Euro Selloff Terus salaku Jérman 10-Taun Ngahasilkeun Kasép Seueur Rékam Paling handap Di handap -0.7%

Selloff di Euro ngajemput deui ayeuna salaku Jerman ngahasilkeun beuleum ekspektasi easing ECB. Swiss Franc ogé diteken salaku SNB kadang tiasa kapaksa campur tangan. Yen anu katilu pang lemahna, nuturkeun rebound deui saham tinimbang ragrag ngahasilkeun. Di sisi anu sanés, Sterling pulih sacara lega, kalayan bantosan tina turunna dina EUR / GBP. Dollar Australia anu kadua paling kuat, teras Kanada.

Téknisna, tatakrama USD / CHF tina ketahanan minor 09797 nunjukkeun panyebaran jangka pondok dina 0.9659. Rebound salajengna bakal katingali ku ketahanan 0.9975. EUR / USD parantos aya jalan pikeun ngiringan 1.1026 low. USD / CAD sigana leungit moméntum payuneun 1.3345 luhur samentawis sareng langkung konsolidasi kamungkinan. Samentawis rebound Sterling, GBP / USD dijaga di handap ketahanan 1.2209, GBP / JPY tetep di handapeun ketahanan 130.06. Duanana pasang tetep turun pikeun istilah anu caket.

Di Éropa, ayeuna, FTSE naék 0.39%. DAX naék 0.74%. CAC naék 0.79%. Hasil taun 10 Jérman naék 0.022 na -0.690. Baheula di Asia, Nikkei naros 006%. Hong Kong HSI naék 0.94%. SSE Cina Cina acuk 0.29%. Hasil Jepang JNG XXXX taun JGB naék 10 ka -0.0017.

- iklan -

Hasil Jerman 10 taun ngarobih catetan anyar di handap -0.7 dina ekspektasi ECB

Hasil taun 10 Jérman nyimpang deui sareng pencét catetan anu rendah dina -0.725%. Anggota dewan ECB Pamimpin Oilli Rehn katingal salaku pemicu pikeun ngahasilkeun ragrag gratis. Rehn ngartos yén ECB parantos siap pikeun "pakét kawijakan anu signifikan sareng mangaruhan dina bulan Séptémber".

Aya spekulasi yén ECB bakal nurunkeun suku bunga dipikaresep ku -10bps ti ayeuna -0.40%. Sareng, putus tingkat -0.7% dina ngahasilkeun ubin taun 10 katingali sacara signifikan, sakumaha sacara efektif tiasa janten wates handap énggal pikeun tingkat deposit ECB saatos pakét anu anyar.

Dileupaskeun tina Eurozone, kaleuwihan padagangan sempit ka EUR 17.9B dina bulan Juni, turun tina EUR 20.2B sareng teu luput ekspektasi tina EUR 18.7B.

Koréa Kidul, Jepang sareng Cina kanggo patepungan minggu payun ngeunaan perdagangan sareng ketegangan

Koréa Kidul nyarios yén diplomat top nagara, Jepang sareng China ngarencanakeun pendak di Beijing minggu payun pikeun ketegangan perdagangan sareng sejarah.

Rapat ieu bakal dipimpin ku menteri luar nagri Kang Kyung-wha Koréa Kidul, Taro Kono Jepang sareng Wang Yi Tiongkok, ti ​​Salasa dugi Kemis. Éta bakal pangumpulan mimiti sapertos kitu dina tilu taun.

Menteri Luar Kidul Koréa nyatakeun "kami ngarepkeun éta rapat bakal ngabantosan ngokolakeun institusionalisasi sareng mastikeun yayasan tina skéma koperasi tilu arah."

RBNZ Orr: Urang ngarepkeun - henteu tinggaleun

Gubernur RBNZ Adrian Orr ngaluarkeun pernyataan pikeun membela kaputusan bank sentral pikeun laju kaget laju 50bps dina awal bulan ieu. Éta mangrupikeun tanggapan kana kapala eksekutif BusinessNZ Kirk Hope anu judulna: 'Usaha prihatin ku kaburukan kabijakan Pamaréntah sareng Bank Bank ". Harepan dikritik yén "minggu kamari potongan OCR kirang diprédiksi sabab sigana henteu aya hubunganana sareng data inflasi ayeuna atanapi pangangguran."

Orr ngajelaskeun yén kaputusan bank sentral "ngarepkeun sareng transparan". Ogé, éta "operasional operasional", kalayan amanat sareng tujuan anu jelas. Anjeunna negeskeun pembuat kebijakan "henteu, sareng henteu, nyetél OCR dumasar kana inflasi ayeuna atanapi sajarah sareng hasil pagawean." Sareng, "urang ngarepkeun - henteu tinggaleun". Anjeunna nambahan yén "ekspektasi inflasi rendah global sareng domestik janten alesan konci pikeun ongkos dipikaresep resmi global sareng domestik."

Selandia Anyar BusinessNZ PMI turun ka 48.2, panghandapna ti saprak 2012

New Zealand BusinessNZ Performance Index Manufacturing Index (PMI) turun -2.9 pts ka 48.2 dina bulan Juli. Éta bacaan kontraksi munggaran dina bulan 82 sareng bacaan panghandapna saprak Agustus 2012.

Sutradara eksekutif BusinessNZ pikeun manufaktur Catherine Beard nyarios yén prihatin kira-kira arah kagiatan dina genep bulan pamungkas parantos ngakibatkeun sektor ragrag. Ékonom Senior BNZ, Craig Ebert nyarios yén "samentawis hasilna Juli teu aya set anu témtu yén ékonomi umumna ngontrak, pecutan éta pasti aya anu diperhatoskeun".

Eur / USD Mid-Day Outlook

Pivots poean: (S1) 1.1081; (P) 1.1120; (R1) 1.1147; Tambih deui…

Ragrag eur / USD tina 1.1249 masih kénéh jalan. Bias Intraday tetep aya di handap pikeun 1.1206 low. Putus mutuskeun aya bakal manjangkeun turunna tina 1.2555. Di handapna, di luhur resistensi minor 1.1130 bakal ngahurungkeun bias intraday balik deui ka luhur pikeun manjangan. Tapi dina hal éta, kami ngaharepkeun résistansi anu kuat ti 1.1282 pikeun ngawates tibalik.

Dina gambaran anu langkung ageung, pamekaran ayeuna nunjukkeun yén turun tina 1.2555 (2018) turun sareng kamajuan. Sateuacan nolak tina minggu 55 Ema ogé tumurun turun. Ragrag salajengna kedah ditingali ka 78.6% retracement tina 1.0339 ka 1.2555 di 1.0813. Putus putus aya anu bakal udagan 1.0339 (2017 low). Dina tibalik, putus résistansi 1.1412 diperyogikeun pikeun nunjukkeun istilah dasar. Upami teu kitu, prospek bakal tetep badé mundur.

Ékonomi Indikator Update

GMTCcykajadiansaleresnaramalansaméméhnadirévisi
22: 30NZDBusinessNZ Manufaktur PMI Jul48.251.351.1
09: 00eurKasaimbangan Perdagangan Eurozone (EUR) Jun17.9B18.7B20.2B
12: 30CADTransaksi internasional jaminan (CAD) Jun-3.98B6.55B10.20B10.28B
12: 30USDPerumahan dimimitian Jul1.19M1.26M1.25M1.24M
12: 30USDGedong idin Jul1.34M1.27M1.23M
14: 00USDU. of Mich. Rarasaan Aug P97.298.4

ulasan Signal2forex