Sarat jeung kaayaan (The kontrak umum)

konsep dasar
Ieu di handap ngajelaskeun istilah sareng kaayaan ("Sarat jeung Kaayaan") Anu" Unitrading "ltd salaku pamilik jasa Signal2Forex.com (anu"palayanan"Atawa"We") Nawiskeun aksés kana situs Internét anu aya dina www.signal2forex.com (anu"loka") Ka anjeun palanggan, henteu paduli naha anjeun atanapi henteu Akun (sakumaha ditetepkeun di handap) anu ngagaduhan ("anjeun") Sareng panggunaan produk na via Situs ("produk").
PUNTUKAN Maca KABIJAKAN PRIVASI, PERHATOSAN RISIKO AND KABEH SATU KOMUNITAS KOMUNITAS AND KOMUNITAS INGGRISKEUNTEN ISTIVASI SAKITNA GUNA SITUS SULU. DENGAN MENYANGKANG KANGGO ATAWA GAMPANG SUKAN INI ATAWA ANU PRODUK DI SITU ING, SIEWAN INGGRIS KANGGO AND INGKAN TERMA ATAWA KONTAK. Urang ngagaduhan hak pikeun ngarobih, ngahapus, atanapi nambihan Sarat sareng Kaayaan ieu iraha waé. Anggo anjeun Loka atanapi Produk, atanapi nyayogikeun inpormasi pribadi anjeun nalika aya parobahan anu hartosna anjeun nampi Sarat sareng Kaayaan anu parobihan.
Anjeun ngartos tur satuju yén Service bisa ngaeureunkeun atawa ngarobah Loka nu iraha wae, tanpa aya bewara. Anjeun oge ngartos tur satuju yén Service bisa ngaeureunkeun atanapi ngawatesan pamakéan Anjeun tina Loka ieu alesan wae tanpa aya bewara.

akun anjeun
Salaku bagian tina prosés anu diperyogikeun pikeun nyiapkeun akun dina Situs ("Akun") sareng kéngingkeun aksés ka Produk anu tangtu, anjeun kedah nyayogikeun nami lengkep, alamat email, kecap akses, sareng nomer telepon anjeun ("Kredensial Pendaftaran "). Anjeun kedah mastikeun yén Kapercayaan Pendaftaran anjeun akurat, leres sareng diénggalan. Nalika anjeun nyayogikeun data pendaptaran palsu, kontrak publik henteu dianggap janten kacindekan.

Anjeun bakal solely jawab ngajaga karusiahan alamat surelek sareng kecap akses tur kudu geuwat ngabéjaan kami tina sagala pamakéan diidinan of Akun Anjeun. Anjeun solely jawab sagala aktivitas sarta pamakéan dina Akun Anjeun.
Urang cagar hak nungtungan Akun anjeun, dina kawijaksanaan budi urang, iraha wae tanpa aya bewara.

PRODUK KOMPUTA AND KOMPUTER
Kami program sareng ngajual penaséhat forex urang sorangan sareng indikator pikeun dagang otomatis di pasar Forex (nu produk). Kami ogé ngabantosan masang alat-alat ieu anu dibeli dina situs ieu dina komputer sareng nyayogikeun teknis ka unggal nasabah salami sataun.

purchases
pamayaran: Dina raraga mésér Produk kami, anjeun bakal mayar ku cara mayar metode anu sayogi pikeun Anjeun. Kami tiasa ngarahkeun anjeun kana halaman wéb panyadia layanan pamayaran anu dipercaya. Anjeun tiasa diperyogikeun kanggo ngabagi sareng panyayogi pamayaran Inpormasi pribadi anjeun (sapertos nami anjeun, alamat, nomer idéntitas), inpormasi kauangan (mis. Nomer kartu kiridit anjeun, rekening bank, sareng sajabana) sareng inpormasi sanés. Anjeun satuju yén sadaya inpormasi anu anjeun pasihkeun dina hubungan sareng pameseran sapertos kitu bakal akurat, lengkep sareng ayeuna.
Anjeun satuju mayar sagala biaya ditanggung ku cara maké kartu Anjeun kiridit, kartu debit, atawa mékanisme pembayaran lianna di harga di éfék lamun biaya misalna nu ditanggung. Anjeun oge bakal mayar sagala pajeg lumaku anu patali jeung naon baé purchases anjeun ngadamel.
Renewals: Meuli produk urang, anjeun meunang hiji taun rojongan haratis sareng apdet.

