Golden bula Pro EA robot scalping forex

$99.00

sistim: Metatrader 4
indikator diperlukeun: Di pos arsip
Jangka waktos: H4
pasangan Mata Artos: EURUSD, GBPUSD, USDJPY
Wates ku rekening: Euweuh
Rekening calo: sagala
Test Vérsi (GoldBull_Pro_test.ex4): ngundeur FREE
OPEN kode Vérsi (GoldBull_Pro.mq4): Mésér OPEN kode

gambaran

sistim: Metatrader 4
indikator diperlukeun: Di pos arsip
Jangka waktos: H4
pasangan Mata Artos: EURUSD, GBPUSD, USDJPY
Wates ku rekening: Euweuh
Wates ku waktu: Euweuh
Jenis dagang: Jangka pondok dagang otomatis
Jumlah sinyal maké di dagang: 5
Moneymanagement: enya
Ngagunakeun kalawan EAs séjén: enya
rekening calo: Akun naon
Max. nyebar diwenangkeun: 3 (30)
TakeProfit na StopLoss max dipaké: 90 (SL), 90 (TP)
Durasi trades: Poé rata 4
kavling: 0,01 - 100
VPS atanapi Laptop: Kedah 24 / 5 online

Goldbull pro EA - scalper mangrupa FX inovatif Ahli panaséhat dijieun ku para padagang profésional, anu geus nempatkeun ka ratusan Peta sarta ratusan kali, hasil generating kauntungan taya leuwih sarta leuwih deui. The Birokrat geus digawé teuas pikeun 8 taun, nepi ka bisa nyieun algoritma dagang maker duit unik ieu.
Anjeun tiasa setelan eta gampang dina menit, basajan pikeun ngaktipkeun. Diwangun dina setélan manajemén duit, newbie sarta padagang ngalaman friendly.

Kauntungannana greatest Goldbull pro urang: Saluyukeun ka pasar terus éta naha robot Forex ieu masih nguntungkeun saprak 2010. Anjeun meunang rojongan lengkep sareng tim sok siap mantuan anjeun!
Goldbull pro EA tiasa dianggo kalayan EURUSD, GBPUSD jeung USDJPY pasang mata uang wungkul. Anjeun tiasa manggihan setélan pangalusna pikeun pasangan ieu atawa ningkatkeun setélan nu datangna kalawan EA ku diri upami anjeun hoyong.

Hal ieu teu kapangaruhan ku emosi, kaayaan négatif, atawa komo kudu minuhan tungtutan fisik sapopoé. Wae euy ngajaga gawe, diprogram jeung evaluasi pasar 100% jeung palaksanaan.
Goldbull pro EA diwangun ku hiji tim ahli padagang profésional anu hoyong ningali aya hasilna!
Goldbull EA pro - Dupi teu wawuh jeung Forex Trading?

Forex Trading nyaeta pondok pikeun devisa Trading na nujul kana untung atawa rugi nu dijieun ku dagang currencies asing béda ngalawan unggal lianna. Ulikan ngeunaan pasar internasional béda, kumaha acara geo-politis mangaruhan maranéhanana pasar jeung analisis tingkat kuatna hiji ékonomi tangtu aya faktor nu ngabantu padagang di assessing nu mata uang asing anu rék nguatkeun ngalawan sejen.
dealers professional jeung ngalaman anu boga rasa kagenep keur dagang mungkas nepi nyieun rébuan dollar saukur ku meuli jeung ngajual currencies asing dina waktu katuhu. Maranehna ngagunakeun Capitol maranéhna pikeun meuli tukeur nu rék nguatkeun terus ngajual eta off lamun ngahontal potensi anak.
Hurung gampang? Téhnisna éta, tapi gauging faktor béda jeung anu nimpah momen katuhu teu datangna alami ka dulur. Tapi naha runtah hiji kasempetan sapertos nu panggampangna tur lucrative lamun aya téhnologi pikeun mantuan Anjeun kaluar !! Sumuhun, éta whizzes komputer geus bener rengse eta waktos ieu. Jieun pamakéan tina Goldbull pro EA jeung ngahurungkeun investasi anjeun kana emas!

