Analisis dasar pasar Forex

Weekly Economic & Financial Commentary: Mixed Fortunes for the Global Economy

U.S. Review Housing Remains at the Forefront of the Recovery Housing starts jumped 5.8% during December. Single-family starts soared 12%, while multifamily starts dropped 13.6%. Total starts are running at ...
Maca deui

Week Ahead – Earnings to Dominate

Big tech in focus Earnings season is up and running and next week will see some huge names reporting on the fourth quarter including Facebook, Apple and Tesla. Covid-19 is ...
Maca deui

Minggu Sateuacanna - Rapat Féderal, Barrage of Data, sareng Panghasilan Tech

Kalayan Présidén Biden ayeuna di kantor, pasar bakal waspada pikeun nyarios naon ti Sénator AS ngeunaan naha aranjeunna bakal ngadukung tagihan stimulus masif anu diusulkeunna. Negosiasi anu tangguh ...
Maca deui

ECB Ditahan Sareng Ngarepkeun Tetep Diditu

Sapertos anu diarepkeun, henteu aya parobihan kabijakan anu ditepikeun atanapi disebat. ECB nekenkeun tanda campuran dina oulook ayeuna. Halangan pikeun parobahan kawijakan mimiti katingali ageung pisan. Ngajaga 'kaayaan pembiayaan anu nguntungkeun' anu janten fokus utama ...
Maca deui

AS: Perumahan Ngawitan Akhir Taun Ngadamel Footing Kuat 

Grup TD Bank Keuangan https://www.td.com/economics/Inpormasi anu aya dina laporan ieu parantos disiapkeun pikeun inpormasi konsumén kami ku TD Bank Financial Group. Inpormasi na parantos didugikeun tina sumber ...
Maca deui

Saham, Pound Ngalegaan Kénten Sareng EUR / USD Ajeg Salaku ECB Ditingali

EUR / USD tetep bari GBP / USD pencét sababaraha taun énggal dina Kemis énjing, sabab dolar AS murag langkung seueur kalayan indéks global langkung pencét catetan anyar kalayan ...
Maca deui

Pound Hit 32-Bulan Luhur

Pound Inggris parantos dipasang saeutik kauntungan dina sési Salasa. Ayeuna, GBP / USD diperdagangkan di 1.3619, naék 0.25% dina dinten. Pound ngarecah tingkat 1.37 Pound Inggris ngagaduhan ...
Maca deui

Inflasi Kanada tepi ka handap dina bulan Désémber nepi ka Ngan 0.7%

Grup TD Bank Keuangan https://www.td.com/economics/Inpormasi anu aya dina laporan ieu parantos disiapkeun pikeun inpormasi konsumén kami ku TD Bank Financial Group. Inpormasi na parantos didugikeun tina sumber ...
Maca deui

Séktor Manufaktur Kanada narik deui dina bulan Nopémber    

Grup Keuangan RBC https://www.rbc.com/ Pernyataan sareng statistik anu aya di dieu parantos disiapkeun ku Departemen Ékonomi Grup Keuangan RBC dumasar kana inpormasi tina sumber anu dianggap dipercaya. Urang ngadamel ...
Maca deui

Laporan Pakasaban Australia Méi Tembak Aussie Langkung Luhur

Laporan padamelan Désémber pikeun Australia sigana bakal narik perhatian investor dina dinten Kemis tabuh 00:30 GMT. Sacara téknis, resesi parantos réngsé di nagara éta salaku indikator ékonomi tos ...
Maca deui

Dolar Selandia Anyar Naék Saatos Data Penjualan Éceran Anu Kuat

Berjangka AS janten positif dina sési sapeuting payun panghasilan perusahaan konci. Engké dinten ayeuna, perusahaan sapertos Bank of America, Goldman Sachs, sareng Charles Schwab bakal nganteurkeun penghasilan kuartal kaopat ...
Maca deui