Keltner robot channel forex keur dagang otomatis test versi

$0.00

wates: Vérsi test Ieu ngan pikeun nguji dina strategi tester di Metatrader 4 (Ningali hasil pikeun période saméméhna)
sistim: Metatrader 4
indikator diperlukeun: Di pos arsip
Jangka waktos: M15
pasangan Mata Artos: GBPUSD
Wates ku rekening: Euweuh
Anjeun bisa meuli pro TCTerms:Mésér panaséhat Ieu

Bagikeun produk ieu!

gambaran

wates: Test ngan
sistim: Metatrader 4
indikator diperlukeun: Di pos arsip
Jangka waktos: M15
pasangan Mata Artos: GBPUSD
Wates ku rekening: Euweuh
Jenis dagang: Dagang istilah-Tengah
Optimasi jeung jaman ka hareup: 2015-2017
jaringan neural: lampu
Jumlah sinyal maké di dagang: 4
Moneymanagement: enya
Ngagunakeun kalawan EAs séjén: enya
rekening calo: Akun naon
Max. nyebar diwenangkeun: 4 (40)
TakeProfit na StopLoss max dipaké: 153 (SL), 478 (TP)
Durasi trades: Jam 8 rata - dinten 4
kavling: 0,01 - 100
VPS atanapi Laptop: Kedah 24 / 5 online

Ngagunakeun indikator:
- Keltner indikator channel.
Indikator channel Keltner - anu amplop dumasar volatility-diatur luhur jeung handap rata-rata pindah eksponensial. Indikator Ieu sarupa Bollinger Pita frékuénsi, anu nganggo simpangan baku pikeun ngeset pita. Gantina make simpangan baku, Keltner Saluran nganggo Rata-rata Leres Range (ATR) pikeun ngeset jarak channel. Saluran nu ilaharna diatur dua rata-rata Leres nilai Range luhur jeung di handap 20 poé Ema. Rata pindah eksponensial dictates arah sarta Rata-rata Leres Range susunan lebar channel. Keltner Saluran anu hiji di handap indikator trend dipaké pikeun ngaidentipikasi reversals kalawan breakouts channel sarta arah channel. Saluran ogé bisa dipaké pikeun ngaidentipikasi tingkat overbought na oversold nalika trend nyaeta datar.
Indikator dumasar kana saluran, pita sarta amplop nu dirancang ngawengku paling Peta harga. Ku alatan éta, belah luhur atawa di handap garis channel ngajamin perhatian sabab relatif jarang. Tren mindeng mimitian ku gerakna kuat dina hiji arah atanapi sejen. A surge luhur garis channel luhur nunjukeun kakuatan rongkah, bari terjun handap garis channel handap nembongkeun kalemahan rongkah. ngalir kuat sapertos tiasa sinyal tungtung hiji trend na awal sejen.
Kalawan rata-rata pindah eksponensial salaku yayasan anak, Keltner Saluran anu hiji trend di handap indikator. Salaku kalawan averages pindah jeung trend di handap indikator, Keltner Saluran lag Peta harga. Arah rata pindah dictates arah saluran. Sacara umum, downtrend hiji hadir nalika saluran ngalir handap, bari hiji uptrend aya nalika saluran ngalir luhur. trend nyaeta datar nalika saluran ngalir gigir.
Hiji saluran upturn tur putus luhureun trendline luhur tiasa sinyal mimiti hiji uptrend. Hiji saluran downturn tur putus sahandapeun trendline handap bisa sinyal ka ngamimitian downtrend a. Kadangkala trend kuat teu nyandak ditahan sanggeus hiji breakout channel sarta harga oscillate antara garis channel. Bulan dagang sapertos anu ditandaan ku rata pindah rélatif datar. Wates channel bisa lajeng dipaké pikeun ngaidentipikasi tingkat overbought na oversold keur kaperluan dagang.

bagan untung

Naon anu anjeun butuh keur dagang jeung panaséhat:

