Sarat jeung kaayaan (The kontrak umum)

konsep dasar
handap ngajelaskeun istilah jeung kaayaan (nu "Sarat jeung Kaayaan") Dimana" Unitrading "ltd salaku anu gaduh jasa Signal2Forex.com (na"palayanan"Atawa"We") Nawiskeun aksés kana situs Internét anu aya dina www.signal2forex.com (dina"loka") Ka anjeun customer, irrespective naha atawa henteu anjeun hiji Akun (sakumaha didefinisikeun handap) wadah ("anjeun") Sarta pamakéan produk na via Loka éta (nu"produk").
PUNTUKAN Maca KABIJAKAN PRIVASI, PERHATOSAN RISIKO AND KABEH SATU KOMUNITAS KOMUNITAS AND KOMUNITAS INGGRISKEUNTEN ISTIVASI SAKITNA GUNA SITUS SULU. DENGAN MENYANGKANG KANGGO ATAWA GAMPANG SUKAN INI ATAWA ANU PRODUK DI SITU ING, SIEWAN INGGRIS KANGGO AND INGKAN TERMA ATAWA KONTAK. Urang ngagaduhan hak pikeun ngarobih, ngahapus, atanapi nambihan Sarat sareng Kaayaan ieu iraha waé. Anggo anjeun Loka atanapi Produk, atanapi nyayogikeun inpormasi pribadi anjeun nalika aya parobahan anu hartosna anjeun nampi Sarat sareng Kaayaan anu parobihan.
Anjeun ngartos tur satuju yén Service bisa ngaeureunkeun atawa ngarobah Loka nu iraha wae, tanpa aya bewara. Anjeun oge ngartos tur satuju yén Service bisa ngaeureunkeun atanapi ngawatesan pamakéan Anjeun tina Loka ieu alesan wae tanpa aya bewara.

akun anjeun
Salaku bagian tina prosés perlu nyetel hiji akun dina Loka éta (hiji "Akun") sarta ménta aksés ka Produk tangtu, anjeun bakal diperlukeun nyadiakeun ngaran anjeun pinuh, alamat surélék, sandi, sarta nomer telepon (anu "Pendaftaran Kapercayaan "). Anjeun kudu mastikeun yén Kapercayaan Pendaftaran anjeun anu akurat, jujur ​​tur diropéa. Lamun anjeun nyadiakeun data pendaptaran palsu, kontrak publik teu dianggap menyimpulkan.

Anjeun bakal solely jawab ngajaga karusiahan alamat surelek sareng kecap akses tur kudu geuwat ngabéjaan kami tina sagala pamakéan diidinan of Akun Anjeun. Anjeun solely jawab sagala aktivitas sarta pamakéan dina Akun Anjeun.
Urang cagar hak nungtungan Akun anjeun, dina kawijaksanaan budi urang, iraha wae tanpa aya bewara.

PRODUK KOMPUTA AND KOMPUTER
Kami program sareng ngajual penaséhat forex urang sorangan sareng indikator pikeun dagang otomatis di pasar Forex (nu produk). Kami ogé ngabantosan masang alat-alat ieu anu dibeli dina situs ieu dina komputer sareng nyayogikeun teknis ka unggal nasabah salami sataun.

purchases
pamayaran: Dina raraga mésér Produk urang, maneh bakal nyieun hiji mayar maké padika pembayaran dijieun sadia pikeun Anjeun. Urang bisa langsung anjeun jaba dipercanten panyadia ladenan pembayaran kami '. Anjeun bisa jadi diperlukeun babagi kalawan panyadia ladenan pembayaran informasi pribadi anjeun (kayaning ngaran anjeun, alamat, nomer identitas), informasi finansial (misalna Anjeun angka kartu kiridit, akun bank, jsb) sareng inpo sejenna nanaon. Anjeun satuju yen sagala informasi nu nyadiakeun dina sambungan kalawan beuli sapertos bakal akurat, lengkep jeung ayeuna.
Anjeun satuju mayar sagala biaya ditanggung ku cara maké kartu Anjeun kiridit, kartu debit, atawa mékanisme pembayaran lianna di harga di éfék lamun biaya misalna nu ditanggung. Anjeun oge bakal mayar sagala pajeg lumaku anu patali jeung naon baé purchases anjeun ngadamel.
Renewals: Meuli produk urang, anjeun meunang hiji taun rojongan haratis sareng apdet.