Goldbull pro EA - Dupi moal Heard Ngeunaan Forex Trading Robot Sateuacan?
duit gampang tanpa usaha naon nya naon nu Goldbull pro EA nyaéta sakabéh ngeunaan. Ieu mangrupa strategi Forex otomatis tur sistem analitik diprogram yen ngidinan Anjeun pikeun diuk deui, bersantai tur saukur lalajo Robot FX Trading do trik na. Saatos parameter, timbangan sarta watesan transaksi anjeun geus disadiakeun ku anjeun, Robot nyokot leuwih na handles sakabéh transaksi keur anjeun. Ieu idin anjeun nyokot kadali bari fokus énergi anjeun dina urusan penting lianna.
The Goldbull pro EA tetep on na 24 operasional / 5 neangan kasempetan bursa nguntungkeun salila sesi wengi sarta mogok nalika gain bisa dipiharep. Jadi iwal mun mareumanana, anjeun moal sono hiji pilihan dagang tunggal lucrative.
Teu kawas urang manusa, anu Goldbull pro EA nyaeta devoid of instability emosional jeung ngan bakal bisa dipaké di lingkungan sagemblengna calculative. The ahli panaséhat moal nyieun spur-of-nu-moment putusan; kanyataanna eta bade compile fakta sarta inohong teu ngantep sieun, kahariwang jeung stress meunang di jalan.
Goldbull pro EA - Ngeunaan Trading Logika, Setup Jeung Syarat lianna
Goldbull pro EA trades dina jam nu tangtu, nganalisa sarta nangtukeun arah harga pikeun sababaraha jam hareup atawa poé. Ogé panaséhat ahli ieu ngidinan Anjeun pikeun dagangan kalawan resiko dieusian jeung Profitability desirable. Sistem perdagangan gains kauntungan hébat sarta muka trades unggal poe.

nu kasaimbangan minimum sarat di terminal kedah $ 200. Éta hartina lamun teu bisa investasi $ 200, anjeun tiasa muka akun cent jeung investasi di sakumaha saeutik sakumaha $ 2 atawa leuwih.
Lamun anjeun meuli robot forex ieu anjeun ngahijikeun grup. Anjeun ngahijikeun gugus pilih leutik padagang anu geus megatkeun maranehna siap parobahan jeung siap pikeun ngahontal kasuksésan badag di Forex.
Aya Chances pisan suram tina gagal jeung Goldbull pro EA sabab Birokrat di garansi software ieu laju kasuksésan leuwih ti 65% na ogé bakal nyadiakeun hasil diverifikasi.

Naon anjeun meuli:

  1. Pek indikator
  2. EA: GoldBull_Pro

Naon anu anjeun butuh keur dagang jeung panaséhat:

  1. kabuka rekening calo atanapi nganggo aya. Kami ngarékoméndasikeun anjeun Pepperstone calo
  2. PC, Laptop atanapi VPS pikeun software dagang (Metatrader 4) ti calo anjeun (PC kedah janten 24 online / 5).
    Pikeun mastikeun operasi 24-jam ti Metatrader 4 kami nyarankeun Provider Forex VPS ieu:
    panyadia VPS Forex
  3. deposit awal dina akun calo keur dagang.
  4. Pek Advisors ahli ti warung urang kudu dipasang dina Metatrader nurutkeun video tutorial or FAQ.

bagan untung

Dina garis grafik ti akun urang di Myfxbook.com. (Klik gambar)
rekening 1
video strategi tester

trades réngsé:

Lamun perlu pitulung masang robot dagang, Urang bisa nulungan maneh mun yén kalawan software teamviewer.com.

