Forex ahli panaséhat (robot) pikeun dagang otomatis dumasar kana Scalping

$49.00

sistim: Metatrader 4
indikator diperlukeun: Indikator 8 kaasup
Jangka waktos: M5
pasangan Mata Artos: EURUSD
Wates ku rekening: Euweuh
rekening calo: sagala
Anjeun tiasa ngundeur test TCTerms:ngundeur FREE

Bagikeun produk ieu!

gambaran

sistim: Metatrader 4
indikator diperlukeun: Indikator 8 kaasup
Jangka waktos: M5
pasangan Mata Artos: EURUSD
Wates ku rekening: teu
Jenis dagang: Jangka pondok dagang otomatis
Optimasi jeung jaman ka hareup: 2016-2017
jaringan neural: cahaya
Jumlah sinyal maké di dagang: 8
Moneymanagement: enya
Ngagunakeun kalawan EAs séjén: nuhun
rekening calo: Sagala akun ECN
Max. nyebar diwenangkeun: 1.0 (10)
TakeProfit na StopLoss: Otomatis.
Ukuran TakeProfit atanapi StopLoss: Pips 20
Durasi trades: 15 mnt rata - jam 16
Waktos dagang: adjustable
kavling: 0,01 - 100
VPS atanapi Laptop: Kedah 24 / 5 online

Ngagunakeun indikator:
- Indikator Rata-rata Leres Range;
- Pita frékuénsi Bollinger indikator;
- Pindah indikator Rata-rata;
- Indikator Heiken Ashi;
- Indikator Ichimoku Kinko Hyo;
- Indikator linier Regression;
- Parabolic gaul Jeung Sistim ngabalikeun indikator;
- Pivot Point S & Sunda indikator.
Rata rentang leres (ATR) indikator ngarupakeun ukuran tina volatility.
Indikator Pita frékuénsi Bollinger - maké rata pindah dua pita dagang luhur jeung di handap eta. Teu kawas hiji itungan persentase ti rata pindah normal, Bollinger Pita frékuénsi saukur nambahan sarta subtract a itungan simpangan baku.
Pindah indikator Rata-rata - dipaké dina analisis téhnis nu mantuan halus kaluar Peta harga ku nyaring kaluar "noise" ti fluctuations harga acak. Ieu mangrupakeun indikator trend-handap, atawa katinggaleun, sabab dumasar kana harga kaliwat.
Heiken Ashi indikator - technique- "rata bar" dina Japanese-mangrupakeun salah sahiji loba téhnik dipaké ditéang jeung grafik candlestick pikeun ngaronjatkeun isolasi of tren na keur prediksi harga hareup.
Indikator Ichimoku Kinko Hyo - dipaké pikeun gauge moméntum sapanjang kalawan wewengkon kahareup rojongan tur lalawanan. Indikator Ichimoku ieu comprised lima garis disebut tenkan-sen, kijun-sen, senkou bentang A, senkou bentang B jeung bentang chickou. Indikator ieu dikembangkeun ku kituna padagang bisa gauge hiji asset urang trend, moméntum sarta rojongan tur lalawanan titik tanpa merlukeun sagala indikator teknis lianna.
Indikator linier Regression - dipaké pikeun idéntifikasi trend na trend di handap dina fashion sarupa averages pindah. Liniér Regression Indikator plot nu titik ahir runtuyan sakabéhna hasil garis régrési liniér digambar dina poé padeukeut. Kauntungan tina linier Regression Indikator leuwih hiji rata pindah normal téh nya éta boga lag kirang ti rata pindah, ngarespon leuwih gancang mun parobahan arah. downside téh nya éta mangrupa langkung rawan whipsaws.
Parabolic gaul Jeung indikator Sistim ngabalikeun - Di dunya dagang jangka pondok, pangalaman nu didefinisikeun ku pangabisa padagang pikeun antisipasi move tangtu dina harga hiji asset finansial. The parabolic SAR mangrupakeun indikator teknis anu dipaké ku loba padagang pikeun nangtukeun arah moméntum hiji asset sarta titik dina waktu nalika moméntum ieu boga kamungkinan luhur-ti-normal tina arah ngaganti. Kadang-kadang katelah "eureun jeung ngabalikeun sistem", nu SAR parabolic diwangun ku teknisi kawentar Welles Wilder, pencipta indéks kakuatan relatif, sarta eta geus ditémbongkeun salaku runtuyan titik-titik ditempatkeun boh di luhur atawa di handap harga hiji asset urang dina bagan a .
Indikator Sunda pangsi Point S & - Pivot nunjuk nu obyektif diitung tingkat harga nu diturunkeun tina harga saméméhna. Éta nu loba dipaké dina harepan nu tingkat ieu bakal meta salaku S / R.

