Hyberpack v.8.3 -package of robot forex keur dagang otomatis

(4 resensi customer)

$249.00

Untung nepi ka titipan per bulan: nepi ka 300% bulanan
Max dimimitian drawdown: nepi ka 25%
sistim: Metatrader 4
Peryogi Metatrader indikator: kaasup
Jangka waktos: H1
pasangan Mata Artos: AUDCAD, AUDCHF, AUDJPY, AUDUSD, CADCHF, CADJPY, EURAUD, EURCAD, EURGBP, EURUSD, GBPUSD, NZDUSD, USDCHF, USDJPY,
Wates ku rekening: No
Rekening calo: sagala

Urang ngeunaan miara konsumén urang jeung dulur bakal nampa rojongan teknis haratis sareng apdet produk periodik.
Vérsi Unlicensed iyeu moal jalan mun dina komputer anjeun sarta apdet moal jadi aya.

gambaran

Untung nepi ka titipan per bulan: nepi ka 300% bulanan
Max dimimitian drawdown: nepi ka 25%
sistim: Metatrader 4
Peryogi Metatrader indikator: Indikator 12 anu kaasup
Jangka waktos: H1
pasangan Mata Artos: AUDCAD, AUDCHF, AUDJPY, AUDUSD, CADCHF, CADJPY, EURAUD, EURCAD, EURGBP, EURUSD, GBPUSD, NZDUSD, USDCHF, USDJPY,
Wates ku rekening: teu
Wates ku waktu: teu
Jenis dagang: -Istilah Tengah dagang otomatis 50%-istilah Long dagang otomatis 50%
jaringan neural: tengah
Jumlah sinyal maké di dagang: 6
Moneymanagement: nuhun
Ngagunakeun kalawan EAs séjén: enya (ulah make magics 10xxx)
Rekening calo: sagala
Max. nyebar diwenangkeun: : Kaamanan otomatis sumebar internal
TakeProfit na StopLoss: otomatis (SL), nepi ka 55 (TP)
Durasi trades: Jam 4 rata - dinten 4
kavling: 0,01 - 100
VPS atanapi Laptop: peryogi 24 / 5 online
Mnt. Konfigurasi of VPS, Laptop: 1 inti, 1 GB RAM

Urang ngembangkeun hiji stratagy dagang anyar jeung dijieun algoritma gawé anyar. trades dumasar kana sinyal ti indikator husus muka, timeframe H1, 4 indikator. Bari maké angka nu gede ngarupakeun pasangan mata uang jeung kavling leutik, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahontal hiji dagang pancen aman di pasar forex. Dina waktu nu sarua, bari maké robot 28, Perséntase badag tina kauntungan bulanan kahontal.
Ngagunakeun indikator:

  • Aroon Up & Turun;
  • volume rata;
  • BBandWidthRatio;
  • Index Channel komoditi (CCI);
  • Pola Pangakuan;
  • KeltnerChannel;
  • Liniér Regression;
  • wawaran;
  • Pangsi titik;
  • QQE indikator;
  • RSI;
  • Tema indikator;

Aroon Up & Turun indikator - ngahartikeun hucu lokal jeung lebak on chart tur nyadiakeun sinyal pikeun meuli jeung ngajual pasang mata uang nalika aranjeunna naek ti handap atawa digolongkeun ti luhur.

BBandWidthRatio - Indikator dumasar kana Pita frékuénsi Bollinger sarta dipake keur nangtukeun volatility pasar.

Index Channel komoditi - The CCI compares harga ayeuna ka harga rata leuwih hiji periode waktu. indikator fluctuates luhur atawa handap enol, pindah kana Téritori positif atawa négatif.

Pangakuan pola - hiji informasi indikator teknis anu manggih tur nampilkeun sababaraha inohong nu pang populerna analisis candlestick na on dadasar na ngirimkeun sinyal.