Anjeun tiasa meunang kamerdikaan finansial, stabilitas kauntungan kalawan Advisors dagang husus kami di pasar Forex.

Taros Kami: Signal2forex, support@signal2forex.com. Atawa ngagunakeun formulir ieu nanyakeun sual ngeunaan produk ieu:

FAQ

tatanya: Kuring henteu weruh naon anu Advisors ahli, tapi kuring nyaho naon Metatrader? Dupi anjeun ngabantu kuring nyetél Advisors on PC abdi?
jawaban: Urang bisa make software Teamviewer.com pikeun nyetel Advisors on PC Anjeun. manajer kami teu ieu keur anjeun, urang peryogi ukur keur satuju kana waktu instalasi. Ogé bisa coba ku diri kalawan video tutorial urang.

tatanya: Naon akun tiasa I make?
jawaban: Sakur akun sahiji calo populér, coba ngagunakeun nyebar leutik, sanajan kalawan comission.
Kami ngarékoméndasikeun anjeun Pepperstone calo,

tatanya: Naon strategi anu ngagunakeun éta Advisors ahli?
jawaban: Advisors ngagunakeun jaringan neural, indikator teknis na sistem korelasi antara sinyal ti indikator. Ogé ngagunakeun métode kayaning dagang intraday, nutup trades ku waktos, labuh eureun, labuh kalan, fungsi breakeven, nutup ku sinyal, pending pesenan jeung saterusna.

tatanya: Dupi abdi meunang versi test tina panaséhat nu?
jawaban: Sumuhun. Anjeun tiasa ngundeur test TCTerms: ngundeur FREE.

tatanya: Kumaha carana abdi tiasa nampi Advisors anjeun?
jawaban: Pilih hiji produk ti kategori Advisors Forex. Klik tombol Toko. Satuluyna anjeun bakal dialihkeun ka kaca pendaptaran urutan, pilih metodeu mayar tur mencet tombol bayar. Anjeun bakal nampa link ka undeur Surélék sanggeus mayar, ogé bisa manggihan tumbu dina akun anjeun di bagian download.

tatanya: Naon metode pamayaran anjeun nampi?
jawaban: Urang nampa bayaran ku PayPal, Webmoney, kartu Visa, MasterCard. Ogé Simkuring tiasa make salah sahiji nu sistem mayar kalayan ngirim manual software (Neteller, Skrill, Bitcoin, mindahkeun Bank), nu peryogi ukur ngirim urang dipilampah. Anjeun tiasa make bentuk kontak.

tatanya: Kumaha masang Advisors ahli?
jawaban: Buka tab "Gambar" -> milih "DataFolder" dina anjeun Metatrader 4. Nempatkeun * .ex4 file di folder "Para ahli". Nempatkeun * .mq4 file indikator pikeun "Indikator" folder. Pareuman terus hurungkeun deui Metatrader 4. Buka grafik diperlukeun ku timeframe nu ditémbongkeun dina ngaran ahli pikeun unggal mata uang pikeun nu eta dimaksudkeun. klik ganda dina unggal panaséhat ahli pikeun unggal bagan di panel sareng ahli. panaséhat ahli kudu dipasang dina bagan wungkul, indikator teu perlu dipasang dina chart.

tatanya: Dupi anjeun nyadiakeun apdet pikeun Advisors anjeun?
jawaban: Apdet nu datang periodiccally, nalika fitur anyar ditambahkeun.

tatanya: Sabaraha waktos abdi kedah ngantosan kanggo pesenan mimitina?
jawaban: Dina periode dagang 01-00 - 23-50 trades kahiji nu datang dina mangsa jam keur portopolio jeung mangsa poé keur EAs tunggal.

