Ahli panaséhat (robot forex) dagang ngagunakeun sinyal CCI

$37.00

System: Metatrader 4
Peryogi dituna indikator Metatrader: CCI
Jangka waktos: H1
pasangan Mata Artos: EURUSD
Wates ku rekening: teu
Rekening calo: sagala
Anjeun tiasa ngundeur test TCTerms:ngundeur FREE

Bagikeun produk ieu!

gambaran

sistim: Metatrader 4
Peryogi dituna indikator Metatrader: CCI
Jangka waktos: H1
pasangan Mata Artos: EURUSD
Wates ku rekening: teu
Jenis dagang: -Istilah Tengah dagang otomatis
Optimasi jeung jaman ka hareup: 2015-2017
jaringan neural:cahaya
Jumlah sinyal maké di dagang:6
Moneymanagement: nuhun
Ngagunakeun kalawan EAs séjén: nuhun
Rekening calo: sagala
Max. nyebar diwenangkeun: 2.1 (21)
TakeProfit na StopLoss: otomatis.
Ukuran TakeProfit atanapi StopLoss: ti 30 saacan 200 pips gumantung sinyal ti robot
Waktos dagang: bisa diatur
kavling: 0,01 - 100
VPS atanapi Laptop: peryogi 24 / 5 online

The CCI, atawa Index Channel Komoditas, diwangun ku Donald Lambert, a analis teknis anu tadina diterbitkeun indikator dina majalah komoditi (kiwari Futures) dina 1980.
The CCI compares harga ayeuna ka harga rata leuwih hiji periode waktu. indikator fluctuates luhur atawa handap enol, pindah kana Téritori positif atawa négatif. Bari paling nilai, kurang leuwih 75%, bakal tumiba antara -100 na + 100, ngeunaan 25% tina nilai bakal tumiba di luar rentang ieu, nunjukkeun loba kalemahan atawa kakuatan dina gerakan harga.
Sabot CCI nyaeta luhur + 100, hargana ogé luhur harga rata salaku diukur ku indikator. Nalika indikator téh handap -100, hargana ogé sahandapeun harga rata.
Hiji strategi CCI dasar nyaéta pikeun lalajo keur CCI pindah luhur + 100 keur ngahasilkeun sinyal Toko jeung mindahkeun handap -100 keur ngahasilkeun ngajual atawa perdagangan pondok sinyal. Investor ukur bisa hayang nyandak sinyal Toko, kaluar lamun sinyal ngajual lumangsung lajeng deui investasi-lamun sinyal Toko lumangsung deui.

bagan untung

Naon anu anjeun butuh keur dagang otomatis ku robot kami:

  1. kabuka rekening calo atanapi nganggo aya. Kami ngarékoméndasikeun ka anjeun Pepperstone calo
  2. PC, Laptop atanapi VPS pikeun software dagang (Metatrader 4) ti calo anjeun (PC kedah janten 24 online / 5).
    Pikeun mastikeun operasi 24-jam ti Metatrader 4 kami nyarankeun Provider Forex VPS ieu:
    panyadia VPS Forex
  3. deposit awal dina akun calo keur dagang.
  4. Pek Advisors ahli ti warung urang kudu dipasang dina Metatrader nurutkeun video tutorial or FAQ.

video strategi tester

trades réngsé:

Lamun perlu pitulung masang robot dagang, Urang bisa nulungan maneh mun yén kalawan software teamviewer.com.

kamerdikaan finansial, stabilitas kauntungan kalawan Advisors dagang husus kami di pasar Forex.

Taros Kami: Signal2forex, support@signal2forex.com. Atawa ngagunakeun formulir ieu nanyakeun sual ngeunaan produk ieu:

FAQ

tatanya: Kuring henteu weruh naon anu Advisors ahli, tapi kuring nyaho naon Metatrader? Dupi anjeun ngabantu kuring nyetél Advisors on PC abdi?
jawaban: Urang bisa make software Teamviewer.com pikeun nyetel Advisors on PC Anjeun. manajer kami teu ieu keur anjeun, urang peryogi ukur keur satuju kana waktu instalasi. Ogé bisa coba ku diri kalawan video tutorial urang.

tatanya: Naon akun tiasa I make?
jawaban: Sakur akun sahiji calo populér, coba ngagunakeun nyebar leutik, sanajan kalawan comission.
Kami ngarékoméndasikeun ka anjeun Pepperstone calo,

tatanya: Naon strategi anu ngagunakeun éta Advisors ahli?
jawaban: Advisors ngagunakeun jaringan neural, indikator teknis na sistem korelasi antara sinyal ti indikator. Ogé ngagunakeun métode kayaning dagang intraday, nutup trades ku waktos, labuh eureun, labuh kalan, fungsi breakeven, nutup ku sinyal, pending pesenan jeung saterusna.

tatanya: Dupi abdi meunang versi test tina panaséhat nu?
jawaban: Sumuhun. Anjeun tiasa ngundeur test TCTerms:ngundeur FREE

tatanya: Kumaha carana abdi tiasa nampi Advisors anjeun?
jawaban: Pilih hiji produk ti kategori Advisors Forex. Klik tombol Toko. Satuluyna anjeun bakal dialihkeun ka kaca pendaptaran urutan, pilih metodeu mayar tur mencet tombol bayar. Anjeun bakal nampa link ka undeur Surélék sanggeus mayar, ogé bisa manggihan tumbu dina akun anjeun di bagian download.