Saluran Keltner aya amplop dumasar volatility-diatur luhur jeung handap rata-rata pindah eksponensial. Keltner Saluran anu hiji di handap indikator trend dipaké pikeun ngaidentipikasi reversals kalawan breakouts channel sarta arah channel. Saluran ogé bisa dipaké pikeun ngaidentipikasi tingkat overbought na oversold nalika trend nyaeta datar.

liniér Regression - Indikator trend. tugas utama nyaeta pikeun nunjuk ka trend kiwari. arah sarta kakuatan, kitu ogé signalling ngeunaan koréksi pasar.

wawaran - Indikator teknis, maksud tina nu keur ngukur jumlah robah dina harga alat finansial pikeun kurun waktu nu tangtu.

RSI - indéks kakuatan relatif (RSI) mangrupakeun indikator moméntum, anu compares gedéna gains jeung karugian panganyarna liwat hiji periode waktu dieusian pikeun ngukur speed na robah gerakan harga kaamanan a. Hal ieu utamana dipaké pikeun nyobian pikeun ngaidentipikasi kaayaan overbought atanapi oversold dina dagang tina hiji asset.

indikator Tema - a indikator teknis dipaké pikeun smoothing harga na data lianna. Ieu mangrupakeun komposit of a rata pindah tunggal eksponensial, a ganda eksponensial pindah rata sarta eksponensial triple rata pindah.

Untung drawdown:

Naon anu anjeun butuh keur dagang otomatis ku robot kami:

  1. kabuka rekening calo atanapi nganggo aya. Kami ngarékoméndasikeun anjeun Pepperstone calo
  2. PC, Laptop atanapi VPS pikeun software dagang (Metatrader 4) ti calo anjeun (PC kedah janten 24 online / 5).
    Pikeun mastikeun operasi 24-jam ti Metatrader 4 kami nyarankeun Provider Forex VPS ieu:
    panyadia VPS Forex
  3. deposit awal dina akun calo keur dagang.
  4. Pek Advisors ahli ti warung urang kudu dipasang dina Metatrader nurutkeun video tutorial or FAQ.

Untung bagan:

Dina garis grafik ti akun urang di Myfxbook.com. (Klik gambar)

rekening 1
rekening 2 bagan Untung Hyberpackrekening 3

Live-video ti server kami! trades katutup tina Akun 2 kami

Anjeun bisa ngundeur Ngalaporkeun EA ANALYZER portopolio

trades Comleted:

Daptar ahli Advisors (robot):

Naon anu meuli. The robot di arsip (1. Robot. 2. Indikator)

1. Signal2forex.com_AUDCAD_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_AUDCAD_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_AUDCHF_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_AUDCHF_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_AUDJPY_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_AUDJPY_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_AUDUSD_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_AUDUSD_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_CADCHF_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_CADCHF_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_CADJPY_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_CADJPY_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_EURAUD_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_EURAUD_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_EURCAD_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_EURCAD_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_EURGBP_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_EURGBP_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_EURUSD_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_EURUSD_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_GBPUSD_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_GBPUSD_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_NZDUSD_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_NZDUSD_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_USDCHF_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_USDCHF_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_USDJPY_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_USDJPY_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
------------------------
2. Aroon_Up_Down.ex4
AvgVolume.ex4
BBandWidthRatio.ex4
CCI.ex4
GenBuilder_Pattern_Recognition.ex4
KeltnerChannel.ex4
LinReg.ex4
Momentum.ex4
Pivots.ex4
QQE_ADV.ex4
RSI.ex4
TEMA.ex4

------------
Lamun perlu pitulung masang robot dagang, Urang bisa nulungan maneh mun nu mibanda teamviewer.com software.
Anjeun tiasa mendakan parentah pikeun instalasi dina kategori FAQ atawa lalajo ieu video instalasi tutorial

Taros Kami: Signal2forex, support@signal2forex.com. Atawa ngagunakeun formulir ieu nanyakeun sual ngeunaan produk ieu:

FAQ

tatanya: Kuring henteu weruh naon anu Advisors ahli, tapi kuring nyaho naon Metatrader? Dupi anjeun ngabantu kuring nyetél Advisors on PC abdi?
jawaban: Urang bisa make software Teamviewer.com pikeun nyetel Advisors on PC Anjeun. manajer kami teu ieu keur anjeun, urang peryogi ukur keur satuju kana waktu instalasi. Ogé bisa coba ku diri kalawan video tutorial urang.

