Sarat jeung kaayaan (The kontrak umum)

konsep dasar
handap ngajelaskeun istilah jeung kaayaan (nu "Sarat jeung Kaayaan") Kana nu Signal2Forex jasa (nu"palayanan"Atawa"We") Nawarkeun aksés ka loka Internet kapanggih di www.signal2forex.com barengan loka husus nagara patali na (nu"loka") Ka anjeun customer, irrespective naha atawa henteu anjeun hiji Akun (sakumaha didefinisikeun handap) wadah ("anjeun") Sarta pamakéan produk na via Loka éta (nu"produk").
Baca Sarat jeung Kaayaan Pamakéan, POLISI cookie, resiko PERHATOSAN AND sakabéh istilah di handap ieu jeung kaayaan kaasup kaayaan husus saméméh migunakeun loka ieu. Ku terus aksés atawa ngagunakeun ieu loka atawa produk dina loka ieu, anjeun SIGNIFY ditampa Anjeun ieu Sarat jeung Kaayaan. Urang cagar hak ngajadikeun amandemen, piceun, atawa tambahkeun ka Sarat ieu sareng katangtuan iraha wae. pamakéan Anjeun tina Loka atawa Produk, atawa rezeki Anjeun inpormasi pribadi handap parobahan mana wae ngandung harti yén anjeun narima Sarat jeung Kaayaan diropéa.
Anjeun ngartos tur satuju yén Service bisa ngaeureunkeun atawa ngarobah Loka nu iraha wae, tanpa aya bewara. Anjeun oge ngartos tur satuju yén Service bisa ngaeureunkeun atanapi ngawatesan pamakéan Anjeun tina Loka ieu alesan wae tanpa aya bewara.

akun anjeun
Salaku bagian tina prosés perlu nyetel hiji akun dina Loka éta (hiji "Akun") sarta ménta aksés ka Produk tangtu, anjeun bakal diperlukeun nyadiakeun ngaran anjeun pinuh, alamat surélék, sandi, sarta nomer telepon (anu "Pendaftaran Kapercayaan "). Anjeun kudu mastikeun yén Kapercayaan Pendaftaran anjeun anu akurat, jujur ​​tur diropéa. Lamun anjeun nyadiakeun data pendaptaran palsu, kontrak publik teu dianggap menyimpulkan.

Anjeun bakal solely jawab ngajaga karusiahan alamat surelek sareng kecap akses tur kudu geuwat ngabéjaan kami tina sagala pamakéan diidinan of Akun Anjeun. Anjeun solely jawab sagala aktivitas sarta pamakéan dina Akun Anjeun.
Urang cagar hak nungtungan Akun anjeun, dina kawijaksanaan budi urang, iraha wae tanpa aya bewara.

purchases
pamayaran: Dina raraga mésér Produk urang, maneh bakal nyieun hiji mayar maké padika pembayaran dijieun sadia pikeun Anjeun. Urang bisa langsung anjeun jaba dipercanten panyadia ladenan pembayaran kami '. Anjeun bisa jadi diperlukeun babagi kalawan panyadia ladenan pembayaran informasi pribadi anjeun (kayaning ngaran anjeun, alamat, nomer identitas), informasi finansial (misalna Anjeun angka kartu kiridit, akun bank, jsb) sareng inpo sejenna nanaon. Anjeun satuju yen sagala informasi nu nyadiakeun dina sambungan kalawan beuli sapertos bakal akurat, lengkep jeung ayeuna.
Anjeun satuju mayar sagala biaya ditanggung ku cara maké kartu Anjeun kiridit, kartu debit, atawa mékanisme pembayaran lianna di harga di éfék lamun biaya misalna nu ditanggung. Anjeun oge bakal mayar sagala pajeg lumaku anu patali jeung naon baé purchases anjeun ngadamel.
Renewals: Meuli produk urang, anjeun meunang hiji taun rojongan haratis sareng apdet.
Refunds: Ieu gé ngabalikeun duit anjeun, lamun produk urang teu bisa dipake wungkul. Dina hal ieu atawa lamun yakin yén anjeun geus boga muatan dina kasalahan, Anjeun kudu ngahubungan kami dina 15 poé muatan misalna. Taya refunds bakal dibikeun pikeun sagala biaya heubeul langkung ti 15 poé. Urang cagar hak ingkar nu menta ngabalikeun duit lamun urang alesan yakin yén rék meunang Produk kami fraudulently.

Bantahan
Alatan jumlah sumber ti mana eusi dibere on Loka ieu dicandak, sarta hazards alamiah sebaran éléktronik, meureun aya Nepi, omissions atanapi akurat dina eusi sapertos na Loka éta.
Sakabeh eusi jeung produk OF web ieu loka anu disadiakeun tanpa HARANSI. Juragan jeung karyawan wéb-loka SIGNAL2FOREX.COM teu bisa jeung teu ngajamin katepatan, COMPLETENESS, CURRENTNESS OF DATAS disadiakeun loka, AND boga wéb-loka hereby DISCLAIMS Sakur nganyatakeun sapertos OR HARANSI tersirat.
IN NO acara wajib boga jeung karyawan loka ieu moal nanggungjawaban kana sadaya ka anjeun OR ka pihak pihak keur unggal jenis leungitna finansial, kauntungan leungit, Sakur incidental OR CONSEQUENTIAL ngaruksak salaku hasil langsung atawa henteu langsung maké inpo jeung produk loka.

