Forex ahli panaséhat (robot) dumasar kana stop sarta sabalikna Sistim test versi

$0.00

Wates ku waktu: Vérsi test Ieu ngan pikeun nguji dina strategi tester di Metatrader 4 (Ningali hasil pikeun période saméméhna)
sistim: Metatrader 4
indikator diperlukeun: Indikator 8 kaasup
Jangka waktos: H1
pasangan Mata Artos: USDJPY
Wates ku rekening: Euweuh
Anjeun bisa meuli pro TCTerms: Mésér panaséhat Ieu

gambaran

Wates ku waktu: Test ngan
sistim: Metatrader 4
indikator diperlukeun: Indikator 8 kaasup
Jangka waktos: H1
pasangan Mata Artos: USDJPY
Wates ku rekening: Euweuh
Jenis dagang: Istilah-Tengah dagang otomatis
jaringan neural: lampu
Jumlah sinyal maké di dagang: 8
Moneymanagement: enya
Ngagunakeun kalawan EAs séjén: enya
rekening calo: Akun naon
Max. nyebar diwenangkeun: sagala
TakeProfit na StopLoss: 200 pips max.
Ukuran TakeProfit atanapi StopLoss: Pips 200
Durasi trades: Jam 4 rata - dinten 4
kavling: 0,01 - 100
VPS atanapi Laptop: Kedah 24 / 5 online

A eureun jeung ngabalikeun urutan, mangrupakeun tipe urutan eureun leungitna nu kaluar perdagangan ayeuna nu nuju aub dina na boh sakaligus atanapi langsung saterusna diasupkeun kana perdagangan anyar dina arah nu lalawanan. Ngeureunkeun jeung pesenan sabalikna ngagabungkeun unsur manajemén perdagangan sarta manajemén resiko.

Ngagunakeun indikator:

  • Bollinger Pita frékuénsi indikator;
  • Ichimoku Kinko Hyo indikator;
  • Rata indikator Jilid;
  • Ema indikator;
  • channel Keltner;
  • Indikator stokastik;
  • Tema indikator;
  • Indikator ADX.

Indikator Pita frékuénsi Bollinger - maké rata pindah dua pita dagang luhur jeung di handap eta. Teu kawas hiji itungan persentase ti rata pindah normal, Bollinger Pita frékuénsi saukur nambahan sarta subtract a itungan simpangan baku.

Indikator Ichimoku Kinko Hyo - dipaké pikeun gauge moméntum sapanjang kalawan wewengkon kahareup rojongan tur lalawanan. Indikator Ichimoku ieu comprised lima garis disebut tenkan-sen, kijun-sen, senkou bentang A, senkou bentang B jeung bentang chickou. Indikator ieu dikembangkeun ku kituna padagang bisa gauge hiji asset urang trend, moméntum sarta rojongan tur lalawanan titik tanpa merlukeun sagala indikator teknis lianna.

Indikator Jilid rata - ngabandingkeun volume rata pikeun période dieusian pikeun nangtukeun lamun volume nyaéta luhur atawa handap rata.

indikator Ema - hiji eksponensial pindah rata (Ema) nyaéta jinis pindah rata nu sarua ka rata pindah basajan, iwal langkung beurat dibikeun ka data pangahirna. Hayu urang ogé katelah rata pindah éksponénsial weighted. jenis ieu rata pindah meta gancang ka parobahan harga panganyarna ti rata pindah basajan.

channel Keltner - nyaéta indikator analisis téhnis némbongkeun hiji sentral pindah jalur tambah channel garis rata di kajauhan di luhur sarta handap. Jalur luhur jeung handap anu digambar jarak ti éta garis puseur, jarak nu rata pindah basajan tina Bulan dagang nu 10 poé 'kaliwat (ie rentang luhur ka low on unggal dinten).

indikator stokastik - stokastik osilator mangrupakeun indikator moméntum ngabandingkeun harga penutupan kaamanan ka rentang harga na leuwih hiji kurun waktu nu tangtu. Kepekaan of osilator ka gerakan pasar téh reducible kucara nyaluyukeun yen periode waktu atawa ku cara nyokot rata pindah tina hasilna.

