Hyberpack v.8.3 -package of robot forex keur dagang otomatis

(14 resensi customer)

Kami parantos dianggarankeun ieu TO VERSI BARU 10.9.

LUNGSARA SENTIASA HENTEU DIBUKA SUMBANG

>>> Pindah ka MEGASTORM VERSI BARU V.10.9

Untung nepi ka titipan per bulan: nepi ka 300% bulanan
Max dimimitian drawdown: nepi ka 25%
sistim: Metatrader 4
Peryogi Metatrader indikator: kaasup
Jangka waktos: H1
pasangan Mata Artos: AUDCAD, AUDCHF, AUDJPY, AUDUSD, CADCHF, CADJPY, EURAUD, EURCAD, EURGBP, EURUSD, GBPUSD, NZDUSD, USDCHF, USDJPY,
Wates ku rekening: No
Rekening calo: sagala

Urang ngeunaan miara konsumén urang jeung dulur bakal nampa rojongan teknis haratis sareng apdet produk periodik.
Vérsi Unlicensed iyeu moal jalan mun dina komputer anjeun sarta apdet moal jadi aya.

Kategori:

gambaran

Untung nepi ka titipan per bulan: nepi ka 300% bulanan
Max dimimitian drawdown: nepi ka 25%
sistim: Metatrader 4
Peryogi Metatrader indikator: Indikator 12 anu kaasup
Jangka waktos: H1
pasangan Mata Artos: AUDCAD, AUDCHF, AUDJPY, AUDUSD, CADCHF, CADJPY, EURAUD, EURCAD, EURGBP, EURUSD, GBPUSD, NZDUSD, USDCHF, USDJPY,
Wates ku rekening: teu
Wates ku waktu: teu
Jenis dagang: -Istilah Tengah dagang otomatis 50%-istilah Long dagang otomatis 50%
jaringan neural: tengah
Jumlah sinyal maké di dagang: 6
Moneymanagement: nuhun
Ngagunakeun kalawan EAs séjén: enya (ulah make magics 10xxx)
Rekening calo: sagala
Max. nyebar diwenangkeun: : Kaamanan otomatis sumebar internal
TakeProfit na StopLoss: otomatis (SL), nepi ka 55 (TP)
Durasi trades: Jam 4 rata - dinten 4
kavling: 0,01 - 100
VPS atanapi Laptop: peryogi 24 / 5 online
Mnt. Konfigurasi of VPS, Laptop: 1 inti, 1 GB RAM

Kami ngembangkeun stratagy dagang énggal sareng nyiptakeun algoritma kerja énggal. Muka dagang dumasar kana sinyal tina indikator khusus, timeframe H1, 4 indikator. Bari maké angka nu gede ngarupakeun pasangan mata uang jeung kavling leutik, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngahontal hiji dagang pancen aman di pasar forex. Dina waktu nu sarua, bari maké robot 28, Perséntase badag tina kauntungan bulanan kahontal.
Ngagunakeun indikator:

  • Aroon Naék & Turun;
  • volume rata;
  • BBandWidthRatio;
  • Index Channel komoditi (CCI);
  • Pola Pangakuan;
  • KeltnerChannel;
  • Liniér Regression;
  • wawaran;
  • Pangsi titik;
  • QQE indikator;
  • RSI;
  • Tema indikator;

Indikator Aroon Up & Down - ngahartikeun hucu lokal jeung lebak on chart tur nyadiakeun sinyal pikeun meuli jeung ngajual pasang mata uang nalika aranjeunna naek ti handap atawa digolongkeun ti luhur.

BBandWidthRatio - Indikator dumasarkeun kana Pita frékuénsi Bollinger sareng digunakeun pikeun nangtoskeun volatilitas pasar.

Index Channel komoditi - CCI ngabandingkeun harga ayeuna kana harga rata-rata dina sababaraha waktos. Indikator na turun naek di luhur atanapi handap nol, ngalih kana wilayah positip atanapi negatif.

Pangakuan pola - hiji indikator téknis inpormasi anu mendakan sareng nembongkeun sajumlah inohong analisis candlestick anu paling populér sareng dina dasarna ngirimkeun sinyal.

