warning résiko

Peringatan Bahayu: Halaman wéb Signal2Forex.com (ogé anu gaduh situs) moal nanggung tanggung jawab pikeun kaleungitan artos anjeun salaku hasil tina mésér produk anu digaleuh dina situs ieu, kaasup penaséhat ahli sareng sinyal indikator. Oge sagala harga Forex sareng tanda petik anu dipidangkeun dina informer tiasa henteu akurat sareng tiasa bénten ti harga pasar anu saleresna, hartosna harga anu indikasi sareng henteu pantes pikeun tujuan dagang. Anjeun kedah ngartos ngeunaan résiko sareng biaya anu aya hubunganana sareng dagang pasar finansial, éta mangrupikeun salah sahiji bentuk investasi anu paling mungkin.