Kabijakan privasi

umum
Signal2forex.com geus komitmen pikeun mayungan privasi Anjeun. Urang ngarti rék tetep informasi Anjeun swasta, aman tur diskrit. Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu dirancang pikeun mantuan Anjeun mutuskeun nganggo Loka na di naon.

Idin pikeun maké inpo
Sarat jeung Kaayaan ieu téh perjangjian mengikat jum'atan antara anjeun jeung kami. Ku ngadatangan, ngakses atawa maké Website, atanapi masihan informasi ka urang, anjeun nampa istilah Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, anjeun idin ka kempelan jeung ngagunakeun inpormasi. Mun anjeun teu satuju kana istilah Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, mangga ngeureunkeun nganggo situs geura.

Definisi di Sarat jeung Kaayaan dilarapkeun ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu iwal nyatakeun disebutkeun. Salian POLISI ieu, mangga marios Sarat jeung Kaayaan nu dilebetkeun di dieu ku rujukan urang.

Naon informasi urang kumpulkeun?
Urang kumpulkeun dua jenis data jeung informasi ti anjeun:

1. Émbaran Non-Pribadi - Kami nyimpen sababaraha inpormasi anu henteu dikenal pribadi ("Émbaran Non-Pribadi"), sapertos perkiraan lokasi geo anjeun, pamundut wéb anjeun, jinis peramban, basa peramban, halaman wéb anu anjeun buka sateuacan atanapi saatos didatangan Halaman Wéb kami, URL, jenis platform, nomer klik, halaman badarat, halaman anu ditingali sareng urutan halaman-halaman éta sareng waktos anu dihabiskan dina halaman. Inpormasi ieu dikumpulkeun sareng dipikagaduh kusabab alesan kaamanan sahingga urang tiasa Inok sareng statistik ngalacak panggunaan, ngaudit afiliasi kami, sareng ngitung pembayaran ka pihak katilu.

"Cookies" - Inpormasi Non-Pribadi dikumpulkeun, antara séjén, ngalangkungan panggunaan cookies, janten nalika ngakses atanapi nganggo Halaman Wéb, urang tiasa nganggo hiji atanapi langkung cookies. Cookie mangrupikeun file téks alit, disimpen dina alat pangguna, anu ngamungkinkeun halaman wéb pikeun émut karesep pangguna. Inpormasi lengkep ngeunaan cookies sareng kumaha kami nganggo éta dina Halaman Wéb sareng halaman wéb anu sanés ngalaksanakeun alat wéb urang tiasa dipendakan dina Kawijakan Cookie kami, anu ogé ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa mareuman cookies atanapi ngendalikeunana.

2. Inpormasi Pribadi mangrupikeun inpormasi anu tiasa sipatna pribadi atanapi sénsitip. Kami ngumpulkeun Inpormasi Pribadi ieu ti anjeun nalika anjeun damel akun ("Akun") dina Halaman Wéb anu diperyogikeun pikeun ngaksés bagian-bagian Layanan: nami lengkep anjeun, nagara, alamat email, kecap akses, sareng nomer telepon.

Maksad ngumpulkeun Inpo ieu?
Pikeun ngakses jasa kami, pangguna tiasa dipenta pikeun ngeusian formulir, masihan sababaraha inpormasi pribadi ka situs ieu. Jawaban patarosan dina Inpormasi Pribadi henteu wajib upami widang ditandaan ku asterisk.
Urang ngumpulkeun informasi outlined luhur dina urutan nyadiakeun anjeun kalayan layanan hadé. Émbaran Personal Anjeun ogé ngamungkinkeun urang pikeun nyadiakeun Anjeun sareng bantuan teknis na rojongan.
Émbaran non-Personal dikumpulkeun pikeun tujuan panalungtikan sarta statistik, ngaktipkeun kami ngamekarkeun, ngaropea tur ngaronjatkeun Service, dumasar kahoyong anjeun, pamakéan jeung interaksi jeung Service, ngolah requests anjeun informasi, sarta nyadiakeun anjeun jeung paling produk jeung jasa relevan.

WHO sejenna narima Inpo ieu?

Urang bagikeun Émbaran Personal jeung Non-Personal kalayan pihak katilu, nalika ieu diperlukeun dina urutan nyadiakeun, miara atawa ningkatkeun jasa sarta operasi urang. Ieu kasus kalawan advertisements pihak katilu tur affiliates; urang bagikeun informasi anjeun kalayan pihak katilu keur kaperluan nyadiakeun anjeun kalawan advertisements sarta nawarkeun urang atanapi pihak katilu pikir anjeun bisa jadi resep.