indikator Tema - a indikator teknis dipaké pikeun smoothing harga na data lianna. Ieu mangrupakeun komposit of a rata pindah tunggal eksponensial, a ganda eksponensial pindah rata sarta eksponensial triple rata pindah.

indikator ADX Rata - rata arah nilai indéks gerakan mantuan padagang pikeun nangtukeun tren neneng jeung paling nguntungkeun keur dagang. Nilai oge penting keur distinguishing antara kaayaan Trending sarta non-Trending.

bagan untung

Naon anu anjeun perlu pikeun nguji panaséhat ieu:

  1. kabuka rekening calo atanapi nganggo parantos aya. Anjeun tiasa nganggo naon calo populér kalayan panyebaran alit.
  2. PC, Laptop atanapi VPS pikeun software dagang (Metatrader 4) ti calo anjeun (PC kedah janten 24 online / 5).
    Pikeun mastikeun operasi 24-jam ti Metatrader 4 kami nyarankeun Provider Forex VPS ieu:
    panyadia VPS Forex
  3. deposit awal dina akun calo keur dagang.
  4. Pek Advisors ahli ti warung urang kudu dipasang dina Metatrader nurutkeun video tutorial or FAQ.

video strategi tester

Lamun perlu pitulung masang robot dagang, Urang bisa nulungan maneh mun yén kalawan software teamviewer.com.

kamerdikaan finansial, stabilitas kauntungan kalawan Advisors dagang husus kami di pasar Forex.

Anjeun bisa meuli pro TCTerms: Mésér panaséhat Ieu

Taros Kami: Signal2forex, support@signal2forex.com. Atawa ngagunakeun formulir ieu nanyakeun sual ngeunaan produk ieu:

FAQ

tatanya: Dupi abdi ngawitan dagang ngagunakeun uji ieu ahli panaséhat?
jawaban: No. EA Ieu ngan pikeun nguji dina Stratégi tester. Anjeun bisa meuli pro TCTerms: Mésér panaséhat Ieu

tatanya: Kuring henteu weruh naon anu Advisors ahli, tapi kuring nyaho naon Metatrader? Dupi anjeun ngabantu kuring nyetél Advisors on PC abdi?
jawaban: Urang bisa make software Teamviewer.com pikeun nyetel Advisors on PC Anjeun. manajer kami teu ieu keur anjeun, urang peryogi ukur keur satuju kana waktu instalasi. Ogé bisa coba ku diri kalawan video tutorial urang.

tatanya: Naon akun tiasa I make?
jawaban: Sakur akun sahiji calo populér, coba ngagunakeun nyebar leutik, sanajan kalawan comission.
Kami ngarékoméndasikeun ka anjeun Pepperstone calo,

tatanya: Naon strategi anu ngagunakeun éta Advisors ahli?
jawaban: Advisors ngagunakeun jaringan neural, indikator teknis na sistem korelasi antara sinyal ti indikator. Ogé ngagunakeun métode kayaning dagang intraday, nutup trades ku waktos, labuh eureun, labuh kalan, fungsi breakeven, nutup ku sinyal, pending pesenan jeung saterusna.

tatanya: Kumaha masang Advisors ahli?
jawaban: Buka tab "Gambar" -> milih "DataFolder" dina anjeun Metatrader 4. Nempatkeun * .ex4 file di folder "Para ahli". Nempatkeun * .mq4 file indikator pikeun "Indikator" folder. Pareuman terus hurungkeun deui Metatrader 4. Buka grafik diperlukeun ku timeframe nu ditémbongkeun dina ngaran ahli pikeun unggal mata uang pikeun nu eta dimaksudkeun. klik ganda dina unggal panaséhat ahli pikeun unggal bagan di panel sareng ahli. panaséhat ahli kudu dipasang dina bagan wungkul, indikator teu perlu dipasang dina chart.

tatanya: Dupi anjeun nyadiakeun apdet pikeun Advisors anjeun?
jawaban: Apdet nu datang periodiccally, nalika fitur anyar ditambahkeun.

tatanya: Sabaraha waktos abdi kedah ngantosan kanggo pesenan mimitina?
jawaban: Dina periode dagang 01-00 - 23-50 trades kahiji nu datang dina mangsa jam keur portopolio jeung mangsa poé keur EAs tunggal.