lisénsi dugi
Signal2Forex hibah nu hiji lisénsi pribadi non-ekslusif, non-transferable sarta kawates pikeun ngakses jeung make Loka éta (nu "lisénsi"). Lisensi Ieu kondisional dina minuhan lengkep sareng neraskeun anjeun kalawan Sarat jeung Kaayaan ieu. Anjeun satuju teu resell Produk dibeuli dina situs ieu batur, sarta teu nyalin sagala bahan muncul dina Loka nu tanpa idin ditulis saméméh boga loka ieu. Anjeun satuju teu make sagala fitur komunikasi éléktronik of Layanan on Loka pikeun Tujuan sagala nu geus dibeunangkeun, kasar, jeung intrusive on privasi sejen urang, harassing, libelous. Anjeun satuju yen Signal2forex, dina kawijaksanaan budi sarta nganggo atanapi tanpa aya bewara, bakal nungtungan aksés anjeun ka sagala atawa sakabéh Layanan jeung Produk, sarta miceun sagala informasi atawa eusi.

Hak parusahaan
Signal2Forex cadangan hak numpurkeun operasi Loka ieu atawa bagian tina eta iraha wae sarta anjeun teu bisa entertaine klaim ngalawan Service dina sambungan thereto.

Tumbu ka situs katilu pihak
Loka Ieu ngandung hyperlinks ka situs web pihak katilu. hyperlinks sapertos anu disadiakeun pikeun rujukan anjeun sarta informasi wungkul. Boga signal2forex.com henteu tanggung jawab ka eusi atanapi operasi situs web misalna. Anjeun solely jawab maké eusi sagala iraha wae jalaloka séjén nu anjeun bisa numbu ti Loka ieu.

émbaran pasar
Signal2forex.com bisa nyieun sadia ka anjeun informasi keuangan anu dihasilkeun internal atanapi dicandak ti mitra ( "pihak katilu panyadia"). Ieu ngawengku data pasar finansial, tanda petik, warta, pamanggih analis grafik na data ( "Émbaran Market").

Émbaran pasar disadiakeun dina Loka henteu dimaksudkeun salaku nasihat investasi. Urang nyieun sadia ka anjeun wungkul salaku layanan keur genah sorangan. Signal2forex.com na nya panyadia pihak katilu teu ngajamin akurasi, timeliness, completeness atanapi sequencing bener tina Émbaran Pasar, sarta teu ngajamin hasil sagala ti dinya maké.

Paké & aksés ka loka
Anjeun kudu jadi tanggung jawab masihan tur ngajaga hartosna ku nu ngakses Loka, anu bisa ngawengku, tapi henteu dugi ka, komputer pribadi atawa alat mobile, hardware konektipitas, sarta garis telekomunikasi.

Anjeun ngajamin yén anjeun geus dilaksanakeun perlindungan ditangtoskeun tina komputer tur sadaya data dina eta. Anjeun nganggap kabeh resiko pakait jeung pamakéan sarta neundeun informasi dina komputer Anjeun atawa alat ngaliwatan nu bakal mangtaun aksés ka Loka éta (hereinafter disebut "Komputer").

Anjeun satuju yen jasa Signal2forex moal jadi makéna anjeun karuksakan acara atawa cilaka mun sistem Komputer anjeun, data atawa rékaman, atawa pikeun Nepi, karugian atawa kasalahan hasilna tina kagagalan atawa mismanagement pakakas Komputer atanapi software.

Anjeun bakal moal sagala cara, naha langsung atawa henteu langsung, ngalaan Signal2forex.com kana sagala virus komputer atawa bahan sarupa ngabahayakeun lianna.

masalah TECNICAL

Anjeun ngarti anu masalah teknis atawa kaayaan sejen bisa reureuh atawa nyegah maneh tina ngakses Loka éta.

Anjeun satuju teu tahan boga Signal2forex.com nanggungjawaban kana sadaya, kanggo naon baé masalah teknis, gagal sistem na malfunctions, gagal garis komunikasi, alat-alat atawa software gagal sarta isu aksés sistem, sarta masalah komputer sarupa sejen tur defects.

jasa Signal2forex teu ngajamin yén anjeun bakal tiasa ngakses loka iraha wae jeung naon lokasi geografis.

Mérék dagang jeung hak cipta
Kabéh Produk, judul, logos na dagang di eusi Loka éta téh milik boga loka Signal2forex.com sarta ditangtayungan ku hukum hak cipta na dagang.

Anjeun satuju teu ngahapus sagala notices hak cipta ti bahan nu nyitak atanapi ngundeur ti loka. Anjeun satuju teu baranahan atawa ngadistribusikaeun produk urang atawa bahan séjén ditangtayungan ku hak cipta tanpa meunangkeun idin ti boga jasa Signal2forex munggaran.

breach
Anjeun satuju pinuh indemnify mun boga Signal2forex.com sadaya klaim, tungtutan, Karuksakan, waragad sarta expenses, kaasup waragad légal anu bisa timbul salaku hasil tina sagala breach of Sarat ieu sareng katangtuan ku anjeun.

Panungtungan dirobih: 10 Juni 2018