News jeung pamadegan kana keuangan

Ieu henteu ngan reorg a; ieu mangrupikeun reorg JPMorgan

A focus on rainmakers – perhaps also with an eye on the competing attractions for senior staff that lie outside the big global banks – is behind a radical new reshaping of ...
Maca deui

Nalika kalakuan salah, saha anu anjeun nyalahkeun?

Where does the buck stop? The tribulations surrounding two bank chief executives – one just departed, the other still in post – bring this perennial question to the fore again. On the ...
Maca deui

Noel Quinn ngungkabkeun HSBC dianggap kaluar tina perbankan ritel AS

The most surprising moment in HSBC’s announcement today of what interim chief executive Noel Quinn describes as “one of the deepest restructuring and simplification programmes in our history” came at the very ...
Maca deui

Akun deposit héjo HSBC munggaran anu nargétkeun korporasi Singapura sareng Inggris

Slowly, often imperceptibly, the financial sector’s green agenda grinds into gear. It is worthy and righteous, yet it can feel like pulling teeth. HSBC is the latest global bank to hit the ...
Maca deui

Tidjane Thiam daun Kredit Suisse ngadangu pikeun kamekaran

CEO kaluar Tidjane Thiam dina konperénsi warta taunan di Zurich dina Kemis, pikeun nampilkeun hasil Kredit Suisse pikeun 2019 Kredit Suisse dina Kemis ngalaporkeun panghasilan pre-pajak SFr4.3 milyar pikeun ...
Maca deui

Bank nagara Cina nutup caket nalika coronavirus nyebar

Bank Rakyat Cina di Beijing Lengan propinsi propinsi tina salah sahiji bank nagara gedé di China parantos nyandak kaputusan nutup sahanteuna 10% pangpangna, nalika koronavirus ngeureut ...
Maca deui

ECB: Duit hélikopter tiasa angkat haté di Éropa

Éropa nyangkut dina rut na ayeuna mah bahaya. Kawijakan moneter langkung ageung batan éta kantos sareng aya sakedik kasempetan éta bakal ngejat saban waktos engké. Naha artos helikopter na ...
Maca deui

Rencana hutang di Costa Rica bakal nyaangan napsu résiko LatAm

Pejabat hutang umum di Costa Rica enggal bakal ngaraos ningali diri ningali deui kana umur emas pikeun aksés di pasar modal hutang internasional. Waktu éta nalika deal nagara urang ...
Maca deui

Mitra mitra Alipay sareng WorldRemit ngetok diaspora Cina

Alipay mangrupikeun salah sahiji léngkah anu langkung caket sareng panguasaan dunya e-dompét saatos kerjasama anyar sareng perusahaan kiriman online WorldRemit. Pamrentahan éta, sapuk dina tanggal 22 Januari, bakal masihan konsumen ngagunakeun WorldRemit ...
Maca deui

Email Luanda Leaks nunjukkeun lembaga keuangan masih gaduh masalah KYC

Isabel dos Santos, ketua perusahaan minyak milik Angola Sonangol Nalika prak-prakan di sekitar Isabel dos Santos, miliar billionaire tina urut presiden Angola, sumping nabrak dina Januari, éta ...
Maca deui

Goldman ngungkabkeun éta henteu istimewa deui

Butuh 20 taun, tapi Goldman Sachs tungtungna ngayakeun dinten investor. Naha éta didagoan? Target finansial - target multi taun! - diumumkeun, sanaos aranjeunna langkung seueur ...
Maca deui

Hiji ukuran henteu cocog sareng sadayana, janten investor kedah damel langkung saé pikeun strategi ESG

Saban udagan hoyong paparan lingkungan, sosial sareng tata pamaréntahan (ESG), tapi mung panggedéna gaduh sumber daya pikeun meunteun sacara komprehensif kanggo diri sorangan. Nalika paménta ukur ukur standarisasi, panghasilan tetep dina ...
Maca deui