Dollar Australia langkung saé saatos RBA Menit, Tapi Moal Ngiringan Kéngingkeun Saatos

Pasar Asia dibuka langkung saé dinten ayeuna, ngiringan dinten anu sanés deui rebound dina AS sapeuting. Tapi ngagaleuh momentum anu leungit lebet kana sési Éropa. Dollar Australia ayeuna anu paling kuat pikeun dinten ayeuna sakumaha menit RBA nunjukkeun bank sentral bakal nangtung pat dina Séptémber heula. Dolar Selandia Anyar nuturkeun sakumaha anu paling kuat, teras Yen. Sterling mangrupikeun waktos pang lemah sareng pemulihan koréksi minggu kamari leungit moméntum. Dollar sareng Euro ayeuna nuju milarian langkung lemah. Parobihan sentimen résiko payun tiasa nyetél nada sanés pikeun pasar.

Sacara téknis, sanaos ku pamulihan ayeuna, AUD / USD dilaksanakeun di handap ketahanan minor 0.6822 sareng bias intraday tetep nétral. Istirahat tina 0.6677 low diperkirakeun gancang atanapi enggal kanggo tren turun anyar. USD / CAD kéngingkeun resistansi 1.3345 deui saatos ngagambar dukungan ti jam 4 55 Ema sareng rebound. Putus bakal ngahanca gugah cabean ti 1.3016 ka 1.3432 / zona tahan 3564. GBP / USD sareng GBP / JPY bakal teras janten fokus ayeuna. Alat pulih tina 1.2014 sareng 126.54 mimiti leungiteun moméntum. Retest tina subuh samentawis ieu tiasa ditingali pas.

Di Asia, Nikkei naros 0.55%. Hong Kong HSI turun -0.20%. Cina SSE Cina turun -0.21%. Singapura Selat Times naék 0.22%. Hasil Jepang JNX 10 taun turun -0.0005 di -0.235. Sapeuting, DOW naros 0.96%. S&P 500 naros 1.21%. NASDAQ naros 1.35%. Hasil taun 10 naroskeun 0.059 ka 1.597. Hasil taun 30 naroskeun 0.085 ka 2.085.

- iklan -

RBA menit nunjukkeun épéh bias, tapi bakal ngayakeun dina rapat Sept mimiti

Dina menit Agustus Rapat kawijakan kawijakan Rabu 6 RBA, bank sentral nyatet yén "jaman nambahan tina suku bunga rendah" diperyogikeun. Sareng saatos dua potongan suku mundur dina bulan Juni sareng Juli, éta "luyu pikeun ngan ukur kamajuan dina ekonomi global sareng domestik sateuacan mikirkeun perobihan salajengna pikeun netepkeun kabijakan moneter". Sareng anggota bakal "mertimbangkeun easing salajengna tina kabijakan moneter" upami diperyogikeun. Menit-menit ieu saluyu sareng harepan yén RBA bakal nangtung pat di Séptémber, sateuacan ngalakukeun tindakan langkung taun engké taun.

Sacara global, RBA nyatakeun yén "émosiasi sengketa perdagangan sareng téknologi parantos naékna paningkatan résiko ka panurunan global." Sareng, "kateupastian ngeunaan kabijakan perdagangan parantos gaduh pangaruh négatip kana investasi di seueur ékonomi." Inflasi rendah nyayogikeun bank sentral sareng "ruang lingkup".

Sacara domestik, pertumbuhan di Australia parantos "langkung handap tina harepan" dina satengah munggaran tapi diperkirakeun "nguatkeun laun" ka 2.75% langkung ti 2020, teras sakitar 3% langkung saé 2021. Pamekaran anu ngadukung pangontohna kalebet suku bunga anu langkung saé, kamekaran panghasilan rumah tangga langkung luhur, panyusutan nilai kurs, investasi sektor sumber daya positif, sababaraha stabilisasi pasar perumahan, sareng tingkat Investasi infrastruktur anu luhur. Resiko condong kana downside dina istilah anu deukeut, tapi langkung saimbang engké dina jangka waktu ramalan.

