warta Forex, warta Company, Analisis

Powell nyarioskeun éta tugas Fed tetep ékonomi di 'tempat anu saé' pikeun 'salami mungkin'

Ketua Reserve Federal Jerome Powell ngajelaskeun ékonomi Amérika Serikat dina Jumuah salaku solid, nyatet bank sentral kedah ngalakukeun naon anu tiasa dijaga didinya. "Sanaos henteu sadayana ...
Maca deui

Fed's Clarida nyatakeun yén bank sentral bakal nyetél rapat kabijakan sacara pasamoan

Richard ClaridaScott Mlyn | Wakil Ketua Wakil Ketua CNBCFederal Richard Clarida masihan jauh dina dinten Kemis ngeunaan léngkah salajengna bank AS ngeunaan kawijakan moneter, nyatakeun konsumen AS sareng ...
Maca deui

Layanan jasa nunjukeun ékonomi langkung lemah tinimbang diharepkeun di tengah-tengah kasieun

Sektor ladénan terus ékspansi na di bulan Séptémber tapi dina laju anu langkung laun ti diarepkeun, dumasar kana Indéks Non-Pabrik ISM dileupaskeun Kemis.
Maca deui

Dagang munggaran anjeun pikeun Kemis, Oktober 3

Padagang "Cepat Duit" ngabagi gerak kahiji pikeun pasar kabuka.Tim Seymour mangrupikeun pembeli Google. Karen Finerman mangrupikeun mésér Delta. Dan Nathan jadi penjual ...
Maca deui

Saham ngadamel gerak pangbadagna saatos jam: Tesla, Pesanggrahan Mandi & Cicih, GoPro sareng seueur deui

Mobil Tesla katingal di showroom mall balanja di Los Angeles.Mark Ralston | AFP | Getty ImagesCheck kaluar perusahaan anu nyieun headline sanggeus bel: saham Tesla dicelupkeun pisan ...
Maca deui

Dagang munggaran anjeun pikeun Rebo, Oktober 2

Padagang "Cepat Duit" ngabagikeun gerak kahiji maranéhanana pikeun pasar kabuka.Pete Najarian mangrupikeun mésér Qudian.Tim Seymour nyaéta mésér Disney.Karen Finerman saurang anu ngajual ti iShares ...
Maca deui

Laporan gaji swasta September nunjukkeun laju ngupahan nyaéta ngareureuh

Sektor swasta nyiptakeun langkung seueur padamelan ti diharepkeun dina bulan Séptémber, tapi laju lirén di tengah-tengah tanda yén pasar tenaga kerja beuki parah, nurutkeun laporan Rebo ti ...
Maca deui

Saatos serelek manufaktur anu pikasieuneun, ieu mangrupikeun nomer anu nonton Rebo

Mesin dirakit nalika aranjeunna ngadamel jalur pamasangan di pabrik pabrik General Motors (GM) di Spring Hill, Tennessee, Agustus 22, 2019.Harrison McClary | Laporan ReutersWednesday tina ...
Maca deui

Lindung dinamis FX dinamis dina kolaborasi kerjasama BNP Paribas-Kantox

Fajar tina kerjasama anyar antara BNP Paribas sareng KantoxBNP Paribas parantos ngintunkeun hiji kolaborasi strategis sareng Kantox, hiji fintech anu difokuskeun FX, anu bakal ngamungkinkeun para bendahara berbasis EMEA ngajadikeun otomatis sareng ngalirkeun jalan ...
Maca deui

Survey manufaktur AS nunjukkeun bacaan awon dina dasawarsa

Ukuran manufaktur AS nunjukkeun bacaan panghandapna dina langkung ti taun 10 dina bulan Séptémber nalika ékspor anu di lebet di tengah perang dagang. Indéks AS mésér Pembelian Manajer ti ...
Maca deui

Aktivitas manufaktur AS paling luhur dina bulan 5 dina bulan Séptémber, IHS Markit nyarios

Hiji pagawe ngalirkeun kendaraan jalan modél Venice di fasilitas pembuatan Vanderhall Motor Works di Provo, Utah, Séptémber 25, 2018.George Frey | Bloomberg | Gambar GettyProduksi Amérika Serikat ...
Maca deui
Loading ...