analisis téhnis ngeunaan pasar Forex

JP 225 Index Maintains Horizontal Mode

JP 225 stock index (Cash) appears may prolong its sideways crawl as the price stalled underneath the 22,825 upper bound of the range. Although the price found some footing on ...
Maca deui

USD/CHF: The Downside Prevails

Pivot (teu validasi): 0.9450 Préferénsi kami Posisi pondok sahandapeun 0.9450 kalayan udagan dina 0.9420 & 0.9405 di extension. Skenario alternatip Di luhur 0.9450 milari tibalik kalayan 0.9470 & 0.9490 salaku ...
Maca deui

Usaha Indéks AS 30 Pikeun Ngahasilkeun Gain Anyar

Indéks saham AS 30 (Tunai) istirahat dina 100 rata-rata rata-rata pindah (SMA) dina 25,790, dihijikeun sareng permukaan luhur awan Ichimoku sareng milarian dukungan salajengna ti ...
Maca deui

GBPUSD Ngayakeun Jeroeun Ichimoku Awan Saatos Bullish Cross Dina SMAs

Analisis Téknis - GBPUSD nyepeng dina jero awan Ichimoku saatos nyebrang kenaik dina SMAsGBPUSD maju langkung luhur tina jalur trend anu parantos diayakeun saprak 10 Juni, sareng ngetik Ichimoku ...
Maca deui

Pérak Banteng Pendakan Trendline jangka panjang, tapi Henteu Siap Masih Pasih

Pérak narékahan pikeun ngiringan wates luhur zona nétral parantos mimiti dina saminggu ieu, tapi usahanaana henteu hasil nalika trendline ngatik puncak ti ...
Maca deui

Tinjauan USD / JPY: Bantukan-Trap Sareng Ngangken Beurat tapi Neungut nétral Ngadalikeun dinten Jumaah

Pasangan ieu nyepeng dina jarak sempit dina dinten Jumaah, sawaréh dina volume low kusabab liburan AS sareng sawaréh dina sinyal konflik anu nyababkeun aksi Kemis diakhir ...
Maca deui

Analisis eur / USD: Ditunjukkeun ka 1.1230

Dinten Kemis, pasangan mata uang EUR / USD nolak ka tingkat 1.1230. Salami dinten ayeuna, pasangan éta nguji tanda anu dipasihkeun. Ieu kamungkinan yén sababaraha poténsi downside tiasa ...
Maca deui

Analisis GBP / USD: Ngungkabkeun Channel Medium-Term

Kamari, laju kurs GBP / USD ngungkabkeun nurunkeun saluran sedeng jangka panjang. Salami dinten Jumaah, laju nuju nguji kana 55 jam SMA caket 1.2460. Tina sudut pandang teoritis, nyaéta ...
Maca deui

Analisis USD / JPY: Tekenan Ku 55-Jam SMA

Dinten Kemis, pasangan mata uang USD / JPY diniagikeun ka sisi sekitar tingkat 107.50. Salami dinten énjing, pasangan éta dikelompokeun. Nunjukkeun yén kursukeuran diteken ku 55-jam ...
Maca deui

XAU/USD Analysis: Supported By Moving Averages

Yesterday, the XAU/USD exchange rate re-tested the 1,760.00 level. During Friday morning, the rate was testing the support formed by the 55– and 100-hour SMAs near 1,775.00. If the given ...
Maca deui

Taklimat Pasar Isuk: Aussie Papak Ngahontal Tingkat Ayeuna

STOKKS Shanghai parantos langkung jauh ka ngahontal target urang langkung gancang tibatan anu disangka. Langkung saé tibatan pelepasan data manufaktur sareng laju dipotong ti bank sentral dorongan ...
Maca deui