Indikator sumebar (calo scam)

$5.99

sistim: Metatrader 4
Jangka waktos: sagala
grapik: sagala
Wates ku rekening: Euweuh
rekening calo: Akun naon

gambaran

sistim: Metatrader 4
Jangka waktos: sagala
grapik: sagala
Wates ku rekening: Euweuh
rekening calo: Akun naon

indikator sumebarna - nembongkeun beda antara nawar jeung menta harga hiji kaamanan, mata uang atawa asset. Sumebarna indikator anu ilaharna dipaké di bagan ka grafis ngawakilan sumebar di glance sarta mangrupakeun alat populer di kalangan padagang forex. Kantun ceuk nembongkeun, kumaha calo nu selingkuh anjeun salila dagang.

indikator nempokeun sabaraha luhur sumebarna dina grafik tangtu atawa pasang mata uang éta, dina naon waktos éta hadé pikeun dagangan atawa meureun nya perlu ngarobah calo nu. Nu leuwih luhur sumebar, nu leuwih luhur waragad brokerage anjeun dina tiap urus dagang jeung kirang kauntungan anjeun bakal meunang. Kadangkala untung teu bisa katutupan ku waragad nyebar ka calo jeung dagang jadi rugi permanén.

Dina raraga nganyatakeun nyebar gampang, currencies sok dicutat di pasang (misalna USD / CAD). Mata mimiti disebut mata uang base jeung mata uang nu kadua disebut counter atanapi mata uang cutatan (base / cutatan). Contona, upami eta nyandak $ 1.20 mésér AS $ 1, babasan USD / CAD bakal sarua 1.2 / 1 atanapi 1.2. USD teh bakal mata uang base jeung CAD bakal cutatan atanapi counter mata uang.

Kumaha urang bisa ngitung sumebar maranéhanana. tanda petik Forex sok disadiakeun kalawan nawar jeung nanya harga, sarupa jeung naon nu katingali dina pasar equity. nawar di ngawakilan harga di mana éta maker pasar forex daék meuli mata uang base (USD dina conto urang) dina bursa keur mata uang counter (CAD). Sabalikna, menta harga teh harga di mana éta maker pasar forex daék ngajual mata basa di tukeran keur mata uang counter. harga Forex sok dicutat maké lima angka; jadi, contona ieu, hayu urang nyebutkeun urang kungsi harga nawar USD / CAD of 120.00 na hiji menta tina 120.05. Ku kituna, sumebar bakal sarua jeung 0.05, atanapi $ 0.0005.

calo sumebar Bad

Alus calo sumebarna

Bahaya calo sumebarna

Handap tur leuwih stabil sumebarna, anu hadé keur padagang nu. Mun nyebar leuwih luhur ti normal sarta pohara volatile, éta goréng pikeun padagang. Kalawan nyebar pisan volatile, padagang nu boga kasempetan pikeun nyekel nyebar tinggi sareng masihan kado ka calo na dina bentuk waragad Na.

Kumaha carana install sumebar indikator:

Taros Kami: Signal2forex, support@signal2forex.com. Atawa ngagunakeun formulir ieu nanyakeun sual ngeunaan produk ieu: