bank sentral warta

BOE Tetep Pasang tapi Awas ngeunaan Volatility Pasar dina Kasus Tunda Daérah Brexit

BOE milih 9-0 pikeun ngantunkeun laju Bank henteu robah dina 0.75%. Éta ogé ngajaga program mésér asét dina 435B pon sareng pameseran perusahaan dina pon 10B. BOE ogé ngadamel diskusi lengkep ngeunaan masalah anu ditimbulkeun tina Brexit kateupastian. Anu ...
Maca deui

SNB Ngangkat Pengecualian Threshold Pikeun Laju Negatif; CHF naékna kanggo Henteu Ningkat

SNB ngantepkeun tingkat kabijakan teu robih dina -0.75%. Hal éta nyarioskeun yén komitmen "campur di pasar devisa salaku peryogina, nalika ngalakukeun kaayaan tukeur kanggo nimbangkeun". Salaku tambahan, bank sentral diluyukeun kapentingan anu dituduhkeun ku kaleuwihan bank ...
Maca deui

FOMC Cut Rate ku -25 bps. Potong Katilu Masih Kamungkinan Sanaos Sora Kurang Ngora

Fed nurunkeun tingkat kawijakan ku -25 bps ka 1.75-2.00%, sanaos ekspektasi pasar pangurangan tingkat dikirangan saatos rapat. Kaputusan éta teu ngahiji. Acan, éta ngungkabkeun Fed anu langkung kabagi. Plot titik median anu diropéa ...
Maca deui

Télévisi FOMC - Fokus dina Dot Plot pikeun Poténsi Tilu Potong Potong Katilu

Laju potongan anu sanés, ku -25 bps, mangrupikeun deal dina saminggu ieu, sanaos pasar parantos ngirangan ekspektasina ka 66% ti 92% saminggu ka pengker. Ieu bakal nyandak rentang targét tingkat target dana ka 1.75-2%. Fokus tina ...
Maca deui

Laju deposit Deposit ECB ka Sajarah rendah tina -0.5%, Késang QE

ECB parantos ngumumkeun pakét ukuran stimulasi anyar nalika inflasi lemah. Dina waktos anu sami, bank sentral ngarobih boh pertumbuhan pertumbuhan PDB sareng inflasi kanggo sababaraha taun datang. EURUSD mimitina terjun dugi ka handap 1.0927 sateuacan a ...
Maca deui

Sawangan ECB - Ngantosan Paket Gampang Anyar

Kami ngarepkeun ECB ngirimkeun pakét édasi dina rapat minggu ieu. Perkembangan ékonomi saprak rapat kamari masih tetep. Sanajan kitu, kamekaran terbatas sareng résiko dibawahkeun. Unjuran ékonomi pang anyarna bakal nunjukkeun ragrag dina ...
Maca deui

BOC Sora Kurang Ror ti Diarepkeun, salaku Pasar Perumahan sareng Pertumbuhan Gajih Ngaronjatkeun

BOC ngantepkeun kabijakan kawijakan henteu atos at1.75%. Sikep kabijakan moneter policymakers urang kirang dovish tibatan anu diantisipasi sateuacana. Nalika ningalikeun langkung seueur perkawis perang dagang AS-China sareng ngirangan kamekaran GDP dina triwulan II, anggota ngajelaskeun kawijakan moneter ayeuna ...
Maca deui

Laju Kénca RBA teu Kéngingkeun, Langkung langkung Fleksipikasi dina Putusan Polisi Katareup

Sapertos anu dipiharep, RBA ngantepkeun artos henteu robih dina 1% dina bulan Séptémber. Pernyataan anu dibarengan umumna umumna teu dirobih ti heula. RBA teu acan tiasa ngarobih perkawis suku anu ditolak bulan payun. Pamréntalan panginten badé nyandak ...
Maca deui

RBA Téks - Tinggal Nempatkeun sateuacan langkung Easing

Sanaos pasar umumna ngarepkeun RBA ngantunkeun tingkat kas teu dirobih dina 1% minggu ieu, kasempetan cut cut henteu diabaikan. Sanaos pikapih percanten di hampang saatos potongan mundur mundur dina Juni sareng Juli, ...
Maca deui

BOC Nyiapkeun pikeun Nomor Asuransi Tutup

Kelemahan ékonomi global, pangirangan perang dagang AS- Cina sareng salajengna dana tingkat peureum dipotong janten spekulasi yén BOC kedah nurunkeun tingkat kawijakan na dina sasih bulan. Kami satuju kana penilaian ieu tapi ngarepkeun asuransi ...
Maca deui

FOMC Menit Ngécéskeun Rationale pikeun Perhatosan Laju Potong. Réduksi Salajengna Panginten dina Wulan Anu Datang

Menit FOMC pikeun rapat Juli ngajelaskeun yén alesan konci pikeun tataraman laju nyaéta kaleresan dina tinjauan ékonomi global sareng inflasi AS. Pangurangan asuransi diperyogikeun pikeun nyegah faktor-faktor ieu nyéred ékonomi Amérika Serikat. Tapi, ...
Maca deui

RBA Menit Nunjukkeun Data- Gumantungna dina Sarat Deui Ka hareup. Laju Salajengna Kurang Dipasihkeun Kurangna Kurangna Di Tingkat Pengangguran

RBA menit pikeun rapat Agustus nunjukkeun yén tindakan kabijakan moneter hareup bakal gumantung ka data. Nalika ngakuan sababaraha pamekaran pamekaran ékonomi saatos dua potongan suku berturut-turut, kapasitas luang di pasar tenaga kerja tetep penting. Pangangguran nagara ...
Maca deui
Loading ...