Kawijakan ngabalikeun duit: Kami bakal ngabalikeun duit anjeun, upami produk kami henteu damel di PC anjeun sareng henteu dibuka mérek. Dina hal ieu anjeun kedah ngahubungi kami di email support@signal2forex.com dina 15 dinten pameseran sareng nyayogikeun data Teamviewer pikeun lebet kana PC Anjeun. Kami bakal pariksa produk kami dina akun anjeun. Upami penasihat ahli henteu muka perdagangan, kami bakal ngabalikeun duit artos dina 7 dinten nganggo metode pamayaran anu sami ku cara ngagaleuh éta.
Henteu aya bayaran balik bakal dipasihan biaya pikeun sababaraha umur langkung ti 15 dinten saatos ngagaleuh. Urang cagar hak nampik pamunduran ngabalikeun upami kami yakin yén anjeun badé kéngingkeun produk ilaharna.

Bantahan
Alatan jumlah sumber ti mana eusi dibere on Loka ieu dicandak, sarta hazards alamiah sebaran éléktronik, meureun aya Nepi, omissions atanapi akurat dina eusi sapertos na Loka éta.
Sakabeh eusi jeung produk OF web ieu loka anu disadiakeun tanpa HARANSI. Juragan jeung karyawan wéb-loka SIGNAL2FOREX.COM teu bisa jeung teu ngajamin katepatan, COMPLETENESS, CURRENTNESS OF DATAS disadiakeun loka, AND boga wéb-loka hereby DISCLAIMS Sakur nganyatakeun sapertos OR HARANSI tersirat.
IN NO acara wajib boga jeung karyawan loka ieu moal nanggungjawaban kana sadaya ka anjeun OR ka pihak pihak keur unggal jenis leungitna finansial, kauntungan leungit, Sakur incidental OR CONSEQUENTIAL ngaruksak salaku hasil langsung atawa henteu langsung maké inpo jeung produk loka.

lisénsi dugi
Ladenan masihan anjeun lisénsi pribadi non-eksklusif, teu tiasa ditransferkeun sareng kawates pikeun ngaksés sareng nganggo Tapak (éta "Lisensi"). Lisensi ieu sarat pikeun pinuh anjeun sareng neraskeun patuh kana Sarat sareng Kaayaan ieu. Anjeun satuju henteu pikeun ngarobih deui Produk anu dibeli dina situs ieu ka anu sanés, sareng henteu nyalin bahan-bahan anu aya dina Loka ieu tanpa idin idin ti juragan situs ieu. Anjeun satuju henteu nganggo fitur komunikasi éléktronik tina Layanan dina Loka pikeun tujuan anu henteu menyalahi undang-undang, nyiksa, sareng intrusive kana privasi batur, nyiksa, kafir. Anjeun satuju yén Service, dumasar kana budi budi na sareng sareng tanpa henteu aya bewara, tiasa ngeureunkeun aksés anjeun kana naon atanapi sadayana Jasa sareng Produk, sareng miceun inpormasi atanapi eusi.

Hak parusahaan
Layanan Signal2Forex.com ngagaduhan hak pikeun ngagantungkeun operasi Loka ieu atanapi naon waé sawaktu-ayeuna sareng anjeun henteu tiasa ngahibur klaim ngalawan Service dina hubunganana.

Tumbu ka situs katilu pihak
Loka ieu ngandung hyperlink ka situs wéb pihak katilu. Hyperlink sapertos ieu disayogikeun pikeun rujukan sareng inpormasi anjeun wungkul. Anu gaduh signal2forex.com henteu nanggung jawab kana eusi atanapi operasi situs wéb sapertos kitu. Anjeun ngan ukur nanggung jawab pikeun ngagunakeun eusi naon waé dina situs wéb anu sanés anjeun tiasa nyambung tina situs ieu.

