Kabijakan privasi

umum
Signal2forex.com geus komitmen pikeun mayungan privasi Anjeun. Urang ngarti rék tetep informasi Anjeun swasta, aman tur diskrit. Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu dirancang pikeun mantuan Anjeun mutuskeun nganggo Loka na di naon.

Idin pikeun maké inpo
Sarat jeung Kaayaan ieu téh perjangjian mengikat jum'atan antara anjeun jeung kami. Ku ngadatangan, ngakses atawa maké Website, atanapi masihan informasi ka urang, anjeun nampa istilah Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, anjeun idin ka kempelan jeung ngagunakeun inpormasi. Mun anjeun teu satuju kana istilah Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, mangga ngeureunkeun nganggo situs geura.

Definisi di Sarat jeung Kaayaan dilarapkeun ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu iwal nyatakeun disebutkeun. Salian POLISI ieu, mangga marios Sarat jeung Kaayaan nu dilebetkeun di dieu ku rujukan urang.

Naon informasi urang kumpulkeun?
Urang kumpulkeun dua jenis data jeung informasi ti anjeun:

1. Émbaran non-Personal - Urang ngaropéa sababaraha émbaran non-pribadi diwanoh ( "non-Personal Émbaran"), kayaning perkiraan geo-lokasi anjeun, pamundut web anjeun, tipe browser, basa browser, kaca web nu didatangan saméméh atawa sanggeus ngadatangan Website kami , URL, tipe platform, angka klik, kaca badarat, kaca ditempo sarta urutan jalma kaca na waktos spent dina kaca. Inpo ieu dikumpulkeun sarta dipikagaduh alesan kaamanan sarta ku kituna urang tiasa Inok jeung statistik lagu pamakéan, Inok affiliates urang, jeung ngitung bayaran ka pihak katilu.

"Cookies" - Émbaran Non-Personal dikumpulkeun, alia antar, ngaliwatan pamakéan cookies, jadi lamun ngakses atawa maké Website éta, urang bisa migunakeun salah sahiji atawa leuwih cookies. Cookies téh nyaéta payil téks leutik, disimpen dina alat nu pamaké urang, nu ngaktipkeun ramatloka pikeun apal préferénsi pamaké. inpo wincik tentang cookies na kumaha ieu kami nganggo aranjeunna dina Website jeung situs web lianna ngalaksanakeun parabot web urang bisa kapanggih dina Sarat jeung Kaayaan cookie urang, nu ogé ngajelaskeun kumaha anjeun tiasa mareuman cookies atawa ngadalikeun aranjeunna.

2. Émbaran pribadi anu informasi anu bisa dijadikeun bahan alam swasta atawa nu sensitip. Urang ngumpulkeun Émbaran Personal handap ti anjeun mun anjeun nyieun rekening ( "Akun") dina Website anu anu diperlukeun aksés ka bagéan tangtu Service di: Ngaran lengkep anjeun, nagara, alamat surélék, sandi, sarta nomer telepon.

Maksad ngumpulkeun Inpo ieu?
Dina raraga ngakses jasa urang, pamaké bisa jadi dipenta pikeun eusian formulir a, nyadiakeun sababaraha émbaran pribadi kana Company. Waleran kana patarosan dina Émbaran Personal henteu wajib iwal huma anu ditandaan kalawan tanda asterisk.
Urang ngumpulkeun informasi outlined luhur dina urutan nyadiakeun anjeun kalayan layanan hadé. Émbaran Personal Anjeun ogé ngamungkinkeun urang pikeun nyadiakeun Anjeun sareng bantuan teknis na rojongan.
Émbaran non-Personal dikumpulkeun pikeun tujuan panalungtikan sarta statistik, ngaktipkeun kami ngamekarkeun, ngaropea tur ngaronjatkeun Service, dumasar kahoyong anjeun, pamakéan jeung interaksi jeung Service, ngolah requests anjeun informasi, sarta nyadiakeun anjeun jeung paling produk jeung jasa relevan.

WHO sejenna narima Inpo ieu?

Urang bagikeun Émbaran Personal jeung Non-Personal kalayan pihak katilu, nalika ieu diperlukeun dina urutan nyadiakeun, miara atawa ningkatkeun jasa sarta operasi urang. Ieu kasus kalawan advertisements pihak katilu tur affiliates; urang bagikeun informasi anjeun kalayan pihak katilu keur kaperluan nyadiakeun anjeun kalawan advertisements sarta nawarkeun urang atanapi pihak katilu pikir anjeun bisa jadi resep.

Urang bagikeun Émbaran Personal jeung Non-Personal anjeun ka:
- pihak katilu nu nyadiakeun jasa ka Service, kaasup panyadia layanan email na verifiers data;
- pihak katilu anu nyadiakeun ladenan Company dina hubungan operasi Website éta; -
- sagala auditors atanapi advisers séjén auditing salah sahiji proses bisnis Kompeni urang;
- sagala purchasers poténsi atawa investor dina Company.

Sagala processing dipigawé ku salah sahiji panyadia kami pihak katilu jasa ( "panarima") moal, dimana diperlukeun ku hukum, jadi diatur ku kasapukan ngolah data dina wangun diperlukeun ku hukum, preserving sagala na sakabéh hak panangtayungan data statutory anjeun sarta obligating nu panarima hormat ka Émbaran Personal jeung nanganan eta luyu jeung hukum relevan. Panarima anu diperlukeun pikeun ngajaga karusiahan inpormasi sapertos na ngagunakeun Émbaran Personal anjeun ukur dina kursus nyadiakeun jasa disebut tadi na ukur keur kaperluan éta Signal2forex jasa dictates.

Urang ogé bisa babagi Émbaran Personal Anjeun sareng inpo nu sejenna mun urang boga alesan nu sae pikeun yakin yén éta téh perlu: - sasuai jeung hukum atawa urutan pangadilan; - ngadeteksi, nyegah panipuan alamatna, kaamanan, palanggaran kawijakan urang atanapi isu teknis; - ngalaksanakeun dibekelan ngeunaan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu atawa pasatujuan lianna antara anjeun jeung layanan Signal2forex, kaasup Panalungtikan ngeunaan pelanggaran poténsi tujuanana.

Paké inpormasi
Kumpulan jeung ngolah Émbaran Personal ieu aimed dina nyadiakeun anjeun kalawan Service, nepi ka ngirim Anjeun pamasaran nawaran on produk atawa jasa kami pikir bisa jadi relevan ka anjeun, sarta pikeun minuhan kaperluan sejenna sakumaha disadiakeun di kawijakan privasi ieu. The Signal2forex Service baris nyimpen data ieu salami urang yakin ka jadi perlu jeung luyu dina urutan nyadiakeun jeung ngatur jasa urang.

Kaamanan jeung karusiahan
The Signal2forex Service Ngaruwat Émbaran Personal anjeun dina karusiahan ketat, sarta server nu data ieu téh bisa diteundeun ngawengku ukuran kaamanan industri-baku diperlukeun pikeun nyegah karuksakan kahaja atanapi dibeunangkeun, rugi, robahan, panyingkepan diidinan atawa aksés. Najan kitu, urang teu tiasa sagemblengna ngajamin kaamanan inpormasi anjeun, nu bisa diakses, diungkabkeun, dirobah, atawa ancur, sarta kudu emphasized nu babagi inpo ieu dina resiko sorangan.

LINKS ka situs web LAIN
Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu lumaku ngan pikeun Service di. Sarat jeung Kaayaan nu teu dilarapkeun ka situs web pihak katilu, numbu ka Website urang. jaba pihak katilu atawa ladenan nu mungkin gaduh kawijakan privasi sorangan jeung kami mamatahan Anjeun maca aranjeunna taliti. Sateuacan nganggo situs na jasa pihak katilu atawa saméméh nyieun beuli a, urang nyarankeun nu maca tur neuleuman kawijakan privasi tur istilah na kaayaan jaba jeung jasa pihak katilu misalna, jeung HARANSI pikeun produk dibeuli. Anjeun knowingly jeung sukarela asumsina sagala resiko tina migunakeun loka pihak katilu mésér produk jeung jasa. Anjeun ngaku na satuju yen urang wajib kudu aya liability sama sekali nu aya kaitannana ka loka pihak katilu sapertos na pamakéan Anjeun sahijina.

Apdet pikeun kawijakan ieu
Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu tunduk kana modifikasi. Mangga pariksa "panungtungan dirobah" pos di handap ieu dokumén ningali nalika Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu panungtungan diropéa. Sagala parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu baris jadi éféktif nalika urang posting Sarat jeung Kaayaan Pamakéan nu dirévisi dina Website éta. pamakéan Anjeun tina Website atawa Service, atawa rezeki Anjeun inpormasi pribadi handap parobahan mana wae ngandung harti yén anjeun nampa Sarat jeung Kaayaan Pamakéan nu diropéa.

Panungtungan dirobah: 05 2018 Januari