  • kabuka rekening calo atanapi nganggo aya. Kami ngarékoméndasikeun anjeun Pepperstone calo
  • PC, Laptop atanapi VPS pikeun software dagang (Metatrader 4) ti calo anjeun (PC kedah janten 24 online / 5).
    Pikeun mastikeun operasi 24-jam ti Metatrader 4 kami nyarankeun Provider Forex VPS ieu:
    panyadia VPS Forex
  • deposit awal dina akun calo keur dagang;
  • pek Advisors ahli ti warung urang.

video strategi tester


Lamun perlu pitulung masang robot dagang, Urang bisa nulungan maneh mun yén kalawan software teamviewer.com.

kamerdikaan finansial, stabilitas kauntungan kalawan Advisors dagang husus kami di pasar Forex.

Anjeun bisa meuli pro TCTerms:Mésér panaséhat Ieu

Taros Kami: Signal2forex, support@signal2forex.com. Atawa ngagunakeun formulir ieu nanyakeun sual ngeunaan produk ieu:

FAQ

tatanya: Dupi abdi ngawitan dagang ngagunakeun uji ieu ahli panaséhat?
jawaban: No. EA Ieu ngan pikeun nguji dina Stratégi tester. Anjeun bisa meuli pro TCTerms:Mésér panaséhat Ieu

tatanya: Kuring henteu weruh naon anu Advisors ahli, tapi kuring nyaho naon Metatrader? Dupi anjeun ngabantu kuring nyetél Advisors on PC abdi?
jawaban: Urang bisa make software Teamviewer.com pikeun nyetel Advisors on PC Anjeun. manajer kami teu ieu keur anjeun, urang peryogi ukur keur satuju kana waktu instalasi. Ogé bisa coba ku diri kalawan video tutorial urang.

tatanya: Naon akun tiasa I make?
jawaban: Sakur akun sahiji calo populér, coba ngagunakeun nyebar leutik, sanajan kalawan comission.
Kami ngarékoméndasikeun anjeun Pepperstone calo,

tatanya: Naon strategi anu ngagunakeun éta Advisors ahli?
jawaban: Advisors ngagunakeun jaringan neural, indikator teknis na sistem korelasi antara sinyal ti indikator. Ogé ngagunakeun métode kayaning dagang intraday, nutup trades ku waktos, labuh eureun, labuh kalan, fungsi breakeven, nutup ku sinyal, pending pesenan jeung saterusna.

tatanya: Kumaha masang Advisors ahli?
jawaban: Buka tab "Gambar" -> milih "DataFolder" dina anjeun Metatrader 4. Nempatkeun * .ex4 file di folder "Para ahli". Nempatkeun * .mq4 file indikator pikeun "Indikator" folder. Pareuman terus hurungkeun deui Metatrader 4. Buka grafik diperlukeun ku timeframe nu ditémbongkeun dina ngaran ahli pikeun unggal mata uang pikeun nu eta dimaksudkeun. klik ganda dina unggal panaséhat ahli pikeun unggal bagan di panel sareng ahli. panaséhat ahli kudu dipasang dina bagan wungkul, indikator teu perlu dipasang dina chart.

tatanya: Dupi anjeun nyadiakeun apdet pikeun Advisors anjeun?
jawaban: Apdet nu datang periodiccally, nalika fitur anyar ditambahkeun.

tatanya: Sabaraha waktos abdi kedah ngantosan kanggo pesenan mimitina?
jawaban: Dina periode dagang 01-00 - 23-50 trades kahiji nu datang dina mangsa jam keur portopolio jeung mangsa poé keur EAs tunggal.