tatanya: Kunaon pesenan teu dibuka?
jawaban: Kahiji sakabeh, anjeun kedah parios, lamun nyimpen indikator kana folder katuhu sarta ngabalikan Metatrader. Lajeng pariksa ketawa rupa di pojok katuhu luhur unggal chart, ogé pariksa centang "Ngidinan dagang hirup" dina netepkeun pikeun unggal EA. Mun trades teu datang (kasempetan langka pisan) anjeun kudu ngarobah Metatrader sahiji calo anjeun ka Metatrader sahiji calo lianna. Anjeun tiasa download Metatrader ku link anu, mangka anjeun bisa ngasupkeun kana rekening anjeun kalawan Kapercayaan calo Anjeun.

tatanya: Kumaha ngagunakeun 2-10 metatraders dina waktos anu sareng atanapi kumaha carana sangkan salinan pinuh ku Metatrader munggaran anjeun?
jawaban: Anjeun kudu buka C: Program Payil (x86) jeung manggihan folder calo Anjeun. Lajeng klik katuhu tina mouse ka dinya, pencét "Salin". Lajeng klik katuhu tina mouse dina widang bébas terus pencét "nempelkeun". Teras Anjeun tiasa buka C: Program Payil (x86) New_broker_folder_copy. Lajeng ngajalankeun file terminal.exe. Ayeuna anjeun dibuka Metatrader kadua. Anjeun tiasa dagangan, contona, dina demo jeung akun nyata dina waktos anu sareng. Kumaha carana nempatkeun sagala grafik na EAs ti Metatrader pangheulana hiji anyar. Buka tab "Gambar" -> milih "DataFolder" dina mimiti Anjeun Metatrader 4 sarta nyalin kabéh ti eta. Lajeng buka tab "Gambar" -> milih "DataFolder" dina kadua anjeun Metatrader 4, program nutup, mupus sadaya payil ti folder, tur nempelkeun payil, nu anu salinan ti salah munggaran. Ngajalankeun Metatrader kadua. Ayeuna anjeun gaduh salinan pinuh ku mimitina salah Metatrader.

tatanya: Aya naon wates on EA dibeuli?
jawaban: Aya henteu wates dina rekening demo atawa nyata. Aya wates ku waktu ngagunakeun. Anjeun tiasa mendakan eta dina spésifikasi panaséhat.

tatanya: Dupi anjeun ngabalikeun duit kuring lamun hal mana anu salah?
jawaban: Urang nyadiakeun ngabalikeun duit pinuh, lamun EA teu jalan. Sateuacan refunding kami pariksa deui ku Teamviewer.com atawa kalayan bantuan pernyataan sajarah anjeun ti Metatrader.

tatanya: Kumaha carana abdi tiasa ngirim Anjeun pernyataan sajarah ti Metatrader?
jawaban: Mangga buka tab "sajarah Akun" dina jandela terminal. klik katuhu tina mouse, pencét "Kabéh sajarah". Lajeng klik katuhu tina mouse deui terus pencét "Simpen laporan sakumaha detil". Teras Anjeun tiasa ngirim ka urang ku email.

tatanya: Kumaha carana abdi tiasa pariksa nyebar akun abdi?
jawaban: Tingali ka "Pasar nonton" jandela, teras klik katuhu tina mouse ka dinya, milih "sumebarna". Ayeuna anjeun bisa nempo nyebar anjeun atanapi expenses, nu keur Mayar mun calo Anjeun.

tatanya: Dupi éta hésé ngarti naon nyebar?
jawaban: Upami anjeun ningali nyebarkeun 20 keur pasang GBPUSD pikeun 5 cutatan angka, éta harti, yén anjeun kedah haggle keur calo anjeun 0.2usd kalawan 0.01 pisan, keur USD 2 kalawan 0.1 pisan tur ngan lajeng anjeun bakal geus dagangan pikeun diri. Upami Anjeun gaduh seueur trades, bakal aya teuing expenses keur calo Anjeun. Hal ieu kacida penting pikeun milih akun katuhu teu mayar loba duit ka manéhna. Ti pangalaman urang hadé pikeun muka rekening kalawan calo populér, sabab nyebar loba kirang.