Sterling Falls saatos Koméntar Brexit ti Inggris sareng EU, Yen Rises Broadly

Sterling tetes sacara lega dinten ayeuna sakumaha koméntar ti Inggris sareng EU ngusulkeun yén teu aya kompromi kana Brexit iraha waé pas. Euro ogé diteken salaku Jerman nembé pencét-cecekelan gagang -0.7. Yen ngaluncat deui sareng didasaran minangka anu pangkuat sareng napsu résiko anu luntur. Aussie nuturkeun saatos RBA menit ngasongkeun yén éta bakal nangtung pat dina bulan Séptémber. Padahal, sabagéan ageung sareng salib-salib nganggo lebet akrab. Teu aya putus deui acan.

Téhnisna, GBP / USD sareng GBP / JPY langkung parah ayeuna. Alat pulih tina 1.2014 sareng 126.54 mimiti leungiteun moméntum. Retest tina subuh samentawis ieu tiasa ditingali pas. Eur / JPY tiasa gaduh anu sanés dina dukungan 117.51 sareng putus bakal ngahanca trend turun anyar. USD / JPY ogé kaleungitan waktos tibalik payuneun ketahanan 107.09. Ragrag jauh tiasa katingal deui pikeun mundur 105.04 anu handap upami serangan résiko ngagedekeun.

Di Éropa, ayeuna, FTSE naék 0.21%. DAX turun -0.04%. CAC naék 0.08%. Hasil taun 10 Jérman turun -0.0441 di -0.692. Baheula di Asia, Nikkei naros 0.55%. Hong Kong HSI turun -0.23%. SSE Cina Cina turun -0.11%. Singapura Selat Times naros 0.24%. Hasil Jepang JNXX 10 taun turun -0.005 ka -0.235.

- iklan -

Inggris Johnson mendesak EU Tusk ngagentos backstop Irlandia kalayan pangaturan alternatif

Perdana Menteri Boris Johnson nuliskeun deui surat ka Présidén Déwan Éropa Donald Tusk yén tonggong Irlandia teu katampi. Saur anjeunna, "éta nyayogikeun ka seluruh UK kalayan pilihan sésana dina union kustomisasi sareng saluyu sareng aturan éta, atanapi ningali Irlandia Kalér laun dibuang ti ékonomi Inggris merentas luas luas wewengkon". Sareng, "kadua hasil éta henteu ditarima ku pamaréntah Inggris."

Sabalikna, Johnson saurna boh Inggris sareng EU parantos sapuk yén "persiapan alternatif" tiasa janten bagian tina solusi éta. Sareng saur anjeunna: "Kuring ngajukeun yén tulang tonggong kedah digantian ku komitmen pikeun nempatkeun tempat-tempat sapertos anu jéntré salami ahirna jaman transisi, salaku bagian tina hubungan ka hareup. Kuring ogé terang yén bakal aya gelar kapercayaan ngeunaan naon anu bakal kajadian upami pangaturan ieu henteu sapinuhna di tempat dina ahir periode éta. Kami siap ningali sacara konstruktif sareng fleksibel naon komitmen anu bakal ditulungan, saluyu sareng prinsip anu diatur dina surat ieu. "

Kapisah, ko-pupuhu Partéi Konservatif Inggris James Cleverly nyarios Inggris bakal ninggalkeun EU dina Oktober 31. Anjeunna nyatakeun, "pangakuan hal anu bakal ngabantosan hungkul EU pikeun neuleuman naon anuna kedah dilakukeun." Anjeunna ogé nekenkeun "kaputusan ngeunaan naha urang ngantunkeun atanapi tanpa urusan anu kalolobaan ayeuna aya dina tangan para rundingan Uni Éropa". Sareng anjeunna ngadesek EU nunjukkeun sababaraha kalenturan dina latar tukang Irlandia.

EU: Surat Inggris Johnson henteu masihan alternatif réalistis pikeun latar tukang Irlandia

Nanggepan surat perdana menteri Inggris Boris Johnson, Présidén Déwan Éropa Donald Tusk negeskeun yén tonggongna mangrupikeun "asuransi" pikeun nyingkahan wates Irlandia anu susah "dugi ka alternatifna dipanggihan. . Sareng, "anu ngalawan latar tukang sareng henteu ngajukeun alternatif réalistis dina kanyataan nyokong ngawangun deui wates. Sanaos upami aranjeunna henteu ngaku. "

Juru bicara Komisi Éropa Natasha Bertaud ogé nyarioskeun surat Johnson “henteu ngaluarkeun solusi operasi hukum pikeun nyegah mulang wates bumi di Pulo Irlandia”. Anjeunna negeskeun yén tonggongna nyaéta "ukur hartos diidentipikasi ku kadua pihak pikeun ngahargaan komitmen ieu" pikeun ngahindari wates Irlandia anu teuas.

UK CBI: Produksi manufaktur tetep stabil, tapi tetep nampi tungtungna ganda

Ukuran Trend Perindustrian CBI bulanan Inggris nunjukkeun yén kaluaran manufaktur stabil Agustus. 15% produsén ngalaporkeun total buku urutan langkung luhur, sareng 28% nyarios yén aranjeunna handap normal, masihan kasaimbangan -13% (tina -34% dina bulan Juli). Angka sasih ieu saluyu sareng rata-rata jangka panjang (-13%).

