Overviews pasar

Dollar Directionless saatos Campuran Non-Ladang Campuran

Dollar mangrupikeun arah anu teu saatos sauran data damel. Nomer judulna mangrupikeun sono anu saeutik sareng ngapungkeun upah. Tapi, tingkat pangangguran turun ka tingkat nu panghandapna ti 1969. Kanggo ...
Maca deui

Sterling Rebounds salaku Brexit Rencana Johnson Ngeunaan Téknik Nyadangkeun

Sterling rebounds ogé kuat nalika warta mecenghul yén rencana Brexit Perdana Menteri Inggris Boris Johnson dirawat kalayan hadé ku Konservatif. Wartosna langkung ti cukup pikeun ngimbangi PMI anu kirang ...
Maca deui

Pasar di Pérangan Panyelidikan dina Resesi sareng Perdagangan Perang Dagang, Yen Kuat

Yen tetep sacara umum teguh dina sési Asia dinten ayeuna sakumaha kahoream résiko ngadominasi. Selloff di saham Amérika sapeuting ditumpukeun ka pasar sanés. Data ékonomi anu goréng, manufaktur sareng padamelan, undakan resesi ...
Maca deui

Dollar Regains Kontrol Sareng Data Data, Tapi Yen Langkung Kuat

Dollar nampi sababaraha kontrol sareng tetep teguh saatos laporan padamelan ADP. Sanaos, éta jelas dijauhkeun ku Yen anu diangkat ku panyegahan résiko. Dolar Selandia Anyar sumping salaku kadua ...
Maca deui

Dolar Rally Halted, Pokus Ngéngingkeun kana ADP Padamelan Mimiti

Pasar forex anu trephining dina rentang rada ketat ayeuna. Dollar ngancik dicampur sapeupeuting saatos data manufaktur ISM goréng. Kasempatan tina cuted sanésna dina bulan Oktober, sakumaha harga ku ...
Maca deui

Dollar naékna sapertos Umpan Téknik Fed anu ngirangan Laju Dipotong

Dollar ngagolér sacara lega dinten ayeuna sawaktos manuk japati Fed nyarios yén potongan harga anu dikirimkeun sudah cukup pikeun angkat inflasi deui ka udaganana. Euro rada nyusiran inflasi lemah sareng ...
Maca deui

Sterling sareng Euro Broadly Pressured, Dollar Campuran Ngantosan Perdagangan

Kekirangan di Sterling sareng Euro mangrupikeun arah utama dina pasar forex minggu kamari. Dollar ngusahakeun ngalegaan rally anyar tapi énggal dicampur wungkul. Balik greenback ieu ...
Maca deui

Sterling Tekan salaku BoE Hawk Robah Dovish

Sterling lemah sacara umum dinten ayeuna saatos BoE heulang Michael Saunders anu heran péngkolan dovish. Pound sigana bakal ngeureunkeun lemah salaku anu parah ngajalankeun hiji. Euro nyobian ...
Maca deui

Dollar Teguh Saatos Ngabatesan Rintangan Tetep Ngalawan Euro

Dollar tetep teguh dina dagang pre-akhir minggu anu rada sepi ayeuna. Istirahat eur / USD tina dukungan 1.0926 mangrupikeun tanda saé kakuatan greenback. Acan, urang masih resep ningali langkung mésér dina ...
Maca deui

Eur / USD Ngajantenkeun 2019 Anyar Leutik Tapi Henteu Ngiringan Sateuacana Masih

Padagang Forex tetep henteu katelah dinten ayeuna. Euro ditimbang ku kalemahan anu nembé di Jerman ngahasilkeun 10 taun ngahasilkeun, anu katurunan 0.594. Mata uang umum pencét 2019 anyar ...
Maca deui

Dollar Ngajukeun Momentum Kaleungitan payuneun Rintangan Kunci

Pasar forex tetep dina modél anu rada henteu pikaresepeun pikeun ayeuna. Dollar meuli ngusahakeun pareum kamari, tapi gancang leungiteun moméntum. Parentaran greenback balik deui sababaraha kauntungan kamari dina ...
Maca deui

Dollar naék dina Pesimisme Perdagangan sareng Impeachment Trump

Pasar umumna dina mode tibalik résiko ayeuna, sabagéan ageung kusabab élmu optimis perdagangan AS-China saatos komentar anu sanés tina Presiden AS Donald Trump di UN kamari. Ogé, Perumahan Speaker AS ...
Maca deui
Loading ...