tatanya: Naon akun tiasa I make?
jawaban: Sakur akun sahiji calo populér, coba ngagunakeun nyebar leutik, sanajan kalawan comission.
Kami ngarékoméndasikeun anjeun Pepperstone calo,

tatanya: Naon strategi anu ngagunakeun éta Advisors ahli?
jawaban: Advisors ngagunakeun jaringan neural, indikator teknis na sistem korelasi antara sinyal ti indikator. Ogé ngagunakeun métode kayaning dagang intraday, nutup trades ku waktos, labuh eureun, labuh kalan, fungsi breakeven, nutup ku sinyal, pending pesenan jeung saterusna.

tatanya: Kumaha carana abdi tiasa nampi Advisors anjeun?
jawaban: Pilih hiji produk ti kategori Advisors Forex. Klik tombol Toko. Satuluyna anjeun bakal dialihkeun ka kaca pendaptaran urutan, pilih metodeu mayar tur mencet tombol bayar. Anjeun bakal nampa link ka undeur Surélék sanggeus mayar, ogé bisa manggihan tumbu dina akun anjeun di bagian download.

tatanya: Naon metode pamayaran anjeun nampi?
jawaban: Urang nampa bayaran ku PayPal, Webmoney, kartu Visa, MasterCard. Ogé Simkuring tiasa make salah sahiji nu sistem mayar kalayan ngirim manual software (Neteller, Skrill, Bitcoin, mindahkeun Bank), nu peryogi ukur ngirim urang dipilampah. Anjeun tiasa make bentuk kontak.

tatanya: Kumaha masang Advisors ahli?
jawaban: Buka tab "Gambar" -> milih "DataFolder" dina anjeun Metatrader 4. Nempatkeun * .ex4 file di folder "Para ahli". Nempatkeun * .mq4 file indikator pikeun "Indikator" folder. Pareuman terus hurungkeun deui Metatrader 4. Buka grafik diperlukeun ku timeframe nu ditémbongkeun dina ngaran ahli pikeun unggal mata uang pikeun nu eta dimaksudkeun. klik ganda dina unggal panaséhat ahli pikeun unggal bagan di panel sareng ahli. panaséhat ahli kudu dipasang dina bagan wungkul, indikator teu perlu dipasang dina chart.

tatanya: Dupi anjeun nyadiakeun apdet pikeun Advisors anjeun?
jawaban: Apdet nu datang periodiccally, nalika fitur anyar ditambahkeun.

tatanya: Sabaraha waktos abdi kedah ngantosan kanggo pesenan mimitina?
jawaban: Dina periode dagang 01-00 - 23-50 trades kahiji nu datang dina mangsa jam keur portopolio jeung mangsa poé keur EAs tunggal.

tatanya: Kunaon pesenan teu dibuka?
jawaban: Kahiji sakabeh, anjeun kedah parios, lamun nyimpen indikator kana folder katuhu sarta ngabalikan Metatrader. Lajeng pariksa ketawa rupa di pojok katuhu luhur unggal chart, ogé pariksa centang "Ngidinan dagang hirup" dina netepkeun pikeun unggal EA. Mun trades teu datang (kasempetan langka pisan) anjeun kudu ngarobah Metatrader sahiji calo anjeun ka Metatrader sahiji calo lianna. Anjeun tiasa download Metatrader ku link anu, mangka anjeun bisa ngasupkeun kana rekening anjeun kalawan Kapercayaan calo Anjeun.