Saluran Keltner aya amplop dumasar volatility-diatur luhur jeung handap rata-rata pindah eksponensial. Keltner Saluran anu hiji di handap indikator trend dipaké pikeun ngaidentipikasi reversals kalawan breakouts channel sarta arah channel. Saluran ogé bisa dipaké pikeun ngaidentipikasi tingkat overbought na oversold nalika trend nyaeta datar.

liniér Regression - indikator trend. Tugas utama na nyaéta nunjuk kana trend anu ayeuna. Arah sareng kakuatanana, ogé nunjukkeun ngeunaan koréksi pasar.

wawaran - indikator téknis, tujuanana pikeun ngukur jumlah parobahan harga instrumen kauangan pikeun jangka waktu nu tangtu.

RSI - indéks kakuatan relatif (RSI) mangrupikeun indikator moméntum, anu ngabandingkeun gedéna kauntungan sareng karugian panganyarna dina jangka waktu anu ditangtoskeun pikeun ngukur kagancangan sareng parobihan pergerakan harga kaamanan. Utamana dianggo pikeun ngusahakeun ngaidentipikasi kaayaan anu overbought atanapi oversold dina dagang hiji asset.

 indikator Tema - a indikator teknis dipaké pikeun smoothing harga na data lianna. Ieu mangrupakeun komposit of a rata pindah tunggal eksponensial, a ganda eksponensial pindah rata sarta eksponensial triple rata pindah.

Untung drawdown:

Naon anu anjeun butuh keur dagang otomatis ku robot kami:

  1. kabuka rekening calo atanapi nganggo parantos aya. Anjeun tiasa nganggo naon calo populér kalayan panyebaran alit.
  2. PC, Laptop atanapi VPS pikeun software dagang (Metatrader 4) ti calo anjeun (PC kedah janten 24 online / 5).
    Pikeun mastikeun operasi 24-jam ti Metatrader 4 kami nyarankeun Provider Forex VPS ieu:
    panyadia VPS Forex
  3. deposit awal dina akun calo keur dagang.
  4. Paket panaséhat ahli ti toko kami kedah dipasang dina Metatrader numutkeun video tutorial or FAQ.

Untung bagan:

Dina garis grafik ti akun urang di Myfxbook.com. (Klik gambar)

rekening 1
rekening 2 bagan Untung Hyberpack
rekening 3
rekening 4
bagan kauntungan


Anjeun bisa ngundeur
Ngalaporkeun EA ANALYZER portopolio

trades Comleted:

Daptar ahli Advisors (robot):

Naon anu meuli. The robot di arsip (1. Robot. 2. Indikator)

1. Signal2forex.com_AUDCAD_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_AUDCAD_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_AUDCHF_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_AUDCHF_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_AUDJPY_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_AUDJPY_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_AUDUSD_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_AUDUSD_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_CADCHF_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_CADCHF_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_CADJPY_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_CADJPY_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_EURAUD_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_EURAUD_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_EURCAD_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_EURCAD_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_EURGBP_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_EURGBP_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_EURUSD_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_EURUSD_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_GBPUSD_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_GBPUSD_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_NZDUSD_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_NZDUSD_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_USDCHF_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_USDCHF_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_USDJPY_Timeframe-H1_Hyberpack_Buy_v.8.3.ex4
Signal2forex.com_USDJPY_Timeframe-H1_Hyberpack_Sell_v.8.3.ex4
------------------------
2. Aroon_Up_Down.ex4
AvgVolume.ex4
BBandWidthRatio.ex4
CCI.ex4
GenBuilder_Pattern_Recognition.ex4
KeltnerChannel.ex4
LinReg.ex4
Momentum.ex4
Pivots.ex4
QQE_ADV.ex4
RSI.ex4
TEMA.ex4

------------
Lamun perlu pitulung masang robot dagang, Urang bisa nulungan maneh mun nu mibanda teamviewer.com software.
Anjeun tiasa mendakan parentah pikeun instalasi  dina kategori FAQ atawa lalajo ieu video instalasi tutorial

Taros Kami:  Signal2forex, support@signal2forex.com. Atawa ngagunakeun formulir ieu nanyakeun sual ngeunaan produk ieu:

