aktier gör hopp

Aktier gjorde det största steget: Netflix, Coinbase, Alphabet, SVB Financial

Finansnyheter

Netflix — Streamingjättens aktier steg med mer än 8% efter att Netflix ökade med 7.66 miljoner nettoprenumeranter under fjärde kvartalet, över de 4.57 miljoner som förväntades, enligt StreetAccount. Grundaren Reed Hastings meddelade också att han lämnar sin VD-roll. Företagets vinst per aktie på 12 cent var under uppskattningarna på 45 cent per aktie, enligt Refinitiv, men berodde till stor del på valutaeffekter på skuldsättningen.

Alfabetet — Google-föräldern såg aktierna stiga med 5.34 % efter att VD Sundar Pichai meddelade att företaget kommer att säga upp 12,000 XNUMX anställda och noterar i ett memo att företaget "anställde för en annan ekonomisk verklighet än den vi står inför idag."

Coinbase — Kryptotjänstföretaget klättrade 11.61% efter att JPMorgan upprepade sitt neutrala betyg på aktien och kallade det en potentiell "mottagare av utmaningarna som har ställts inför andra mäklare/börser i efterdyningarna av kollapsen och konkursen av FTX."

Eli Lilly — Läkemedelsföretagets aktier föll med 1.43 % efter att amerikanska Food and Drug Administration avvisade läkemedelstillverkarens experimentella behandling av Alzheimers sjukdom eftersom den inte hade tillhandahållit tillräckligt med försöksdata.

SVB Finansiella — Aktierna steg med 16.56 %, en dag efter att Wells Fargo sa att SVB Financial verkar vara "århundradets affär" och sa att banken "förblir innovationsekonomins pålitliga partner." SVB Financial rapporterade också en vinstmiss på torsdagen, men dess räntenetto för fjärde kvartalet på 1.05 miljarder dollar slog StreetAccounts uppskattning på 1.01 miljarder dollar.

Ralph Lauren — Aktierna steg med mer än 3% efter att Barclays uppgraderat Ralph Lauren till övervikt från samma vikt, och sa att investerare köper ett "klassens bästa klädmärke med en beprövad meritlista i varumärkeshöjning."

PPG Industries — Aktierna i PPG Industries klättrade med 5.99 % efter att bolaget rapporterat resultat som var i linje med analytikers uppskattningar. Tillverkaren rapporterade en justerad vinst på 1.59 dollar per aktie på 20.77 miljarder dollar i intäkter, där Street förväntade sig 1.59 dollar per aktie justerad och 20.73 miljarder dollar i intäkter, enligt Refinitiv. Det bekräftade också sin vinsttillväxt för hela året.

Capital One — Capital One-aktien ökade med 6.4 % och återställde sina förluster från föregående session. Torsdagens nedgång i aktier kom efter nyhetsrapporter tillkännager att företaget skar ner 1,100 XNUMX jobb inom sin teknikdivision.

PagerDuty — Programvaruaktien steg med mer än 5% efter att ha uppgraderats till övervikt från lika vikt av Morgan Stanley. Wall Street-företaget sa att PagerDuty är redo för en pivot till lönsamhet.

Concentrix — Aktien backade 0.68 % efter IT service management bolaget redovisade ett svagare kvartalsresultat än väntat. Concentrix rapporterade ett resultat på 3.01 USD per aktie på en omsättning på 1.64 miljarder USD. Analytiker tillfrågade av StreetAccount förutspådde en vinst på 3.33 dollar per aktie på en omsättning på 1.68 miljarder dollar.

Ally Financial - The finansiella lager ökade hela 20.01% efter att företaget rapporterat bättre än väntat kvartalsresultat. Justerad vinst kom in på 1.08 dollar per aktie, högre än de 97 cent en aktieanalytiker undersökt av FactSet letade efter. Dess intäkter överträffade också förväntningarna.

Amerikanska tornet — Aktierna i American Tower föll med 0.87 % efter rapporter om att företaget kan undersöka ett uppköpserbjudande av det spanska företaget Cellnex. Cellnex-aktien steg med mer än 10% på nyheterna.

BÖRJA FRAMGÅNG MED FOREXHANDEL

Vi har skapat innovativa  HÖG VINST VINST robot,

Vi rekommenderar vår BÄSTA ROBOT FOREXVPORTFOLIO v11, som redan används av handlare över hela världen, som framgångsrikt gör obegränsade vinster om och om igen.

För nybörjare och erfarna handlare!

Du kan SE LIVESTREAMING wmed vår framgång för valutahandel här

bästa fores robot

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är markerade *