tatanya: Kunaon pesenan teu dibuka?
jawaban: Kahiji sakabeh, anjeun kedah parios, lamun nyimpen indikator kana folder katuhu sarta ngabalikan Metatrader. Lajeng pariksa ketawa rupa di pojok katuhu luhur unggal chart, ogé pariksa centang "Ngidinan dagang hirup" dina netepkeun pikeun unggal EA. Mun trades teu datang (kasempetan langka pisan) anjeun kudu ngarobah Metatrader sahiji calo anjeun ka Metatrader sahiji calo lianna. Anjeun tiasa download Metatrader ku link anu, mangka anjeun bisa ngasupkeun kana rekening anjeun kalawan Kapercayaan calo Anjeun.

tatanya: Kumaha ngagunakeun 2-10 metatraders dina waktos anu sareng atanapi kumaha carana sangkan salinan pinuh ku Metatrader munggaran anjeun?
jawaban: Anjeun kudu buka C: Program Payil (x86) jeung manggihan folder calo Anjeun. Lajeng klik katuhu tina mouse ka dinya, pencét "Salin". Lajeng klik katuhu tina mouse dina widang bébas terus pencét "nempelkeun". Teras Anjeun tiasa buka C: Program Payil (x86) New_broker_folder_copy. Lajeng ngajalankeun file terminal.exe. Ayeuna anjeun dibuka Metatrader kadua. Anjeun tiasa dagangan, contona, dina demo jeung akun nyata dina waktos anu sareng. Kumaha carana nempatkeun sagala grafik na EAs ti Metatrader pangheulana hiji anyar. Buka tab "Gambar" -> milih "DataFolder" dina mimiti Anjeun Metatrader 4 sarta nyalin kabéh ti eta. Lajeng buka tab "Gambar" -> milih "DataFolder" dina kadua anjeun Metatrader 4, program nutup, mupus sadaya payil ti folder, tur nempelkeun payil, nu anu salinan ti salah munggaran. Ngajalankeun Metatrader kadua. Ayeuna anjeun gaduh salinan pinuh ku mimitina salah Metatrader.

tatanya: Aya naon wates on EA dibeuli?
jawaban: Aya henteu wates dina rekening demo atawa nyata. Aya wates ku waktu ngagunakeun. Anjeun tiasa mendakan eta dina spésifikasi panaséhat.

tatanya: Dupi anjeun ngabalikeun duit kuring lamun hal mana anu salah?
jawaban: Urang nyadiakeun ngabalikeun duit pinuh, lamun EA teu jalan. Sateuacan refunding kami pariksa deui ku Teamviewer.com atawa kalayan bantuan pernyataan sajarah anjeun ti Metatrader.

tatanya: Kumaha carana abdi tiasa ngirim Anjeun pernyataan sajarah ti Metatrader?
jawaban: Mangga buka tab "sajarah Akun" dina jandela terminal. klik katuhu tina mouse, pencét "Kabéh sajarah". Lajeng klik katuhu tina mouse deui terus pencét "Simpen laporan sakumaha detil". Teras Anjeun tiasa ngirim ka urang ku email.

tatanya: Kumaha carana abdi tiasa pariksa nyebar akun abdi?
jawaban: Tingali ka "Pasar nonton" jandela, teras klik katuhu tina mouse ka dinya, milih "sumebarna". Ayeuna anjeun bisa nempo nyebar anjeun atanapi expenses, nu keur Mayar mun calo Anjeun.

tatanya: Dupi éta hésé ngarti naon nyebar?
jawaban: Upami anjeun ningali nyebarkeun 20 keur pasang GBPUSD pikeun 5 cutatan angka, éta harti, yén anjeun kedah haggle keur calo anjeun 0.2usd kalawan 0.01 pisan, keur USD 2 kalawan 0.1 pisan tur ngan lajeng anjeun bakal geus dagangan pikeun diri. Upami Anjeun gaduh seueur trades, bakal aya teuing expenses keur calo Anjeun. Hal ieu kacida penting pikeun milih akun katuhu teu mayar loba duit ka manéhna. Ti pangalaman urang hadé pikeun muka rekening kalawan calo populér, sabab nyebar loba kirang.