index Aug666665
14: 00USDInventories bisnis Jun0.00%0.10%0.30%
14: 30USDPanyimpenan Gas Pengetahuan Alam55B

ulasan Signal2forex