Overviews pasar

Markets in Full Risk On, Dollar Tumbles While Euro Surges

Powerful rally in Chinese stock markets push global equities sharply higher today. Europeans indices are all in black, DOW future is up nearly 400 pts while NASDAQ is set to ...
Maca deui

Pasar Ékspérimén Data Data Ékonomi Solid sareng Nomor Coronavirus

Markets looked rather indifferent to the resurgence of coronavirus infections. Daily new cases surged to new high above 200k. Total cases broke 11m while deaths is closing in to 530k ...
Maca deui

Sentimen Didukung Salajengna ku Data Layanan Cina, Yen sareng Dollar Alus

Markets are generally trading in risk-on mode today. NASDAQ surged to new record highs overnight following solid US job data. Better than expected China services data continue to support sentiment ...
Maca deui

Kuat NFP Angkat Bursa Tapi Henteu Dollar, Yen Lemah

Data pagawean anu kuat ti AS nguatkeun sentimen pasar salaku masa depan DOW kalebet langkung ti 400 pts dina waktos nyerat. Indéks Éropa ogé manjangkeun. Si greenback ...
Maca deui

Sterling Bisa Nyolong Pertunjukan Tina Dollar sapertos Fokus kana NFP

Dolar sareng Yen duanana didadarkeun salaku anu pang lemah sareng samentawis ayeuna. Menit FOMC dileupaskeun sapeupeuting masihan dukungan sakedik kana greenback, atanapi anu nomer padamelan ADP ...
Maca deui

Euro Tumbles di Pasar Indecisive, Lembur-pareum

Pasar terus dagang dina modeu anu rada indecisive ayeuna. Kauntungan DOW nunjuk ka luhur hampang, nuturkeun saham Éropa, sareng teu ngadukung ti data padamelan ADP padet. Yen ...
Maca deui

Yen Kaatosna saatos Tankan, Pasar Campuran Ngabantosan Bimbingan

Pasar umum tetep rada dicampur dugi ka ayeuna. Pulih deui saham saham AS sapeuting henteu teraskeun ka sési Asia. Nikkei ditimbang ku data survey Tankan goréng. Rally rally urang ...
Maca deui

Dollar Dollar Tangkal Tapi Masih Ngabantosan Resor Ngalawan Euro Ngadadak

Dollar terus tetep teguh dina sési AS awal salaku didukung ku kakuatan ngalawan Sterling, Yen sareng Kanada anu langkung rendah. Tapi, gerak-gerik rada teu sopan di tempat séjén. Anu ...
Maca deui

Yen sareng Franc Lemah Sacara lega, Kakuatan Euro Henteu

Yen sareng Swiss frékuénsi dagang salaku anu pang lemah sareng saminggu dugi ka ayeuna, sawaréhna kusabab rebound kuat di pasar saham sapeuting. Sterling ieu miluan salaku ...
Maca deui

Euro Angkat Ku Ngaronjatkeun Kapercayaan, sareng Tumbling Sterling

Sterling tumbles sacara lega ayeuna, katingalina ditimbang ku rencana Perdana Menteri Inggris Boris Johnson ngeunaan rencana dobel pikeun investasi umum. The selloff sabalikna jelas ngalawan Euro, sapertos ...
Maca deui

Dollar Dihurungkeun Softer Dildar dina Dagangan Subdued, Impor Data Bohong payun

Pasar dibuka saminggu kalayan panyegahan résolusi anu hampang, kanggo ngarobih kasus-kasus koronavirus global anu terus-terusan. Saham Jepang ogé diturunkeun ku data penjualan ritel goréng. Tapi di luar ...
Maca deui

Ngabantosan Résiko résiko dina Coronavirus sareng Ketegangan AS-Cina

Kaayaan ngabalikeun résiko terus ngawangun saminggu ayeuna na rada nyedek. Di hiji sisi, kasus koronavirus anyar unggal dintenna langkung luhur pikeun dunya dunya, ...
Maca deui