Analisis dasar pasar Forex

Lahan Mimiti Pikeun Minggu Trading Anu Dagang

Catetan / Perhatosan Résponasi CPI Nagara Jérman ningkat tina tingkat sabulan-bulan dibantuan ku harga minyak anu langkung luhur sareng pangaruh dasar na biaya energi Pasar ngawaskeun sababaraha titik panas koronavirus sareng ...
Maca deui

Kabangkitan di COVID-19 Kaancam Ngaluarkeun Pamulihan

Tumuwuh kasus anyar sareng rumah sakit muncul sigana ngagancangan deui dina Sabuk Sun. Sanaos henteu aya lokét énggal, tol ékonomi ti wabah akut COVID-19 di sababaraha daerah metro bakal ...
Maca deui

Saran Ekonomi mingguan jeung Keuangan: Ningkatkeun COVID-19 Kasus Ngaluarkeun Berita Ékonomi Langkung Langkung

Tinjauan AS Ngangkut COVID-19 Kasus Nempatkeun Damper dina Ruang Terbuka Dina jumlah najis tina inféksi COVID-19 parantos kéngingkeun momen minggu ieu, kalayan kalolobaan naékna kajadian di Kidul sareng ...
Maca deui

Garis Weekly Bottom: Pendakian COVID-19 Inféksi Ngabantosan Pamulihan

Sorotan AS pasar saham AS ngahapus hasil tina awal minggu ieu salaku naékna COVID-19 kasus ditimbang sentimen. Pucuk héjo terus muncul dina data ékonomi ...
Maca deui

Minggu payun - Jitters Teruskeun kana Minggu Sibuk

Nagara AS The Fed ngaleupaskeun Minit-an pikeun kaputusan kawijakan terakhir na sareng meureun mimiti nunjukkeun sababaraha tanda aranjeunna hariwang ngeunaan inflasi. Pamréntahkeun kamungkinan bakal ngaujikeun aranjeunna ogé ...
Maca deui

Minggu Terpayun: Pemanasan Coronavirus Deui Saatos Di Akhir bulan

Salasa, ping 30 Juni nandaan dinten terakhir di bulan Juni. Nanging, sanés ngan ukur bulan sasih, éta ogé tungtung Q2 sareng satengah taun ...
Maca deui

Kumaha Sterling janten Mata Artos 'résiko', sareng Naon Terakhir

Pound Inggris parantos sensitip pisan kana perobihan sentimen résiko akhir-akhir ieu, kalayan Kabel anu robih janten 'résiko' - 'résiko off' pasangan anu nasibna dihubungkeun deui ka ...
Maca deui

Sidang Pencarian Tapi Pokus Tetep Dina Covid-19 Hotspots

Catetan / Pengamatan Sidang EU sési tapi fokus kana data pikeun nyarankeun ékonomi global dipikaresep ngalangkungan titik panghandapna. Fokus tetep dina sagala rupa kawasan Covid-19 Asia: BOJ Gov ...
Maca deui

Munculna tina Lockdown: A V-Shaped Recovery atanapi Salah Optimism?

Ningali kumaha aset résiko parantos dilaksanakeun salami tilu sasih anu kapengker, éta hésé dicaritakeun aya pandépér global anu lumangsung. Pikeun nempatkeun kana kontéks langkung, upami ...
Maca deui

Niaga Hadir AS Leungit Beureum, Watch BA, DD, ACN, KBH

Séstu S&P 500 tetep lemah saatos saham Amérika Serikat langkung ti 2% dinten Rebo kusabab kapercayaan para investor dina pamulihan ékonomi digoncang ku kasus koronavirus. AS dirékam ...
Maca deui

Asia Isuk: Saham AS Tekanan Ku Ngamutikeun Kasus Virus

Rebo, saham AS kaleungitan langkung ti 2% kusabab kapercayaan para investor dina pamulihan ékonomi digoncang ku kasus koronavirus. AS ngarékam jumlah hiji dinten langkung ti 36,000 ...
Maca deui