émbaran pasar
Signal2forex.com bisa nyieun sadia ka anjeun informasi keuangan anu dihasilkeun internal atanapi dicandak ti mitra ( "pihak katilu panyadia"). Ieu ngawengku data pasar finansial, tanda petik, warta, pamanggih analis grafik na data ( "Émbaran Market").

Inpormasi pasar anu disayogikeun dina Loka éta henteu dijantenkeun salaku naséhat investasi. Kami ngajantenkeun éta ngan ukur anjeun pikeun layanan pikeun genah anjeun sorangan. Jasa sareng Panyadia Partai Katilu na henteu ngajamin katepatan, ketepatan jaman, parantosan atanapi sekuen anu leres dina inpormasi Pasar, sareng henteu ngajamin hasil tina panggunaan.

Paké & aksés ka loka
Anjeun kudu jadi tanggung jawab masihan tur ngajaga hartosna ku nu ngakses Loka, anu bisa ngawengku, tapi henteu dugi ka, komputer pribadi atawa alat mobile, hardware konektipitas, sarta garis telekomunikasi.

Anjeun ngajamin yén anjeun geus dilaksanakeun perlindungan ditangtoskeun tina komputer tur sadaya data dina eta. Anjeun nganggap kabeh resiko pakait jeung pamakéan sarta neundeun informasi dina komputer Anjeun atawa alat ngaliwatan nu bakal mangtaun aksés ka Loka éta (hereinafter disebut "Komputer").

Anjeun satuju yén layanan Signal2forex.com moal nanggung jawab ka anjeun lamun kajadian ruksakna atanapi cilaka kana sistem Komputer, data atanapi rékaman anjeun, atanapi pikeun ngalambatan, karugian atanapi kasalahan akibat tina kagagalan atanapi nyalahkeun parangkat komputer atanapi parangkat lunak.

Anjeun bakal moal sagala cara, naha langsung atawa henteu langsung, ngalaan Signal2forex.com kana sagala virus komputer atawa bahan sarupa ngabahayakeun lianna.

masalah TECNICAL

Anjeun ngarti anu masalah teknis atawa kaayaan sejen bisa reureuh atawa nyegah maneh tina ngakses Loka éta.

Anjeun satuju teu tahan boga Signal2forex.com nanggungjawaban kana sadaya, kanggo naon baé masalah teknis, gagal sistem na malfunctions, gagal garis komunikasi, alat-alat atawa software gagal sarta isu aksés sistem, sarta masalah komputer sarupa sejen tur defects.

jasa Signal2forex teu ngajamin yén anjeun bakal tiasa ngakses loka iraha wae jeung naon lokasi geografis.

Mérék dagang jeung hak cipta
Sadaya Produk, judul, logo sareng mérek dagang di eusi Loka éta milik Pamilik situs Signal2forex.com dijaga ku hukum hak cipta sareng mérek dagang.

Anjeun satuju henteu mupus béwara hak cipta tina bahan anu anjeun nyithak atanapi diunduh tina Loka éta. Anjeun satuju henteu baranahan atanapi nyebarkeun produk kami atanapi bahan anu ditangtayungan ku hak cipta tanpa nampi ijin ti juragan Signal2forex.com.

breach
Anjeun satuju pikeun pinuh nanggungkeun ka nu gaduh Signal2forex.com sadaya klaim, tungtutan, kerusakan, biaya sareng perbelanjaan, kalebet waragad sah anu timbul akibat tina pelanggaran Sarat sareng Kaayaan ieu ku anjeun.

Inpormasi Hubungan kami:
"Unitrading" Ltd.
391853632
210015, Républik Bélarus, Vitebsk, Leningradskaya str., 34, kantor 9a
+7 906 517-88-35
support@signal2forex.com

Tukang Dirobih: 09 April 2020