Kawijakan ngabalikeun duit: Kami bakal ngabalikeun duit anjeun, upami produk kami henteu jalan dina PC anjeun sareng henteu muka perdagangan. Dina hal ieu anjeun kedah ngahubungi kami dina email support@signal2forex.com dina 15 dinten saatos mésér sareng nyayogikeun data Teamviewer kanggo lebet kana PC anjeun. Kami bakal mariksa produk kami dina akun anjeun. Upami ahli panaséhat henteu muka dagang, kami bakal ngabalikeun duit anjeun dina waktos 7 dinten nganggo metode pamayaran anu sami anu ngagaleuhna.
Henteu aya bayaran balik bakal dipasihan biaya pikeun sababaraha umur langkung ti 15 dinten saatos ngagaleuh. Urang cagar hak nampik pamunduran ngabalikeun upami kami yakin yén anjeun badé kéngingkeun produk ilaharna.

Bantahan
Alatan jumlah sumber ti mana eusi dibere on Loka ieu dicandak, sarta hazards alamiah sebaran éléktronik, meureun aya Nepi, omissions atanapi akurat dina eusi sapertos na Loka éta.
Sakabeh eusi jeung produk OF web ieu loka anu disadiakeun tanpa HARANSI. Juragan jeung karyawan wéb-loka SIGNAL2FOREX.COM teu bisa jeung teu ngajamin katepatan, COMPLETENESS, CURRENTNESS OF DATAS disadiakeun loka, AND boga wéb-loka hereby DISCLAIMS Sakur nganyatakeun sapertos OR HARANSI tersirat.
IN NO acara wajib boga jeung karyawan loka ieu moal nanggungjawaban kana sadaya ka anjeun OR ka pihak pihak keur unggal jenis leungitna finansial, kauntungan leungit, Sakur incidental OR CONSEQUENTIAL ngaruksak salaku hasil langsung atawa henteu langsung maké inpo jeung produk loka.

lisénsi dugi
Jasa masihan anjeun lisénsi pribadi anu henteu eksklusif, henteu tiasa ditransper sareng terbatas pikeun ngaksés sareng nganggo Situs ("Lisénsi"). Lisensi ieu aya saratna pikeun pinuh sareng neraskeun patuh Sarat sareng Kaayaan ieu. Anjeun satuju henteu pikeun ngajual deui Produk anu dipésér dina situs ieu ka anu sanés, sareng henteu nyalin bahan naon waé anu muncul dina Loka éta tanpa ijin tertulis ti pamilik situs ieu. Anjeun satuju yén henteu nganggo fitur komunikasi éléktronik naon waé dina Situs pikeun tujuan naon waé anu haram, nyiksa, sareng nyusahkeun kana kapribadian anu sanés, pelecehan, fitnah. Anjeun satuju yén Service, dina kawijaksanaan budi na sareng nganggo atanapi henteu aya bewara, tiasa numpurkeun aksés anjeun kana sagala jasa atanapi Produk sareng Produk, sareng mupus inpormasi atanapi kontén naon waé.

Hak parusahaan
Layanan Signal2Forex.com ngagaduhan hak pikeun ngagantungkeun operasi Loka ieu atanapi naon waé sawaktu-ayeuna sareng anjeun henteu tiasa ngahibur klaim ngalawan Service dina hubunganana.

Tumbu ka situs katilu pihak
Situs ieu ngandung hyperlink kana situs wéb pihak katilu. Hyperlink sapertos kitu disayogikeun kanggo rujukan sareng inpormasi anjeun waé. Pamilik signal2forex.com henteu nanggungjawaban kanggo eusi atanapi operasi situs wéb sapertos. Anjeun ngan ukur tanggung jawab ngagunakeun kontén naon waé dina situs wéb sanés anu anjeun tiasa kaitkeun tina Situs ieu.

émbaran pasar
Signal2forex.com tiasa nyayogikeun inpormasi kauangan anu dihasilkeun sacara internal atanapi diala ti mitra ("Panyayogi Pihak Katilu"). Ieu kalebet data pasar kauangan, tanda petik, berita, grafik opini analis sareng data ("Émbaran Pasar").

Inpormasi pasar anu disayogikeun dina Loka éta henteu dijantenkeun salaku naséhat investasi. Kami ngajantenkeun éta ngan ukur anjeun pikeun layanan pikeun genah anjeun sorangan. Jasa sareng Panyadia Partai Katilu na henteu ngajamin katepatan, ketepatan jaman, parantosan atanapi sekuen anu leres dina inpormasi Pasar, sareng henteu ngajamin hasil tina panggunaan.

Paké & aksés kana situs
Anjeun kudu jadi tanggung jawab masihan tur ngajaga hartosna ku nu ngakses Loka, anu bisa ngawengku, tapi henteu dugi ka, komputer pribadi atawa alat mobile, hardware konektipitas, sarta garis telekomunikasi.

Anjeun ngajamin yén anjeun parantos ngalaksanakeun panyalindungan ditangtoskeun tina komputer tur sagala data dina eta. Anjeun nganggap sagala resiko dihubungkeun jeung pamakean sareng neundeun informasi dina komputer atanapi alat anu nganggo anjeun nganggo aksés ka Loka (anu disebut "Komputer").

Anjeun satuju yén layanan Signal2forex.com moal nanggung jawab ka anjeun lamun kajadian ruksakna atanapi cilaka kana sistem Komputer, data atanapi rékaman anjeun, atanapi pikeun ngalambatan, karugian atanapi kasalahan akibat tina kagagalan atanapi nyalahkeun parangkat komputer atanapi parangkat lunak.

Anjeun bakal moal sagala cara, naha langsung atawa henteu langsung, ngalaan Signal2forex.com kana sagala virus komputer atawa bahan sarupa ngabahayakeun lianna.

masalah TECNICAL

Anjeun ngarti anu masalah teknis atawa kaayaan sejen bisa reureuh atawa nyegah maneh tina ngakses Loka éta.

Anjeun satuju teu tahan boga Signal2forex.com nanggungjawaban kana sadaya, kanggo naon baé masalah teknis, gagal sistem na malfunctions, gagal garis komunikasi, alat-alat atawa software gagal sarta isu aksés sistem, sarta masalah komputer sarupa sejen tur defects.

Jasa Signal2forex henteu ngajamin yén anjeun bakal tiasa ngakses situs iraha waé sareng dimana waé lokasi géograpis.

Mérék dagang jeung hak cipta
Sadaya Produk, judul, logo sareng mérek dagang di eusi Loka éta milik Pamilik situs Signal2forex.com dijaga ku hukum hak cipta sareng mérek dagang.

Anjeun satuju henteu mupus béwara hak cipta tina bahan anu anjeun nyithak atanapi diunduh tina Loka éta. Anjeun satuju henteu baranahan atanapi nyebarkeun produk kami atanapi bahan anu ditangtayungan ku hak cipta tanpa nampi ijin ti juragan Signal2forex.com.

breach
Anjeun satuju pikeun pinuh nanggungkeun ka nu gaduh Signal2forex.com sadaya klaim, tungtutan, kerusakan, biaya sareng perbelanjaan, kalebet waragad sah anu timbul akibat tina pelanggaran Sarat sareng Kaayaan ieu ku anjeun.

Inpormasi Hubungan kami:
"Unitrading" Ltd.
+7 906 517-88-35
support@signal2forex.com

Tukang Dirobih: 09 April 2020