Minggu Penting kanggo eur / USD sapertos Fed sareng ECB Easing Harepan Dibangun

Euro akhirna minggu kamari salaku anu pang lemah sareng koméntar ti hiji pejabat ECB luhur ngusulkeun pakét éting anu kuat pikeun diumumkeun dina bulan Séptémber. Salaku ketahanan resesi ogé di Jerman ngirimkeun ngahasilkeun taun kaos 10 pikeun catetan anyar. Dolar Selandia Anyar ngiringan salaku anu pang lemah kadua di lemah RBNZ. Yen overbought Yen anu pang lemahna katilu kaleungitan ngahasilkeun sabab ngahijikeun hasil anu anyar. Di sisi anu sanés, Sterling mangrupikeun acara minggu anu pangahirna, nyababkeun sababaraha karugian anu anyar, ngantosan peristiwa salajengna ngeunaan Brexit. Dollar dituturkeun minangka anu kadua paling kuat, utamana kusabab lemahna di tempat séjén.

Minggu anu bakal datang tiasa penting pikeun greenback sabab fokus bakal kéngingkeun kana pidéo Jackson Hole Chair Fed Chair Jerome Powell, sareng menit FOMC. Euro, ogé bakal neuleuman akun kawijakan ECB sareng PMIs. Kajadian ieu tiasa mutuskeun naha eur / USD badé ngalegaan istilah jangka pondok ka handap kalayan 1.1026 rendah. Perkembangan sapertos kitu tiasa nyeret Euro dina tempat anu sanés, atanapi nyorong greenback sacara lega, atanapi duanana.

- iklan -

Paket anu penting sareng dampak dipiharep tina ECB

Turunna ngahasilkeun Jerman sareng Euro dipicu ku koméntar dovish ti anggota Déwan ECB Olli Rehn. Pondokna, Rehn nyatakeun lemah tina tinjauan ékonomi Éropa menerkeun tindakan salajengna dina kabijakan moneter, "sakumaha anu urang laksanakeun dina Séptémber". Jeung anu paling penting, saurna "penting pisan yén kami ngahasilkeun pakét kawijakan anu signifikan sareng mangaruhan", "lamun anjeun damel sareng pasar finansial, éta langkung hadé pikeun overshoot tibatan undershoot, sareng langkung saé gaduh pakét kabijakan anu kuat. ukuran ti pikeun tinker. "

Pelepasan akun émbaran kawijakan moneter ECB tiasa terang sababaraha lampu tina naon anu ditimbangkeun ku "pakét" produsén kabijakan. Ayeuna, pasar ngarepkeun -10bps motong kana suku bunga konci ti ayeuna -0.4%. Ogé, ECB tiasa balikan deui program mésér asét kalayan seger EUR 50B unggal bulan kanggo meuli. Samentawis éta PMI Eurozone kamungkinan bakal nguatkeun kabutuhan pikeun langkung stimulan kabijakan.

DAX lemah dina sieun recesssion, karugian pared dina harepan ECB

Hasil taun 10 Jérman nyerang sejarah anyar dina -0.712 minggu kamari sateuacan nutup di -0.684. DAX Jérman nyababkeun sakedik 11266.48 tapi pulih nutup dina 11562.74, kalayan bantosan ECB easing ekspektasi sareng ngahasilkeun ragrag. Padahal, pangwangunan umum nunjukkeun yén naékna koréksi ti 10279.20 parantos réngsé di 12656.05. Sababaraha konsolidasi ditingali kalayan dukungan ti 61.8% retracement tina 10279.20 ka 12656.05 di 1187.15 di deukeut. Tapi sagala pamulihan kedah dibatesan ku 55 dinten Ema (ayeuna di 12046.04). Ragrag salajengna kedah katingal sakedap atanapi telat sokongan 10279.20.

Wawancara dagang AS-Cina dina waktos sareng sareng Hong Kong dina kartu

Equities AS nyandak rol roller coaster minggu kamari ngeunaan pamekaran dina ketegangan perdagangan AS-China. AS ngumumkeun reureuh tarif 10% tina kasarna 50-60% tina USD 300B di impor Cina dugi Désémber 15. Mindahkeun sapertos nampi saé ku pasar. Paguneman antara dua sisi neraskeun sareng rapat masih diperkirakeun di Washington dina Séptémber.