FAQ

tatanya: Kuring henteu weruh naon anu Advisors ahli, tapi kuring nyaho naon Metatrader? Dupi anjeun ngabantu kuring nyetél Advisors on PC abdi?
jawaban: Urang bisa make software Teamviewer.com pikeun nyetel Advisors on PC Anjeun. manajer kami teu ieu keur anjeun, urang peryogi ukur keur satuju kana waktu instalasi. Ogé bisa coba ku diri kalawan video tutorial urang.

tatanya: Naon akun tiasa I make?
jawaban: Sakur akun sahiji calo populér, coba ngagunakeun nyebar leutik, sanajan kalawan comission.
Kami ngarékoméndasikeun anjeun Pepperstone calo,

tatanya: Naon strategi anu ngagunakeun éta Advisors ahli?
jawaban: Advisors ngagunakeun jaringan neural, indikator teknis na sistem korelasi antara sinyal ti indikator. Ogé ngagunakeun métode kayaning dagang intraday, nutup trades ku waktos, labuh eureun, labuh kalan, fungsi breakeven, nutup ku sinyal, pending pesenan jeung saterusna.

tatanya: Kumaha carana abdi tiasa nampi Advisors anjeun?
jawaban: Pilih hiji produk ti kategori Advisors Forex. Pencét tombol mésér. Teras anjeun bakal dialihkeun ka halaman pendaptaran mesen, pilih cara mayar teras pencét tombol mayar. Anjeun bakal nampi tautan pikeun diunduh ka Email saatos mayar, ogé anjeun tiasa mendakan tautan dina akun anjeun dina bagian unduhan.

tatanya: Naon metode pamayaran anjeun nampi?
jawaban: Kami nampi pambayaran ku PayPal, Webmoney, kartu VISA, Mastercard. Ogé Kami tiasa nganggo salah sahiji sistem pamayaran éta ku ngirim manual parangkat lunak (Neteller, Skrill, Bitcoin, Transfer bank), anjeun ngan ukur kedah ngirim pesen. Anjeun tiasa ngagunakeun bentuk kontak.

tatanya: Kumaha masang Advisors ahli?
jawaban: Buka tab "File" -> pilih "DataFolder" dina Metatrader anjeun 4. Pasang file * .ex4 dina folder "Ahli". Pasang file * .mq4 indikator kana folder "Indikator". Balikan deui Metatrader 4. Buka grafik anu dibutuhkeun ku timeframe anu ditingalikeun dina nami ahli pikeun unggal mata uang anu dipikahoyong. Pencét dua kali pikeun unggal ahli panaséhat pikeun unggal bagan dina panel kalayan ahli. Penasihat ahli kedah dipasang dina bagan hungkul, indikator henteu kedah dipasang dina bagan.

tatanya: Dupi anjeun nyadiakeun apdet pikeun Advisors anjeun?
jawaban: Apdet nu datang periodiccally, nalika fitur anyar ditambahkeun.

tatanya: Sabaraha waktos abdi kedah ngantosan kanggo pesenan mimitina?
jawaban: Dina periode dagang 01-00 - 23-50 trades kahiji nu datang dina mangsa jam keur portopolio jeung mangsa poé keur EAs tunggal.

tatanya: Kunaon pesenan teu dibuka?
jawaban: Kahiji sakabeh, anjeun kedah parios, lamun nyimpen indikator kana folder katuhu sarta ngabalikan Metatrader. Lajeng pariksa ketawa rupa di pojok katuhu luhur unggal chart, ogé pariksa centang "Ngidinan dagang hirup" dina netepkeun pikeun unggal EA. Mun trades teu datang (kasempetan langka pisan) anjeun kudu ngarobah Metatrader sahiji calo anjeun ka Metatrader sahiji calo lianna. Anjeun tiasa download Metatrader ku link anu, mangka anjeun bisa ngasupkeun kana rekening anjeun kalawan Kapercayaan calo Anjeun.