Anna Leach, Wakil Kepala Ékonomis CBI, nyarios: "Sanaos tanda-tanda stabilisasi dina data bulan ieu, pabrik UK tetep aya dina tungtungna anu nampi ganda: lambatna dina ékonomi global sareng kateupastian Brexit. Tegangan perdagangan antara bangsa-bangsa sapertos Cina sareng AS ngan saukur ngabekukeun kateupastian paménta anu disanghareupan ku pabrik UK.

"Nalika kami caket sareng Oktober, penting pikeun Perdana Menteri anyar ngajamin deal Brexit sateuacanna éta wates anu siap sareng prioritas pencét domestik, tina ningkatkeun préparasi urang pikeun ngalereskeun perencanaan magang."

PPI Jérman naros 0.1% ibu, 1.1% yoy dina bulan Juli

PPI Jérman naroskeun 0.1% ibu, 1.1% yoy dina bulan Juli, diarepkeun luhureun ibu 0.0%, 1.0% yoy. Dampak anu langkung ageung dina kamekaran indéks keseluruhan dibandingkeun Juli 2018 ngagaduhan ngembangkeun harga listrik. Ieu kaluhur 8.4% (+ 2.2% dibandingkeun Juni 2019). Harga barang konsumen anu henteu tahan ningkat ku 1.7% dibandingkeun dina Juli 2018 (-0.2% dina Juni 2019). Harga dahareun naék 2.2%. Harga barang modal ningkat ku 1.5%, harga barang konsumen awét naek ka 1.3%. Harga barang panengah turun ku 0.7% dibandingkeun dina Juli 2018 (-0.4% dina Juni 2019).

RBA menit nunjukkeun épéh bias, tapi bakal ngayakeun dina rapat Sept mimiti

Dina menit Agustus Rapat kawijakan kawijakan Rabu 6 RBA, bank sentral nyatet yén "jaman nambahan tina suku bunga rendah" diperyogikeun. Sareng saatos dua potongan suku mundur dina bulan Juni sareng Juli, éta "luyu pikeun ngan ukur kamajuan dina ekonomi global sareng domestik sateuacan mikirkeun perobihan salajengna pikeun netepkeun kabijakan moneter". Sareng anggota bakal "mertimbangkeun easing salajengna tina kabijakan moneter" upami diperyogikeun. Menit-menit ieu saluyu sareng harepan yén RBA bakal nangtung pat di Séptémber, sateuacan ngalakukeun tindakan langkung taun engké taun.

Sacara global, RBA nyatakeun yén "émosiasi sengketa perdagangan sareng téknologi parantos naékna paningkatan résiko ka panurunan global." Sareng, "kateupastian ngeunaan kabijakan perdagangan parantos gaduh pangaruh négatip kana investasi di seueur ékonomi." Inflasi rendah nyayogikeun bank sentral sareng "ruang lingkup".

Sacara domestik, pertumbuhan di Australia parantos "langkung handap tina harepan" dina satengah munggaran tapi diperkirakeun "nguatkeun laun" ka 2.75% langkung ti 2020, teras sakitar 3% langkung saé 2021. Pamekaran anu ngadukung pangontohna kalebet suku bunga anu langkung saé, kamekaran panghasilan rumah tangga langkung luhur, panyusutan nilai kurs, investasi sektor sumber daya positif, sababaraha stabilisasi pasar perumahan, sareng tingkat Investasi infrastruktur anu luhur. Resiko condong kana downside dina istilah anu deukeut, tapi langkung saimbang engké dina jangka waktu ramalan.

GBP / USD Mid-Day Outlook

Pivots poean: (S1) 1.2096; (P) 1.2135; (R1) 1.2164; Tambih deui….

GBP / USD lemah dina dinten ayeuna tapi tetep luhureun 1.2014 samentawis rendah. Bias Intraday tetep nétral sareng seueur konsolidasi tiasa katingal. Tapi pandangan éta tetep badé sareng daya tahan 1.2209 henteu utuh. Di downside, pegatna 1.2014 bakal ngahanca turun tumiba ka 1.1946 low heula. Teguh putus di dinya bakal udagan proyéksi 100% tina 1.4376 ka 1.2391 ti 1.3381 di 1.1396. Dina tibalik, putus résistansi 1.2209 bakal ngasongkeun katurunan jangka pondok. Dina hal ieu, rebound kuat bakal katingali deui ka poé 55 Ema (ayeuna di 1.2396).

Dina gambar anu langkung ageung, turun ka handap ti 1.4376 (2018 luhur) nuju ngalegaan nuju 1.1946 rendah. Urang kedah ati-ati dina dasarna. Tapi putus anu parah bakal neruskeun trend ti 2.1161 (2007 luhur) ka 61.8% ramalan tina 1.7190 ka 1.1946 ti 1.4376 di 1.1135. Dina hal naon waé, panéangan istilah sedeng bakal tetep menurun salami nahan tahan 1.3381, upami batesan deui rebound.

Ékonomi Indikator Update

GMTCcykajadiansaleresnaramalansaméméhnadirévisi
01: 30AUDRBA Menit Aug
06: 00eurPPI Jérman M / M Jul0.10%0.00%-0.40%
06: 00eurPPI Jérman Y / Y Jul1.10%1.00%1.20%
10: 00GBPCBI Tren Jumlah Pesanan Aug-13-25-34
12: 30CADManufaktur Penjualan M / M Jun-1.20%-1.80%1.60%

ulasan Signal2forex