bagan untung

Naon anu anjeun butuh keur dagang otomatis ku robot kami:

  1. kabuka rekening calo atanapi nganggo aya. Kami ngarékoméndasikeun ka anjeun Pepperstone calo
  2. PC, Laptop atanapi VPS pikeun software dagang (Metatrader 4) ti calo anjeun (PC kedah janten 24 online / 5).
    Pikeun mastikeun operasi 24-jam ti Metatrader 4 kami nyarankeun Provider Forex VPS ieu:
    panyadia VPS Forex
  3. deposit awal dina akun calo keur dagang.
  4. Pek Advisors ahli ti warung urang kudu dipasang dina Metatrader nurutkeun video tutorial or FAQ.

video Strategu tester

trades réngsé:

Lamun perlu pitulung masang robot dagang, Urang bisa nulungan maneh mun yén kalawan software teamviewer.com.

kamerdikaan finansial, stabilitas kauntungan kalawan Advisors dagang husus kami di pasar Forex.

Taros Kami: Signal2forex, support@signal2forex.com. Atawa ngagunakeun formulir ieu nanyakeun sual ngeunaan produk ieu:

FAQ

tatanya: Kuring henteu weruh naon anu Advisors ahli, tapi kuring nyaho naon Metatrader? Dupi anjeun ngabantu kuring nyetél Advisors on PC abdi?
jawaban: Urang bisa make software Teamviewer.com pikeun nyetel Advisors on PC Anjeun. manajer kami teu ieu keur anjeun, urang peryogi ukur keur satuju kana waktu instalasi. Ogé bisa coba ku diri kalawan video tutorial urang.

tatanya: Naon akun tiasa I make?
jawaban: Sakur akun sahiji calo populér, coba ngagunakeun nyebar leutik, sanajan kalawan comission.
Kami ngarékoméndasikeun ka anjeun Pepperstone calo,

tatanya: Naon strategi anu ngagunakeun éta Advisors ahli?
jawaban: Advisors ngagunakeun jaringan neural, indikator teknis na sistem korelasi antara sinyal ti indikator. Ogé ngagunakeun métode kayaning dagang intraday, nutup trades ku waktos, labuh eureun, labuh kalan, fungsi breakeven, nutup ku sinyal, pending pesenan jeung saterusna.

tatanya: Dupi abdi meunang versi test tina panaséhat nu?
jawaban: Sumuhun. Anjeun tiasa ngundeur test TCTerms:ngundeur FREE

tatanya: Kumaha carana abdi tiasa nampi Advisors anjeun?
jawaban: Pilih hiji produk ti kategori Advisors Forex. Klik tombol Toko. Satuluyna anjeun bakal dialihkeun ka kaca pendaptaran urutan, pilih metodeu mayar tur mencet tombol bayar. Anjeun bakal nampa link ka undeur Surélék sanggeus mayar, ogé bisa manggihan tumbu dina akun anjeun di bagian download.

tatanya: Naon metode pamayaran anjeun nampi?
jawaban: Urang nampa bayaran ku PayPal, Webmoney, kartu Visa, MasterCard, maestro. Ogé Simkuring tiasa make salah sahiji nu sistem mayar kalayan ngirim manual software (Neteller, Skrill, Bitcoin, mindahkeun Bank), nu peryogi ukur ngirim urang dipilampah. Anjeun tiasa make bentuk kontak.

tatanya: Kumaha masang Advisors ahli?
jawaban: Buka tab "Gambar" -> milih "DataFolder" dina anjeun Metatrader 4. Nempatkeun * .ex4 file di folder "Para ahli". Nempatkeun * .mq4 file indikator pikeun "Indikator" folder. Pareuman terus hurungkeun deui Metatrader 4. Buka grafik diperlukeun ku timeframe nu ditémbongkeun dina ngaran ahli pikeun unggal mata uang pikeun nu eta dimaksudkeun. klik ganda dina unggal panaséhat ahli pikeun unggal bagan di panel sareng ahli. panaséhat ahli kudu dipasang dina bagan wungkul, indikator teu perlu dipasang dina chart.

tatanya: Dupi anjeun nyadiakeun apdet pikeun Advisors anjeun?
jawaban: Apdet nu datang periodiccally, nalika fitur anyar ditambahkeun.