tatanya: Kunaon pesenan teu dibuka?
jawaban: Kahiji sakabeh, anjeun kedah parios, lamun nyimpen indikator kana folder katuhu sarta ngabalikan Metatrader. Lajeng pariksa ketawa rupa di pojok katuhu luhur unggal chart, ogé pariksa centang "Ngidinan dagang hirup" dina netepkeun pikeun unggal EA. Mun trades teu datang (kasempetan langka pisan) anjeun kudu ngarobah Metatrader sahiji calo anjeun ka Metatrader sahiji calo lianna. Anjeun tiasa download Metatrader ku link anu, mangka anjeun bisa ngasupkeun kana rekening anjeun kalawan Kapercayaan calo Anjeun.

tatanya: Kumaha ngagunakeun 2-10 metatraders dina waktos anu sareng atanapi kumaha carana sangkan salinan pinuh ku Metatrader munggaran anjeun?
jawaban: Anjeun kudu buka C: Program Payil (x86) jeung manggihan folder calo Anjeun. Lajeng klik katuhu tina mouse ka dinya, pencét "Salin". Lajeng klik katuhu tina mouse dina widang bébas terus pencét "nempelkeun". Teras Anjeun tiasa buka C: Program Payil (x86) New_broker_folder_copy. Lajeng ngajalankeun file terminal.exe. Ayeuna anjeun dibuka Metatrader kadua. Anjeun tiasa dagangan, contona, dina demo jeung akun nyata dina waktos anu sareng. Kumaha carana nempatkeun sagala grafik na EAs ti Metatrader pangheulana hiji anyar. Buka tab "Gambar" -> milih "DataFolder" dina mimiti Anjeun Metatrader 4 sarta nyalin kabéh ti eta. Lajeng buka tab "Gambar" -> milih "DataFolder" dina kadua anjeun Metatrader 4, program nutup, mupus sadaya payil ti folder, tur nempelkeun payil, nu anu salinan ti salah munggaran. Ngajalankeun Metatrader kadua. Ayeuna anjeun gaduh salinan pinuh ku mimitina salah Metatrader.

tatanya: Aya naon wates on EA dibeuli?
jawaban: Aya henteu wates dina rekening demo atawa nyata. Aya wates ku waktu ngagunakeun. Anjeun tiasa mendakan eta dina spésifikasi panaséhat.

tatanya: Dupi anjeun ngabalikeun duit kuring lamun hal mana anu salah?
jawaban: Urang nyadiakeun ngabalikeun duit pinuh, lamun EA teu jalan. Sateuacan refunding kami pariksa deui ku Teamviewer.com atawa kalayan bantuan pernyataan sajarah anjeun ti Metatrader.

tatanya: Kumaha carana abdi tiasa ngirim Anjeun pernyataan sajarah ti Metatrader?
jawaban: Mangga buka tab "sajarah Akun" dina jandela terminal. klik katuhu tina mouse, pencét "Kabéh sajarah". Lajeng klik katuhu tina mouse deui terus pencét "Simpen laporan sakumaha detil". Teras Anjeun tiasa ngirim ka urang ku email.

tatanya: Kumaha carana abdi tiasa pariksa nyebar akun abdi?
jawaban: Tingali ka "Pasar nonton" jandela, teras klik katuhu tina mouse ka dinya, milih "sumebarna". Ayeuna anjeun bisa nempo nyebar anjeun atanapi expenses, nu keur Mayar mun calo Anjeun.

tatanya: Dupi éta hésé ngarti naon nyebar?
jawaban: Upami anjeun ningali nyebarkeun 20 keur pasang GBPUSD pikeun 5 cutatan angka, éta harti, yén anjeun kedah haggle keur calo anjeun 0.2usd kalawan 0.01 pisan, keur USD 2 kalawan 0.1 pisan tur ngan lajeng anjeun bakal geus dagangan pikeun diri. Upami Anjeun gaduh seueur trades, bakal aya teuing expenses keur calo Anjeun. Hal ieu kacida penting pikeun milih akun katuhu teu mayar loba duit ka manéhna. Ti pangalaman urang hadé pikeun muka rekening kalawan calo populér, sabab nyebar loba kirang.