bank sentral warta

Minit FOMC: Parobihan Bimbingan Neraskeun sareng Meuli Aset Bisa sumping dina Séptémber

Menit FOMC pikeun rapat Juni nyungkabkeun yén anggotana gaduh diskusi ketat ngeunaan petunjuk maju, pembelian asét sareng kurva ngahasilkeun / targét. Kami ngarepkeun ulasan kerangka bakal réngsé bulan ieu, sahingga Fed ngumumkeun parobahan dina ...
Maca deui

RBNZ Dipasangkeun pikeun Ngembangkeun QE sareng Stimulus sanésna upami Diperyogikeun, Salaku Bahaya Pikeun Outlook Skewed ka Downside

Sakumaha anu diantisipasi sacara lega, RBNZ ngantep OCR teu robih dina 0.25%. Ukuran QE ogé tetep henteu robah di NZD60B. Pamrentah anu nyarios yén panyebaran ofcoronavirus masih aya di kontrol di nagara ayeuna. Éta ogé ningali alesan pikeun langkung seueur ...
Maca deui

Télévisi RBNZ: Ati-ati Optimistik ngeunaan Pamulihan sedengkeun Sumpah Pikeun Sadayana Langkung Diperyogikeun

RBNZ dipikaresep ninggalkeun OCR anu teu robih dirobih kirang tina 0.25% dina Juni. Samentawis éta, ukuran program LSAP (QE) ogé bakal tetep di NZD 60B. Kontrol pandémik koronavirus di nagara ieu parantos langkung efektif ...
Maca deui

BOE Ngembangkeun Ukuran QE, tapi Turunna Tukang Mésér

BoE tétéla kurang pésimis tibatan anu diarepkeun ku urang. Anggota ngaku yén kontraksi ékonomi global dina 2Q20 bakal "kirang parah ti anu diperkirakeun". Nalika ukuran QE diperpanjang, para anggota kamungkinan bakal ngalambatkeun laju ...
Maca deui

SNB Ngaganggu Agrésif pikeun Ngaleungitkeun Franc sareng Pledged pikeun Terus

SNB ngantepkeun kawijakan moneter henteu robah dina Juni. Samentawis éta, anggota nyarioskeun yén komitmen pikeun campur dina pasar mata uang kumargi Swiss francais tetep "dihargai pisan". Ramalan ékonomi jeung inflasi pikeun sataun ieu parah turunna hasilna ...
Maca deui

BOE Ngembangkeun QE sareng Ngabahas Tingkatan Negatif

Sanaos aya tanda-tanda yén wabah koronavirus di Inggris parantos stabil, dampak ékonomi na parantos karater. Kontrak kontraksi dina PDB, kaleresan seukeut dina inflasi sareng indikasi padamelan lemah nunjukkeun yén BOE kedah ngajaga ...
Maca deui

Sinyal FOMC Pikeun Ngaronjatkeun Mésér Asét dina Wulan Anu Datang

Saperti anu diharapkeun, FOMC ngantepkeun kabijakan kawijakan moneterna teu robah sareng ngalambatkeun pandangan macroeconomic. Anggota ogé ngajukeun yén tingkat kabijakan bakal tetep teu robih ngalangkungan 2020. Pernyataan anu dibarengan nunjukkeun sababaraha parobihan. Tapi, janji pikeun nambahan pembelian ku ...
Maca deui

Sawala FOMC - Ngadeg Siap Tambahkeun Stimulus Najan Tanda Pamulihan

Sanaos urang henteu ngaharepkeun perobahan kawijakan moneter dina rapat FOMC Juni, aya sababaraha hal anu kudu diawaskeun. Kursi Jerome Powell bakal ngabahas tinjauan ékonomi sareng jabatan kawijakan moneter di ...
Maca deui

ECB Ngembangkeun sareng Ngalegaan PEPP, saatos Inpétrasi Ngurangan Ngadadak

Ningkatkeun stimulasi ECB éta rada langkung ti anu diarepkeun. Mindahkeun ieu didorong ku turunna seukeut dina tinjauan inflasi. Kaputusan na parantos ngirim pesen anu kuat ka pasar sentral anu "henteu kaleresan" ku ...
Maca deui

BOC Béléng Ngoptimalkeun Langkung Optimis Ngeunaan Ékonomi, Skala Balikna Pembiayaan Istilah

Kéngingkeun langkung optimis kana pandangan ékonomi, BOC ngadamel deui sababaraha fasilitas pembiayaan istilah, sedengkeun ninggalkeun tingkat kawijakan sareng program QE teu owah. Pamrentah ngadasarkeun yén dampak pandemik koronavirus parantos rampak, sanajan henteu pasti. Anggota gaduh ...
Maca deui

Sawangan ECB - Lagarde Ngaluarkeun PEPP sareng Ningkatkeun GDP Goréng sareng ramalan Inflasi

Kami ngarepkeun ECB nambihan deui rangsangan sareng turunkeun eta unjuran macroeconomic dina rapat anu bakal datang. Kitu kamungkinan yén PEPP langkung fleksibel bakal ditambihan sareng diperpanjangkeun. Rapat anu saacanna nunjukkeun yén anggota éta horéam nurunkeun ...
Maca deui

Gubernur BOC Anyar tiasa ngalaksanakeun Warisan, Ngahatan Deui sareng QE Intact

Rapat BOC anu bakal datang (3 Juni) bakal munggaran anu dipingpin ku Gubernur Tiff Macklem anu asup. Kami ngarepkeun anjeunna ngantunkeun tingkat kabijakan henteu robih dina 0.25%. Kawijakan moneter konvensional, nyaéta: QE, bakal tetep sami. Dibikeun ...
Maca deui