warta Forex, warta Company, Analisis

Saham nuju ngadamel gerak pangbadagna saatos jam: Nordstrom, L Brands sareng seueur deui

Toko Nordstrom di Irvine, CaliforniaScott Mlyn | CNBCCheck kaluar perusahaan anu ngadamel headline saatos bel: Saham tina Nordstrom ngagedekeun 11% dina perdagangan ngalegaan saatos pangecér dipasang kuat ...
Maca deui

CBO ngaharepkeun defisit pikeun tumuwuh langkung ti digambarkeun, ngingetkeun yén kenaikan tariff tiasa ngarugikeun kamekaran

Kekurangan féderal diperkirakeun bakal langkung saé dina tingkat anu langkung saé tina dasawarsa salajengna ti anu diarepkeun sateuacana, Kantor APBD nonpartisan nyatakeun dina laporan anu anyar dina Rebo.
Maca deui

'Bapa. Hebat 'Kevin O'Leary:' Teu aya resesi balik di Amérika '

Kevin O'Leary told CNBC on Wednesday he's confident the U.S. is not nearing a recession. "There is no recession coming in America," said O'Leary, known on "Shark Tank" as "Mr ...
Maca deui

Analis téknologi luhur nyatakeun kendaraan listrik ti Jaguar sareng Audi anu nyolong pangsa pasar ti Tesla

Adam Jeffery | CNBCAdam Jeffery | CNBCCompetition timbangan kana jualan Tesla, numutkeun AB Bernstein.The teguh nyarios kanaékan persaingan di luar negeri mangrupikeun kalemahan anyar dina penjualan Tesla ...
Maca deui

Nguruskeun anu ageung tina anu resep di Amazon ngabantosan téknologi ngamimitian UK-wiwitan skor catetan investasi asing

Bunder London Old Street, sering disebut "Silicon Roundabout." Chris Ratcliffe | Bloomberg | Teknologi ngamimitian Getty ImagesBritish parantos narik seueur investasi asing saprak awal taun ti aranjeunna ...
Maca deui

Tilas resmi Fed Kocherlakota satuju sareng Trump yén ongkos teuing tinggi

Tilas Présidén Pupuk Minneapolis Narayana Kocherlakota nyarioskeun perjangjian Salasa kalayan présidén Présidén Donald Trump yén tingkat bunga teuing tinggi. Nalika anjeunna nyatakeun sababaraha reservations ngeunaan dampak anu Presiden urang ...
Maca deui

Robert Shiller nyarioskeun yén suku laju dipotong gaduh pangaruh anu dimaksud, nyababkeun alarm resesi

Ékonom anu unggul Nobel Robert Shiller nyandak masalah sareng suku cadang Federal Reserve dina bulan Juli, nyatakeun yén nyababkeun cilaka psikologis ka pasar-pasar. "Kuring pikir yén aya masalah ...
Maca deui

Fed bakal ngirangan suku lima kali deui sateuacan April, analis ngaduga

Federal Reserve AS bakal ngirangan suku bunga lima kali deui ku April 2020, numutkeun analis di Danske Bank.The Fed cut cut ku titik dasar 25 dina bulan Juli, tapi ...
Maca deui

Saham rebounding, tapi highs anyar sigana hese dihartikeun dina perang perdagangan

Saham nuju ngaluncurkeun langkung luhur tapi tiasa kajebak dina kisaran dugi ka aya résolusi perang perdagangan sareng tungtung bayangan anu teu dipastikeun éta tuang ...
Maca deui

Perekonomian AS henteu kunanaon, tapi jaga-jaga pikeun ngempelkeun badai dagang

Pagawe ngumpul mobil di Pabrik Déwan Ford anu nembé direnovasi di Chicago, Juni 24, 2019.Jim Ngora | AFP | Getty ImagesA tilas batur sapagawean di OECD (berpusat di Paris ...
Maca deui

Sieun kedah édisi langkung ekstrim kanggo saham ka handap, saur BofA kang Stephen Suttmeier

Bagan anyar ti Bank of America-Merrill Lynch's Stephen Suttmeier ngasongkeun dua hal anu kedah kajadian sateuacan ngorbankeun pasar saham: S&P 500 kedah murag 5% sareng kabutuhan panik ...
Maca deui
Loading ...