tatanya: Kumaha ngagunakeun 2-10 metatraders dina waktos anu sareng atanapi kumaha carana sangkan salinan pinuh ku Metatrader munggaran anjeun?
jawaban: Anjeun kudu buka C: Program Payil (x86) jeung manggihan folder calo Anjeun. Lajeng klik katuhu tina mouse ka dinya, pencét "Salin". Lajeng klik katuhu tina mouse dina widang bébas terus pencét "nempelkeun". Teras Anjeun tiasa buka C: Program Payil (x86) New_broker_folder_copy. Lajeng ngajalankeun file terminal.exe. Ayeuna anjeun dibuka Metatrader kadua. Anjeun tiasa dagangan, contona, dina demo jeung akun nyata dina waktos anu sareng. Kumaha carana nempatkeun sagala grafik na EAs ti Metatrader pangheulana hiji anyar. Buka tab "Gambar" -> milih "DataFolder" dina mimiti Anjeun Metatrader 4 sarta nyalin kabéh ti eta. Lajeng buka tab "Gambar" -> milih "DataFolder" dina kadua anjeun Metatrader 4, program nutup, mupus sadaya payil ti folder, tur nempelkeun payil, nu anu salinan ti salah munggaran. Ngajalankeun Metatrader kadua. Ayeuna anjeun gaduh salinan pinuh ku mimitina salah Metatrader.

tatanya: Aya naon wates on EA dibeuli?
jawaban: Aya henteu wates dina rekening demo atawa nyata.

tatanya: Dupi anjeun ngabalikeun duit kuring lamun hal mana anu salah?
jawaban: Urang nyadiakeun ngabalikeun duit pinuh, lamun EA teu jalan. Sateuacan refunding kami pariksa deui ku Teamviewer.com atawa kalayan bantuan pernyataan sajarah anjeun ti Metatrader.

tatanya: Kumaha carana abdi tiasa ngirim Anjeun pernyataan sajarah ti Metatrader?
jawaban: Mangga buka tab "sajarah Akun" dina jandela terminal. klik katuhu tina mouse, pencét "Kabéh sajarah". Lajeng klik katuhu tina mouse deui terus pencét "Simpen laporan sakumaha detil". Teras Anjeun tiasa ngirim ka urang ku email.

tatanya: Kumaha carana abdi tiasa pariksa nyebar akun abdi?
jawaban: Tingali ka "Pasar nonton" jandela, teras klik katuhu tina mouse ka dinya, milih "sumebarna". Ayeuna anjeun bisa nempo nyebar anjeun atanapi expenses, nu keur Mayar mun calo Anjeun.

tatanya: Dupi éta hésé ngarti naon nyebar?
jawaban: Upami anjeun ningali nyebarkeun 20 keur pasang GBPUSD pikeun 5 cutatan angka, éta harti, yén anjeun kedah haggle keur calo anjeun 0.2usd kalawan 0.01 pisan, keur USD 2 kalawan 0.1 pisan tur ngan lajeng anjeun bakal geus dagangan pikeun diri. Upami Anjeun gaduh seueur trades, bakal aya teuing expenses keur calo Anjeun. Hal ieu kacida penting pikeun milih akun katuhu teu mayar loba duit ka manéhna. Ti pangalaman urang hadé pikeun muka rekening kalawan calo populér, sabab nyebar loba kirang.

resensi 4 pikeun Hyberpack v.8.3 -package of robot forex keur dagang otomatis

  1. ADEM KARATEPE -

    Ieu bener hade. Abdi kéngingkeun sakitar% 5-10 ku turun low. Hatur nuhun ka panulis

  2. aaashid_mir2 (Diverifikasi boga) -

    I'v recieved EA kuring langsung saatos mayar. Abdi teu bisa masang eta sorangan jeung Abdi wrote ngarojong. Aranjeunna direspon jeung mantuan jeung instalasi ngan sanggeus jam 4. Abdi hoyong ngarojong kana damel gancang, saprak abdi teu boga waktu pikeun antosan pisan ....
    Salami EA gawéna ogé sarta Sigana encouraging ... kasampak salajengna

    • admin -

      Dear customer, punten kanggo reply telat. Urang tadi peuting mun anjeun wrote kami direspon pas urang bisa. Mun anjeun mibanda patalékan sejenna mangga ngahubungan kami.

  3. afuema (Diverifikasi boga) -

    Tbhe Best EAs i kungsi diuji panungtungan 5 Taun: Gawé Good!

  4. mat.james88 -

    Proyék alus, guys !!! ahli pisan metot sarta hargana teu luhur ...

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *