Overviews pasar

Pasar Diantos Dipasang sapertos Fokus Ngarobih kana Minit FOMC, Dollar tabuh

Yen, Swiss Franc sareng Dolar ngaleuleus hampang ayeuna kusabab pasar résiko stabil. Dina sisi séjén, mata uang komoditi pulih sacara umum. Tapi gerakanna terbatas dugi. Investor tetep waspada ...
Maca deui

Euro Soca Deui deui salaku Sentimen Ékonomi Tétélakeun Anu Langsung, Pasar Pasar Masih Pelabuhan

Pasar tetep aya dina modeu résiko dina dinten ayeuna saatos peringatan Apple yén wuhan koronavirus China bakal ngarugikeun penjualan. Kemunduran jero dina sentimen ékonomi Jerman ogé nunjukkeun dampak dina kapercayaan. Investor ...
Maca deui

Résiko pareum saatos Apple Peringatan, Euro Nganjar Kurangna payuneun ZEW Jérman

Pasar bisa deui dina modeu résiko di Asia saatos peringatan Apple. Nalika kasus koranavirus Wuhan di Cina sigana tacan ngalambatkeun, para investor tetep waspada. Langkung seueur résiko dihareupeun ...
Maca deui

Pasar Pasar Tenang Sareng AS dina Liburan, Investor Shrug PBoC Stimulus

Pasar umumna kaitung dinten ayeuna sareng AS dina liburan. Ukuran stimulasi PBoC panginten tiasa naekeun saham Cina langkung tinggi. Réaksi ti pasar sanésna disenyétkeun. Investor tetep umumna ati-ati salaku ...
Maca deui

Yen sareng Nikkei Handap dina Kontrak GDP, Pessimistic Outlook

Pasar Asia dicampur nalika minggu anu dimimitian. Nikkei lemah, bareng sareng Yen, sakumaha data nunjukkeun ékonomi Jepang ngalaman kontraksi anu parah dina genep taun. Singapura Selat Times ogé ...
Maca deui

Euro Ditumpuk dina Coronavirus Spillover Takwa, Dua Minggu Saatosna

Nalika wabah koronavirus Wuhan Tiongkok tetep janten fokus utama dina saminggu kamari sareng ngalangkungan turun naik teuing. Tapi umumna, para investor saham sigana teu diganggu teuing, sareng indéks AS neraskeun rékamanna. Anu séjén ...
Maca deui

Dolar Campuran Saatos Ngajajaran Penjualan Ékspor, Euro Nyobian Pulih

Data ékonomi anu dileupaskeun ayeuna sacara umum teu dipalire ku pasar. Dolar dicampur, kirang nengetan penjualan ritel AS. Euro pulih deui dina dinten ayeuna kalayan untung pondok mendakan payuneun ...
Maca deui

Euro Selloff ngaleueut kana Paduli Tumuwuh, Henteu aya Tanda Botol Masih

Euro tetep anu paling lemah pikeun saminggu salaku selloff mendalam. Sigana yén pasar percaya yén wabah koronavirus di Cina bakal nganiaya ékonomi Eurozone langkung, khususna ékspor ...
Maca deui

Résiko Deui deui Kusabab Cina Ngalaporkeun Bingah Kasus Wuhan Coronavirus ageung, Ngaluncat Sterling dina Kabinet Kabinet

Pasar saham global ngagolempang dinten saatos China ngalaporkeun kanaékan sapopoéna kuat tina 15152 kasus Wuhan coronavirus dina tanggal 12 Pebruari. Éta bédana pisan tina kasus énggal 2015 dilaporkeun ...
Maca deui

Euro Ngabantosan Dhukungan konci Ngalawan Dolar, Langkung Lemah Dumasar Dumasar

Dolar mundur ka tingkat pangluhurna ngalawan Euro ku dibantuan ku réproduksi deui perbendaharaan AS sapeuting, kitu ogé catetan anu diperpanjang di saham. Nanging, sentimen di Asia péngkolan deui ...
Maca deui

Dolar Lemah Salajengna Salaku Pasar Tetep Di Pék

Napsu résiko tetep kuat di pasar global, sareng indéks Éropa ngadaptarkeun tikét padet. Kauntungan AS ogé nunjukkeun leuwih kabuka kanggo manjangkeun rékaman ayeuna. Yen aya dina sababaraha jual ...
Maca deui

Kiwi Surges saatos RBNZ, Résiko Pasar Rally di Coronavirus Containment Hope

Dolar Selandia Anyar ngaleungitkeun lega dinten ayeuna saatos hawkish nyekel RBNZ. Mata uang komoditi séjén nuturkeun nalika napsu résiko mulih ka pasar, mudahan wabah koronavirus Cina bakal pas ...
Maca deui