bank sentral warta

RBA Menit Ngungkabkeun yen Anggota Mertimbangkeun Téknik Potong Di handap 0.75%, Ngingetkeun tina Coronavirus ketidakpastian

In contrast to February’s RBA meeting statement, which demonstrated a less dovish outlook, the minutes revealed that the members considered lowering the policy rate further. Yet, they decided to keep the powder dry on concerns over “risks associated with very ...
Maca deui

Mindahkeun Salajengna RBNZ tiasa janten Hike Rate

RBNZ ninggalkeun OCR teu robih dina 1%. Acan, pesen na diturunkeun kirang dovish tibatan anu dipiharep. Anggota-anggota éta langkung ageung ngeunaan kaayaan padamelan sareng inflasi. Nalika coronavirus bakal mangaruhan ékonomi ékonomi, pangaruhna bakal pondok. Proyék pamrograman KDNK ...
Maca deui

RBNZ kanggo ngantepkeun OCR teu dirobih dina 1% sareng Peringatan tina Bahaya Gaul sareng Coronavirus

RBNZ sacara lega diperkirakeun ninggalkeun OCR teu robih dina 1%. Perkembangan ékonomi anu parantos saprak pasamoan Nopémber kedah nawiskeun panyabutan bias ngaleutakeun dina bulan Pebruari. Tapi, wabah koronavirus ti Cina nunjukkeun yén résiko ka kamekaran global seueur pisan ...
Maca deui

Laju Kasir kénca Kiri RBA dina 0.75%. Kurang Dovish on Pertumbuhan Najan Headwinds

RBA ngantunkeun kas kontan teu robih dina 0.75%. Kami kaget, para pembuat kebijakan muncul langkung ageung dina prospek ékonomi ti anu diantisipasi. Nalika ngakuan kateupastian pikeun kamekaran didorong ku bushfires sareng koronavirus di China, para anggota angkat ngantosan ...
Maca deui

RBA Sigana mah Pasang dina bulan Pebruari, Laju Potong Tétéla Di Kaluar Kuasa

Laporan padamelan anu nyababkeun tiasa ngajukeun kasus suku dipotong kirang kuat bulan ieu. Perkembangan ékonomi saprak rapat Désémber parantos dicampur paling saé. Sanaos pasar damelan sareng inflasi nunjukkeun pamekaran, kamekaran GDP dina triwulan katilu kalem ...
Maca deui

BOE Undian 7-2 pikeun Jaga Laju Henteu Kénging, Diinget Inflasi Lemah

Boé ngajaga laju Bank teu robih dina 0.75% tapi dirobih pertumbuhan GDP handap sareng ramalan inflasi. Pound Inggris nguatkeun ngalawan dolar AS nalika Komite milih 7-2 pikeun kaputusan. Pasar kedah diantisipasi langkung seueur anggota pikeun ngadukung suku potong ...
Maca deui

Pesen fed dikirimkeun sareng Daérah Ngadobel, Tetep Sauran ngeunaan Inflasi Sedang

FOMC ninggalkeun tingkat dana Fed henteu robah dina 1.50-1.75% sakumaha anu diantisipasi sacara lega. Pernyataan anu dibéré bareng ngandung sababaraha parobahan anu condong kana sisi anu genting. Dibéréskeun yén teu amanah fed kana inflasi lemah sareng kateupastian ngeunaan kamekaran global, pasar ...
Maca deui

Kasempatan BoE Rate Cut Balanced, kusabab Lemah Inflasi mangrupikeun ku sentimen Usaha anu Kuat sareng Pasar Pekerjaan

Pasar dicampurkeun ngeunaan naha BOE bakal nurunkeun suku Bank dina rapat anu bakal datang. Ayeuna lebu parantos netep pikeun Brexit, pokus tos ka kaputusan kaputusan kabijakan moneter BOE. Lemah dina inflasi nunjukkeun yén laju dikirangan ...
Maca deui

FOMC Pikeun Tetep Pasang Minggu ieu

Sacara lega diperhatoskeun yén Fed bakal ngantepkeun tingkat kabijakan henteu robih dina 1.5-1.75% dina rapat Januari. Samentara éta, kami yakin pernyataan anu dibarengan ngan ukur ngagaduhan parobahan sakedik ti tanggal dina bulan Désémber. Data ékonomi utami bakal ...
Maca deui

BOC Kéngingkeun Dovish Deui, Bubuka Pintu Kanggo Tingkat Goréng

Nalika ninggalkeun kawijakan moneter henteu dirobih diarepkeun, BOC ngirimkeun nada anu luhur dina pernyataan anu dibarengan. Hal ieu ngaharepkeun harepan tina angka cut dina bulan-bulan badé ngintunkeun loonie langkung handap. Bank sentral parantos kirang yakin ngeunaan ...
Maca deui

BOC pikeun ngantunkeun Laju teu Kénging dina 1.75%. Ngalacak Data Dipikaresep Kusabab Faktor sementara

BOC kamungkinan ninggalkeun tingkat kawijakan henteu robih dina waktos 1.75% dina rapat minggu ieu. Nalika sababaraha data macroeconomic dileupaskeun saprak rapat Désémber kaget ka anu turun, éta peryogi sababaraha bulan deui kanggo mastikeun trend ...
Maca deui

ECB Ninggalkeun Kawijakan Monetip Teu Parobihan, Pokus Ngahurungkeun deui kana Pamarikaran Strategis

Dina rapat anu bakal datang, anggota ECB sigana bakal ngaku stabilisasi dina perekonomian daérah, bari ngémutan kabijakan moneter akomodatif. Fokus rapat tiasa janten tinjauan strategis, penilaian mimiti ngeunaan kawijakan moneter bank sentral dina dua ...
Maca deui