Analisis dasar pasar Forex

Can Monetary and Fiscal Stimulus Save the Global Economy from Trump’s Trade War?

Stock markets around the world have rebounded this week as talk of stimulus in China and Germany has given rise to hopes that pre-emptive action by policymakers can avert a ...
Maca deui

Trump Nyolong Guntur Powell saatos Jackson Hole

Pupuhu Babagan ngucapkeun pidato anu diarep-arep pisan di Jackson Hole Symposium awal isuk ieu. Ieu mangrupikeun koméntar anu nyimpulkeun pidato na: “… kami bakal nindakkeun pantes…
Maca deui

RBA: 50bps di Tiki Dipilikeun Diasamin Tapi Faktor Global Tiasa Ngahasilkeun Batangan

Menit menit ti rapat Bank Bank Reserve kanggo Agustus nyayogikeun hiji kejutan anu penting. Dina kaputusan kaputusan Gubernur sabada rapat di 6 Agustus, kacindekan kalebet "Dewan ...
Maca deui

Bakal Stimulus Fiscal Jérman Janten Saéna teuing, Kasép?

Wewengkon euro dina krisis anu masih aya deui krisis, sareng Jerman sigana bakal asupkeun resesi téknis enggal, sabab ékonomi ékspor beurat karasaeun AS-China ...
Maca deui

Ngalelepkeun Harepan: Naon Anu Munculna Dina Minit Babi

Menit anu diterbitkeun rapat Rapat Federal Reserve saméméhna nunjukkeun pamisah serius dina pamanggih ngeunaan kabijakan moneter. Pasar Pasar ati-ati ngeunaan kecap anu "pasangan" Fed ...
Maca deui

Henteu Kéngingkeun Perencanaan Nungkulan Brexit GBP; FOMC Menit Naék Teras

Golongan turun dina perdagangan awal sareng tetep aya dina doldrums ti saprak, salaku investor milari tanda-tanda yén EU sigana daék pikeun ngarundingan deui Irlandia ...
Maca deui

AS Buka - Rally Rok Resume, Lemah Permintaan Pikeun Kobongan, Naék Minyak Dina Laporan API, Steadies Emas, Sareng Bitcoin Falls

Pasar-pasar lambat-laun dicret langkung luhur nalika lembur kamari ilang ngaleungitkeun sababaraha stabilitas kalayan ngahasilkeun beungkeut. Acara penting kitu bakal sesah dugi ka padagang gaduh kajelasan dina kawijakan Fed ...
Maca deui

Pangaruh Boris Johnson Bisa Dipudangkeun

Perdana Menteri Inggris Boris Johnson sumping kana kalungguhan kalayan ngaharepkeun yén anjeunna bakal janten salah sahiji anu badé badé ngarundingan deal Brexit, salaku tilas Perdana Menteri Inggris Minster Teresa ...
Maca deui

MARKET WRAP: Bursa Dijual, Aman deui disimpen dina Permintaan

* Donald Trump tiasa ngabalikeun deui tarif di China tapi pasar masih henteu senang * Kincir pulitik Itali balik deui pikeun Éropah Éropah The Indéks S&P 500 digulung dina dinten ayeuna sareng ...
Maca deui

Bibit Stimulus Fiscal

Babak sabalikna stimulasi Pamaca waktos lami bakal terang, yén kuring parantos ngabantah yén bank sentral global ngahontal wates stimulus kawijakan moneter. Ningali di dunya maju, hungkul ...
Maca deui

CPI Kanada sareng Data Penjualan Eceran Henteu Kéngingkeun Halt BoC Rate Cut Bets salaku Ngahasilkeun Invert

Kanada henteu sinonim sareng perang perdagangan sareng kaleresan ékonomi, tapi pasar-pasar na masihan peringatan yén nagara nuju ka resesi. Indikator ékonomi panganyarna parantos ...
Maca deui
Loading ...