tatanya: Kumaha ngagunakeun 2-10 metatraders dina waktos anu sareng atanapi kumaha carana sangkan salinan pinuh ku Metatrader munggaran anjeun?
jawaban: Anjeun kedah angkat ka C: Program Files (x86) sareng milarian folder calo anjeun. Maka pencét katuhu beurit di dinya, pencét "Salin". Teras pencét katuhu beurit dina lapangan gratis teras pencét "Témpél". Teras anjeun tiasa angkat ka C: Program Files (x86) New_broker_folder_copy. Teras ngaluncurkeun file terminal.exe. Ayeuna anjeun muka Metatrader kadua. Anjeun tiasa dagang, contona, dina démo sareng akun nyata dina waktos anu sami. Kumaha nempatkeun sadayana grafik sareng EA ti mimiti Metatrader pikeun anu anyar. Buka tab "File" -> pilih "DataFolder" dina Metatrader 4 anjeun anu munggaran sareng salin sadayana. Teras buka tab "File" -> pilih "DataFolder" dina Metatrader 4 anjeun kadua, tutup program, hapus sadaya file tina folder, sareng témpél file, éta anjeun nyalin ti anu munggaran. Luncurkeun Metatrader kadua. Ayeuna anjeun gaduh salinan pinuh tina hiji mimiti Metatrader.

tatanya: Aya naon wates on EA dibeuli?
jawaban: Aya henteu wates dina rekening demo atawa nyata.

tatanya: Dupi anjeun ngabalikeun duit kuring lamun hal mana anu salah?
jawaban: Urang nyadiakeun ngabalikeun duit pinuh, lamun EA teu jalan. Sateuacan refunding kami pariksa deui ku Teamviewer.com atawa kalayan bantuan pernyataan sajarah anjeun ti Metatrader.

tatanya: Kumaha carana abdi tiasa ngirim Anjeun pernyataan sajarah ti Metatrader?
jawaban: Mangga buka tab "sajarah Akun" dina jandela terminal. klik katuhu tina mouse, pencét "Kabéh sajarah". Lajeng klik katuhu tina mouse deui terus pencét "Simpen laporan sakumaha detil". Teras Anjeun tiasa ngirim ka urang ku email.

tatanya: Kumaha carana abdi tiasa pariksa nyebar akun abdi?
jawaban: Tingali ka "Pasar nonton" jandela, teras klik katuhu tina mouse ka dinya, milih "sumebarna". Ayeuna anjeun bisa nempo nyebar anjeun atanapi expenses, nu keur Mayar mun calo Anjeun.

tatanya: Dupi éta hésé ngarti naon nyebar?
jawaban: Upami anjeun ningali nyebarkeun 20 keur pasang GBPUSD pikeun 5 cutatan angka, éta harti, yén anjeun kedah haggle keur calo anjeun 0.2usd kalawan 0.01 pisan, keur USD 2 kalawan 0.1 pisan tur ngan lajeng anjeun bakal geus dagangan pikeun diri. Upami Anjeun gaduh seueur trades, bakal aya teuing expenses keur calo Anjeun. Hal ieu kacida penting pikeun milih akun katuhu teu mayar loba duit ka manéhna. Ti pangalaman urang hadé pikeun muka rekening kalawan calo populér, sabab nyebar loba kirang.

resensi 14 pikeun Hyberpack v.8.3 -package of robot forex keur dagang otomatis

  1. Alex Song -

    EA anu saé, 12 dinten bisnis tina dagang tina $ 800 akun kagungan kamekaran ka $ 1004. Ningali hasil pikeun Pebruari Soré.

  2. Rafael Cerqueira -

    Kuring ngamimitian langsung dina akun nyata pas kuring mésér éta, ti 01/15 dugi ka ayeuna, kuring gaduh kauntungan + atanapi - 11%, kalayan DD dina kisaran 8.5%, kuring masih mendakan éta sakedik laun sabab kuring di awal, tapi parantos seueur tatacara terbuka sareng sakedik sakuduna mah kudu ngamimitian nyayogikeun, kuring ngamimitian modal 1k, kuring resep ayeuna, abdi badé ngantunkeun éta sami periode anu kajantenan di YouTube, antara 6 sareng 9 sasih kanggo hasilna!

  3. Eisa -

    naha kuring tiasa nguji ahli sateuacan mésér?

