Analisis dasar pasar Forex

Pound Overplayed salaku Satengah EU Muter Sapanjang

Sterling nyerah hasil saatos Boris Johnson nyerah dina 'Surrender Bill' Sterling nuju pikeun kauntungan mingguan kahijina saprak tengah bulan kamari. Teras muncul éta Perdana ...
Maca deui

Minyak bumi Minyak: Dagangan Minyak Langkung Luhur, Dihareupeun Baker Hughes Weekly Rig Count Data

Pikeun jam 24 ka 23: 00 GMT, Minyak Mentah nolak 0.51% ngalawan USD sareng ditutup dina USD52.33 per laras, di tengah-tengah prihatin ku paménta global. Dina sési Asia, ...
Maca deui

Séktor Non-Pembuatan AS Slowsing dina bulan Séptémber

Informasi anu dikandung dina laporan ieu geus disiapkeun keur informasi ngeunaan konsumén urang ku TD Bank Financial Grup. Inpo geus dicokot tina sumber dipercaya jadi ...
Maca deui

Data Lemah sareng Tariffs Éktrasi Masihan Langkung ECB Sareng Ngamedér Déwan

Pasar nembé dicerna warta ngeunaan kamajuan dina hungkul dagang AS-China, kusabab gelombang tariffasi énggal anyar ngiringan pasar-pasar. S&P 500 kaleungitan 1.8% Salasa, ...
Maca deui

Dagang AS-China: 60% Kamungkinan Kamungkinan Interal Minggu payun

AS sareng Cina nyumponan rundingan perdagangan tingkat tinggi minggu payun, sumber ucap anu 10-11 Oktober. Ieu di handap aya gambaran gancang. Kami nempatkeun kamungkinan 60% tina transaksi perdagangan interim, anu ...
Maca deui

Update Éropa - PMI, Ékonomi, Brexit, Emas, Minyak

Pasar langkung handap kasieun pertumbuhan anu parantos deui Sentimentasi rapuh saatos séri maca PMI lemah minggu ieu, kalayan nomer ISM Amérika khususna ngareuwaskeun investor sareng ngirim pasar saham ...
Maca deui

AS: Kontrak dina Aktivitas Manufaktur Langkung bulan Séptémber

Informasi anu dikandung dina laporan ieu geus disiapkeun keur informasi ngeunaan konsumén urang ku TD Bank Financial Grup. Inpo geus dicokot tina sumber dipercaya jadi ...
Maca deui

Snaps ECB, Crackles, langkung Watches Rating Pop

Ringkesan Eksekutif ECB ngumumkeun hiji pakét ukuran anu énggal di pasamoan Séptémber, tapi réspon pasar biasana turun rata, sareng memang upami aya kaayaan finansial muncul ...
Maca deui

Komentar Ékonomi mingguan jeung kauangan: Hiji Langkung Balna pikeun Juggle

Ulasan Amérika Sopika Takes Center Stage Pelepasan transkrip paguneman telepon Présidén Trump sareng Presiden Présidén Volodymyr Zelenskiy sareng aduan pemberdayaan dibayangkeun lolobana minggu ieu ...
Maca deui

Garis Weekly Bottom: Resiko Pulitik Nguatkeun Kasaruan Ékonomi

Sorotan AS Kurangna kaseueuranan kapercayaan konsumen AS sareng résiko pulitik nalika House mimiti inpormasi impeachment ngalawan Présidén Trump, nyababkeun turun naik di pasar global. Panghasilan pribadi AS ngaluncat ...
Maca deui

Dolar AS Dicampur dina Optimisme Perdagangan sareng Berita Inpormasi

Perjangjian perdagangan terbatas antara AS sareng Jepang ningkatkeun tingkat optimis perdagangan yén kesepakatan anu sami tiasa diserang antara Amérika Serikat sareng Cina. Kadua belah terus ngirim dicampur ...
Maca deui
Loading ...