tatanya: Sabaraha waktos abdi kedah ngantosan kanggo pesenan mimitina?
jawaban: Dina periode dagang 01-00 - 23-50 trades kahiji nu datang dina mangsa jam keur portopolio jeung mangsa poé keur EAs tunggal.

tatanya: Kunaon pesenan teu dibuka?
jawaban: Kahiji sakabeh, anjeun kedah parios, lamun nyimpen indikator kana folder katuhu sarta ngabalikan Metatrader. Lajeng pariksa ketawa rupa di pojok katuhu luhur unggal chart, ogé pariksa centang "Ngidinan dagang hirup" dina netepkeun pikeun unggal EA. Mun trades teu datang (kasempetan langka pisan) anjeun kudu ngarobah Metatrader sahiji calo anjeun ka Metatrader sahiji calo lianna. Anjeun tiasa download Metatrader ku link anu, mangka anjeun bisa ngasupkeun kana rekening anjeun kalawan Kapercayaan calo Anjeun.

tatanya: Kumaha ngagunakeun 2-10 metatraders dina waktos anu sareng atanapi kumaha carana sangkan salinan pinuh ku Metatrader munggaran anjeun?
jawaban: Anjeun kudu buka C: Program Payil (x86) jeung manggihan folder calo Anjeun. Lajeng klik katuhu tina mouse ka dinya, pencét "Salin". Lajeng klik katuhu tina mouse dina widang bébas terus pencét "nempelkeun". Teras Anjeun tiasa buka C: Program Payil (x86) New_broker_folder_copy. Lajeng ngajalankeun file terminal.exe. Ayeuna anjeun dibuka Metatrader kadua. Anjeun tiasa dagangan, contona, dina demo jeung akun nyata dina waktos anu sareng. Kumaha carana nempatkeun sagala grafik na EAs ti Metatrader pangheulana hiji anyar. Buka tab "Gambar" -> milih "DataFolder" dina mimiti Anjeun Metatrader 4 sarta nyalin kabéh ti eta. Lajeng buka tab "Gambar" -> milih "DataFolder" dina kadua anjeun Metatrader 4, program nutup, mupus sadaya payil ti folder, tur nempelkeun payil, nu anu salinan ti salah munggaran. Ngajalankeun Metatrader kadua. Ayeuna anjeun gaduh salinan pinuh ku mimitina salah Metatrader.

tatanya: Aya naon wates on EA dibeuli?
jawaban: Aya henteu wates dina rekening demo atawa nyata. Aya wates ku waktu ngagunakeun. Anjeun tiasa mendakan eta dina spésifikasi panaséhat.

tatanya: Dupi anjeun ngabalikeun duit kuring lamun hal mana anu salah?
jawaban: Urang nyadiakeun ngabalikeun duit pinuh, lamun EA teu jalan. Sateuacan refunding kami pariksa deui ku Teamviewer.com atawa kalayan bantuan pernyataan sajarah anjeun ti Metatrader.

tatanya: Kumaha carana abdi tiasa ngirim Anjeun pernyataan sajarah ti Metatrader?
jawaban: Mangga buka tab "sajarah Akun" dina jandela terminal. klik katuhu tina mouse, pencét "Kabéh sajarah". Lajeng klik katuhu tina mouse deui terus pencét "Simpen laporan sakumaha detil". Teras Anjeun tiasa ngirim ka urang ku email.

tatanya: Kumaha carana abdi tiasa pariksa nyebar akun abdi?
jawaban: Tingali ka "Pasar nonton" jandela, teras klik katuhu tina mouse ka dinya, milih "sumebarna". Ayeuna anjeun bisa nempo nyebar anjeun atanapi expenses, nu keur Mayar mun calo Anjeun.

tatanya: Dupi éta hésé ngarti naon nyebar?
jawaban: Upami anjeun ningali nyebarkeun 20 keur pasang GBPUSD pikeun 5 cutatan angka, éta harti, yén anjeun kedah haggle keur calo anjeun 0.2usd kalawan 0.01 pisan, keur USD 2 kalawan 0.1 pisan tur ngan lajeng anjeun bakal geus dagangan pikeun diri. Upami Anjeun gaduh seueur trades, bakal aya teuing expenses keur calo Anjeun. Hal ieu kacida penting pikeun milih akun katuhu teu mayar loba duit ka manéhna. Ti pangalaman urang hadé pikeun muka rekening kalawan calo populér, sabab nyebar loba kirang.