    • admin -

      Halo. Hapunten, kami henteu nyayogikeun vérsi uji coba pikeun kauntungan tinggi EA. Kami nyayogikeun pidio Live sareng dagang dina akun urang sacara real waktos. Ogé anjeun tiasa nyobian versi test kami pikeun single EA dina kategori download gratis.

  4. þorsteinn Hafberg hallgrimsson -

    Kuring parantos nguji ieu dina akun demo pikeun sabulan sareng 20 dinten kalayan kasaimbangan 50000usd sareng kuring ngagaduhan kasaimbangan hasil anu saé pisan saatos éta waktos waktos 70000usd kalayan posisi kabuka -10000usd, 151 dagang sareng hiji rugi dagang tina total 151 dagang. Ieu anu paling anu kantos kuring kantos nguji sareng kuring parantos nguji hiji 10+ robot urang. Hal pangsaéna anu kuring parantos dipasihkeun 4 taun ka pengker. Hébat hatur nuhun kana nu gaduh ieu. Hatur nuhun pikeun kieu kang.

  5. Nagreg Croot -

    Ayeuna parantos ngajalankeun 7 bulan dina demo sareng 3 bulan dina akun LIVE. Duanana aya dina tahap anu pohara séhat kauntungan.
    Kudu waspada ku drawdown tapi kanyataanna seueur nganggo pasangan éta teras-terasan ngawangun akun sareng sakali dina kauntungan kasaimbangan maka DD kirang hariwang.
    Cheers
    Nagreg

  6. HYBERPACK V.8.3 -

    Funguje ngahasilkeun. Podpora prištalácii cez Team Teamer sareng 100%. Komunikácia na 100%. Ďakujem 🙂

  7. Katrina Gale buling -

    Admin ngabantuan pisan tapi kuring henteu nyobian éta saha waé didieu dina ulasan bakal nunjukkeun kuring aya hasilna pikeun kuring nyandak kaputusan anu kuat. Mudah-mudahan nguping ti sadayana sareng admin

  8. Niloofar -

    آیا پس از خرید اکسپرت را ارسال میکنید؟
    م م م م م م م ر ر ر ر ر ر ر ر ر ر ر ر ر ر ر ر ر ر منر من من من من من من من من منر من من من من من من من من من
    آآا ت تض نیآجنی و و و و ونینی و

    • admin -

      سلام
      مور م میی زرز ازززززززززززززززززززززززززززززززز زرز س سززز زر ا سزززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز
      چپچ هنن م م م م م م م م م م م م منن ش ش ش ش ش شکمم ش ش ش

  9. Niloofar -

    Dupi anjeun ngagaduhan mésér webmoney?
    Kuring ngan ukur tiasa mayar sareng webmoney

    • admin -

      Anjeun tiasa mayar ku Webmoney otomatis dina halaman ieu. Nempatkeun EA dina karanjang na, pencét pamariksaan sareng milih metode pamayaran

  10. Baju -

    لپس مت متپ س سگ س س س س س س س س س م م م م م مل ملللل لپیل مللللللل

  11. ADEM KARATEPE -

    Ieu bener hade. Abdi kéngingkeun sakitar% 5-10 ku turun low. Hatur nuhun ka panulis

  12. aaashid_mir2 -

    Kuring resep deui ku EA saatos mayar. Abdi teu tiasa masang diri sareng nyerat ngadukung. Aranjeunna ngaréspon sareng ngabantosan pamasangan ngan ukur saatos 4 jam. Abdi badé ngadukung supaya damel langkung gancang, kumargi henteu gaduh waktos ngantosan langkung….
    Salami EA damel saé sareng katingali nyorong… katingal salajengna

    • admin -

      Dear customer, punten kanggo reply telat. Urang tadi peuting mun anjeun wrote kami direspon pas urang bisa. Mun anjeun mibanda patalékan sejenna mangga ngahubungan kami.

  13. afuema -

    Tbhe Best EAs i kungsi diuji panungtungan 5 Taun: Gawé Good!

  14. mat.james88 -

    Saé damalan, guys !!! Ahli anu pohara pikaresepeun sareng hargana henteu luhur ...

Tambah review a

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *