Overviews pasar

Canadian Dollar Jumps on CPI, Risk Appetite Lifted by Fed Expectations

Canadian Dollar jumps broadly in early US session after stronger than expected consumer inflation data. Australian Dollar follows as the second strongest, with help from risk appetite since European session ...
Maca deui

Sterling Falls saatos Koméntar Brexit ti Inggris sareng EU, Yen Rises Broadly

Sterling tetes sacara lega dinten ayeuna sakumaha koméntar ti Inggris sareng EU nyarankeun yén teu aya kompromi kana Brexit iraha waé pas. Euro ogé diteken salaku Jerman nembé pencét deui ...
Maca deui

Dollar Australia langkung saé saatos RBA Menit, Tapi Moal Ngiringan Kéngingkeun Saatos

Pasar Asia dibuka langkung saé dinten ayeuna, ngiringan dinten anu sanés deui rebound dina AS sapeuting. Tapi ngagaleuh momentum anu leungit lebet kana sési Éropa. Dollar Australia ayeuna paling kuat ...
Maca deui

Résiko Tiasa Ngabalikeun deui Huawei Reprieve sareng Stimulus Wicara

Pasar global nyusun rebound anu kuat ayeuna ku pitulung tina omongan stimulus global. Cina parantos nunjukkeun yén éta bakal ngaréformasi sistem suku pikeun nurunkeun biaya lending. Nyaéta ...
Maca deui

Rését Apik Diangkat ku Reformasi PBoC, Tapi Parampok Pasar Forex

Napsu résiko matak balik deui nalika minggu mimiti dimimitian, diangkat ku ukuran China pikeun nurunkeun ongkos lending. Padahal, réspon di pasar mata uang rada muted. Kanggo ...
Maca deui

Minggu Penting kanggo eur / USD sapertos Fed sareng ECB Easing Harepan Dibangun

Euro akhirna minggu kamari salaku anu pang lemah sareng koméntar ti hiji pejabat ECB luhur ngusulkeun pakét éting anu kuat pikeun diumumkeun dina bulan Séptémber. Salaku tambahan resesi sieun di Jerman ...
Maca deui

Euro Selloff Terus salaku Jérman 10-Taun Ngahasilkeun Kasép Seueur Rékam Paling handap Di handap -0.7%

Selloff di Euro ngajemput deui ayeuna salaku Jerman ngahasilkeun beuleum ekspektasi easing ECB. Swiss Franc ogé diteken salaku SNB kadang tiasa kapaksa campur tangan. Yen ...
Maca deui

Dolar Langkung Luhur Nalika Sentimen Dipercanten, Ngahasilkeun Tetep Tekanan

Pasar Asia malih dicampur saatos saham saham AS stabil sapeupeuting. Hasil ngahasilkeun khazanah tetep diteken sanajan, kusabab ngahasilkeun JGB 10 taun taun pencét tingkat panghandapna saprak 2016. Dina pasar mata uang, Dollar nguatkeun ...
Maca deui

Euro Nyiar dina Ngasilkeun Jerman, Dollar sareng Pound Didukung ku Penjualan Runcit

Pasar finansial global janten rada dicampur dinten ieu sanaos panyebaran résiko tetep janten tema dasar. Saham Éropa umumna langkung handap bari saham AS pulih deui, ngarobah kana konsolidasi. Komentar ...
Maca deui

Aversion Résiko Terus salaku Pasar Pasar UKM sareng Penjualan Rékét AS

Pelabuhan résiko tetep di Asia saatos kacilakaan -3% di Dow sapeuting. Langkung pentingna, ngahasilkeun perbendaharaan nyandak nyéépkeun deui kana kasieun resesi. Hasil AS 30 taun na malah turun ngaliwatan 2% gagang ...
Maca deui

Pelabuhan Résiko Balik deui kana Sieun Resesi, Yen Regains Control

Pelabuhan résiko gancang dugi deui ka pasar sapertos data Jerman nunjukkeun yén ékonomi aya dina ujung resesi. Indéks utama Eropa dagang di jero beureum sareng ...
Maca deui

Sentimen Angkat ku Tunda Bagian Tari Tari AS di China, Tapi Pasar Pasar-ati-ati

Sentimen pasar ngadamel rebound kuat sapeuting saatos Perwakilan Perdagangan AS ngumumkeun ngantosan tarif dina sababaraha impor Cina. Nanging, sigana teu aya komitmen milu ngaliwatan mésér / jual acan ...
Maca deui
Loading ...