Tapi Présidén Donald Trump katingalina parantos nempatkeun kaayaan hak asasi manusa di Hong Kong salaku prasyarat dina urusan dagang naon waé sareng Cina. Anjeunna ogé ngagaduhan ti Kongrés, kusabab aya perjanjian bipartisan pikeun nyepetkeun Undang-undang Hak Asasi Manusia sareng Demokrasi Hong Kong, anu tiasa nyababkeun sanksi sababaraha pajabat tinggi Cina sareng Hong Kong. Kamajuan pulitik di Hong Kong dina minggu ka hareup langkung penting tibatan kantos aya hubungan AS-China.

Perbendaharaan AS ngahasilkeun ragrag gratis, ngahasilkeun taun 30 anyar dirékam

Ditambahkeun kana éta, panolak kurva ngahasilkeun di Amérika Serikat saminggu ayeuna, dipicu ku kasieunana kalembaban global sareng resesi domestik. Hasil taun 10, anu ditutup dina 1.539, ayeuna jalan dihandap 3-bulan di 1.871 sareng ngan ukur luhureun taun 2 taun 1.488. Hasil taun 30 ogé ngarobih catetan anyar dina 1.1916 sateuacan nutup di 2.000, sahandapeun sateuacana sajarah 2.102.

Harga harga futures dina 100% Séptémber Fed dipotong payuneun Jacksonhole

Pikeun ayeuna, futur dana Fed harga harga di 100% kamungkinan sahenteuna FOMC lain potongan dina Séptémber 18. Kursi Fed Jerome Powell deui bakal ngagaduhan kasempetan pikeun nyetél ekspektasi, dina taunan Symposium Jackson Hole taunan. Sateuacan éta, Fed bakal ngaleupaskeun rapat Juli, anu kedah terang langkung seueur debat anu nyababkeun potongan suku asuransi. Tina dua kajadian éta, urang kedah terang kumaha kamungkinan Fed nganteurkeun cut sanés bulan payun.

Indéks Dollar tetep aya dina trend sanggeus volatility panganyarna

Indéks dolar narik dukungan anu kuat ti 55 dinten Ema sareng pulih kuat dina saminggu kamari, babarengan jeung selloff dina eur / USD. Nalika moméntum tibalik teu konpigurasi, trend na DXY tetep utuh. Duga anu sanés luhur 98.93 masih diperkirakeun. Padahal, putus pangrojong 97.03 bakal janten tanda awal tina istilah topping istilah sedeng teras janten fokus deui ka 95.83. Minggu anu bakal datang, kalayan kajadian anu disarios di luhur di Eurozone sareng AS, bakal penting. Istirahat tina 1.1026 rendah dina eur / USD sakedik sahenteuna ngeureunkeun indéks Dollar ngadeukeutan istilah bullishness.

Eur / USD Weekly Outlook

Turunna anu jelas EUR / USD dina minggu kamari nunjukkeun yén rebound ti 1.1026 parantos réngsé di 1.1249, saatos gagal ngadukung dinten luhur 55 Ema (ayeuna di 1.1202). Initial bias tetep aya dina turun minggu ieu pikeun ngareureuh deui 1.1026 rendah heula. Putus mutuskeun aya bakal manjangkeun turunna tina 1.2555. Di handapna, di luhur resistensi minor 1.1130 bakal ngahurungkeun bias intraday balik deui ka luhur pikeun manjangan. Tapi dina hal éta, kami ngaharepkeun résistansi anu kuat ti 1.1282 pikeun ngawates tibalik.

Dina gambar anu langkung gedé, turun tina 1.2555 (2018 luhur) nyaéta kamajuan sareng manjangan. Sateuacan nolak tina minggu 55 Ema ogé tumurun turun. Ragrag salajengna kedah ditingali ka 78.6% retracement tina 1.0339 ka 1.2555 di 1.0813. Putus putus aya anu bakal udagan 1.0339 (2017 low). Dina tibalik, putus résistansi 1.1412 diperyogikeun pikeun nunjukkeun istilah dasar. Upami teu kitu, prospek bakal tetep badé mundur.

Dina gambar jangka panjang, prospek tetep turun pikeun ayeuna. EUR / USD dilaksanakeun di handap jalur panjang dasawarsa anu ngamimitian ti 1.6039 (2008 luhur). Hal ieu ogé ditolak ku 38.2% retracement of 1.6039 ka 1.0339 di 1.2516 sateuacan. A reureuh 1.0039 low bakal tetep dina kahadean salami 55 bulan Ema (ayeuna di 1.1632) nahan.

ulasan Signal2forex