"Belkaglazer" - panaséhat ahli pikeun dagang otomatis dumasar kana sababaraha strategi

$149.00

sistim: Metatrader 4
indikator diperlukeun: Di pos arhive
Jangka waktos: H4
pasangan Mata Artos: EURUSD, GBPUSD, USDJPY, AUDUSD, AUDJPY
Wates ku rekening: Euweuh
Rekening calo: sagala

Test Vérsi (Belkaglazer_test.ex4): ngundeur FREE
Vérsi kode OPEN (Belkaglazer.mq4): Mésér kode EA

gambaran

sistim: Metatrader 4
indikator diperlukeun: Di arhive .zip
Jangka waktos: H4
pasangan Mata Artos: EURUSD, GBPUSD, USDJPY, AUDUSD, AUDJPY
Wates ku rekening: Euweuh
Wates ku waktu: Euweuh
Jenis dagang: Jangka pondok dagang otomatis
jaringan neural: cahaya
Jumlah sinyal maké di dagang: 10
Moneymanagement: enya
Ngagunakeun kalawan EAs séjén: enya
rekening calo: Akun naon
Max. nyebar diwenangkeun: 4 (40)
TakeProfit na StopLoss max dipaké: 50 (SL), 50 (TP)
Durasi trades: Jam 4 rata - dinten 4
kavling: 0,01 - 100
VPS atanapi Laptop: Kedah 24 / 5 online

Panaséhat boga struktur modular;

The Ahli panaséhat bisa dagang di dorongan, breakout, counter-trend, ngulang deui, strategi scalping;

Ngarojong pesenan Market. Jalan kalawan instan jeung Pasar palaksanaan;

The Ahli panaséhat keur dirancang dina cara jelas, logis jeung nyadiakeun kasempetan pikeun kreativitas sarta panalungtikan. Kabéh parameter / strategi anu pinuh customizable;

Panaséhat tiasa make tipena béda MM. strategi pangarang urang ulah make martingale, grid, hedging sarta elemen bahaya Manajemén Duit, unggal urus ieu ditangtayungan ku eureun-rugi;

Backtesting kalawan kualitas 99% simulasi jeung variabel nyata sumebar. hasil uji coincide jeung dagang nyata;

Panaséhat otomatis ngaluyukeun ka 4 jeung calo 5-angka.

Panaséhat ngidinan Anjeun pikeun make strategi béda:

tingkat poean ngagunakeun gerakan harga ngaliwatan horizontal poean rojongan atawa lalawanan tingkat husus. strategi muka trades nalika volatility ngahontal nilai tinggi jeung ngarecah harga ngaliwatan tingkat rojongan / lalawanan.

Intraday dorongan migunakeun gerakan harga signifikan dina hiji arah. strategi ekspektasi gerakan harga kuat asumsina yén pasar bakal neruskeun mindahkeun dina arah nu sarua. strategi boga perséntase unggul low, nu beda-beda ti 30% kana 40%. Anjeun tiasa meunang leuwih ti 5-15 kaleungitan trades dina urutan.

Saméméhna Poé hl ieu dumasar kana konsép basajan: lamun ngarecah harga ngaliwatan kamari tinggi atawa low, harga bakal neruskeun mindahkeun dina arah narabas a.

Senén Trading asup kana perdagangan dina Senén isuk dina arah nu lalawanan tina gerakan pasar dina Jumaah. It uses beda dina volatility antara Jumaah na Senén.

Ny Tutup Trading mangrupa strategi balik Palasik. Éta tempat ngawangun hiji susunan wates pending dina arah nu lalawanan tina gerakan harga jangka pondok di ahir sidang Amérika Kalér. strategi nganggap yen harga bakal ngarobah arah na balik deui ka rata.