PBoC Liu nyatakeun aya rohangan pikeun RRR sareng potongan harga, sakumaha LPR énggal dimimitian

Dina mékanisme Pinjaman Perdana Terpanjang anu dirombak, PBoC Cina nurunkeun sataun LPR anyar ku sataun -6 dasar nunjuk 4.25%, turun tina 4.31%, ayeuna. Kiwari éta -10 dadasar poin langkung handap tina tolok ukur pinjaman sataun. LPR lima taun énggal disetél dina 4.85%, sahandapeun angka lima taun ukur légokan lima taun tina 4.90%.

Éta dinten munggaran operasi LPR énggal, naékkeun réformasi laju pikeun nurunkeun biaya injeuman perusahaan. Tapi pangurangan alit ngan ukur bakal gaduh dampak marginal tina kagiatan ekonomi. Sareng PBOC kedah nyandak léngkah-léngkah pikeun naekeun pinjaman.

Wakil Gubernur PBoC Liu Guoqiang ngungkabkeun, nagara masih peryogi waktos pikeun ngémutan épékasi pembaharuan LPR tapi éta moal ngirangan laju lintasan ukur pikeun waktos ayeuna. Anjeunna nambahan yén aya rohangan pikeun potongan boh tingkat syarat cadangan sareng tingkat pinjaman.

Liu nambihkeun, aya dukaatan pikeun reformasi suku bunga kumargi perang perdagangan sareng AS, transformasi industri, laju motong ti bank sentral global. Tapi Cina henteu ngalaman deflasi kanggo ayeuna, sareng harga pasar tingkat dasarna.

PPI Jérman naros 0.1% ibu, 1.1% yoy dina bulan Juli

PPI Jérman naroskeun 0.1% ibu, 1.1% yoy dina bulan Juli, diarepkeun luhureun ibu 0.0%, 1.0% yoy. Dampak anu langkung ageung dina kamekaran indéks keseluruhan dibandingkeun Juli 2018 ngagaduhan ngembangkeun harga listrik. Ieu kaluhur 8.4% (+ 2.2% dibandingkeun Juni 2019). Harga barang konsumen anu henteu tahan ningkat ku 1.7% dibandingkeun dina Juli 2018 (-0.2% dina Juni 2019). Harga dahareun naék 2.2%. Harga barang modal ningkat ku 1.5%, harga barang konsumen awét naek ka 1.3%. Harga barang panengah turun ku 0.7% dibandingkeun dina Juli 2018 (-0.4% dina Juni 2019).

pilari payun

Tanggalan ékonomi siang rada hampang ayeuna. UK CBI tren total pesenan sareng Kanada manufaktur penjualan bakal diulas.

AUD / USD Daily Outlook

Pivots poean: (S1) 0.6754; (P) 0.6772; (R1) 0.6781; Tambih deui…

Henteu aya parobahan dina tinjauan AUD / USD sareng bias intraday tetep nétral pikeun momen. Sababaraha konsolidasi ti 0.6677 aya dina kamajuan. Dina tibalik, putus tina 0.6822 bakal ngalegaan deui tina 0.6677. Tapi tibalik kedah diwateskeun di handap dukungan 0.6910 kéngingkeun résistansi pikeun ngambalan resa murag. Di handapna, tatakrama 0.6677 bakal nargetkeun unjuran 100% tina 0.7295 ka 0.6831 ti 0.7082 di 0.6618.

Dina gambar anu langkung ageung, turunna ti 0.8135 (2018 luhur) kasebat katingal deui tina kaayaan jangka panjang tina 1.1079 (2011 luhur). Teguh tina 0.6826 (2016 low) kedah mastikeun tempoan bearish ieu. Ragrag salajengna kedah katingal ka 0.6008 (2008 low) salajengna. Dina tibalik, istirahat tina résistansi 0.7082 diperyogikeun janten tanda munggaran pikeun miding istilah sedeng. Upami teu kitu, prospek bakal tetep turun sanajan batesan deui.

Ékonomi Indikator Update

GMTCcykajadiansaleresnaramalansaméméhnadirévisi
01: 30AUDRBA Menit Aug
06: 00eurPPI Jérman M / M Jul0.10%0.00%-0.40%
06: 00eurPPI Jérman Y / Y Jul1.10%1.00%1.20%
10: 00GBPCBI Tren Jumlah Pesanan Aug-25-34
12: 30CADManufaktur Penjualan M / M Jun-1.80%1.60%

ulasan Signal2forex