News jeung pamadegan kana keuangan

Zut alors! SocGen tiasa nyanghareupan tantangan turunan equity anu langkung ageung dibandingkeun peers

Selling volatility is a dangerous game. Having a little of it around is a good thing, to encourage clients to buy the stuff that your structured equity division churns out. Too much ...
Maca deui

Résiko nagara: Côte d'Ivoire turun tapi henteu kaluar

Euromoney’s Q1 2020 global risk survey saw many countries downgraded, as analysts rapidly digested the effects of the coronavirus pandemic. Countries falling sharply through the global risk rankings included Lebanon, Liberia, Argentina, ...
Maca deui

Kumaha kasaimbangan bank pikeun pamangku kapentingan sareng Covid-19?

For banks, the potential conflict between local community loyalty and the interests of both prudential supervisors and international investors is not new. But, especially in Europe, the coronavirus crisis is making it ...
Maca deui

Planét Manusa: Waspada para kapitalis lingkungan

Earth Day came and went largely indoors this year for much of the planet, with the television providing re-runs of anything by David Attenborough to inspire us to look after our environment ...
Maca deui

Coronavirus sareng perbankan investasi: Dimon ngagurilap bari Solomon nempuh

Jamie Dimon, CEO of JPMorgan Jamie Dimon changed the format of his annual shareholder letter, which was published on Monday, to focus on the challenges of the coronavirus crisis. He made the ...
Maca deui

Krisis Coronavirus nawiskeun kasempetan beungkeut héjo sareng sosial pikeun ngabuktikeun hargana

The ups and downs of green bond issuance Green bonds have held up relatively well in the market turmoil of recent weeks. The ICE BofA Green Bond Index lost 5% in total ...
Maca deui

Nalika daun Tidjane Thiam, Kiridit Suisse seueur pisan anu kudu nganuhunkeun

Kredit Suisse's Tidjane Thiam sareng Urs Rohner Kamari soré dewan direksi Kredit Suisse ngahiji sacara resmi nyatakeun mundur ti ketua eksekutif Tidjane Thiam. Pengumuman resmi henteu jelas ...
Maca deui

Kerentanan Turki sanes kejutan pikeun ahli résiko

Pendaptaran luar nagri ti pariwisata di Turki tiasa turun di handap $ 10 milyar taun ieu, dibandingkeun sareng $ 34.5 milyar dina taun 2019 Coronavirus teu tiasa kajantenan dina waktos anu parah pikeun investor Turki ngaharepkeun ...
Maca deui

Gangguan finansial: Méksiko leungit pamindahan pikeun perbankan digital

Nalika sajarah dampak coronavirus di Amérika Latin ditulis, éta bakal nyorot percepatan yén virus parantos ngagentos kana perbankan digital sareng dampak ékonomi saatosna ...
Maca deui

Tumuwuhna Nubank tingkat sejen sakumaha pandémik drive digital di Brazil

Gerentos kana platform digital parantos dijantenkeun fitur pandéal global - ku saham-saham téknologi henteu ngan ukur ngaluncurkeun ukur pasar saham di dunya - tapi dina pasar munculna ...
Maca deui

Jalan sisi: Goldman Sachs sareng politik - DJ D-Sol tiasa kuciwa nyebrang AOC

Pimpinan eksekutif Goldman Sachs David Solomon nyumbang $ 5,600 ka Michelle Caruso-Cabrera, urut wartawan CNBC anu nantang Alexandria Ocasio-Cortez dina pamilihan primér Demokratik anu anyar pikeun distrik kongres ka-14 di Anyar ...
Maca deui

Katana ningali nilai relatif hirup salami pasar beungkeutan

Nalika Juni ngadeukeutan, bareng ekuitas jualeun kasieun gelombang kadua di China sareng kanaékan kasus di AS sareng Jerman, sumber-sumber énggal investasi sareng ...
Maca deui