Galur condong téh strategi breakout anu ngagunakeun tingkat rojongan / lalawanan panganyarna dina formulir dua garis serong nu ngabentuk rentang harga.

video strategi tester

Dina garis grafik ti akun urang di Myfxbook.com. Klik gambar

trades réngsé:

Naon anjeun meuli:

  1. Pek indikator
  2. Belkaglazer.ex4

Naon anu anjeun butuh keur dagang jeung panaséhat:

  1. kabuka rekening calo atanapi nganggo aya. Kami ngarékoméndasikeun anjeun Pepperstone calo
  2. PC, Laptop atanapi VPS pikeun software dagang (Metatrader 4) ti calo anjeun (PC kedah janten 24 online / 5).
    Pikeun mastikeun operasi 24-jam ti Metatrader 4 kami nyarankeun Provider Forex VPS ieu:
    panyadia VPS Forex
  3. deposit awal dina akun calo keur dagang.
  4. Pek Advisors ahli ti warung urang kudu dipasang dina Metatrader nurutkeun video tutorial or FAQ.

Lamun perlu pitulung masang robot dagang, Urang bisa nulungan maneh mun yén kalawan software teamviewer.com.

kamerdikaan finansial, stabilitas kauntungan kalawan Advisors dagang husus kami di pasar Forex.

Taros Kami: Signal2forex, support@signal2forex.com. Atawa ngagunakeun formulir ieu nanyakeun sual ngeunaan produk ieu:

FAQ

tatanya: Kuring henteu weruh naon anu Advisors ahli, tapi kuring nyaho naon Metatrader? Dupi anjeun ngabantu kuring nyetél Advisors on PC abdi?
jawaban: Urang bisa make software Teamviewer.com pikeun nyetel Advisors on PC Anjeun. manajer kami teu ieu keur anjeun, urang peryogi ukur keur satuju kana waktu instalasi. Ogé bisa coba ku diri kalawan video tutorial urang.

tatanya: Naon akun tiasa I make?
jawaban: Sakur akun sahiji calo populér, coba ngagunakeun nyebar leutik, sanajan kalawan comission.
Kami ngarékoméndasikeun anjeun Pepperstone calo,

tatanya: Naon strategi anu ngagunakeun éta Advisors ahli?
jawaban: Advisors ngagunakeun jaringan neural, indikator teknis na sistem korelasi antara sinyal ti indikator. Ogé ngagunakeun métode kayaning dagang intraday, nutup trades ku waktos, labuh eureun, labuh kalan, fungsi breakeven, nutup ku sinyal, pending pesenan jeung saterusna.

tatanya: Kumaha carana abdi tiasa nampi Advisors anjeun?
jawaban: Pilih hiji produk ti kategori Advisors Forex. Klik tombol Toko. Satuluyna anjeun bakal dialihkeun ka kaca pendaptaran urutan, pilih metodeu mayar tur mencet tombol bayar. Anjeun bakal nampa link ka undeur Surélék sanggeus mayar, ogé bisa manggihan tumbu dina akun anjeun di bagian download.

tatanya: Naon metode pamayaran anjeun nampi?
jawaban: Urang nampa bayaran ku PayPal, Webmoney, kartu Visa, MasterCard, maestro. Ogé Simkuring tiasa make salah sahiji nu sistem mayar kalayan ngirim manual software (Neteller, Skrill, Bitcoin, mindahkeun Bank), nu peryogi ukur ngirim urang dipilampah. Anjeun tiasa make bentuk kontak.

tatanya: Kumaha masang Advisors ahli?
jawaban: Buka tab "Gambar" -> milih "DataFolder" dina anjeun Metatrader 4. Nempatkeun * .ex4 file di folder "Para ahli". Nempatkeun * .mq4 file indikator pikeun "Indikator" folder. Pareuman terus hurungkeun deui Metatrader 4. Buka grafik diperlukeun ku timeframe nu ditémbongkeun dina ngaran ahli pikeun unggal mata uang pikeun nu eta dimaksudkeun. klik ganda dina unggal panaséhat ahli pikeun unggal bagan di panel sareng ahli. panaséhat ahli kudu dipasang dina bagan wungkul, indikator teu perlu dipasang dina chart.

tatanya: Dupi anjeun nyadiakeun apdet pikeun Advisors anjeun?
jawaban: Apdet nu datang periodiccally, nalika fitur anyar ditambahkeun.

tatanya: Sabaraha waktos abdi kedah ngantosan kanggo pesenan mimitina?
jawaban: Dina periode dagang 01-00 - 23-50 trades kahiji nu datang dina mangsa jam keur portopolio jeung mangsa poé keur EAs tunggal.