Urang bagikeun Émbaran Personal jeung Non-Personal anjeun ka:
- pihak katilu anu nyayogikeun jasa ka Layanan, kalebet panyayogi jasa email sareng verifier data;
- pihak katilu anu nyayogikeun jasa Perusahaan dina hubungan sareng situs wéb; -
- auditor atanapi pembimbing sanés anu ngaudit prosés bisnis Perusahaan;
- calon pembeli atanapi investor di Perusahaan.

Sagala pamrosésan anu dilakukeun ku salah sahiji panyadia jasa ti pihak katilu urang ("Panarima") bakal, dimana diwajibkeun ku hukum, diatur ku perjanjian pamrosésan data dina bentuk anu dibutuhkeun ku hukum, ngalestarikeun sagala hak anjeun pikeun panangtayungan data anu sah sareng wajib pikeun Panarima pikeun ngahargaan Émbaran Pribadi sareng ngatur éta saluyu sareng hukum anu aya hubunganana. Panarima diperyogikeun pikeun ngajaga kerahasiaan inpormasi sapertos kitu sareng nganggo Inpormasi Pribadi anjeun ngan ukur dina masihan jasa di luhur sareng ngan ukur pikeun kaperluan anu ditunjuk ku jasa Signal2forex.

Kami ogé tiasa ngabagi Inpormasi Pribadi anjeun sareng inpormasi sanésna upami urang ngagaduhan alesan anu saé pikeun yakin yén diperyogikeun pikeun: - matuh kana hukum atanapi paréntah pengadilan; - ngadeteksi, nyegah alamat panipuan, kaamanan, ngalanggar kawijakan atanapi masalah téknis urang; - maksakeun kaayaanana Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu atanapi perjangjian sanés antara anjeun sareng jasa Signal2forex, kalebet panilitian ngeunaan pelanggaran poténsial éta.

Paké inpormasi
Koleksi sareng ngolah Inpormasi Pribadi dimaksudkeun pikeun nyayogikeun ka Layanan anjeun, pikeun ngintunkeun tawaran pamasaran anjeun dina produk atanapi jasa anu kami pikir tiasa relevan pikeun anjeun, sareng ngalaksanakeun tujuan sanésna anu disayogikeun dina kabijakan privasi ieu. Signal2forex.com bakal nyimpen data ieu salami kami percaya yén perlu sareng luyu pikeun masihan sareng ngatur jasa kami.

Kaamanan jeung karusiahan
Ladenan Signal2forex.com ngubaran Inpormasi Pribadi anjeun dina kerahasiaan anu ketat, sareng server dimana data ieu disimpen tiasa ngalipetkeun ukuran kaamanan standar industri anu perlu pikeun nyegah karusakan anu teu kahaja atanapi henteu sah, rugi, ngarobih, panyingkepan anu henteu diidinan atanapi aksés. Tapi, kami henteu tiasa ngajamin lengkep inpormasi anjeun, anu tiasa diakses, dibeberkeun, dirobih, atanapi dirusak, sareng kedah diperingkeun yén anjeun bagikeun inpormasi anjeun kalayan résiko nyalira.

LINKS ka situs web LAIN
Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu lumaku ngan pikeun Service di. Sarat jeung Kaayaan nu teu dilarapkeun ka situs web pihak katilu, numbu ka Website urang. jaba pihak katilu atawa ladenan nu mungkin gaduh kawijakan privasi sorangan jeung kami mamatahan Anjeun maca aranjeunna taliti. Sateuacan nganggo situs na jasa pihak katilu atawa saméméh nyieun beuli a, urang nyarankeun nu maca tur neuleuman kawijakan privasi tur istilah na kaayaan jaba jeung jasa pihak katilu misalna, jeung HARANSI pikeun produk dibeuli. Anjeun knowingly jeung sukarela asumsina sagala resiko tina migunakeun loka pihak katilu mésér produk jeung jasa. Anjeun ngaku na satuju yen urang wajib kudu aya liability sama sekali nu aya kaitannana ka loka pihak katilu sapertos na pamakéan Anjeun sahijina.

Apdet pikeun kawijakan ieu
Kawijakan Privasi ieu tunduk kana modifikasi. Mangga parios judul "Terakhir Dirobih" dina handapeun dokumén ieu pikeun ningali iraha Kawijakan Privasi ieu terakhir diénggalan. Sagala parobihan kana Kawijakan Privasi ieu bakal janten épéktip nalika urang pasang Kebijakan Privasi anu dirévisi dina Halaman Wéb. Pamakean Halaman Wéb atanapi Layanan, atanapi nyayogikeun inpormasi pribadi saatos aya parobihan hartosna anjeun nampi Kabijakan Privasi anu diénggalan.

Panungtungan dirobah: 05 2018 Januari