analisis téhnis ngeunaan pasar Forex

USD / CAD Dina Peperangan Kalawan 1.3340 Rintangan Deui

USD / CAD ngumpulkeun moméntum kenaik anu kuat dina Rebo sareng ayeuna nuju dagang di tingkat tingkat konci 1.3340 konci, anu banténg henteu tiasa kahontal langkung ti tilu bulan ayeuna ...
Maca deui

USD / JPY Nyaeta Neutral Saé NFP

USD / JPY éta nétral sateuacan NFP. NFP Dinten ayeuna kedah nyababkeun turun naik di pasar. Rata-rata Pendapatan sareng m / m, Robah Pakasaban Non-Ladang sareng Tingkat Pangangguran dileupaskeun waktosna ...
Maca deui

Rapat Di GBPUSD Dina Harga Tuturkeun Ngaliwat

GBPUSD rallied dina Kemis sakumaha diteruskeun ngaliwatan anu langkung luhur naékna Rebo na. Dukungan tempatna di daérah 1.2350 sareng reureuh di handap éta tingkat anu ningalikeun waé ...
Maca deui

Outlook GB / USD: Sinyal Maju Segar Kemungkinan Istirahat Pikeun Kemacatan Opat Poé

Kabel ngagancangkeun langkung saé dina dagang AS awal Kemis, nyarios yén istirahat kamacetan opat dinten, saatos lilin anu tungtungna dua dinten katukang nambihan ide ka warung biruang. Sateuacanna seger ...
Maca deui

EURGBP Coiling Up Dina Konfigurasi Bullish Nuju Di Layanan UK PMI

Tinjauan teknis jangka pondok dina EUR / GBP Level Key (1 ka 3 dinten) - iklan - Pivot (sokongan utama): Tahan 0.8870: 0.9020 & 0.9060 / 9100 Pangrojong salajengna: 0.8800 / 8785 Directional Bias (1 ka 3 ...
Maca deui

Hits AUD / USD Tingkat Terpendut dina Dékade - Langkung Datang?

Pikeun seueur padagang, bacaan kamari ISM Manufaktur PMI nyababkeun "ngajual heula, naroskeun patarosan engké" respon kana aset résiko. Sagalana tina persamaan global dugi minyak ka mata uang-sensitip
Maca deui

ASX200 Maksud Pembalikan Bisa (Tungtungna) Bakal Dilaksanakeun

Kami parantos ngawaskeun potensi titik inflasi dina ASX200 pikeun sababaraha minggu katukang sareng tétéla retakan ayeuna muncul dina tingkat anyar ayeuna. Henteu aya ...
Maca deui

Busi Emas Bullish Bias Di luhur 1474.00

Pangsi (invalidation): 1474.00 kami posisi Long leuwih sering dipake tinimbang luhur 1474.00 kalawan target di 1482.00 & 1487.00 di extension. skenario alternatif handap 1474.00 néangan downside salajengna kalawan 1470.00 & 1464.00 salaku ...
Maca deui

ISM Weaker Weuh Anu Diperyogikeun Anu DXY

Judul Pangurus Pembelian AS ISM (PMI) AS turun tina 49.1 dina bulan Agustus nepi ka 47.8 dina bulan Séptémber, ngalawan ekspektasi 50.1! Ieu mangrupikeun data ISM awon anu badé uih deui ...
Maca deui

WTI OIL Outlook: WTI ngahijikeun deui saenggeus 4% Ragrag dina Senén; Tetep Tetep Negatif

Harga minyak WTI ayeuna ngahijikeun luhureun minggu 2 1 / 2 minggu rendah dina $ 53.93, dipasang saatos ampir 4% ragrag dina Senén. Harga minyak kalebet dina tekenan naékna nalika ditolak tibalik anu kuat ...
Maca deui

Taklimat Pasar Isuk: Euro Henteu Luhureun 1.09

STOKKS Equities ngeureunkeun sakedik turun dina dinten Jumaah, saluyu sareng harepan, sareng malah tiasa nambihan sababaraha deui dina awal minggu. Kitu cenah, Emas lemah sareng…
Maca deui
Loading ...