Résiko Tiasa Ngabalikeun deui Huawei Reprieve sareng Stimulus Wicara

Pasar global nyusun rebound anu kuat ayeuna ku pitulung tina omongan stimulus global. Cina parantos nunjukkeun yén éta bakal ngaréformasi sistem suku pikeun nurunkeun biaya lending. Aya ogé omongan anu Jerman ningalikeun ukuran stimulasi. Pasar mereskeun kaputusan ka Amérika Serikat pikeun ngantosan sanksi Huawei pikeun dinten 90 anu sanés. Di pasar mata uang, Swiss Franc mangrupikeun kalemahan lemah ayeuna, dugi ka Sterling sareng Yen. Euro anu pangkuatna, dituturkeun ku Kanada sareng teras Dollar.

Téknisna, Euro pulih sacara umum dinten ayeuna, kalebet ngalawan Swiss Franc. Tapi henteu aya tanda anu jelas dina dasar itungan umum. Tingkat istilah anu deukeut pikeun diawaskeun antawisna ketahanan minor 1.1130 dina eur / USD, 0.9194 dina EUR / GBP, 1.0922 dina eur / CHF. Salami tingkat ieu tahan, turunna teras masih aya dina kahadean. Samentawis éta, pamulihan Sterling tetep leungit moméntum. Éta masih rada jauh, tapi dukungan 1.2014 di GBP / USD sareng dukungan 126.54 di GBP / JPY mangrupikeun museurkeun. Putus bakal ngahanca turunna anyar.

Di Éropa, FTSE naék 1.18%. DAX naék 1.47%. CAC naék 1.37%. Hasil Jerman 10-yer naék 0.044 na -0.640. Baheula di Asia, Nikkei naros 0.71%. Hong Kong HSI naros 2.17%. SSE Cina Cina acuk 2.10%. Singapura Selat Times naros 0.43%. Hasil Jepang JNG XXXX taun JGB naék 10 ka -0.0065.

- iklan -

Departemen Dagang AS ngalegaan repot Huawei pikeun dinten 90 anu sanés

Sekretaris Perdagangan AS, Wilbur Ross nyatakeun yén raksasa téknologi Cina Huawei bakal dibéré 90 dina dinten anu sanés pikeun neraskeun hukuman. Anjeunna ngawartoskeun Fox Business Network yén "Éta mangrupikeun dinten anu sanés pikeun 90 kanggo perusahaan telekomunikasi AS. Sababaraha perusahaan désa gumantung kana Huawei. Janten urang nuju nyéépkeun waktos sakedik deui pikeun ngabédakeun diri. Tapi henteu aya lisénsi khusus anu dibéré nanaon. ”Kaayaan anu saatosna kasarna Nopémber 19.

Ross ogé nyarios yén 46 langkung seueur cabang Huawei ditambah kana daptar Entitas. Sareng, "ayeuna urang gaduh langkung ti 100 anak cabang di Daptar Entitas," saurna, ngajelaskeun yén "nambahan deui éntitas ngajadikeun hésé Huawei ngerjakeun hukuman."

Présidén AS Donald Trump nunjukkeun yén anjeunna henteu acan siap ngalakukeun bisnis sareng raksasa téknologi Cina Huawei acan. Cenah "dina waktu ieu sigana siga ayeuna urang henteu ngalakukeun bisnis ... sabab éta mangrupikeun ancaman kaamanan nasional jeung kuring bener-bener percaya yén média éta katutupan séhat béda ti anu."

Bundesbank: Aktivitas ékonomi tiasa rada turun dina saparapat ayeuna

Bundesbank Jerman nyatet dina laporan bulananna yén "kaluaran ékonomi murag saeutik" dina Q2, ngarujuk kana kontraksi -0.1% qoq GDP. Sareng, "kagiyatan ékonomi ogé bisa turun dina kuartal ayeuna". Penurunan dina industri "henteu jelas" sareng ieu ogé "laun-laun mangaruhan sababaraha séktor jasa."

Tapi Présidén Jens Weidmann masih nyatet yén "ékonomi domestik masih tiasa dilaksanakeun saé". Sareng, "kalemahan parantos jauh kentel dina industri sareng ékspor". Anjeunna nambahan yén alesan penting pikeun kalematan nyaéta “konflik dagang internasional sareng Brexit”

Dilaporkeun ogé nyatakeun yén turunna paménta di luar negeri parantos naékna turunna. Khususna, ékspor ka Inggris lemah dina cinyusu, kumargi tanggal aslina Brexit tanggal Maret. Galeuhan ageung ti Inggris di bulan usum tiris nyababkeun kontra-gerakan nalika musim semi. Salaku tambahan, kalayan ékspor "slumping mendadak", sareng "dirumuskeun pamakean kapasitas sareng turunna panawaran manufaktur, perusahaan sigana bakal nahan investasi dina alat sareng fasilitas anyar."

Salajengna, investasi konstruksi ogé parantos turun. Konsumsi swasta kedahna ngan ukur rada di luhur tingkat ku satruna anu kuat. Ngan konsumsi masarakat anu tiasa ngadukung ékonomi sacara signifikan.

Muller: Inflasi jauh tina targét, ECB kedah teras naekeun ékonomi

Anggota Dewan Pamimpin ECB Madis Muller ngingetkeun ayeuna yén "inflasi jauh tina targét urang ampir 2%". Kituna, "yén bank sentral kedah naekeun ékonomi." Anjeunna nambahan yén Déwan Pamaréntahan bakal "ngabahas ieu nalika rapat pertengahan September".

Komentar na éta saluyu sareng anggota Déwan Pamimpin anu lian, Olli Rehn. Rehn nyatakeun minggu kamari yén "aya anu lemah tina prospek ékonomi Éropa pikeun sababaraha sasih bulan". Sareng, mundur anu "menerkeun tindakan langkung lami dina kawijakan moneter, ku sabab kami bakal lakukeun dina bulan Séptémber."

Eurozone CPI diadopsi di 1.0%, inti CPI dina 0.9%

Eurozone CPI dirampungkeun dina 1.0% yoy dina bulan Juli, dirévisi turun tina 1.1% yoy, turun tina taun 1.3% yoy. Inti CPI dirampungkeun dina 0.9% yoy, henteu owah tina perkiraan kilat sareng inohong Juni. Kontribusi pangluhurna pikeun tingkat inflasi aréa euro taunan asalna tina jasa (0.53%), dituturkeun ku tuangeun, alkohol, bako (0.37%), barang-barang industri énérgi (0.08%) sareng énergi (0.05%).

Di EU, inflasi taunan kalaunan ka 1.4% yoy, turun tina 1.6% yoy. Tingkat taunan anu panghandapna didaptarkeun di Portugal (-0.7%), Siprus (0.1%) sareng Italia (0.3%). Tingkat taunan anu paling luhur kacatet di Romania (4.1%), Hungaria (3.3%), Latvia sareng Slowakia (duanana 3.0%). Dibandingkeun sareng Juni, inflasi taunan murag dina lima belas Amérika Anggota, tetep stabil dua sareng acuk sabelas.

Ogé dileupaskeun, lebaran akun ayeuna Eurozone sempit ka EUR 18.4B dina bulan Juni, kantun ekspektasi tina EUR 32.2B.

Inggris Johnson pikeun ngabahas kabijakan luar negeri, kaamanan sareng Brexit sareng Merkel Jerman sareng Macron Perancis

Perdana Menteri Inggris Boris Johnson diatur ngadatangan Présidén Perancis Emmanuel Macron sareng Canselor Jerman Angela Merkel minggu ieu. Juru bicarana nyarios yén "Ngadepatan G7, perdana menteri percaya yén penting pikeun nyarios ka pamimpin Perancis sareng Jerman pikeun ngintunkeun pesen anu anjeunna parantos netepkeun ngaliwatan telepon telepon anu anjeunna parantos sareng para pamimpin sareng nyanghareupan."

Sareng, anjeunna nambihan, "éta kamungkinan bakal ngabahas masalah sanésna: masalah kawijakan luar nagri, masalah kaamanan sareng saterasna, tapi jelas Brexit bakal ngabentuk bagian konci tina dua rapat dua hala." Tapi, anjeunna ogé nyarios yén moal aya formal hungkul ngeunaan Brexit dugi ka EU ngaleupaskeun tonggong Irlandia dina perjanjian ditarikna.

Di sisi sanésna, juru bicara Komisi Éropa Natasha Bertaud ngingetkeun yén henteu-deal Brexit bakal "jelas bakal nimbulkeun gangguan anu signifikan pikeun warga sareng usaha sareng ieu bakal ngagaduhan dampak ékonomi négatip. Sareng, "anu saimbang langkung ageung di Britania Raya ti éta bakal aya di nagara-nagara EU 27." Anjeunna ogé ngulang komentar Présidén Jean-Claude Juncker yén "éta Inggris anu hanjakalna bakal jadi rugi pangbadagna". upami éta sumping ka henteu deal-deal Brexit.

USD / CHF Mid-Day Outlook

Pivots poean: (S1) 0.9759; (P) 0.9784; (R1) 0.9809; Tambih deui…

Rebound USD / CHF tina 0.9762 dugi ka sakedik ogé 0.9821 dugi ka ayeuna. Bias Intraday tetep di luhur pikeun 55 dinten Ema (ayeuna di 0.9861). Tidur pangantenan bakal sasaran ketahanan 0.9975. Di downside, putus pangrojong minor 0.9762 bakal ngahurungkeun biasna deui ka handap pikeun 0.9659 low tibatan.

Dina gambar anu langkung ageung, up trend ti 0.9186 (2018 low) parantos atos atos dina 1.0237 parantos aya. Kurangna turunna bakal katingali ku 61.8% anjuran tina 0.9186 ka 1.0237 di 0.9587 handap. Kiwari ayeuna, USD / CHF katingal sapertos pola kisaran jangka panjang antara 0.9186 sareng 1.0342. Lantaran kitu, urang bakal perhatosan pikeun menurunkeun sinyal di handap ieu 0.9587. Nanging, istirahat lalawanan 0.9975 diperyogikeun pikeun nunjukkeun parantos turunna tina 1.0237. Upami teu kitu, résiko bakal tetep aya dina downside.

Ékonomi Indikator Update

GMTCcykajadiansaleresnaramalansaméméhnadirévisi
22: 45NZDPPI Input Q / Q Q20.30%-0.60%-0.90%
22: 45NZDPPI Kaluaran Q / Q Q20.50%-0.40%-0.50%
23: 01GBPHarga House Rightmove M / M Aug-1.00%-0.20%
23: 50JPYTrade Balance (JPY) Jul-0.13T-0.15T-0.01T-0.03T
8: 00eurEurozone Akun Ayeuna (eur) Jun18.4B32.2B29.7B
9: 00eurEurozone CPI M / M Jul-0.50%-0.40%0.20%
9: 00eurEurozone CPI Y / Y Jul F1.00%1.10%1.30%
9: 00eurEurozone CPI Core Y / Y Jul F0.90%0.90%0.90%

ulasan Signal2forex