analisis téhnis ngeunaan pasar Forex

Taklimat Pasar Isuk: Pound Sareng Pareum Gagal Pikeun Ngahasilkeun 1.22 Deui

STOCKS The “Wait and watch” drill continues in global Equity markets with everyone looking at the status of the US-China talks/ spat. The expected range trade continued in most Equity ...
Maca deui

Sambungan EURUSD sareng SOYBEANS! Duanana Milarian Anu Langkung Luhur (Elliott Wave)

Do you remember positive correlation between EURUSD and Soybeans? While EURUSD is looking higher, even Soybeans might be turning bullish after that completed weekly ending diagonal + a five-wave bullish ...
Maca deui

Eur / USD Dicetak Ku 100-Jam SMA

During Tuesday, the EUR/USD currency pair tried to surpass the resistance formed by the 100-hour SMA at 1.1098. During today’s morning, the pair was testing the given support. If the ...
Maca deui

USDCAD Nolak Harga Turun Sareng Mata Dina Tingkat 1.3400

USDCAD rejects lower prices with eyes on 1.3400 level as it retains its medium term uptrend. Support comes in at the 1.3300 level where a break will aim at the ...
Maca deui

WTI Minyak Outlook: Bear - Trendline Capped Recovery Again; Inventori Bumi AS dina Pokus kanggo Sinyal Segar

WTI oil price eases on Tuesday, after attempts to extend Monday’s 2.15% advance repeatedly failed to clearly break above strong barriers at $56.19 (converged 200/30DMA’s) and $56.33 (bear-trendline off 15 ...
Maca deui

Tekanan NZD / USD Ku 50- Jam SMA

Downside risks have continued to dominate the New Zealand Dollar against the Japanese Yen. The currency pair has depreciated by 0.45% in value since yesterday’s trading session. As for the ...
Maca deui

Indéks GER30 Nutup di luhur 50-SMA sareng Downtrend Line

Indéks GER30 nempatkeun kana rally, nyurung luhureun 11,266 rendah Agustus 15. Hargana langkung saé 11,580, nyaéta 23.6% Fibo tina leg turun tina ...
Maca deui

Tinjauan USD / JPY: Perjuangan banteng di Key Fibo halangan

Pasangan éta nangtung di hareupeun suku hareup pikeun dinten anu langsung sareng nguji deui halangan Fibo pivotal di 106.68 (38.2% tina 109.31 / 105.05 bear-leg, anu sababaraha kali terbatas usaha pamulihan ...
Maca deui

EURUSD Néangan Péngkolan Diénggong Tiasa Bisa Dibatesan

EURUSD nyerah lolobana tina hasil bulanan na turun di handap 1.1100 saatos mendakan témbok sakitar 50-1.1230 dina saderhana rata-rata 1.1250-XNUMX. Téhnisna, hargana tiasa ...
Maca deui

Dolar AS nalika Judul Rintangan Utama dina Minggu

Tumindak harga dinten ieu dina Dolar AS (DXY) masihan alesan pikeun pause dina naékna deui nuju tingkat luhur caket 99.00, nutup handap résistansi konci caket ...
Maca deui

ZAR / JPY 1H Bagan: Channel Terpanjang Terpanjang

Pasangan mata uang ZAR / JPY parantos dagang ka handap saprak akhir bulan Juli saatos ngabalikeun kidul ti wates luhur saluran turun jangka panjang di 7.81. Ayeuna, éta ...
Maca deui
Loading ...