tatanya: Kunaon pesenan teu dibuka?
jawaban: Kahiji sakabeh, anjeun kedah parios, lamun nyimpen indikator kana folder katuhu sarta ngabalikan Metatrader. Lajeng pariksa ketawa rupa di pojok katuhu luhur unggal chart, ogé pariksa centang "Ngidinan dagang hirup" dina netepkeun pikeun unggal EA. Mun trades teu datang (kasempetan langka pisan) anjeun kudu ngarobah Metatrader sahiji calo anjeun ka Metatrader sahiji calo lianna. Anjeun tiasa download Metatrader ku link anu, mangka anjeun bisa ngasupkeun kana rekening anjeun kalawan Kapercayaan calo Anjeun.

tatanya: Kumaha ngagunakeun 2-10 metatraders dina waktos anu sareng atanapi kumaha carana sangkan salinan pinuh ku Metatrader munggaran anjeun?
jawaban: Anjeun kudu buka C: Program Payil (x86) jeung manggihan folder calo Anjeun. Lajeng klik katuhu tina mouse ka dinya, pencét "Salin". Lajeng klik katuhu tina mouse dina widang bébas terus pencét "nempelkeun". Teras Anjeun tiasa buka C: Program Payil (x86) New_broker_folder_copy. Lajeng ngajalankeun file terminal.exe. Ayeuna anjeun dibuka Metatrader kadua. Anjeun tiasa dagangan, contona, dina demo jeung akun nyata dina waktos anu sareng. Kumaha carana nempatkeun sagala grafik na EAs ti Metatrader pangheulana hiji anyar. Buka tab "Gambar" -> milih "DataFolder" dina mimiti Anjeun Metatrader 4 sarta nyalin kabéh ti eta. Lajeng buka tab "Gambar" -> milih "DataFolder" dina kadua anjeun Metatrader 4, program nutup, mupus sadaya payil ti folder, tur nempelkeun payil, nu anu salinan ti salah munggaran. Ngajalankeun Metatrader kadua. Ayeuna anjeun gaduh salinan pinuh ku mimitina salah Metatrader.

tatanya: Aya naon wates on EA dibeuli?
jawaban: Aya henteu wates dina rekening demo atawa nyata. Aya wates ku waktu ngagunakeun. Anjeun tiasa mendakan eta dina spésifikasi panaséhat.

tatanya: Dupi anjeun ngabalikeun duit kuring lamun hal mana anu salah?
jawaban: Urang nyadiakeun ngabalikeun duit pinuh, lamun EA teu jalan. Sateuacan refunding kami pariksa deui ku Teamviewer.com atawa kalayan bantuan pernyataan sajarah anjeun ti Metatrader.

tatanya: Kumaha carana abdi tiasa ngirim Anjeun pernyataan sajarah ti Metatrader?
jawaban: Mangga buka tab "sajarah Akun" dina jandela terminal. klik katuhu tina mouse, pencét "Kabéh sajarah". Lajeng klik katuhu tina mouse deui terus pencét "Simpen laporan sakumaha detil". Teras Anjeun tiasa ngirim ka urang ku email.

tatanya: Kumaha carana abdi tiasa pariksa nyebar akun abdi?
jawaban: Tingali ka "Pasar nonton" jandela, teras klik katuhu tina mouse ka dinya, milih "sumebarna". Ayeuna anjeun bisa nempo nyebar anjeun atanapi expenses, nu keur Mayar mun calo Anjeun.

tatanya: Dupi éta hésé ngarti naon nyebar?
jawaban: Upami anjeun ningali nyebarkeun 20 keur pasang GBPUSD pikeun 5 cutatan angka, éta harti, yén anjeun kedah haggle keur calo anjeun 0.2usd kalawan 0.01 pisan, keur USD 2 kalawan 0.1 pisan tur ngan lajeng anjeun bakal geus dagangan pikeun diri. Upami Anjeun gaduh seueur trades, bakal aya teuing expenses keur calo Anjeun. Hal ieu kacida penting pikeun milih akun katuhu teu mayar loba duit ka manéhna. Ti pangalaman urang hadé pikeun muka rekening kalawan calo populér, sabab nyebar loba kirang.

Harita

Aya can aya resensi.

Jadi nu pangheulana marios "" Belkaglazer "- panaséhat ahli pikeun dagang otomatis dumasar kana sababaraha strategi"

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *