analisis téhnis ngeunaan pasar Forex

Elliott Wave View: NASDAQ (NQ_F) Continues Marching To All-Time High

Short term Elliott wave view in NASDAQ (NQ_F) suggests the Index ended the cycle up from February 1, 2020 low in wave 1 at 9687.50 high. The index then corrected ...
Maca deui

Niaga Hadé Palladium Buka Rékam Lainna di 2,752; 17% Nepi Bulan Ieu

Palladium futures for March delivery seem unwilling to stop the extraordinary rally in uncharted territory, with the price flying as high as 2,752 on Wednesday after a short consolidation period ...
Maca deui

XAU / USD Diganti 1,560.00

Kamari, laju kurs XAU / USD diangkat ka tingkat 1,600.00. Salami Rebo subuh, suku langkung saé tingkat anu ditangtukeun. Tina hiji leungeun, sigana yén logam konéng tiasa ...
Maca deui

Harga Emas Rallies Pikeun Anyar 2020 Tinggi, Didinya Kanggo Keuntungan Langkung Seueur

Sorotan Key Harga emas ngamimitian naékna kuat ti $ 1,565 daérah dukungan ngalawan Dollar AS. Jalur arah aliran surabaya utama ngabentuk kalayan ngadukung $ 1,578 dina ...
Maca deui

XAU / USD Panémbong: Maju Emas ka Dua Minggu Tinggi dina Panyebaran résiko Seger

Spot emas maju ka tingkat pangluhurna dina dua minggu dina dagang sési AS awal dinten Salasa, didorong ku paménta aman aman-seger dina kalemahan anyar di pasar saham sareng ...
Maca deui

Bagan GBP / CAD 4H: Setét Pikeun Breakout

Pound Inggris parantos nyirorakeun ngalawan Dolar Kanada saprak awal bulan Pebruari saatos pasangan mata uang dibalikkeun tina wates luhur pola segitiga dina 1.7454 ...
Maca deui

GBP / USD Perjuangan Dagang Ngeunaan Laporan Jobs Jobs

Sorotan konci GBP / USD pulih di luhur 1.3000, tapi éta berjuang pikeun méréskeun résistansi 1.3050-1.3060. Garis aliran menurun utama anu kabentuk kalayan daya tahan 1.3040 dina bagan 4-jam ...
Maca deui

Yen Tetep Lemah

Dinten Senén, 17 Pebruari, USDJPY laun lalaunan sareng dagang caket 109.84. Yen parantos lemah pikeun sesi dagang kadua sakaligus. Statistik anu diterbitkeun ayeuna ...
Maca deui

EURUSD Ati-ati ngasuh, Bentukna Hammer Terbalik

EurUSD katingalina rada ngalambatkeun - ku ngembangkeun pola palu terbalik - payuneun celah April 2017 tina 1.0820 - 1.0777 nuturkeun keturunan, anu ...
Maca deui

EURCAD Ngiringan Pola Pola Langsung ka Sisi

EURCAD ngejat ka sisi jalan sisi jangka pertengahan anu parantos ngiringan harga harga dina sasih sababaraha bulan, sareng wates luhur 1.4770 sareng tungtung anu langkung handap dina ...
Maca deui

AUDCHF Tetep Bearish Najan Ngabalikeun Pareum Sateuacanna-Sedih

AUDCHF ayeuna nuju ngagésér garis garis biru Kijun-sen datar sakitar 0.6586, nyusul mundur total dina waktos low 0.6436. Nyokong pamutahiran ieu, nyaéta garis Tenkan-sen beureum anu ...
Maca deui