warta Forex, warta Company, Analisis

Saham nuju ngadamel gerak pangbadagna saatos jam: Imax, Pelopor, Zillow sareng seueur deui

Andrew Harrer | Bloomberg | Getty Images Check out the companies making headlines after the bell: Zillow — Shares of the real estate information company climbed 8% in extended trading ...
Maca deui

Harga produser AS pasang keuntungan anu langkung ageung langkung ti sataun

Harga produser AS ningkat ku paling dina sataun dina Januari, naék naék kana biaya jasa sapertos kasehatan sareng akomodasi hotél. Anu Tenaga Kerja ...
Maca deui

Wabah Coronavirus maksakeun kagiatan saatos sakola di SMP - atanapi mindahkeun online

Siswa Tionghoa Fuyang No.5 SMP diajar di kelas di wengi wengi pikeun Ujian Entri Entri Nasional (Gaokao) anu bakal datang dina 29 Mei 2018 di Fuyang, Cina. Grup Cina Visual ...
Maca deui

Saham nyieun gerak pangbadagna siang: Apple, Legg Mason, Virgin Galactic, Tesla sareng seueur deui

Sir Richard Branson nangtung di lantai Bursa Saham New York (NYSE) di payuneun dagang Virgin Galactic (SPCE) di New York, AS, 28 Oktober 2019. Richard Branson Virgin ...
Maca deui

Federal Reserve's Robert Kaplan ningali henteu aya parobahan dina suku bunga taun ieu

Gerard Miller | CNBC Sanaos anjeunna ngarepkeun AS ngalaman "solid" dina taun ieu, Présidén Federal Federal Dallas Robert Kaplan nyatakeun ongkos dipikaresep kedah tetep dimana aranjeunna. Anu ...
Maca deui

Industri minyak AS diharepkeun pikeun motong belanja ku 10-15% sareng réstruktur deui, saur Dallas Fed

Anggota pangeboran dina rig minyak di Citarum Permian caket Wink, Texas. Nick Oxford | Reuters The Federal Federal Reserve, anu ngagaduhan kana Citarum Permian ...
Maca deui

Keuntungan pra-pajak HSBC pikeun 2019 éta $ 13.35 milyar, pendapatan $ 56.1 milyar

Logo HSBC ditingalikeun di luar cabang tina Britania Raya. Matt Cardy | Gambar Getty HSBC dina Salasa dilaporkeun kauntungan batal pre-pajak tina $ 2019 milyar, sedengkeun pendapatan salami ...
Maca deui

Konsumén N26 ngaraos 'dikhianjikeun' ku kaputusan bank digital Jerman kaluar ti Inggris

Logo N26 katingal ditampilkeun dina smartphone. Rafael Henrique | SOPA Gambar | LightRocket via Getty Gambar Konsumén tina bank online Jerman N26 nyatakeun aranjeunna ngarasa "marahmay" sareng "dikhianati" ...
Maca deui

Administrasi Trump tiasa ngeureunkeun mesin ékspor diproduksi ku GE ka Cina, saur WSJ

Lambang anu ditampilkeun di gigir turbin gas di pabrik séntral Umum Electric Co (gé) di Greenville, Karolina Kidul, AS, dinten Salasa, 10 Jan 2017. Umum Electric Co ...
Maca deui

Bloomberg mikirkeun Hillary Clinton salaku sobat na anu ngajalankeun, saur Matt Drudge

Hillary Clinton nyarios onstage di 'Hillary Clinton sareng Chelsea Clinton ngabahas buku énggal na' The Book of Gutsy Women 'di The Wilshire Ebell Theatre dina tanggal 05 Nopémber 2019 di Los ...
Maca deui

Cina ngetok téknologi blockchain pikeun naékkeun kauangan pikeun usaha anu katépa ku virus

Huruf raksasa, maca kecap 'blockchain', dipidangkeun di pusat blockchain, anu tujuanana nguatkeun startup, tanggal 7 Pebruari 2018 di ibukota Lithuania, Vilnius. Petras Malukas | AFP | ...
Maca deui