warta Forex, warta Company, Analisis

Saham nyieun gerak pangbadagna siang: Uber, Spotify, Tesla, Dominion Energy, Zoom Video & seueur deui

A pedestrian walks by a sign in front of the Uber headquarters on May 18, 2020 in San Francisco, California. Justin Sullivan | Getty Images Check out the companies making ...
Maca deui

Kauntungan saham saham rada ningkat nalika Wall Street nyoba ngawangun dina minggu unggul

A jogger passes in front of the New York Stock Exchange (NYSE) in New York, on June 17, 2020. Michael Nagel | Bloomberg | Getty Images U.S. stock futures traded ...
Maca deui

Pound Lebihan ningali tungtung dollar dollar

Masked men recently bore a coffin adorned with the Lebanese pound in the city of Zahlé as people protested against years of corruption and mismanagement that have led Lebanon to ...
Maca deui

Dimana anjeun bank tiasa ngadamel bédana anu gedé pikeun kaadilan ras

Hiji analisa mendakan langkung ti 40% pinjaman sareng investasi CDFI aya di komunitas mayoritas-minoritas. Konsumén LeoPatrizi tiasa nyorong kaadilan ras - sareng éta saderhana muka ...
Maca deui

Pikir tankna ngajelaskeun naha éta 'euweuh gunana' pikeun ngaleungitkeun perusahaan Cina ti pasar saham AS

Bendéra AS sareng Cina sapanjang Pennsylvania Avenue di Washington, DC tanggal 17 Januari 2011. Andrew Harrer | Bloomberg | Gambar Getty Ngaluarkeun perusahaan Cina ti séntral saham AS nyaéta "a ...
Maca deui

IPO di Hong Kong sareng Shanghai pop, sanaos pandémik, ketegangan sareng AS

Gedong bursa Hong Kong. Vincent Isore | IP3 | Gambar Getty Gambar Initial masarakat umum (IPO) di Cina langkung ageung dina satengahna taun ayeuna, ngirangan turunna ...
Maca deui

Saham ningkat saatos laporan anu dipiharep langkung saé-diperkirakeun pikeun nutup minggu anu unggul

Saham naros dina dinten Kemis saatos laporan anu diperyogikeun AS langkung saé-diperkirakeun nalika ékonomi nyoba pulih tina pandémik koronavirus. Rata-rata Dow Jones Industrial Rata tutup 92.39 poin langkung luhur, atanapi ...
Maca deui

CEO Loop Capital nyatakeun diversifying tenaga kerja na anu gampang: 'Kuring fokus kana bakat'

Loop Capital Chairman and CEO Jim Reynolds told CNBC on Thursday that building a diverse team has not been a challenge for the Chicago-based investment bank. "I have found it ...
Maca deui

Pangangguran murag. Tapi éta tiasa-pondok: 'Teu aya sabab pikeun perayaan'

Présidén Donald Trump nyarios ka wartawan di Rapat Pencét Bukaan Pencét di White House Juli 2, 2020. Présidén naros ngalaporkeun yén tingkat pangangguran turun ka 11.1% ...
Maca deui

Catet hasil anu ngirangan 4.8 juta dina Juni nyusahkeun ekspektasi; tingkat pangangguran murag ka 11.1%

Gaji nonfarm nyalira 4.8 juta dina bulan Juni sareng tingkat pangangguran turun ka 11.1% nalika AS neraskeun deui tina pandémon koronavirus, saur Departemen Buruh Kamis…
Maca deui

Paménta hipotip ragrag kanggo minggu lempeng kadua, ngalambangkeun potensi pangurangan dina perumahan

The surge in mortgage demand from homebuyers over the past two months appears to be waning, even as mortgage rates continue to drop. Mortgage applications to purchase a home fell ...
Maca deui