gagasan dagang

Dagang Berita | James Stanley | Podcast

Kumaha perkawis perdagangan warta sareng seueur deui: Titik utama katutupan dina podcast ieu: - Milarian breakout nalika dagang warta- Tiasa faktor ekonomi ngagabung sareng analisis téknis? - Nalika ...
Maca deui

Gagasan Setup Dagang mingguan & Analisis Chart - 19th Agustus ka 23rd, 2019

Catetan Dina Chart: Ieu imperatif ka kasuksésan dagang anjeun nu anjeun dagang ku calo nu nawarkeun 'New York Tutup Forex Chart', (a chart dinten 5 leres yen aligns ...
Maca deui

Federal Reserve Bank: Pitunjuk Pedagang Forex

Federal Reserve System (Fed) diadegkeun dina 1913 ku Kongrés Amérika Serikat. Laku lampah sareng kawijakan na fed ngagaduhan pangaruh utama kana nilai mata uang, mangaruhan seueur perdagangan ...
Maca deui

Gagasan Perdagangan: USDJPY Pin Bar + Dina Batin Combo Setup & EURUSD Collapses After In Bar Bar Ngarobih - Agustus 16th, 2019

Catetan Dina Chart: Ieu imperatif ka kasuksésan dagang anjeun nu anjeun dagang ku calo nu nawarkeun 'New York Tutup Forex Chart', (a chart dinten 5 leres yen aligns ...
Maca deui

Kumaha Dagang Kanggo Lampu Awan Panutup Dark

Pola Dark Cloud Cover dianggo ku seueur padagang pikeun ningali pembalikan di pasar sareng ngahontal résiko anu nguntungkeun pikeun ganjaran babandingan. Éta cukup gampang dititip, kumaha ogé, ...
Maca deui

Gagasan Perdagangan: Milarian Pikeun Mésér S&P 500 Salaku Pendopo Tingkat Pangrojong Utama, GBPUSD Multiple In Setup Bar Mungkin Ngaganggu - Agustus 15th, 2019

Catetan Dina Chart: Ieu imperatif ka kasuksésan dagang anjeun nu anjeun dagang ku calo nu nawarkeun 'New York Tutup Forex Chart', (a chart dinten 5 leres yen aligns ...
Maca deui

Jim Saduy dina Krisis Ékonomi AS, Emas & Bitcoin | Podcast

"Nalika kaributan parah pisan, Dollar bakal kéngingkeun overpriced ... Kuring ngarep-arep dina waktu éta kuring cukup pinter pikeun ngajual sareng nempatkeun artos ka tempat sanésna" Titik Utama anu Ditutup ...
Maca deui

Bank Jepang: Pitunjuk Pedagang Forex

Bank Jepang (BoJ) mangrupikeun bank sentral utama, netepkeun kawijakan moneter anu tujuanana pikeun ngajaga stabilitas harga sareng sistem kauangan Jepang anu kuat. Salaku bank sentral, ...
Maca deui

Gagasan Perdagangan: Pemicu Fakey GBPUSD + Dina Jeroeun Bar Bar Break Out Mungkin. EurUSD Multiple Inars Bar + Pin Bar Kubus Turun - Agustus 14th, 2019

Catetan Dina Chart: Ieu imperatif ka kasuksésan dagang anjeun nu anjeun dagang ku calo nu nawarkeun 'New York Tutup Forex Chart', (a chart dinten 5 leres yen aligns ...
Maca deui

Pindah Rata-rata (MA) Dijelaskeun pikeun Padagang

Pambuka kanggo Rata-rata Pindah: Rata-rata Ngalangkung - Titik Berbicara: Naon rata-rata gerak? Kumaha anjeun ngitung rata-rata gerak? Naon waé tujuan pikeun pindah? Kumaha anjeun napsirkeun Rata-rata Alih?
Maca deui
Loading ...