News jeung pamadegan kana keuangan

Langkung ti perusahaan 300 Éropa parantos kaleungitan sakumna panawaran-sisi ti saprak Mifid II

In late August, the UK’s Cass Business School published a research paper looking at the effects of Mifid II on sell-side analysts, buy-side analysts and firms themselves.Unsurprisingly, the authors – Bingxu Fang ...
Maca deui

Danske migunakeun kapak résiko saatos Estonia skéma penguburan arti

Dina hiji jaman nalika kapala patuh ngagaduhan pentingna dina perbankan, sigana moal aya lembaga keuangan utama sanés di dunya anu mana peranna langkung penting pisan ...
Maca deui

WeWork: Neumann netepkeun deui résiko konci man as IPO

Adam Neumann, panémaan sareng CEO WeWork, dipikahartosna ngiringan kasarna $ 700 juta ti perusahaan perusahaan anu nyalira ka para eksekutif kaparisisme tina klien-klien anu hargana parantos lami penting ...
Maca deui

Ngahasilkeun ku kurva nyebar nyebar salempang di pasar global

Éta panginten waktos anu pondok sareng jangka pondok, tapi kanyataan yén 10 taun-taun beungkeutan perbendaharaan AS sacara sakedap turun di handap hasil dina catetan perbendaharaan dua taun AS dina ...
Maca deui

Méksiko henteu pilihan anu aman pikeun investor ngungsi Argentina

Kalayan perhatian dina réaksi pasar kana kameunangan pamilihan calon ahir taun ieu pikeun présidén Argentina Mauricio Macri, para investor ningali Méksiko salaku pilihan anu cocog bakal dilakukeun ...
Maca deui

FIS-Worldpay $ 43 milyar ngahijikeun skala yakin pasti paling penting dina pamayaran

Panutupna deal tina $ 43 milyar antara FIS sareng Worldpay minggu kamari - deal pangpentingna dina pamayaran spasi M&A dugi ka ayeuna - mangrupikeun tanda yén tekanan konsolidasi ...
Maca deui

Résiko Irlandia anu luhur mangrupikeun nomer hiji-hiji dina survey résiko Euromoney

- Tapi gunung masih nanjak ... Tergelok meureun ngan ukur pikeun maénkeun host separa ka gunung pangluhurna di dunya, Nepal parantos ngahontal puncak ieu ku hormat akhir-akhir ieu ku jadi ...
Maca deui

Deutsche Bank: leres naha waktos ayeuna?

"Béda ayeuna," saur lulugu eksekutif Christian Sewing, tina penyusunanana anu pangahirna. Manajemén sareng dewan sanés naroskeun para pemegang saham pikeun tunggul artos anyar pikeun nyumponan € 7.4 ...
Maca deui

Tabungan jahit éta: kumaha Deutsche Bank bakal nyobian sorangan

Kepala eksekutif Deutsche Bank Christian Sewing on Senén ngumumkeun naon anu anjeunna dijelaskeun salaku transformasi paling radikal bank dina sababaraha dekade. "Kami henteu ngalakukeun teuing manufaktur Deutsche Bank," he ...
Maca deui

Uji coba pikeun fintechs aspiring

Leuwih ti fintechs 100 tos milu dina sandbox pangaturan Kakuatan Panyeuaran Keuangan (FCA) ti saprak peluncuran Juni 2016 na, nganan jasa dina waktosna kanggo jumlah kawates ...
Maca deui

JMLIT: Réputan artos Inggris kotor ngadamel perdebatan 'néwak kebijakan'

Sakuliah Europeropa, parantos janten konsensus yén kalawan cara anu pangalusna pikeun nungkulan hasil pambahangan nyaéta gawé bareng anu leuwih kuat diantara nagara katut antara otoritas sareng bank. Awak suprasional sapertos Europol jeung ...
Maca deui

Résiko kauangan anu aya dina iklim kedah lebet aliran utama

Dina Juli, Moody ngumumkeun akuisisi ku stake kontrol dina firma penilaian résiko iklim Empat puluh Puluh. Sakumaha anu dibahas didieu sateuacanna, Opat Dua puluh Pitu gaduh analisa detil ngeunaan résiko iklim ...
Maca deui
Loading ...