bank sentral warta

RBA Menit Nunjukkeun Data- Gumantungna dina Sarat Deui Ka hareup. Laju Salajengna Kurang Dipasihkeun Kurangna Kurangna Di Tingkat Pengangguran

RBA menit pikeun rapat Agustus nunjukkeun yén tindakan kabijakan moneter hareup bakal gumantung ka data. Nalika ngakuan sababaraha pamekaran pamekaran ékonomi saatos dua potongan suku berturut-turut, kapasitas luang di pasar tenaga kerja tetep penting. Pangangguran nagara ...
Maca deui

RBNZ Cut Link Policy Rate by -50 bps, Hinting Rate Negative Rate

RBNZ kaget pasar ku ngirangan OCR, ku -50 bps, ka 1%. Pasar ngan ukur diantisipasi motong -25 bps. Laju motong agrésifna "diperyogikeun" pikeun mantuan ngadukung padamelan sareng inflasi di nagara janten résiko turun ...
Maca deui

Télévisi RBNZ - Pamotongan Laju Seueur diperyogikeun kanggo Ngaronjatkeun Inflasi sareng Pakasaban Support

Kami ngarepkeun RBNZ pikeun motong OCR, ku -25 bps, ka 1.25% dina bulan Agustus. Dibikeun kuciwa dina aliran data antawis rapat, bank sentral panginten bakal nunjukkeun deui korég deui dina taun payun. Samentara éta, pernyataan kawijakan tiasa museurkeun ...
Maca deui

Sawangan RBA - Jeda (Henteu Nungtut) Saatos Dua Keuangan Tilu Disarankeun

Saatos dua potongan suku berturut-turut, RBA lega diperkirakeun ninggalkeun laju kas teu dirobih dina 1% dina bulan Agustus. Data ékonomi anu sumping ti saprak patepungan kamari ogé parantos ngadukung jeda. Acan, nunjukkeun target agrésif dina pangangguran jangka panjang ...
Maca deui

Tinjauan FOMC - Pasar Kuciwa salaku Powell Dijelaskeun Laju Cut salaku "Larangan Mid-Daur"

Fed ngumumkeun nurunkeun tingkat kabijakan ku -25 bps ka 2-2.25% dina bulan Juli. Dolar AS meluncat bari Wall Street nolak sanaos kaputusan na diantisipasi sacara lega. Pasar sigana kuciwa ku kurangna komitmen ka hareup ...
Maca deui

Télévisi BOE - Ngadegna di Sideline sareng Ngirimkeun deui Bias Neutral

Kami ngarepkeun BOE ninggalkeun suku Bank henteu dirobih dina 0.75% sareng tetep ukuran program mésér asét dina 435B pon. Resiko ditangkep tina henteu nguruskeun Brexit, ngarobih pikeun panunjangan ékonomi, harga pasar ku tingkat dipotong dipotong ...
Maca deui

Télévisi FOMC - Ngarepkeun -25 bps Potong Ti Sacang Dibagi

Kami ngaharepkeun Fed ngumumkeun potongan harga tina -25 bps, nyangking target dana tingkat Fed ka 2-2.25%, minggu ieu. Tapi, kaputusan ieu saperti teu mirip serasi. Sanaos aya sora anu nyarankeun kudu motong langkung jero, urang ...
Maca deui

Pariksa ECB - Ngagunakeun Panépa Tanpa Masihan Rincian

Pasamoan ECB Juli tujuan pikeun nyiapkeun pasar kanggo langkung laér dina bulan Séptember. Saperti nu diharapkeun, anggota ngogorkeun yén laju dipikaresep bisa digolongkeun kana tingkat handap. Alsota ogé ngabahas ngeunaan kamungkinan ngabalikan deui QE sareng suku dua-tingkat ...
Maca deui

ECB Nilik - Ngaharepkeun Robah Teruskeun Hidayah sareng Paréntah dina QE Resumption na Tiering

Urang ngaharepkeun ECB pikeun nerapkeun ukuran anu langkung gampang pikeun nyangsang perekonomian, sareng waktosna biasana dina bulan Séptember. Pasamoan Juli, dijadwalkeun engké minggu ieu, bakal dianggo kanggo nyiapkeun pasar salajengna pakét lolos. Leuwih ...
Maca deui

RBA urang Minute Juli - Motong Laju pikeun berusutan Aussie sareng Laju Pangangguran Handap

Menit RBA kanggo pasamoan Juli wangsit yen tujuanana pikeun nurunkeun rasio bunga dina bulan Juli deui deui dihandap tingkat pangangguran sareng nurunkeun tingkat tukeur. Saperti menit Juni, bank pusat henteu merhatikeun langkung mirip ...
Maca deui

Dovish FOMC Minutes Ngalebetkeun Kasus pikeun Juli Rate Cut

Menit FOMC kanggo rapat Juni didugikeun nada dovish, nyiptakeun jalan pikeun dana dana Fed anu motong engké bulan ieu. Anggota umum anu dicirikeun resiko turun tina pertumbuhan anu parantos ngahenyangan bari kateuhkeun dinaékan, khususna dina perdagangan ...
Maca deui

BOC Laju Léncén Karénanti dina 1.75%. Awas ngeunaan Perdagangan Tapi Gemblengna Nada Cara nétral

BOC kenca tingkat kawijakan henteu dirobih ku 1.75% kamari sareng ngangkat sora nétral. Tukang politikk leuwih jentre kana dampak tegangan dagang kana kagiatan ekonomi sareng dicatet yén laju dipikaresep global parcet langkung handap dina sasih pamungkas ...
Maca deui
Loading ...