tatanya: Naon metode pamayaran anjeun nampi?
jawaban: Urang nampa bayaran ku PayPal, Webmoney, kartu Visa, MasterCard, maestro. Ogé Simkuring tiasa make salah sahiji nu sistem mayar kalayan ngirim manual software (Neteller, Skrill, Bitcoin, mindahkeun Bank), nu peryogi ukur ngirim urang dipilampah. Anjeun tiasa make bentuk kontak.

tatanya: Kumaha masang Advisors ahli?
jawaban: Buka tab "Gambar" -> milih "DataFolder" dina anjeun Metatrader 4. Nempatkeun * .ex4 file di folder "Para ahli". Nempatkeun * .mq4 file indikator pikeun "Indikator" folder. Pareuman terus hurungkeun deui Metatrader 4. Buka grafik diperlukeun ku timeframe nu ditémbongkeun dina ngaran ahli pikeun unggal mata uang pikeun nu eta dimaksudkeun. klik ganda dina unggal panaséhat ahli pikeun unggal bagan di panel sareng ahli. panaséhat ahli kudu dipasang dina bagan wungkul, indikator teu perlu dipasang dina chart.

tatanya: Dupi anjeun nyadiakeun apdet pikeun Advisors anjeun?
jawaban: Apdet nu datang periodiccally, nalika fitur anyar ditambahkeun.

tatanya: Sabaraha waktos abdi kedah ngantosan kanggo pesenan mimitina?
jawaban: Dina periode dagang 01-00 - 23-50 trades kahiji nu datang dina mangsa jam keur portopolio jeung mangsa poé keur EAs tunggal.

tatanya: Kunaon pesenan teu dibuka?
jawaban: Kahiji sakabeh, anjeun kedah parios, lamun nyimpen indikator kana folder katuhu sarta ngabalikan Metatrader. Lajeng pariksa ketawa rupa di pojok katuhu luhur unggal chart, ogé pariksa centang "Ngidinan dagang hirup" dina netepkeun pikeun unggal EA. Mun trades teu datang (kasempetan langka pisan) anjeun kudu ngarobah Metatrader sahiji calo anjeun ka Metatrader sahiji calo lianna. Anjeun tiasa download Metatrader ku link anu, mangka anjeun bisa ngasupkeun kana rekening anjeun kalawan Kapercayaan calo Anjeun.

tatanya: Kumaha ngagunakeun 2-10 metatraders dina waktos anu sareng atanapi kumaha carana sangkan salinan pinuh ku Metatrader munggaran anjeun?
jawaban: Anjeun kudu buka C: Program Payil (x86) jeung manggihan folder calo Anjeun. Lajeng klik katuhu tina mouse ka dinya, pencét "Salin". Lajeng klik katuhu tina mouse dina widang bébas terus pencét "nempelkeun". Teras Anjeun tiasa buka C: Program Payil (x86) New_broker_folder_copy. Lajeng ngajalankeun file terminal.exe. Ayeuna anjeun dibuka Metatrader kadua. Anjeun tiasa dagangan, contona, dina demo jeung akun nyata dina waktos anu sareng. Kumaha carana nempatkeun sagala grafik na EAs ti Metatrader pangheulana hiji anyar. Buka tab "Gambar" -> milih "DataFolder" dina mimiti Anjeun Metatrader 4 sarta nyalin kabéh ti eta. Lajeng buka tab "Gambar" -> milih "DataFolder" dina kadua anjeun Metatrader 4, program nutup, mupus sadaya payil ti folder, tur nempelkeun payil, nu anu salinan ti salah munggaran. Ngajalankeun Metatrader kadua. Ayeuna anjeun gaduh salinan pinuh ku mimitina salah Metatrader.

tatanya: Aya naon wates on EA dibeuli?
jawaban: Aya henteu wates dina rekening demo atawa nyata. Aya wates ku waktu ngagunakeun. Anjeun tiasa mendakan eta dina spésifikasi panaséhat.

tatanya: Dupi anjeun ngabalikeun duit kuring lamun hal mana anu salah?
jawaban: Urang nyadiakeun ngabalikeun duit pinuh, lamun EA teu jalan. Sateuacan refunding kami pariksa deui ku Teamviewer.com atawa kalayan bantuan pernyataan sajarah anjeun ti Metatrader.

tatanya: Kumaha carana abdi tiasa ngirim Anjeun pernyataan sajarah ti Metatrader?
jawaban: Mangga buka tab "sajarah Akun" dina jandela terminal. klik katuhu tina mouse, pencét "Kabéh sajarah". Lajeng klik katuhu tina mouse deui terus pencét "Simpen laporan sakumaha detil". Teras Anjeun tiasa ngirim ka urang ku email.

tatanya: Kumaha carana abdi tiasa pariksa nyebar akun abdi?
jawaban: Tingali ka "Pasar nonton" jandela, teras klik katuhu tina mouse ka dinya, milih "sumebarna". Ayeuna anjeun bisa nempo nyebar anjeun atanapi expenses, nu keur Mayar mun calo Anjeun.

tatanya: Dupi éta hésé ngarti naon nyebar?
jawaban: Upami anjeun ningali nyebarkeun 20 keur pasang GBPUSD pikeun 5 cutatan angka, éta harti, yén anjeun kedah haggle keur calo anjeun 0.2usd kalawan 0.01 pisan, keur USD 2 kalawan 0.1 pisan tur ngan lajeng anjeun bakal geus dagangan pikeun diri. Upami Anjeun gaduh seueur trades, bakal aya teuing expenses keur calo Anjeun. Hal ieu kacida penting pikeun milih akun katuhu teu mayar loba duit ka manéhna. Ti pangalaman urang hadé pikeun muka rekening kalawan calo populér, sabab nyebar loba kirang.